ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΔΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΛΑΜΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΟΥΛΙΑΝΟ

– ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ











TI MAΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ 
Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ;


Οταν την θεση του εωσφορικου εβραικου δωδεκαθεου 

πηρε

ο Χριστιανισμός, αλλαξε η παγκοσμια ιστορια και σωθηκε η ανθρωποτητα.

OI ΑΓΙΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ.
Απο την εποχη του Αγιου Κωνσταντινου εως και την εποχη του Θεοδοσιου εζησαν οι 5 μεγαλυτεροι Ελληνες νεοπλατωνικοι φιλοσοφοι του μεσαιωνα. 

Αυτοι ηταν ηταν ο μεγας Βασιλειος, ο αγιος Ιωαννης ο Χρυσοστομος, ο αγιος Γρηγοριος ο Ναζιανζηνος, ο αγιος Γρηγοριος Νυσσης και η φιλοχριστιανη Αλεξανδρινη φιλοσοφος η Υπατια. 

Την εποχη εκεινη και οι πεντε τεραστιοι νεοπλατωνικοι διδασκουν τον Αριστοκλη εχοντας παντοτε την αμεριστη υποστιριξη των χριστιανων αυτοκρατορων. 

Οι αυτοκρατορες γνωριζουν προσωπικα τους μεγαλους φιλοσοφους και ρητορες τους αγιους ιεραρχες και τους στηριζουν  στο επιστημονικο τους εργο το οποιο δεν ηταν αλλο απο την ενσωματωση ολοκληρης της Πλατωνικης διδασκαλιας στον Χριστιανισμο. 

Με την ολοκληρωση αυτου του μοναδικου στο ειδος του στα παγκοσμια χρονικα φιλοσοφικου και πνευματικου εργου καθως οι αγιοι Ιεαραρχες μετετρεψαν τον ιουδαικο χριστιανισμο σε καθαρα Ελληνικο, αμεσως ο αγιος και μεγας Θεοδοσιος τον Μαιο του 381 μ.χ. θα ανακηρυξει τον Ελληνικο πλεον χριστιανισμο σε επισημη θρησκεια της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.

Εαν οι αυτοκρατορες ηταν εναντια στον Ιερο αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο δεν θα επετρεπαν ποτε και σε καμια 

περιπτωση την ενσωματωση αυτουσιας της διδασκαλιας του Αριστοκλη στην χριστιανικη θρησκεια.


Ακομη αμεσα οι αυτοκρατορες θα τιμωρουσαν τους αγιουςς ιεραρχες και θα τους αφαιρουσαν ολα τα εκκλησιαστικα τους αξιωματα.  

Φυσικα θα απαγορευαν την διδασκαλια του Πλατωνα και στους αγιους ιεραρχες στην φιλοχριστιανη Υπατια αλλα και σε ολους τους υπολοιπους φιλοσοφους. 

Αυτο ομως ειναι κατι το οποιο δεν το εκανε ποτε ο κανενας αυτοκρατορας καθως ολοι οι φιλοσοφοι διδασκαν ελευθερα τον Πλατωνα.

Μεταξυ αλλων οι αυτοκρατορες θα εκλειναν και ολες τις φιλοσοφικες σχολες.

Ο αγιος Θεοδοσιος εδωσε Ελληνοχριστιανικη παιδεια στα παιδια του και αυτα με την σειρα τους στα δικα τους παιδια με αποτελεσμα να ανοιξει ο δρομος στην Ελληνιδα αγια Ευδοκια-Αθηναιδα να εξελιξει και να επανιδρυση την ανωταση φιλοσοφικη πανεπιστημιακη σχολη της πολης

-Κωνσταντινουπολεως.



Το σωτηριο ετος 425 μ.χ. με  διαταγμα του Θεσοδοσιου του β αναβαθμιζεται και επανιδρυεται η ανωτατη φιλοσοφικη σχολη της πολης κατοπιν επιθυμιας της αγιας αυτοκρατειρας Ευδοκιας-Αθηναιδας.




Χωρις την ενωση του Χριστιανισμου και του          αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου ηταν αδυνατον να γινει ο Ελληνισμος παγκοσμια αυτοκρατορια και να φτασει στην κορυφη του κοσμου. 
 
