Κινητοποίηση με αίτημα να παραιτηθεί ο Μπουτάρης στη Θεσσαλονίκη

Την παραίτηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του για το ονοματολογικό της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας (ΠΓΔΜ), ζήτησαν για μια ακόμη φορά πολίτες στη διάρκεια κινητοποίησης που πραγματοποίησαν, το απόγευμα, έξω απο το δημαρχιακό μέγαρο.

    Η διαμαρτυρία έγινε κάτω από βροχή και ισχυρή αστυνομική παρουσία με τους συγκεντρωθέντες να φωνάζουν συνθήματα κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης και των πολιτικών.

   Λόγω των καιρικών συνθηκών αποφασίστηκε να ανανεώσουν το ραντεβού τους για τις 12 Μαρτίου, ημέρα που θα συνεδριάσει εκ νέου το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης.

Oπως σημειώνεται δε σε ανάρτηση του thestival  στη συγκέντρωση συμμετείχαν περίπου 150 άτομα, ανάμεσα τους και Κρητικοί. Παρέμειναν για περίπου δύο ώρες έξω από το δημαρχείο φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, απαιτώντας να παραιτηθεί.

loading...

6 thoughts on “Κινητοποίηση με αίτημα να παραιτηθεί ο Μπουτάρης στη Θεσσαλονίκη

  1. ΚΑΚΟ ΨΩΦΟ ΤΟΝ ΜΠΕΚΡΑ ΤΟΝ ΧΑΣΙΚΛΑ…ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΑΝΘΕΛΛΚΗΝΑΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΓΥΦΤΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΟΠΡΙΤΗ

  2. ΜΟΝΟ 150 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΙ?ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ?ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΝΑΝ ΦΡΑΠΟΓΑΛΟ?ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ.ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΠΟΥΤΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ…

  3. Ο Χ Ι ΡΕΕΕ ΠΑΙΔΙΑ…….ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ…..ΤΣΙΡΚΟ.

  4. χιονιζε σημερα ψωφοκρυο υγρασια γι αυτο δεν ειχε κοσμο αλλωστε ποιον θα εχουμε αμα φυγει να λεει μαλακιες να γελαμε

  5. auta prepei na ginontai apogeuma proton,deuteron tha prepei na enimeronoun ton kosmo.gia auto itan 150 mono.

  6. ρε πεταξτε τον στο θερμαικο το παλιοτομαρο που θελει να δωσει τα κατασχεμενα σπιτια των ελληνων στου λαθρο ,καψτε τα να μην βρουν τιποτε . ρουλα .

Comments are closed.