Ο Φόβος των Εβραίων για τους Έλληνες

Δύο είναι τα απόλυτα σταθερά δεδομένα πάνω στα οποία μπορούμε να “χτίσουμε” τη σκέψη μας. Το πρώτο δεδομένο είναι ότι οι πανίσχυροι σήμερα Εβραίοι μισούν και φοβούνται τους Έλληνες.
Αυτό είναι δεδομένο, εφόσον αυτό “γιορτάζουν” στη μεγαλύτερη εθνικοθρησκευτική τους γιορτή. Στη γνωστή Χανουκά γιορτάζουν το μίσος τους για τους Έλληνες και ξορκίζουν τον φόβο τους γι’ αυτούς.
Ο φόβος των Εβραίων για τους Έλληνες είναι τόσο βαθύς, που με τους αιώνες έχει περάσει στο DNA του λαού τους.
Τόσο πολύ, που έφτασε στο σημείο να γίνει ένας από τους βασικότερους παράγοντες, που τους επιτρέπει την εθνική τους συνοχή και άρα την επιβίωση. Ακόμα και “ετοιμοθάνατοι” να είναι οι Έλληνες, αυτοί θα μαθαίνουν στα παιδιά τους να τους φοβούνται, γιατί αυτό συμφέρει το έθνος τους. Για όσο διάστημα θα υπάρχουν οι Έλληνες, θα μπορούν να επιβιώνουν κι αυτοί, οι οποίοι στηρίζουν την ύπαρξή τους στο μίσος τους γι’ αυτούς.

Το δεύτερο δεδομένο είναι ότι στα χρόνια της παντοδυναμίας τους έχουν “αναμιχθεί” άμεσα και με τον πλέον απεχθή ανθελληνικό τρόπο στο σύνολο των προβλημάτων που αυτήν τη στιγμή ταλαιπωρούν τη σύγχρονη ελληνική κοινωνία. Δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑ ελληνικό πρόβλημα, που να μην υπάρχει ουσιαστική εβραϊκή ανάμιξη εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων. Οποιοδήποτε θέμα κι αν ψάξει κανείς, θα βρει Εβραίους να “κρύβονται” από πίσω του. Από τα παλαιότερα μέχρι τα πιο πρόσφατα.
Όλοι γνωρίζουν πλέον και έχει αποδειχθεί από τα ιστορικά στοιχεία ότι την κυπριακή τραγωδία τη μεθόδευσε ο Εβραίος Κίσιγκερ. Το σημερινό Μακεδονικό Ζήτημα ακολουθεί την ίδια “πορεία” και μεθοδεύεται από τους ίδιους ανθρώπους. Από τον Εβραίο Σόρος, τον Εβραίο Φλυντ, τον Εβραίο Νίμιτς, την Εβραία Γιοβάνοβιτς υπό την εποπτεία της Εβραίας Ολντμπράιτ και του επίσης Εβραίου Χόλμπρουκ. Εβραίοι πιέζουν καθημερινά την ελληνική κυβέρνηση να κάνει υποχωρήσεις και Εβραίοι αποθρασύνουν τον Γκρουέφσκι και τη συμμορία του.

Τα αντίστοιχα εγκλήματα έχουν πραγματοποιηθεί και στον οικονομικό τομέα. Η καταστροφή του χρηματιστηρίου, τα δομημένα ομόλογα, που εξανέμισαν τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, η λεηλασία των ΔΕΚΟ, είναι “κρίκοι” στο ίδιο εβραϊκό “κομπολόι”. Παντού πρωταγωνιστούν Εβραίοι και εβραϊκές επιχειρήσεις. Σόρος, Citibank, Lehman Bros, Goldman Sachs και πολλοί άλλοι.
Ένας άνθρωπος πήγε στη φυλακή για το έγκλημα του χρηματιστηρίου, επειδή ξεπέρασε κι αυτά ακόμα τα απώτατα όρια του εγκλήματος και ήταν ο Εβραίος Φάις. Μιλάμε για λεηλασία άνευ προηγουμένου. Μιλάμε για συνεργασίες “μέσα” και “έξω” από την Ελλάδα. Λεηλατήθηκε ο ΟΤΕ, όταν κουμάντο μέσα σ’ αυτόν έκανε ο Εβραίος Μανασσής. Λεηλατήθηκε η ΔΕΗ, όταν κουμάντο μέσα σ’ αυτήν έκανε ο Μωυσής. Πιάστηκε επ’ αυτοφώρω η εβραϊκή Vodafone να παρακολουθεί το τηλέφωνο του Έλληνα πρωθυπουργού και το θέμα έκλεισε πριν καν ανοίξει.
Σήμερα και με την ελληνική οικονομία να βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, γίνονται κερδοσκοπικά παιχνίδια εις βάρος της. Τον χορό της κερδοσκοπίας τον άνοιξαν και πάλι οι Εβραίοι. Η Moodies του Εβραίου Μπάφετ μαζί με την εβραϊκή Citibank άρχισαν τη “μουσική” γι’ αυτόν τον “χορό” του θανάτου. Αυτές οι εταιρείες “αξιολογήσεων” πυροδότησαν τη σημερινή κερδοσκοπική έκρηξη εις βάρος της Ελλάδας. Υποβάθμισαν την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας και σήμερα έχει στηθεί ένα κερδοσκοπικό παιχνίδι εις βάρος της. Ένα κερδοσκοπικό παιχνίδι, το οποίο και πάλι οι ίδιοι εκμεταλλεύονται. Κάποιοι μας “μαλώνουν” και μας “κατηγορούν” και κάποιοι άλλοι τοκογλύφοι εκμεταλλεύονται αυτήν την κατάσταση, για να μας πιούν το “αίμα”.