 
Οι αγιοι πατερες της ορθοδοξης εκκλησιας κρατησαν οτι πολυτιμο ειχε ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος, οπως οι διδασκαλιες του Πλατωνα και του Αριστοτελη και φυσικα χρησιμοποιουσαν την κορυφαια γλωσσα στον κοσμο την Ελληνικη. 
 
 
 
Σκεφτειτε οτι ο Ελληνικος πολιτισμος δεν ηταν αρκετος απο μονος του για να φτασει στην κορυφη του κοσμου το Εθνος, για αυτο και επρεπε να ενωθει ο Ελληνικος πολιτισμος με τον χριστιανισμο.   
 
 
Ο Ελληνικος πολιτισμος και ο Χριστιανισμος θα ενωθουν ωστε να γινει για μια και μοναδικη φορα η Ελλαδα παγκοσμιο κρατικο μορφωμα.
 
 
Ο Χριστος και ο Πλατωνας ειναι τα θεμελια της αυτοκρατοριας.


Απο εκει ο Ελληνισμος θα παρει αστειρευτες δυναμεις για να μεγαλουργησει και να επιβιωσει. 


Οι αγιοι ιεραρχες μεταξυ αλλων εζησαν την βασιλεια του χριστομαχου και απαραδεκτου Ιουλιανου.

Ο Ιουλιανός προσπάθησε να εξαναγκασει τους Ελληνες χριστιανους να αποδεχτουν, πως εαν αποκηρυξουν τον παγανισμο θα έπρεπε παραλληλα να τον αποκηρυξουν και τον ιερο αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο.

Ο εβραιος εωσφοριστης Ιουλιανος απαγορευε την διδασκαλια στα σχολεια των εργων αρχαιων φιλοσοφων, σοφιστων,που ειχαν γραψει εναντιον της αρχαίας θρησκείας, καιγοντας με μισος τα έργα τους. 



Δείτε τι είχε γράψει σε επιστολή του ο δαιμονισμενος Ιουλιανος : 


Ας μη φτανει στην ακοη επικουρειος ή πυρρωνειος λογος. 


Τωρα αληθεια, οι θεοι καλα εκαναν και κατεστρεψαν τα εργα τους, ευτυχως που τα βιβλια τους χαθηκαν (Ιουλιανος, Επιστολη.89β, Προς αρχιερέα Θεόδωρο, 301c).

Επισης συμφωνα με τον μεγαλο εκκλησιαστικο πατερα τον Ευσεβιο της Καισαρειας, ο Ιουλιανος ως γνησιος εωσφοριστης, θα αναφερει οτι : H μεν των Φοινικων δοξα, σοφων τα θεια και επιστημων.



Εδω ο εωσφοριστης, δωδεκαθειτσης νεοταξιτης εξυμνει τον μεγαλο μαυρο μαγο τον Εβραιο Καδμο, και επισημαινει οτι οι Φοινικες ειναι σοφοι και μεγαλοι επιστημονες για αυτο γνωριζουν τα παντα σχετικα με τον “αληθινο” θεο.


 Οτι  o Καμμος ηταν εβραιος-φοινικικης καταγωγης
και μεγαλος μαυρος μαγος μας το αναφερει αμετρητες φορες μεσα στο εργο του Ευτερπη , ο Αγιος και ιερος Ηροδοτος. (2)

  
Ενα ακομη ενδεικτικο ειναι αυτο που μας αναφερει μας αναφερει ο πατερας της Ορθοδοξιας και πολυ καλος νεοπλατωνικος φιλοσοφος ο Κλημης απο την Αλεξανδρεια. 

Ο Φιλοσοφος-Ιερεας Κλημης μας αναφερει σχετικα με τους φιλοσοφους, τους Σοφιστες, τους ποιητες και ολους οσους προδωσαν την Ελλαδα και πηγαν με τους εβραιους του σατανιστες δωδεκαθεου, οτι εμαθαν αστρονομια απο τους αρχαιους Αιγυπτιους. 

Ακομη εμαθαν τις δαιμονικες ψαλμωδιες απο τον μεγαλο μαυρο μαγο Ευμολπο στην Θρακη.   

