Κυρίτσης (ΣΥΡΙΖΑ) : Η ομιλία του Θεοδωράκη ήταν άθλια

Το πρώτο που με ενδιαφέρει είναι να καταλήξουμε σε λύση που θα θεωρηθεί από τις δύο κοινωνίες win-win, είπε για τις διαπραγματεύσεις με τα Σκόπια

«Αθλια» χαρακτήρισε την ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

Επρόκειτο για ομιλία αίσχιστου είδους, είπε ο κύριος Κυρίτσης μιλώντας στον Βασίλη Χιώτη και τον Νίκο Φελέκη, καθώς, όπως συμπλήρωσε, «βασιζόταν σε θεωρίες συνωμοσίες ότι οι κακοί ξένοι θα μας πάρουν τη Μακεδονία».

Αναφερόμενος στο πλήθος που μετείχε χθες στην διαδήλωση, επισήμανε πως «νομιμοποίησαν την Χρυσή Αυγή, που μετείχε στο συλλαλητήριο συντεταγμένα, με τους επικεφαλής της» και πρόσθεσε πως τον τόνο σε μια διαδήλωση δεν δίνουν οι μεμονωμένοι διαδηλωτές αλλά όσοι μετέχουν οργανωμένα. 
Σχολιάζοντας την θέση του Πάνου Καμμένου για το συλλαλητήριο, δήλωσε ότι «γενικά η στάση των ΑΝΕΛ είναι λανθασμένη στο Σκοπιανό» και πρόσθεσε ότι αυτό που θεωρεί εκείνος πρωτεύον είναι «να καταλήξουμε σε λύση που θα θεωρηθεί από τις δύο κοινωνίες win-win». «Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να λυθεί το ζήτημα με τη μόνη γειτονική χώρα των Βαλκανίων με την οποία δεν είχαμε ποτέ πολεμική διένεξη», πρόσθεσε.

loading...

30 thoughts on “Κυρίτσης (ΣΥΡΙΖΑ) : Η ομιλία του Θεοδωράκη ήταν άθλια

  1. ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ!! ΒΡΕ ΚΑΤΡΟΥΛΗ!!! ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ. Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΣΗΜΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ.ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ;ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΤΟΜΑΡΙ.

  2. Η Ελλάδα ΒΡΈ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΕ τί θά κερδίσει?Τό ονομα θελουν αυτοί καί εάν τό δώσετε τρέξτε νά κρυφτειτε.Ξέρεις τί σημαίνει εθνος? Οι σκοπιανοι ειναι συνοθυλευμα ,σέ ποιους θα δωσετε το ονομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

  3. ΑΘΛΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΣΟΥ ΚΡΕΜΕΣΑΙ

  4. ΑΘΛΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΨΥΧΙΚΑ ΛΕΠΡΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ.

    ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΣ ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 44 ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΞΕ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΣΑΣ.

    ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ Α Θ Λ Ι Α ΝΕΑ ΔΗΜΟ(ΠΑΣΟ)ΚΡΑΤΙΑ.

    ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΑΠΟ ΚΗΦΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

  5. ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ; «ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ». ΤΣΙΠΡΑΣ: ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ. Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΝΩΣΕ ΤΟ ΛΑΟ. ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:FacebookTwitter Google +Email
    SINTAGMA6

    «Είναι μεγάλη μαγκιά να είσαι Έλληνας»

    Ο Τσίπρας τα κατάφερε, ένωσε όλους τους Έλληνες

    sintagma4

    Σας πόνεσε φασίστες μπαχαλάκηδες, γιατί είμαστε πολλοί, πάρα πολλοί, και είστε μια χούφτα αλήτες. Είναι απόλυτα ανόητο να παίξουμε την κολοκυθιά με τον αριθμό των συμμετεχόντων. Η ουσία είναι μία. Τόσο μεγάλη αντικυβερνητική διαδήλωση έχουμε να δούμε πολλά χρόνια

    http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF/1427729/

  6. Πράγματι ήταν άθλια η ομιλία του,
    γιατί είπε α λ ή θ ε ι ες που πονάνε.

  7. Αυτά δεν ειπώθηκαν στο συλλαλητήριο:

    1) Για τη Μακεδονία και τη Θράκη.
    http://hercolano8.blogspot.gr/2012/03/blog-post_6835.html

    2) Περί πατρίδος
    http://knossopolis.com/images/21.Apriliou.1967/14.11.1935.jpg

    3) Για τον πόλεμο του 1941 της Ελλάδος εναντίον των ναζί
    http://www.greekalert.com/2015/10/40_27.html

    4) Για την μικρασιατική καταστροφή
    http://knossopolis.com/images/21.Apriliou.1967/rizospastis12.07.1935.jpg

    5) Για την φιλία Στάλιν και Χίτλερ
    https://kokkonis.wordpress.com/πηγες-της-ιστορίας/σύμφωνο-ρίμπεντροπ-μολότοφ-1939/

  8. Εσείς όλοι οι συριζαίοι έχετε πάθει κωλοαγκύλωση δεν μπορείτε να χέσετε και τα βγάζετε απο το στόμα!!