Κατά σύμπτωση όμως και πάλι είναι οι ίδιοι. Εβραίοι είναι αυτοί οι οποίοι μας “μαλώνουν” και Εβραίοι είναι αυτοί οι οποίοι εκμεταλλεύονται τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει ο “μαλωμένος”. Ο Εβραίος Τρισέ μαζί με τον Εβραίο Άκερμαν μάς “μαλώνουν” και αυτό γίνεται παγκόσμιο γεγονός μέσω των εβραϊκών μέσων ενημέρωσης του συγκροτήματος του Εβραίου Μέρντοχ. Οι ίδιοι άνθρωποι, που μας κατηγορούν στο παγκόσμιο κοινό για την κακή πιστοληπτική μας κατάσταση, είναι οι ίδιοι που τρέχουν να μας δανείσουν.
Οι ίδιοι άνθρωποι, με τα ίδια μέσα που μας κατηγορούν, όταν πάμε να δανειστούμε, είναι οι ίδιοι που μας δίνουν συγχαρητήρια, όταν παίρνουμε δάνεια με τους χειρότερους όρους. Το ίδιο εβραϊκό “χέρι” χτυπάει κατά βούληση πότε το ελληνικό “μουλάρι” και πότε το “σαμάρι” και το κατευθύνει προς την καταστροφή.

Μια καταστροφή, η οποία πλέον μοιάζει αναπόφευκτη. Οι σύγχρονοι Έλληνες δανείζονται με τους ίδιους απεχθείς και τοκογλυφικούς όρους που δανείζονταν οι επαναστατημένοι πρόγονοί τους από τους Εβραίους Ρικάρντο και Ρότσιλντ. Οι ομοιότητες όμως δεν σταματάνε εδώ.
Κάποτε για χρήματα, τα οποία ποτέ δεν έφτασαν στην Ελλάδα, παρά χάθηκαν στα “επιτόκια” και τις “ασφάλειες” των τραπεζών, που υποτίθεται τα παρείχαν οι Εβραίοι, έφτασαν στο σημείο να ζητούν την Πελοπόννησο. Σήμερα για τέτοια “πέτσινα” χρήματα ζητάνε το σύνολο του δημοσίου κεφαλαίου στο σύνολο της επικράτειας.

Όταν μιλάμε για υποδούλωση, μιλάμε για πραγματική υποδούλωση. Μιλάμε για ολοκληρωτική υποδούλωση, χωρίς να χρησιμοποιούμε εισαγωγικά. Μιλάμε για κατάσταση όμοια μ’ αυτήν που μας επέβαλαν οι Ναζί. Όμοια, η οποία απλά δεν ακολουθεί την ίδια μεθοδολογία και βέβαια σειρά στις εξελίξεις. Οι Ναζί το έκαναν με τα όπλα, ενώ οι Εβραίοι το επιχειρούν με το χρήμα. Οι Ναζί πρώτα μας κατάκτησαν και μετά “πλημμύρισαν” τη χώρα με φτωχούς ομοιόμορφα ντυμένους στρατιώτες τους, για να διασφαλίσουν την κατάκτησή τους, ενώ οι Εβραίοι πρώτα μας “πλημμύρισαν” με εκατομμύρια ρακένδυτων λαθρομεταναστών-“στρατιωτών”, προκειμένου να διευκολυνθούν στην κατάκτηση.
Η κυριαρχία των Εβραίων είναι πιο απόλυτη ακόμα και από τη ναζιστική, γιατί απλούστατα οι Εβραίοι είναι άπληστοι. Δεν μοιράζονται τίποτε με κανέναν. Ούτε καν με τους δυνάμει συνεργάτες τους. Ακόμα και οι δοσίλογοί τους είναι Εβραίοι και οι ίδιοι. Δεν είναι καν Έλληνες, όπως συνέβαινε με τους Έλληνες, οι οποίοι συνεργάστηκαν με τους Ναζί. Έλληνες, όπως ο Τσολάκογλου, ο Ράλλης ή ο Πάγκαλος. Εβραίοι είναι και οι κορυφαίοι δοσίλογοι. Οι δοσίλογοι, που τους επιτρέπουν να νομιμοποιήσουν και να μονιμοποιήσουν την “κατάκτησή” τους.
Γνήσιος Εβραίος είναι ο Γιώργος Παπανδρέου, ο πρωθυπουργός των “Ελλήνων”. Γνήσια Εβραία είναι η Δαμανάκη, που είναι η επίτροπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Γνήσια Εβραία είναι η Διαμαντοπούλου, που, ως υπεύθυνη παιδείας, θ’ αποφασίσει τι είναι “πατριωτικό” για τις μελλοντικές γενιές των Ελλήν
… Πού βρίσκεται το πρόβλημά τους; Ότι το φαινόμενο του αντισιωνισμού διαρκώς “φουντώνει” σε όλον τον κόσμο. Αυτόν καθ’ αυτόν τον αντισιωνισμό όμως δεν τον φοβούνται…Αυτός ο περίεργος ελληνικός “αντισιωνισμός” τους τρομάζει. Τους τρομάζει, γιατί τώρα αναπτύσσεται και πρέπει να προλάβουν να τον χειραγωγήσουν και να τον ελέγξουν.Να τον μετατρέψουν σε έναν συμβατικό αντισιωνισμό, ώστε να μπορούν να τον εκμεταλλευτούν πριν τους γίνει επικίνδυνος.
Η καθημερινή αύξηση του αντισιωνισμού στην Ελλάδα είναι δεδομένη. Δεν χρειάζεται να είναι μάντης κανένας ή να έχει πρόσβαση σε μυστική ληροφόρηση, προκειμένου να καταλάβει ότι το φαινόμενο του αντισιωνισμού έχει μια τάση να “φουσκώνει” διαρκώς στην Ελλάδα. Δεν έχει εκδηλώσει κανένα φαινόμενο “έξαρσης”, αλλά η πορεία του είναι διαρκώς επιταχυνόμενη. Ακόμα δηλαδή και οι πιο καλοπροαίρετοι Έλληνες αρχίζουν να “ψυλλιάζονται” ότι συμβαίνουν ύποπτα και περίεργα πράγματα.

