Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ

Συνέλληνες

Οι μακελάρηδες των Ελλήνων, οι ανάλγητοι εγκληματίες βρίζουν χυδαιότατα όποιον διαφωνεί στο ξεπούλημα του ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ που το μεθοδεύει η κόκκινη μαφία. 

Αυτές οι εγκληματικές φυσιογνωμίες πάντα εργαζόταν για τον κατακερματισμό της ΕΛΛΑΔΑΣ όπως αφηγείται η Ιστορία:

«Χάρις στην εκτεταμένη προπαγάνδα του Ελληνικού Κομμουνιστικού Κόμματος, που συνεργάστηκε με το Κομμουνιστικό Κόμμα της Τουρκίας… 100.000 φυγόστρατοι ή λιποτάκτες εγκατέλειψαν τον ελληνικό στρατό», γράφει Σοβιετικός ιστορικός Νόβιτσεφ, στο βιβλίο του «Turtsia: Kratkayia Istoria».

Ο αλήστου μνήμης κομμουνιστής Νίκος Ζαχαριάδης έγραφε για την Μικρασιατική Καταστροφή «Αν δεν νικιόμασταν στη Μικρασία, η Τουρκία θα ήτανε σήμερα πεθαμένη κι εμείς Μεγάλη Ελλάδα… Γι αυτό, εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την ήττα στη Μικρασία, αλλά και την επιδιώξαμε»(«Ριζοσπάστης», 12 Ιουλίου 1935).

«Δεν θα πάψουμε την πάλη μας για την ανεξαρτησία του μακεδονικού λαού». (ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ Δευτέρα 23.3.1931)

Στο Τρίτο Συνέδριο του ΚΚΕ (26.11.1924) το σύνθημα της «ενιαίας και ανεξάρτητης Μακεδονίας Θράκης» γίνεται επίσημη θέση του κόμματος.

Ο αιμοσταγής δολοφόνος «Καπετάν Γιώτης ή Χαρίλαος Φλωράκης βουλευτής και ΓΓ του ΚΚΕ σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ(9.12.2001) είπε:  «Το ΚΚΕ απέβλεπε στην αυτονόμηση της Μακεδονίας και Θράκης, και να κόψουμε την Ελλάδα στην μέση όπως έγινε και με την Κορέα».

Όσο υπήρχε το ειδύλλιο Χίτλερ-πατερούλη Στάλιν, οι κομμουνιστές δεν έριξαν ούτε μία σφαίρα κατά των Γερμανών, όταν το ειδύλλιο έληξε χτυπούσαν τους Γερμανούς για να τους σπρώχνουν σε αντίποινα κατά των αμάχων Ελλήνων.

Στα Δεκεμβριανά 4.12.1944, επί 33 ημέρες οι κομμουνιστές μετέτρεψαν την Αθήνα και τον Πειραιά σ’ ένα απέραντο νεκροταφείο. Οι φρικαλεότητες των κατσαπλιάδων κομμουνιστών δεν έχουν προηγούμενο, ξεπερνούσαν κατά πολύ αυτές των Γερμανών ναζί. Η ανηλεής γενοκτονία των Ελλήνων που δεν θέλησαν να γίνουν μπολσεβίκοι δεν έχει ιστορικό προηγούμενο.

Η σημερινή κυβέρνηση συνεχίζει το όργιο προδοσίας των κόκκινων βρικολάκων που αιματοκύλησαν την Ελλάδα.

Άνδρες, γυναίκες, παιδιά, βρέφη, παρακαλούσαν, θρηνούσαν και ούρλιαζαν μέσα από τα βάραθρα και τις πηγάδες που τους έριχναν οι δημοκράτες κομμουνιστές αφού πρώτα τους είχαν βασανίσει φριχτά. Οι ψυχές τους μας καταριούνται γιατί τους ξεχάσαμε και δεν τους δικαιώσαμε. Στοιχειώνουν τη χώρα και την οδηγούν στον αφανισμό. Κλαίνε και φωνάζουν για το έγκλημα γενοκτονίας των Ελλήνων από τους μισέλληνες κομμουνιστές, έγκλημα που μόνο αρρωστημένα μυαλά μπορούσαν να σχεδιάσουν και να εκτελέσουν.

Οι απόγονοι των κατσαπλιάδων σήμερα φόρεσαν αλαζονικά την τήβεννο της προδοσίας, καυχόμενοι για τα εγκλήματά τους και βρίζοντας τα θύματά τους. Η αδέκαστη ιστορία μπορεί να συγχωρεί αλλά θυμάται και δεν θα επιτρέψει τέταρτο γύρω της εγκληματικής μαφίας της αριστερής κυβέρνησης.

Γεράσιμος Καλογεράκης

loading...