ΜΙΛΗΣΕ ΤΟ ΛΕΙΨΑΝΟ ! Μπουτάρης για Θεοδωράκη: Η ομιλία του δεν διέφερε από αυτή του Φράγκου Φραγκούλη

Τόνισε ότι πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και ανέφερε πως ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα με τον όρο Νέα Μακεδονία

Ηταν εντυπωσιακά τα συλλαλητήρια αλλά δεν πρέπει να επηρεάσουν τις διαπραγματεύσεις δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Πρόσθεσε πως πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και ανέφερε πως ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα με τον όρο Νέα Μακεδονία.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε εμπρηστική την χθεσινή ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη και  μάλιστα είπε πως δεν διέφερε από αυτή του Φράγκου Φραγκούλη.
«Η ομιλία του δεν διέφερε από την ομιλία του Φράγκου Φραγκούλη στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Ιστορικό, ξε-ιστορικό λάθος, πήγε. Πιστεύω ότι δεν έπρεπε να είναι εκεί» τόνισε. «Τον άκουσα να λέει ότι απειλούμαστε από τα Σκόπια; Πως απειλούμαστε;», ανέφερε. 

loading...

19 thoughts on “ΜΙΛΗΣΕ ΤΟ ΛΕΙΨΑΝΟ ! Μπουτάρης για Θεοδωράκη: Η ομιλία του δεν διέφερε από αυτή του Φράγκου Φραγκούλη

  1. ΜΙΛΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΣΚΑΤΩΜΕΝΟΣ ΚΩΛΟΣ

  2. ΑΙΣΧΡΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙ.ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΡΩΝΑ.ΜΑ ΠΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ?

  3. ΜΩΡΗ ΣΚΑΤΟΓΡΙΑ ΑΝΤΕ ΠΝΙΞΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΟΜΟΠΙΓΑΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΡΩΣΗΣ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΥΣΤ ΡΕΜΑΛΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΟΥΣΤ

  4. ΠΑΛΙΟΑΔΕΛΦΩ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΩΝ ΠΣΟΛΑΡΑΔΩΝ

  5. Τα λόγια αυτών που μιλούν για την αγάπη προς την Πατρίδα δεν διαφέρουν.
    Τα λόγια τους διαφέρουν από τα λόγια εκείνων που δεν αγαπούν την Πατρίδα.

  6. Το συλλαλητήριο έκανε ένα σπουδαίο καλό.
    Φανέρωσε ποιοι είναι εκείνοι που δεν συμπαθούν την πατρίδα.

  7. α, δεν θα ξεχασω να σε ψηφισω στισ εκλογεσ .εισαι φιρμα γεροντακο

  8. Ντροπη μαιμου μεθυσμενη που τολμησες να κρινεις το Μ.θεοδωρακη.Τα σκατα μονο βρωμα θα βγαζουν.Αντε απο δω.

  9. Μπουτάρη, τι είδους συναλλαγή, σου έχουν υποσχεθεί οι φίλοι σου των Σκοπίων,;
    Εαν καμία, τότε θα πρέπει , σαν Δήμαρχος της Πόλης, να προσέχεις τα λόγια σου, γιατί με τον τρόπο που φέρεσαι και μιλάς μόνο Εχθρούς βάζεις στο σπίτι σου,
    Και σαν Δήμαρχος είσαι υποχρεωμένος να σέβεσαι τους ομιλητές και το πατριωτικό αίσθημα των Ελλήνων, αν όχι το ποιο σωστό είναι να Παραιτηθείς,

  10. Άλλος ένας Πουλημένος βρυκόλακας αριστερός εφιάλτης,
    που δεν μπορεί να ξεχάσει με τίποτα,
    το βρώμικο, σάπιο παρελθόν του
    κολλημένα μυαλά , μόνο ταμπέλες ξέρουν να βάζουν,
    για τους ανθρώπους γύρω μας, κάτι σαν την τσίχλα που κολλάει στο μαλλί και δε φεύγει αν δεν τα κόψεις.Ενώ οι ίδιοι τραγελαφικοί τύποι ,δίχως συνείδηση και ήθος.