Νιώθουν ότι η πατρίδα τους είναι “στοχοποιημένη” και βλέπουν τα πρόσωπα που την στοχοποιούν. Όμως, τα πρόσωπα δεν είναι ανώνυμα. Τα πρόσωπα έχουν ταυτότητα. Έχουν ονόματα και διευθύνσεις. Όταν κατά “σύμπτωση” όλοι όσοι εμπλέκονται με αρνητικό τρόπο στα ελληνικά προβλήματα είναι Εβραίοι, δεν μπορεί αυτό το γεγονός να περάσει απαρατήρητο. Όσο καλοπροαίρετος και αν είσαι, δεν μπορείς να το αγνοήσεις. Όταν βλέπεις ένα πρόβλημα, δεν μπορείς να αγνοήσεις τα δεδομένα του.
Δεν μπορείς να μην δεις ένα αρνητικό πρόσημο, επειδή “συμπαθείς” τον παράγοντα Χ. Το αποτέλεσμα είναι αυτό, το οποίο βλέπουμε σήμερα. Άνθρωποι, οι οποίοι μέχρι τώρα στέκονταν εχθρικά απέναντι στο οποιοδήποτε αντιεβραϊκό σενάριο, σήμερα δεν έχουν τις ίδιες αντιστάσεις. Άνθρωποι, οι οποίοι χαρακτήριζαν τα πάντα αστείες και αστήρικτες συνομωσιολογίες, σήμερα ακούνε με μεγάλη προσοχή την εκδοχή που μέχρι τώρα απέρριπταν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Άρα, είναι δεδομένο ότι οι Έλληνες αυτήν τη στιγμή έχουν συγκεντρωμένη την προσοχή τους στους Εβραίους.
..Τους Εβραίους τους τρομάζει να μην “δείξουν” οι Έλληνες στους Γερμανούς ποιοι Εβραίοι φταίνε για το “χάλι” της Γερμανίας. Ποιους Τρισέ και Άκερμαν πρέπει να κρεμάσουν στο κέντρο του Βερολίνου. Τους Εβραίους τους τρομάζει να μην “δείξουν” οι Έλληνες στους Γάλλους ποιοι Εβραίοι φταίνε για το “χάλι” της Γαλλίας. Ποιους Σαρκοζί και Κουσνέρ πρέπει να κρεμάσουν στο κέντρο του Παρισιού. Τους Εβραίους τους τρομάζει να μην “δείξουν” οι Έλληνες στους Αμερικανούς ποιους Γκρίνσπαν, Μπενράκε, Γούλφοβιτς και Ροκφέλερ πρέπει να κρεμάσουν κάτω από το Καπιτώλιο της Ουάσινγκτον. Αυτό φοβούνται..

…Γιατί οι Εβραίοι διέλυσαν ολόκληρες χώρες και κατέστρεψαν τους λαούς τους. Διέλυσαν τις πιο ισχυρές χώρες. Διέλυσαν παραγωγικές οικονομίες εκατομμυρίων εργαζομένων και τις μετέτρεψαν σε καταναλωτικές κοινωνίες ανέργων. Διέλυσαν και πούλησαν σαν ανταλλακτικά τα εργοστάσια που τους τάιζαν. Πήραν άπειρη πνευματική εργασία ολόκληρων λαών και αφού την έκαναν “πακέτο” ιδιόκτητων πνευματικών δικαιωμάτων, την “πούλησαν” στους Κινέζους, στους Ινδούς και σε όποιον άλλον βρήκαν μπροστά τους.

