«Ευχαριστώ μαμά Μέρκελ»: Σύρος πρόσφυγας στη Γερμανία με δύο συζύγους και έξι παιδιά ζει από τα επιδόματα

Ο 32χρονος Αχμάντ δεν βιάζεται να βρει δουλειά και δήλωσε πως στο μέλλον θα φέρει στη Γερμανία και την τρίτη του σύζυγο, που παραμένει στη Συρία

Διέφυγε από το Χαλέπι της Συρίας το 2015 μαζί με τις δύο συζύγους του και τα έξι παιδιά του αφήνοντας πίσω του την τρίτη σύζυγό του. Ο 32χρονος Αχμάντ Α. και η μεγάλη οικογένειά του βρήκαν καταφύγιο στο κρατίδιο Σλέσβιχ-Χόλσταϊν στη βόρεια Γερμανία. Στην οικογένεια των προσφύγων από τη Συρία χορηγήθηκε άσυλο για τρία χρόνια και το κράτος τους παραχώρησε μια διώροφη κατοικία ενώ ο Αχμάντ, που είναι ανειδίκευτος εργάτης, δήλωσε σε ντοκιμαντέρ του Spiegel TV ότι δεν βιάζεται να βρει εργασία αφού η οικογένεια ζει άνετα με τα επιδόματα του κράτους!

«Σε ευχαριστώ πολύ, πολύ, πολύ μαμά Μέρκελ. Αυτή είναι το μόνο πρόσωπο που έχει νιώσει την ταλαιπωρία των Σύρων. Επίσης, ευχαριστώ τους Γερμανούς ακόμα και αν υπάρχουν ρατσιστές ανάμεσά τους. Οι Γερμανοί έχουν βιώσει τον πόλεμο και δείχνουν μεγάλη συμπόνοια για τους Σύρους», ανέφερε ο Αχμάντ και τόνισε πως θα παντρευτεί και τέταρτη σύζυγο ενώ θα ήθελε να αποκτήσει δέκα παιδιά αφού ως αφοσιωμένος μουσουλμάνος, που ακολουθεί τον νόμο της σαρία έχει την δυνατότητα να έχει όσες συζύγους επιθυμεί.

Οι δύο γυναίκες του, Λίνα και Μπιτούλ, μίλησαν στο ίδιο ντοκιμαντέρ και δήλωσαν πως είναι ευτυχισμένες που μοιράζονται τον ίδιο σύζυγο αφού αυτό είναι το «θέλημα του θεού»… Πάντως, αρκετοί από τους χρήστες στο Twitter εξέφρασαν τις αντιδράσεις τους ειδικότερα, για τον τρόπο ζωής του Αχμάντ, που είναι αντίθετος με την γερμανική παράδοση αλλά και την γερμανική νομοθεσία.

Ο Σύρος παντρεύτηκε την πρώτη του σύζυγο, Μπιτούλ, όταν εκείνη ήταν 14 ετών και την δεύτερη σύζυγό του Λίνα, όταν ήταν 13 ετών! «Η δεύτερη σύζυγος ήταν παιδί», έγραψε ένας χρήστης και ανέφερε πως αυτό στη Γερμανία είναι παιδοφιλία. Ένας άλλος χρήστης έγραψε: «Και μετά ρωτούν γιατί όλο και περισσότεροι άνθρωποι ψηφίζουν το AfD». Το κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία (Alternative für Deutschland, AfD) είναι το ακροδεξιό ευρωσκεπτικιστικό κόμμα με αντιμεταναστευτική ατζέντα που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος από την αρχή της προσφυγικής κρίσης το 2015.

loading...

5 thoughts on “«Ευχαριστώ μαμά Μέρκελ»: Σύρος πρόσφυγας στη Γερμανία με δύο συζύγους και έξι παιδιά ζει από τα επιδόματα

  1. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ.ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ….

  2. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝ.ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ,ΓΕΡΜΑΝΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΥΡΩ…ΠΕΗ, ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΄΄ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ΄΄ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝΕ ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΗΣΟΥΝ.

  3. ΑΥΤΑ ΑΣ ΤΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΥΡΙΩΣ..!

  4. και με τους γυφτους τα ιδια γιατί να πάει να δουλεψη κάθε 27 η καροτσαρα στο μαρκετ γεμίζει δωρεάν πληρωνε ελληνα μαλακα

  5. EΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΩΣΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΣΤΙΦΗ ΙΣΛΑΜΟΦΑΙΣΤΩΝ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΩΝ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΥΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΗΔΗ Ο ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ 2-3-ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΑΜΙΣΤΕΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ 4 ''ΣΥΖΥΓΟΥΣ'' Ο ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΟΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΔΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Π.Χ ΘΑ ΠΕΙ ΠΑΡΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΛΕΨΤΕ ΟΣΑ ΚΛΕΨΕΤΕ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΕ ΩΡΑΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΧΤΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΩΡΑΙΑ ΣΠΙΤΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ''ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΟΥΣ'' ΟΙ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΟΙ ΘΑ ΝΤΑΜΑΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΣΘΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ ΡΕΒΟΛΒΕΡ ΤΟΡΝΟΥ ΤΡΙΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΑΠΟ 5-6 Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΟΥΥ ΑΜΑ ΕΧΕΙ 3 ΖΥΖΥΓΟΥΣ ΔΕ ΚΑΝΑΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 3 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΠΑΡΜΠΑ ΛΑΜΠΡΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ. ΣΕ 10 ΜΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΚΑΥΛΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ. ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΘΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΟΜΠΟΤΙ ΤΗΣ ''ΑΡΤΑΣ'' ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΦΑΚΙΑ ΟΧΙΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΔΙΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΟΥΝΕ. ΔΕΝ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΚΑΘΕ ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΣ? Ε ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΣ!! ΩΡΑΙΟ ΕΤΣΙ?
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΓΙΝΕΣΕ ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ ΤΟΚΙΣΤΗΣ ΣΟΥΛΑΤΣΑΔΟΡΟΣ ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΤΖΗΣ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΦΟΡΟ!! ΤΙ ΚΑΛΑ Ε?

    ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΟΜΦΙΟΥ Η ΚΟΠΤΗΡΑ!!!

Comments are closed.