Το φαβορί για την Μις Καζακστάν ήταν τελικά… άντρας!

Με ανοιχτό το στόμα άφησε τους πάντες μια από τις φιναλίστ σε διαγωνισμό ομορφιάς στο Καζακστάν, όταν αποκάλυψε ότι στην πραγματικότητα είναι άντρας!

Η Αλίνα Αλίεβα ήταν μια από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, όταν παραδέχτηκε ότι η αλήθεια είναι πως ονομάζεται Λάι Ντιαγκίλεβ κι είναι άντρας.

Ο 22χρονος έπεισε του πάντες ότι είναι γυναίκα και μάλιστα άφησε εκτός 4000 διαγωνιζόμενες, φτάνοντας μέχρι και τον τελικό του διαγωνισμού ομορφιάς.

Πριν όμως τη διεξαγωγή του τελικού αποφάσισε να σοκάρει τους διοργανωτές αποκαλύπτοντας τους την αλήθεια.

«Έφτασα μέχρι τον τελικό και αποφάσισα να αποκαλύψω την πραγματική ταυτότητα της Αλίνα Αλίεβα, όταν συνειδητοποίησα ότι είχε ξεπεράσει τα όρια».

Φυσικά οι διοργανωτές τον απέκλεισαν από τον τελικό της διοργάνωσης και στη θέση του έφεραν μια 18χρονη κοπέλα, την οποία είχε κερδίσει στον ημιτελικό.

«Οι φίλοι μου και εγώ συζητούσαμε για την ομορφιά και αποφάσισε να συμμετέχω στο διαγωνισμό. Πάντοτε υποστήριζα την φυσική ομορφιά. Όμως βλέπουμε ότι πολλές νέες κοπέλες μοιάζουν σχεδόν ίδιες, ίδιο μακιγιάζ, ίδιο στυλ και πιστεύουν ότι είναι όμορφες αν ακολουθούν την μόδα. Δεν το νομίζω», υποστήριξε ο ίδιος μετά την αποκάλυψή του λέγοντας ότι αποφάσισε να αποκαλυφθεί όταν η υπόθεση προχώρησε τόσο.

loading...

3 thoughts on “Το φαβορί για την Μις Καζακστάν ήταν τελικά… άντρας!

  1. πωλουνται περικλανιδια με ελλατηρια για μεγαλυτερη αντοχη

  2. ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  3. πωλειται αλοη σε αλοιφη για μαλακα και ελαστικα περισουφριδια

Comments are closed.