Ανάγκασαν τους Γερμανούς, οι οποίοι πλέον είναι άνεργοι και πεινασμένοι, να φορούν μέχρι και κινέζικα εσώρουχα. Ανάγκασαν τους Γάλλους, οι οποίοι πλέον είναι άνεργοι και απελπισμένοι, να πουλάνε ομοιώματα του Πύργου του Άιφελ κινεζικής κατασκευής. Ανάγκασαν τους Αμερικανούς, οι οποίοι πλέον είναι άνεργοι και κατοικούν σε τέντες, να δίνουν στα παιδιά τους κινέζικο γάλα με μελαμίνη. Ανάγκασαν τους πάντες να ζουν αναξιοπρεπώς, σερνόμενοι μπροστά στους τραπεζικούς γκισέδες τους, εκλιπαρώντας για ένα νέο δάνειο επιβίωσης.
Στην κυριολεξία “γονάτισαν” ολόκληρη τη χριστιανική αυτοκρατορία. …Όταν λοιπόν αποφασίσουν, είτε οι Γερμανοί είτε οι Αμερικανοί, να “κλοτσήσουν” τους Εβραίους, εμείς απλά θα είμαστε εκεί, για να τους δώσουμε τις ακριβείς “συντεταγμένες” τους.
Μόνον ο Θεός και οι Έλληνες γνωρίζουν πώς λειτουργούν οι Εβραίοι και αλίμονό τους αν κάποιος από τους δύο “μιλήσει”. Επόμενη μέρα γι’ αυτούς δεν θα υπάρξει. Ας προσέχουν λοιπόν οι Εβραίοι τι ακριβώς παίρνουν σήμερα από την Ελλάδα, γιατί όλοι οι κίονες έχουν μεγάλες διαμέτρους. Χωρίς να είμαστε προφήτες, μπορούμε εκ του ασφαλούς πλέον να προφητεύσουμε για το μέλλον τους. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτοί, που σήμερα “ξεκαρδίζονται” στα γέλια, θα κλάψουν μια και καλή στο ΤΕΛΟΣ.

…Όταν θα έχουν μπροστά τους μια άπειρη έρημο να διαβούν και άπειρο χρόνο για νέες Χανουκά

epsilonellas.gr

loading...

27 thoughts on “Ο Φόβος των Εβραίων για τους Έλληνες

  1. Πανάρχαιος ο λαός του Ισραήλ.

    O ελληνικός και ο ισραηλιτικός λαός
    έχουν κοινούς προπάτορες τον Αβραάμ και τον Ισαάκ,
    τους οποίους μνημονεύουμε και δοξολογούμε στους ναούς μας.

    "……τῶν ὁσίων καὶ θεοφόρων Πατέρων ἡμῶν, τῶν ἁγίων ἐνδόξων προπατόρων ἡμῶν Ἀβραάμ, Ἰσαάκ καὶ Ἰακώβ, ……."

    "…..τὸν ἐπ᾿ ἐλπίδι ἀναστάσεως ζωῆς αἰωνίου κοιμηθέντα, ἐν κόλποις Ἀβραὰμ καὶ Ἰσαὰκ καὶ Ἰακὼβ ἀνάπαυσον·

    λέγει ο ιερεύς.

    Οι Ισραηλίτες μας έδωσαν θρησκεία.
    Τα τρία τέτερα (3/4) του Ιερού μας Βιβλίου, της Αγίας Γραφής, είναι κείμενα κοινά στις θρησκείες των δύο λαών.

    Κατά την Αγίαν Γραφή οι Ισραηλίτες είναι περιούσιος (εκλεκτός) του Θεού μας λαός.

    Έχουμε όχι μόνον πνευματικούς δεσμούς, αλλά και κοινά γεωοπολιτικά συμφέροντα.

  2. ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΡΘΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ

  3. Ναί έχουμε πολλά κοινά γι'αυτό προσπαθούν νά μάς ξεκάνουν από αρχαιοτάτων χρόνων.

  4. Οχι καινή διαθήκη,ευαγγέλιο!

  5. ολες οι θρησκειες ειναι εβραικες εκτος απο της απω ανατολης,το ιερατειο της Σιων της κατασκευαζει σε θρησκευτικα εργοστασια που τωρα εχει στειλει στην Κινα και το τελευταιο μοντελο που ετοιμαζουν λεγεται πανθρησκεια η πανβλακια

  6. Επί του Όρους ομιλία
    Ιησούς:

    "…..Μη νομίσετε ότι ήρθα για να καταργήσω τον Νόμο του Μωυσή ή τη διδασκαλία των Προφητών. Δεν ήρθα για να καταργήσω αλλά για να συμπληρώσω. Συνεπώς σας διαβεβαιώ ότι, όσο υπάρχει ο ουρανός και η γη, ούτε ένα γιώτα ή ένα κόμμα δεν θα αλλάξει στον νόμο,………."

    Ιησούς:

    ἐρευνᾶτε τὰς γραφάς,
    [εννοεί προφανώς την Π. Διαθήκη, αφού η Καινή ΔΕΝ είχε ακόμα γραφεί]
    ὅτι ὑμεῖς δοκεῖτε ἐν αὐταῖς ζωὴν αἰώνιον ἔχειν· καὶ ἐκεῖναί εἰσιν αἱ μαρτυροῦσαι περὶ ἐμοῦ·

    Λοιπόν, σεις πρέπει να ερευνάτε τας Γραφάς, διότι και σεις οι ίδιοι πιστεύετε ότι εις αυτάς θα έχετε ζωήν αιώνιον. Και αυταί ακριβώς αι Γραφαί είναί που μαρτυρούν δι' εμέ.

    Κατά Ιωάννην 5.39

  7. *****************************************
    Πόσες φορές σου απέδειξα ότι πουθενά στα κείμενα της Εκκλησίας δεν υπάρχει η φράση:
    ''τῶν ἁγίων ἐνδόξων προπατόρων ἡ μ ῶ ν Ἀβραάμ, Ἰσαάκ καὶ
    Ἰακώβ…."

