Σαμαράς: Καταθέτω μήνυση κατά του ετοιμόρροπου Τσίπρα και του Παπαγγελόπουλου

Ο πρώην πρωθυπουργός προσφεύγει στον Άρειο Πάγο για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση Novartis – «Η σκευωρία και οι σκευωροί αποκαλύφθηκαν με το πρώτο άνοιγμα του φακέλου», αναφέρει

Δήλωση για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση της Novartis έκανε από τη Βουλή ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρώην πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει μήνυση εναντίον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του Δ.Παπαγγελόπουλου, προσφεύγοντας στον Άρειο Πάγο μετά την εμπλοκή του ονόματός του στο διαφαινόμενο σκάνδαλο της Novartis.

Αναλυτικά η δήλωση του πρώην πρωθυπουργού:  «Η σκευωρία και οι σκευωροί αποκαλύφθηκαν με το πρώτο άνοιγμα του φακέλου. Πρόκειται για την πιο αδίστακτη και γελοία σκευωρία που έχει γίνει ποτέ. Καταθέτω αύριο στον Άρειο Πάγο μήνυση κατά του ετοιμόρροπου Τσίπρα και του πρώην αρχηγού της ΕΥΠ επί ΝΔ που σήμερα είναι υπουργός δικαιοσύνης επί ΣΥΡΙΖΑ, Παπαγγελόπουλου και των συνεργών τους εντός κι εκτός του δικαστικού σώματος. Καταλαβαίνω ότι τους ενοχλεί η παρουσία μου. Τώρα θα καταλάβουν κι εκείνοι ότι θα τους πάω μέχρι τέλους».

loading...

4 thoughts on “Σαμαράς: Καταθέτω μήνυση κατά του ετοιμόρροπου Τσίπρα και του Παπαγγελόπουλου

  1. Ας ελπίζουμε ότι η σήψη δεν εφτασε μέχρι τον Αρειο Πάγο .Αν έχει γίνει και αυτό είναι να ετοιμάζουμε βαλίτσες γιά τον Αρη .Πολύ στημένο φαίνεται κι από μακριά το σενάριο. Σαν παραμύθι γιά μικρά παιδιά με κουκουλοφόρους ,υπουργούς και κοματόσκυλα προφήτες και τυχαία???επιλογή του χρόνου που βγήκε στη δημοσιότητα!!! Τέτοιος πανικός από τα συλαλητηρια και τέτοιος φόβος μπροστά στην οργή του λαού και τις απειλές των πατρώνων τους(ΗΠΑ, ΕΕ )γιά το τι τους περιμένει αν δεν τηρήσουν τα όσα φαίνετε ότι υποσχέθηκαν άραγε με ποιά ανταλάγματα??Το ερώτημα είναι τι φοβούνται περισότερο?Την οργή ενός χιλιοπροδομένου και εξαπατημένου λαού μπροστά στο ξεπούλημα της ιστορίας του και την προδοσία ή την εφαρμογή ενός αποτελεσματικότερου σχεδίου Πυθία .Οντας δειλοί και ανανδροι τρέμουν και μόνο στη σκέψη ότι πρέπει να διαλέξουν .Εδώ ισχύει απόλυτα το ^ Ο γεναίος πεθαίνει μιά φορά ο δειλός πεθαίνει κάθε μέρα ^ Αυτοί ως θρασύδειλοι είναι ηθικά νεκροί και δεν ενοούν ακόμα να το κατανοήσουν παρά τα τελευταία χαστούκια που δέχθηκαν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

  2. "ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΟΥΚ ΕΥΛΟΓΕΙΤΑΙ" ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ.
    ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΝΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΕ ΚΟΚΟΒΙΚΟ?
    ΤΩΡΑ,ΣΚΑΣΜΟΣ ΕΣΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΟΥ!

    Υ.Γ.
    ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΓΙΝΕΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ,ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΑΝΩΘΕΝ

  3. ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ? ΣΤΟΝ ΕΛΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑ? ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΝΑ ''ΑΝΕΜΙΣΤΕΙΣ'' ΜΕΤΑ ΣΦΟΔΡΟΤΗΤΟΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΕΖΕΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΥΝΗΣΗ? ΕΣΥ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΜΥΝΗΣΗ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ…ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΣΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΛΟΥΣ!!!

  4. ποιανού ήταν η BMW???? που πήγε η βαλίτσα????που είναι τα ευρώ???? και μάζεψε τον άδωνη που βγαίνει στα κανάλια και κλαίει….

Comments are closed.