  9. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΩΘΗΚΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ , ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΟΤΙ Π.Χ. ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ 140.000 ΑΤΟΜΑ ΕΝΩ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1.000.000 ΚΟΣΜΟΣ , ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΤΕΛΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ !
    !

  10. ΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΙ?ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ .ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.

  11. Άθλια είναι η σκατόφατσά σου καρασαρσέμη, που κρέμασες σκουλαρίκι μόνο στο ένα σου αφτί και άφησες το άλλο σκέτο. Τι σε πείραξε ρε το άλλο σου αφτί και το άφησες χωρίς σκουλαρίκι; Καμάντζο και στ΄αφτιά σου κάνεις;

  12. ΣΕ ΕΤΣΟΥΞΕ ΜΩΡΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΜΙΑΡΕ ΛΕΧΡΙΤΗ ΣΚΥΒΑΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ? ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΤΙΣ ΓΟΡΓΑ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΙΦΥΛΙΑΡΗ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΙ'ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΡΟΦΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΗΣ! ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ!

  13. τι μας λες μωρε χιμπατζη με σκουλαρικια βρε βρωμιαρη βρε γυφτουλα τολμας εσυ και κρινεις τον Θεοδωρακη ρε αριστεροφασιστονεοταξιτικο παπαρι?

  14. ΣΥΡΙΖΑ …. Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΑΛΛΑΞΟΚΟΛΑΡΕΩΝ ΣΧΟΛΗ

  15. Τόλμησε και με ρώτησε ο εαυτός μου απο τον καθρέφτη με πόσα φράγκα πουλάω πατρίδα!

    Τον αγριοκοίταξα,έσφιξα τις γροθιές μου…..τον έφτυσα τον αλήτη και έφυγα.

  16. ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ

  17. Κλασσική περίπτωση αριστερόστροφου φασίστα.

  18. Πουλημένοι βρυκόλακες, αριστεροί εφιάλτες,
    δεν μπορούν να ξεχάσουν με τίποτα,
    το βρώμικο, σάπιο παρελθόν τους
    κολλημένα μυαλά , μόνο ταμπέλες ξέρουν να βάζουν,
    για τους ανθρώπους γύρω μας, κάτι σαν την τσίχλα που κολλάει στο μαλλί και δε φεύγει αν δεν τα κόψεις.Ενώ οι ίδιοι τραγελαφικοί τύποι ,δίχως συνείδηση και ήθος.

  19. Ρε κουραδα εθνομηδενιστή κοιταχτηκες στον καθρέφτη;

  20. ΠΙΘΗΚΑ ΜΕ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΕ

  21. Ο Μίκης ξεστόμισε μια μεγάλη αλήθεια.

  22. Λυπαμαι μονο για ενα πραγμα:Που δεν θα μπορεσω να παραβρεθω στην πλατεια Συντάγματος οταν θα σας κρεμασουνε για να ξεμαγαρισει η χωρα.Με εχετε εξορίσει στου διαολου τη μανα για να δουλεψω.Να σας παρει και να σας σηκωσει.Τοσο πονο που προκαλεσατε και προκαλείτε προδοτες καταγραφεται.Υπαρχει και Θεος.Που τον εχετε πλεμισει και χλευάσει.

  23. ΑΘΛΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ.

  24. Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ .ΤΟ ΔΙΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΊΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ^ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ Ή ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΦΕΝΥΙΚΑ ΣΟΥ.

  25. Το μόνο καλό που κανατε και σας ευχαριστούμε είναι ότι ξυπνησατε τον Ελληνα και επιτελους ερχονται κρεμαλες για ολους σας ανθελληνικα σκουλικια

  26. Καμια πορδη δεν του εριξες? τι τζαμπα τρως την φασουλαδα?

  27. ΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΘΑ ΑΠΟΘΑΝΑΤΙΖΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΒΑ ΤΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΝ Κυρίτση . ΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΘΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΑ ΤΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟ ΗΛΙΘΙΟ ΜΕ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΠΛΥΤΟ ΚΥΡΙΤΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΗ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΞΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ.

Comments are closed.