    Υπάρχει η φράση:
    ''τῶν ἁγίων ἐνδόξων προπατόρων Ἀβραάμ, Ἰσαάκ καὶ Ἰακώβ…."

    Μόνος τα γράφεις αυτά ή σου τα πασάρουν άλλοι;
    Ιδού το κείμενο της Εκκλησίας που σε διαψεύδει πατόκορφα:
    ''τῶν ἁγίων ἐνδόξων καὶ πανευφήμων Ἀποστόλων, τῶν ὁσίων καὶ θεοφόρων Πατέρων ἡμῶν, τῶν ἁγίων καὶ ἐνδόξων προπατόρων, Ἀβραάμ, Ἰσαὰκ καὶ Ἰακώβ
    (Δέν υπάρχει η λέξη ''ημών'' μετά τη λέξη ''προπατόρων'', γιατί οι Έλληνες δεν είχαν ως προπάτορες τους Εβραίους).

    http://prayer.enavasi.gr/content/επιμνημόσυνη-δέηση
    *******************************************

  8. Κάνεις μέγα λάθος .Εμας μας έχουν ποτίσει με δηλητήριο
    και παραμύθια. Οι Εβραίοι λένε κλέφτε τους Έλληνες,ή μήπως οι Εβραίοι λένε στους πολιτικούς μας να ξεπουλήσουν την Ελλάδα.Όπως βλέπεις αυτοκατασρεφόμαστε γιατίμας κυβερνούν απάτριδες και ανθέλληνες… γι'αυτό τρώμε και το παραμύθι ότι φταίνε οι άλλοι

  9. ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ Ε Υ Γ Ε ΣΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ… "ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ" ΣΤΟ Α Θ Α Ν Α Τ Ο ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΚΑΤΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΝ Δ Ο Λ Ι Ο ΤΡΟΠΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ… "ΔΙΑΛΥΣΕΙ" ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΞΙΩΝ, ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΛΑΣΕ ΠΟΤΕ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

    ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕΣΩ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ, ΧΛΕΥΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ, ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ "ΣΠΕΙΡΕΙ" ΤΗΝ "ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ" ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΤΗΣ ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΗΘΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ.

    ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΑΣ…"ΠΕΙΣΟΥΝ" ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΩΝ ΟΝΤΩΝ, ΤΟΥ "ΑΒΡΑΑΜ" ΤΗΣ ΣΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ "θεων", ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ.

    ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ "ΤΑΛΙΜΠΑΝ" ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΤΕΚΑΨΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ…"θεου" ΤΗΣ…ΑΓΑΠΗΣ, ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΙ Ο…ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ "ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ" ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ "ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ" ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  10. Οι Εβραιοι ειναι ενας πανεξυπνος και μονιασμενος λαος, γι' αυτο και προοδευουν και διαφεντευουν τον πλανητη.
    Κατεχουν τα περισσοτερα βραβεια Νομπελ σε σχεση με τον πληθυσμο τους.
    Την ερημο την εκαναν παραδεισο και κατασκευαζουν οτι μπορεις να φανταστεις.
    Εμεις οι Ελληνες εχουμε αραξει στις δαφνες των προγονων και μασαμε τα φυλλα απο τις δαφνες. Κανουμε εισαγωγη και τις πατατες και κοιταζουμε πως θα βγαλει ο ενας το ματι του αλλου.
    Την μια μερα ψηφιζουμε τον ακαματη λωποδυτη πολιτικαντη, που δεν εχει δουλεψει ουτε μια μερα στην ζωη του, γιατι μας εταξε ρουσφετι και λαγους με πετραχηλια και την αλλη μερα τον βριζουμε γιατι μας κλεβει και παιρνει δανεικα απο τους Εβραιους για να πληρωσει τα ρουσφετια του.

  11. Κατα φωνη και γαϊδαρος
    Δειτε τωρα το παραπανω ηλιθιο κοπροσκυλο.
    Εφτα χρονια το κοπροσκυλο δεν κανει αλλη δουλεια απο το να βριζει τους Εβραιους και να τρεχει πισω απο εναν μπατιρογυφτο απατεωνα, που του εταξε να του αποπληρωσει τα χρεη και να του δωσει 20χιλιαρα. Τα χρεη του εχουν φτασει στο θεο και αυτος ακομη περιμενει να του αποπληρωσει τα χρεη ο καταζητουμενος παπατζης απατεωνας, που χρωσταει τα κερατα του και κρυβεται γιατι τον κυνηγανε στα δικαστηρια αυτοι που τους εφαγε τα λεφτα και διωκεται και για κακουργηματικες απατες

  12. ολα αυτα τα αρθρα και τα βρισιδια προς την ορθοδοξια μας τα γραφουν οι αντιχριστοι νεοταξιτες της παγκοσμιας θρησκειας
    οπως ειναι ο φυγοποινος σωρρας αυτο το τερατουργημα της φυσης

  13. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ 10;45 ΕΙΝΑΙ COPY PASTE.
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΕΧΕΙΣ !! [ ****** ]
    ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ [ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΠΑΣ] ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΟΥ.
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΟΞΟΛΟΓΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΕΝΑΡΧΕΣ [ΑΒΡΑΜ, ΙΣΑΑΚ….],
    ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ [ΔΑΝΙΗΛ….], ΕΒΡΑΙΟΥΣ "ΠΡΟΦΗΤΕΣ", ΔΟΞΟΛΟΓΕΙΣ ΤΗΝ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο Υ Τ Ε ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ.

    ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ "ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ" ΔΗΛ. ΗΛΙΘΙΟΥΣ.
    ΘΥΜΑΣΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ.

  14. ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΤΕΒΑΤΟ
    ΜΕ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ
    ΚΑΙ ΣΚΑΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ
    ΠΕΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ
    ΤΟ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ
    ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ

  15. ΠΟΣΟ ΑΡΑΓΕ…"ΜΥΑΛΟ" ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ …"ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ" ΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ "ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΗΤΑΝ "ΕΒΡΑΙΚΗΣ" ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ?

    ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ…"ΣΥΜΠΤΩΣΗ"? ΔΕΝ… ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ "ΞΕΠΕΣΑΜΕ" ΣΤΟΥΣ…"ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ"?

    ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΠΟΥ…ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟΣΗ "ΤΥΧΗ" ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ?

    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ "ΑΥΤΟΙ" ΤΩΡΑ…ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ? ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ…"ΕΛΛΗΝΕΣ" "ΑΡΜΟΔΙΟΣ" ΚΑΙ "ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ" ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 500π.χ. ΠΩΣ ΜΕΣΩ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ…ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ…ΠΑΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΣΧΕΔΙΟ" ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

    …ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΕΙΜΑΣΤΕ…"ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ"…

    ΤΟ 148π.χ. ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ "1η ΡΩΜΗ" ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ 450 ΧΡΟΝΙΑ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η…"ΕΝΔΟΞΗ" ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ "ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ" ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 1150 ΧΡΟΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΗΡΘΕ Η "ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ" ΚΑΤΟΧΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 1832 Η ΒΑΥΑΡΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.

    ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ …ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ "ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε", ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ …ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ "ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ…"ΙΕΡΟ"…ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ "θεο" ΤΗΣ…ΑΓΑΠΗΣ, ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ, ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΘΕ ΤΙ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ", ΤΟΥ…"ΧΡΥΣΙΟΥ" ΚΑΙ ΤΟΥ…"ΑΡΓΥΡΙΟΥ"…

    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ…"ΠΟΝΗΡΙΑ" ΤΟΥ κ. ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ", ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ", ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ "θεων", "ΕΒΡΑΙΚΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ"….ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο…ΠΟΙΗΤΗΣ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  16. ΜΙΑ ΛΙΝΑΤΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΣΑΝ ΑΛΛΟΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΕΣΕΙ ΚΡΙΜΑ

  17. Και αυτος ο κληρονομικος πλουτος των 115 τρισεκατομμυριων που βρεθηκε αφου συνεχεια μας κυβερνανε οι Εβραιοι και δεν υπηρξαμε ουτε στιγμη ελευθεροι;
    Αρα οι Εβραιοι μας προσεχουν και κανουν και καταθεσεις στον λογαριασμο μας…
    Ρε ασε τους Ολυμιακους αγωνες
    Και που τους καναμε το 2004 σολαρια μεσα μπηκαμε. Ακομη τους πληρωνουμε
    Πες μας ποια λυση προτεινεις να βγουμε απο το οικονομικο τελμα και να μην μας κυβερνουν Εβραιοι;
    Την λυση του Αρτεμη Σωρρα, να ανοιξουμε τρεις χιλιαδες γραφεια της Ε.ΣΥ. και να καταθεσουμε ολοι εξωδικα για να μας αποπληρωνει τα παντα με τα τρισεκατομμυρια του και τα καταπιστευματα;

  18. 8.547.000 εκατομμύρια κατοίκους το (2016) Έχει το Ισραήλ
    με αυτά όμως που γράφει ο οπαδός της ομάδας του Σώρρα Ευταξίας ο πληθυσμός του Ισραήλ πρέπει να υπερβαίνει το ενα δισεκατομμυριο αφου ολοι οσοι κυβερνούν το κόσμο και οι χριστιανοί κατα τη λογική του παρανοικού Ευταξία είναι Εβραίοι

    Αρα ο Ευταξίας είναι ανώμαλος!!!!!!!

  19. δειτε το προτυπο του ανωμαλου ευταξια

    Αριστογείτων

    Νεαρός άνδρας που μαζί με το σύντροφό του Αρμόδιο δολοφόνησαν το 514 π.Χ. για λόγους κυρίως ερωτικής αντιζηλίας και εξαιτίας προσωπικών προσβολών των Πεισιστρατίδη τύραννο Ίππαρχο

    Αρμόδιος και Αριστογείτονας
    Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
    Ο Αρμόδιος και ο Αριστογείτων ήταν ένα ερωτικό ζευγάρι της αρχαίας Αθήνας που σκότωσε το καλοκαίρι[1] του 514 π.Χ. τον Πεισιστρατίδη τύραννο Ίππαρχο, αδελφό του Ιππία κυρίως για λόγους προσωπικής εκδίκησης και ερωτικής αντιζηλίας[2], του πολιτικού κινήτρου μη αποκλειομένου[3]. Στην συνέχεια πάντως, για κοινωνικούς και πολιτικούς[4] λόγους, ο αθηναϊκός λαός τίμησε τους δύο άνδρες ως τυραννοκτόνους, ήρωες της δημοκρατίας, έστησε αγάλματά τους, έβαλε την μορφή τους σε νομίσματα, συντηρούσε δημοσίᾳ δαπάνῃ τους συγγενείς τους,[5] τους προσέφερε θυσίες[6] σαν σε ημίθεους και απαγόρευε σε δούλους να δίνουν αυτά τα δύο ονόματα στα παιδιά τους.

