Η εθνική γραμμή Μητσοτάκη για Τουρκία και Σκοπιανό

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Μόναχο, στο περιθώριο της Διάσκεψης Ασφαλείας του Μονάχου  (Munich Security Conference), ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, παραχώρησε συνέντευξη για τα εθνικά θέματα στον δημοσιογράφο του Politico, Matthew Karnitschnig.

Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με τα Σκόπια, σχολίασε πως: «Θα πρέπει να υπάρξει λύση πακέτο. Όλα τα ζητήματα θα πρέπει να λυθούν ταυτόχρονα. Δεν είναι μόνο το όνομα, είναι ο αλυτρωτισμός, είναι το ζήτημα της αλλαγής των σχολικών βιβλίων, και είναι εν τέλει και η συνταγματική αναθεώρηση, ώστε να διασφαλίσουμε πως ό,τι συμφωνηθεί θα αποτυπώνεται στο Σύνταγμα της χώρας».

Συμπλήρωσε δε, αναφερόμενος στην πιθανότητα ένταξης της γείτονος στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε., ότι «αν δεν προτίθενται να αλλάξουν το Σύνταγμα τους τώρα, εμείς, ως κόμμα, δεν πρόκειται να μπούμε σε συζητήσεις».

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, τόνισε: «Υπάρχει λόγος ανησυχίας. Έχει αυξηθεί σημαντικά η ένταση στην περιοχή τον τελευταίο χρόνο. Η Τουρκία αμφισβητεί ελληνικά εδάφη, κάτι που κάνει εδώ και 20 χρόνια. Αλλά το τελευταίο διάστημα, το κάνει πολύ πιο επιθετικά. Χρειάζεται να επιδείξουμε αποφασιστικότητα».

Αξίζει, τέλος, να σχολιαστεί πως ο κ. Τσίπρας  ακύρωσε τη συμμετοχή του στη διάσκεψη του Μονάχου, ενώ ο κ. Καμμένος διέκοψε την επίσκεψη του.

ysterografa.gr/

loading...

4 thoughts on “Η εθνική γραμμή Μητσοτάκη για Τουρκία και Σκοπιανό

  1. Αντε να δούμε και την κυβερνητική διαστρέβλωση οσων ξεκάθαρα δήλωσε γιά πολοστή φορά μπας και κάποια κουτάβια του χαζοχαρούμενου καταλάβουν το αυτονόητο .Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ !ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΡΙΝΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗ ΑΙΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΤΟ ΙΚΡΙΩΜΑ.

  2. Αντε να δούμε και την κυβερνητική διαστρέβλωση οσων ξεκάθαρα δήλωσε γιά πολοστή φορά μπας και κάποια κουτάβια του χαζοχαρούμενου καταλάβουν το αυτονόητο .Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ !ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗ ΑΙΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΤΟ ΙΚΡΙΩΜΑ.

  3. ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΕΘΝΙΚΑ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΑ,ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ,ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΛΙΒΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΨΗΦΙΣΑΜΕ,ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ,ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ,ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ.ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΣΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΠΑΡΟΛΟ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ.ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ.ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ…

Comments are closed.