Τα πιο γνωστα ονοματα στην αρχαιοτητα τα οποια πηγαν με τους Εβραιους ηταν o Πυθαγορας, ο Ομηρος και ο Ησιοδος. 

Εντουτοις ο Πυθαγορας εγκατελειψε το εβραικο- εωσφορικο δωδεκαθεο και διδασκε τον εναν θεο δημιουργο. 

Το αποτελεσμα ηταν να του καψουν οι εβραιοι την φιλοσοφικη του σχολη.

Οι Πατέρες της ορθοδοξίας που τοσο αδικα τους συκοφαντουν ως δήθεν “ανθέλληνες”, έχουν απόλυτη συνείδηση σχετικα με την Ελληνικη Φιλοσοφια.


Εξαιτιας της υπερμετρης αγαπης τους για τον ιερεο αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο 

διαμαρτύρονται εντονα προς τον Ιουλιανο, σχετικα με τις υπουλες τακτικες του και ότι δεν είναι δυνατον το ονομα Ελλην, να ταυτίζεται μονον με το εωσφορικο δωδεκαθεο.

 
 

H Ελληνικη Ορθοδοξη Εκκλησία χρησιμοποιησε την πνευματική κληρονομιά της αρχαίας Ελληνικης
φιλοσοφίας για τη διαμόρφωση της Χριστιανικής δογματικής διδασκαλίας και κατ επέκτασιν της Ελληνιικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.
 
Στο περασμα των αιώνων ο χριστιανισμος ειναι ο βασικοτερος παραγοντας που διαμορφώνει τον χαρακτηρα του Ελληνικου κρατους σε σχεση με τα αλλα εθνη. 
 
Ο παγκοσμιος χαρακτηρας της Ελληνορωμαικης
αυτοκρατοριας  εδραιωνεται σταθερα μεσα απο  την οικουμενικη χριστιανικη ιδέα.

Ο βασικος σκοπος των Ελληνων του ρωμαικου κρατους ειναι  η ενοποιηση του πληθυσμου της μεσω της χριστιανικης πιστεως, βασικο στοιχειο συνοχης της για να αντιμετωπισει τον μονιμο κινδυνο λογω των διαφορετικων λαων.

 
 
 
Η πολιτικη ιδεολογία της Ελληνικης – ρωμαικης αυτοκρατοριας θεμελιωθηκε επάνω στο αξιωμα της χριστιανικης οικουμενικότητας  και των ρωμαικων πολιτικων αξιωματω

 
Οι αγιοι πατερες της Εκκλησίας διοτι σπουδασαν φιλοσοφια και ρηρορικη στην αρχαια Αθηνα αλλα και σε αλλα μερη ενω υπηρξαν για λιγο διαστημα πρωτου να γινουν ιερεις επαγγελματιες ρητορες και σοφιστες αντιλήφθηκαν αμεσως την αξία του ιερου
αρχαίου Ελληνικου πνευματος.

Για αυτο 

χρησιμοποιησαν τις αξίεις και τα ιδανικα του για να δημιουργησουν την χριστιανικη Ελληνορωμαικη αυτοκρατορια. 

 
 
Οι Αγιοι ιεραρχες αξιοποιοησαν στο επακρο την Ελληνική γλωσσα για να γραψουν ολα τα παρα πολυ υψηλοτατου επιστημονικου φιλοσοφικου και πνευματικου επειπεδου εργα τους.


Tαυτοχρονα μεσα απο την ιερη αρχαια Ελληνικη φιλοσοφια διατυπωσαν τα αγια δογματα της

ορθοδοξιας ωστε να

προστατεψουν την θρησκεια απο πασης φυσεως αιρεσεις.                                                                                

 
 
Οι αγιοι ιεραρχες μεσα απο την πνευματικότητα της αρχαιοελληνικής αγωγής, διδαξαν στους Ελληνες
την 
ελευθερια, την ομορφια, την αγαπη, την ηθικη, την δικαιοσυνη, την γεναιοτητα και 

 

την πιστη στον Ιησου Χριστου.



Εαν ηταν εβραιοι οι αγιοι ιεραρχες δεν θα εκαναν τον Ιουδαικο χριστιανισμο Ελληνικο μεσα απο την 
εισαγωγη της Πλατωνικης διδασκαλιας, ουτε θα εβγαζαν λογους και συγγραμματα εναντια στους Ιουδαιους.
 