    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%81%CE%BC%CF%8C%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CE%91%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82

  20. "ΦΙΛΤΑΤΕ" 12.08 μ.μ.,

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΕΒΡΑΙΟΥΣ", "ΑΥΤΟΙ" ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

    ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΙ "ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ" ΠΟΥ …ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο "ΕΚΛΕΚΤΟΣ" ΤΟΥ …"θεου" ΛΑΟΣ, ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ ΚΑΙ…"ΠΟΙΜΕΝΕΣ" …(ΤΩΝ ΛΑΩΝ), ΑΦΗΣΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ?

    ΤΟΝ…"ΝΑΟ" ΤΟΥ…ΣΟΛΩΜΩΝΤΑ ΜΗΠΩΣ? ΜΗΠΩΣ …ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΤΙ Ο "ΝΑΟΣ" ΑΥΤΟΣ…"ΧΤΙΣΤΗΚΕ" ΣΤΑ…ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ "ΔΙΟΣ", ΤΟ "ΖΑΙΟΝ" ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ…ΑΝΤΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ…"ΖΑΙΟΝΙΣΜ" ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ?

    ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΔΟΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ…"ΕΦΤΙΑΞΑΝ" ΟΤΙ ΕΣΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ…"ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ" ΚΑΙ…ΕΥΗΜΕΡΙΑ.

    ΔΙΕΙΣΔΥΣΑΝ ΔΟΛΙΩΣ, ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ "ΔΙΚΑ" ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ "ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΙ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ…ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ, ΛΟΙΔΩΡΙΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΣΕ…ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.

    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ…ΤΡΟΠΟΥ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ…"ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ "ΣΧΟΛΙΟ" ΣΟΥ.

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ…"ΝΟΜΠΕΛ" ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΚΑΤΑ…ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ…"ΣΥΜΠΤΩΣΗ", ΠΑΛΙ…ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΕΒΡΑΙΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ…ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ…ΧΗΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ…ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.

    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟ…"ΝΟΜΠΕΛ" ΕΙΡΗΝΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ, ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ 2 ΧΩΡΕΣ, ΣΚΟΤΩΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΕΙΠΙΟ.

    ΤΟ ΙΔΙΟ…"ΝΟΜΠΕΛ"…ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΠΕΝΕΙΜΑΝ ΣΤΟΝ ΚΛΙΝΤΟΝ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΑΛΛΕΣ 2 ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ…ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

    ΠΡΟΧΘΕΣ ΔΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο…ΠΑΠΠΑΣ ΕΔΩΣΕ…"ΝΟΜΠΕΛ"…ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ…ΕΡΝΤΟΓΑΝ…

    ΟΠΩΣ …"ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙΣ", ΠΡΩΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ, ΜΕΤΑ ΒΙΑΖΕΙΣ, ΜΕΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η "ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε" ΝΑ ΣΕ……"ΤΙΜΗΣΕΙ", ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΤΟ…"ΝΟΜΠΕΛ"…ΕΙΡΗΝΗΣ.

    ΜΑΛΛΟΝ Π Λ Α Κ Α ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ.

    ΑΛΛΑ ΜΗΝ …"ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ"…ΚΑΘΟΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ…"ΔΑΦΝΕΣ" ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ "ΑΠΟΓΟΝΟΙ" ΜΑΣ ΘΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΓΙ' ΕΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ. Η "Ω Ρ Α" ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ…….

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  21. Δν εχεις παρα να γκουγκλαρεις
    Εβραιοι επιστημονες και Ελληνες Επιστημονες
    Ο Αϊνσταϊν αν και ποτε δεν πηρε βραβειο Νομπελ σου θυμιζει κατι;
    Εβραιος ηταν.

  22. ΕΝΑΣ…"ΛΥΚΟΣ"…ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΕΝΑ…ΚΟΠΑΔΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ "θεου" ΤΗΣ…"ΑΓΑΠΗΣ"….

    …"ΛΥΚΟΣ" ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο…ΚΑΡΑΜ-ΑΝΛΗΣ
    …"ΛΥΚΟΣ" ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο…ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    …"ΛΥΚΟΣ" ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
    …"ΛΥΚΟΣ" ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο…ΑΑΡΩΝ ΑΒΟΥΡΗΣ
    …"ΛΥΚΟΣ" ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο…ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
    …"ΛΥΚΟΣ" ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο…ΕΒΕΡΤ
    …"ΛΥΚΟΣ" ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο…ΚΩΣΤΑΚΗΣ
    …"ΛΥΚΟΣ" ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο…ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ
    …"ΛΥΚΟΣ" ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο…ΣΑΜΑΡΑΣ
    …"ΛΥΚΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΚΟΣ

    …"ΤΡΟΠΟ" …ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΠΟ.

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  23. Επειδη εισαι τεμπελης και διαβαζεις μονο τις παπαριες του παπατζη του Σωρρα για τα δαχτυλιδια του Απολλωνα , παρτο ετοιμο να το διαβασεις.
    Δεν περιστρεφεται ολοκληρος ο πλανητης γυρω απο την Αρχαια Ελληνικη μυθολογια.
    Οι εξυπνοι Εβραιοι, Γαλλοι, Αγγλοι, Γερμανοι κλπ πηραν τα καλα των Αρχαιων προγονων μας και τα επαυξησαν.
    Εμεις οι Νεοελληνες πηραμε τα ασχημα των προγονων μας και τα συνεχιζουμε.