  11. Δεν ξερω αν το ειχατε διαβασει ο προηγουμενος πορδηπουργοσ εκεινο το Κτηνος το φασιστογυφτικο τον ειχε καλεσει εκαναν δαπανη αναστηλωσης του σπιτιου που εχει στην μαιμουμακεδονια κοινως την Monkeydonia ειχαν καλεσει λοιπον και τον χασικλα και αφου το ειχαν αναστηλωσει του κανανε τελετη για το σοβαρο αυτο εργο λεσ και ειναι κανενα αρχαιο μνημειο και γελαγε ο χασικλας σαν γυφτικο σκερπανι. Κανενα νεο αλανι που κατεχει τον πουστη κοινως τον υπολογιστη και το ιντερνετ να ψαξει και θα το βρει να μαθει ο κοσμος τι εστι χασικλης μπεκρας.

  12. ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ. 11/6/2012.
    ======================

    Το σπίτι του παππού του -βλάχικης καταγωγής- δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, στο Κρούσεβο της ΠΓΔΜ σκοπεύει να ανακαινίσει ο δήμος της γειτονικής χώρας. Οι δήμοι Θεσσαλονίκης και Κρούσεβο θα υποβάλλουν πρόταση στο πλαίσιο του προγράμματος Interreg «Ελλάδα-FYROM», σχετικά με την αξιοποίηση παραδοσιακών κτιρίων στα όρια τους, προκειμένου να αναδειχθούν σε χώρους πολιτισμού.

    Το πατρικό σπίτι του δημάρχου Θεσσαλονίκης αποτελεί παραδοσιακό αρχοντικό βαλκανικής αρχιτεκτονικής και ο δήμος Κρούσεβο προτίθεται να το αξιοποιήσει ως πολιτιστικό χώρο για νέους και για τη συνεργασία ανάμεσα στις δύο χώρες.

    Εκ μέρους του δήμου Θεσσαλονίκης, προτάθηκε αντίστοιχα η αξιοποίηση διατηρητέου παραδοσιακού κτιρίου στην οδό Γωργούς στην 'Ανω Πόλη, που παραχωρήθηκε από το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού για 20 χρόνια και χωρίς ανταλλάγματα στο δήμο Θεσσαλονίκης. Η πρόταση θα υποβληθεί τον στην επόμενη πρόσκληση του προγράμματος, τον Σεπτέμβριο.

    ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ? Ο ΒΑΤΡΑΧΑΣ?

  13. Σε αυτόν τον τόπο πάντα ευδοκιμούσαν οι πέτρες, οι ρουφιάνοι και οι προδότες.

  14. ΑΛΗ ΜΠΑΜΠΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

  15. Πώς είναι δυνατόν νά ψηφίζουν οί Θεσσαλονικείς ένα τέτοιο μεγάλο πουλημένο καθίκι;

  16. Οι αρχαίοι πρόγονοί μας έλεγαν ότι
    ''οι λαοί άγονται και φέρονται''.

  17. Θα πω αυτό που δεν θέλω να πω ,ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΑΧΡΕΊΟΙ εσείς οι ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΟΙΣ οι κατοικούν τες στην ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΜΑΣ δεν το ψηφίζετε , ακούστε τα τώρα ……

  18. καλα εκει στην θεσσαλονικη τη κανετε και αφηνετε αυτο το καθικι και διασταυρονη την ιστορια και οτι μαλακια του κατεβη στο κεφαλι την αμολαη.δεν επιτρεπετε στην καρδια της μακεδονιας μας να ηπατχουν τετοια κατακαθια ανθροπων.αντε καθερεστετων να γλιτοσουμε απο τις μαλακιες του.

  19. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕ Ο ΤΟΜΑΡΙ,ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ,ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΦΤΗΝΕΣ ,ΟΥΤΕ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΤΑΜ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ,ΠΉΓΕ ΓΙΑΤΊ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΦΥΣΙΚΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΣ.ΩΣ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΕΝΗΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ .

Comments are closed.