    Εβραίοι, Μεγάλες Επιστημονικές Επιτεύξεις , Διατί ;

    http://blog.panosterz.de/?p=2785

  24. ………………………………………

    10. Σε γενικές γραμμές και εν ολίγοις :
    Οι Εβραίοι είναι μόνον 0,2 % του παγκόσμιου πληθυσμού, αλλά έλαβαν έως τώρα 27% των βραβείων Νομπέλ της φυσικής και 31% των βραβείων της ιατρικής. Εβραίοι είναι κατα 54 % παγκόσμιοι πρωταθλητές σε σαχ. Οι συγγραφείς τους έλαβαν 51% των βραβείων Πούλιτζερ (λογοτεχνία) και οι καλλιτέχνες τους έλαβαν 37% των βραβείων Όσκαρ.
    Υπάρχουν και άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες : Οι ιδρυτέs του Hollywood, κορυφαίοι σκηνοθέτες κινηματαγράφου ( π.χ. Spielberg και άλλοι), ο εφευρέτης της DNA καθώς και ο εφευρέτης του Facebook Zuckerberg (Ζαχαρόβουνο) είναι επίσης Αμερικανοεβραίοι.
    Το ίδιο ισχύει και για γνωστότατους ηθοποιούς κινηματογράφου ( π.Χ. Douglas, πατέρας και γιος , Curtis, Streisand και πάρα πολλοί άλλοι).

  25. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ…"ΕΥΤΥΧΙΑ" ΟΤΑΝ…ΚΑΤΑΔΕΧΕΣΤΕ ΝΑ "ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ" ΜΕ ΤΟΝ…"ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΥΤΑΞΙΑ" ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ.

    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΟΤΑΝ "ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΘΕ", ΤΗΝ ΚΑΘ' ΟΛΑ…"ΤΙΜΙΑ"…"wikipedia". ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ…"ΓΝΩΣΗ" ΚΑΙ…"ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΑΠΟΨΗ"…ΑΠΟΛΥΤΑ "ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ"…

    ΑΝ "ΨΑΧΝΕΙΣ" ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ …"ΕΥΑΓΗ"…ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ…"ΚΑΛΟ" ΣΟΥ.

    " ΣΕ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ,…"ΤΡΥΠΩΣΕ" Η ΕΒΡΑΙΑ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ "ΠΡΟΣΒΟΛΗ" ΚΑΘ' ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ "ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ".

    Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙΣΙΣΤΡΑΤΟΥ ΕΤΡΕΞΕ, ΕΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΕΒΓΑΛΕ" ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΩΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΑΞΗ. ΤΑ "ΑΔΕΛΦΙΑ" …ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ….ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ, ΟΧΙ "ΔΗΜΟΣΙΩΣ".

    ΟΙ…"ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ" ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΔΕΝ "ΕΙΧΑΝ" ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ…"ΟΝΟΜΑΤΙΣΟΥΝ" ΣΑΝ "ΠΑΛΙΑΔΕΡΦΕΣ" ΤΑ "ΑΔΕΛΦΙΑ" ΩΣ ΜΗ…ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΩΣ …"ΕΒΡΑΙΟΙ", ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ…ΘΑΥΜΑ ΤΟΥΣ.

    ΕΙΝΑΙ Η …"ΠΑΓΙΑ" ΤΑΚΤΙΚΗ, ΤΗΣ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΝΕΛΕΙΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ…

    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ "ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ" ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ…"ΚΑΠΟΙΟΙ", ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ …"ΧΡΥΣΟΥ" ΑΙΩΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ "ΑΞΙΩΜΑΤΑ" ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ "ΑΝΑΓΚΑΣΕ" ΤΟΝ ΣΟΛΩΝΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ…"ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ".

    ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ…"ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ" ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΕΚΤΑΣΗ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ? ΣΑΣ …"ΘΥΜΙΖΕΙ"…ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ?

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΜΗΠΩΣ …"ΠΟΙΟΣ" ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο 1.43μ.μ.? ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ" ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ?

    ΜΗΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ "ΒΑΤΙΚΑΝΟ", ΣΤΟ "ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ", ΣΤΟ…ΙΔΡΥΜΑ "SMISTHONIAN", ΣΤΟ "ΙΣΡΑΗΛ" ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΙ ΣΠΗΛΙΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ "ΠΑΡΑΧΩΣΕΙ", ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ?

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  26. ΑΝΟΗΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΕΠΙΔΕΙΞΙΑ ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΨΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟ ΕΛ SPACE TIMELORD 9666 ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
    ===============================
    Ανώνυμος1 Μαρτίου 2012 – 11:44 μ.μ.

    ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ.
    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ 9666;
    ΧΑ ΧΑ!!!!!!
    …ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ…
    ΜΠΙ ΜΠΙ
    ΑπάντησηΔιαγραφή
    #
    Ανώνυμος1 Μαρτίου 2012 – 11:45 μ.μ.

    ΑΚΟΥΣΤΕ!!!!!!
    Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ !!!!!!!!!
    9.6.66
    …ΑΟΡΑΤΟΜΠΕΣΑΛΗΣ…
    ΜΠΙ ΜΠΙ
    ==================================
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ

  27. Ο Χριστος τους αποκαλεσαι συναγωγη του σατανα,αυτο τα λεει ολα

Comments are closed.