Φυσικα πανω απο ολα δεν θα σπουδαζαν φιλοσοφια και ρητορικη στην αρχαια Αθηνα.

Η ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ.
Συνεβαλε ο χριστιανισμος στην εκ θεμελιων μεταμορφωση του Ελληνικου πολιτισμού, που υπηρξε η κορύφωση της ανθρωπινης προόδου και ο οποιος καταστραφηκε από το εωσφορικο δωδεκαθεο.

Ο Χριστιανισμός μαζι με τον σωτηρα Ιησου Χριστο διαμορφωσαν ηθικα και πνευματικα ολοκληρο το Ελληνικο εθνος, διοτι εξ αρχης ο Χριστιανισμος ταυτισθηκε με τον Ελληνισμο.
Τρια απο τα τεσσερα Ευαγγελια γραφτηκαν απευθειας στα Ελληνικα, οπως επίσης οι πράξεις των Αποστολων, οι επιστολες του Αποστόλου Παύλου και τα πρωτα άρθρα πιστεως και χριστιανικης θεολογιας.
Την Ελληνικοτητα του ιερου-αγιου χριστιανισμου την διαπιστώνουμε μεσα από την ορθοδοξη Εκκλησια και την χρηση της Ελληνικής γλώσσας στις γραπτές πηγες της χριστιανικης πιστης όπως είναι η Αγια γραφή, και ολη η καινη διαθηκη κλπ
Η ιερη ιστορικη διαδρομή του αρχαιου Ελληνικου κοσμου θα ενωθει με τον Χριστιανισμο και την Εκκλησια ως σωμα Χριστου, οταν οι Ελληνες θα αναλάβουν την ηγεσία της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας και της αγιας ορθόδοξης Εκκλησίας.
Ο μεγιστος εκφραστής της κλασικής Ελληνικής Αρχαιότητας ο υπατος των φιλοσοφων ο Πλατων μαζι με τους τρεις Ιεραρχες θα δημιουργησουν της βασεις για την οικουμενικοτητα και την αιωνια διαχρονικοτητα του Ελληνισμού και της χριστιανικης Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.

Τα περισσοτερα στοιχεια του αρχαιου Ελληνικου πνευματος θα είναι πλεον μεσα στην ορθοδοξη Ελληνικη πιστη και οικουμενικοτητα.

​Σε πνευματικο επιπεδο την εποχη του Ελληνικου-ρωμαικου κρατους, ολοι οι συμμετέχοντες είναι ταυτόχρονα και φορεις του ιερου αρχαιου​ Ελληνικου πνευματος.

Οι Αγιοι φωστηρες της τρισηλιου Θεοτητος με την εισαγωγή του υπατου των φιλοσοφων στην χριστιανικη διδασκαλια,​ ​αλλαξαν​ τον μεχρι τοτε εβραικο Χριστιανισμο σε Ελληνικο.

Έξω από την Ελληνικη Ορθοδοξία αφησαν οι αγιοι Ιεραρχες το δωδεκαθεο τον εβραικο παγανισμο ως εωσφορικο και αναξιο του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου. 

Προσθεσαν στον χριστιανισμο μονον ότι καλο ειχε ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος μεσα από τα αξιωματα-διδαδματα του υπατου των Φιλοφοφων του Αριστοκλή.

Το εωσφορικο εβραικο δωδεκαθεο, δεν υπηρξε το μοναδικο, ουτε ηταν το καλυτερο στοιχειο της αρχαιοελληνικης παιδείας και του αρχαιου Ελληνικου κοσμου.

Οι Πατέρες της εκκλησιας προωθουν και συνεχιζουν σε ολους τους τομεις την Ελληνικη παιδεια, των αρχαιων Ελληνων φιλοσοφων, επιστημόνων. 

Οι Ελληνες Χριστιανοί της εποχής, δεν καταφεροταν εναντια στον θαυμαστο και ανεκτιμητο αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο.

Αντιδρούσαν όμως σε ένα σύνολο από πολυ ακραιες εωσφορικες εκδηλωσεις των σατανιστων του δωδεκαθεου όπως οι ανθρωποθυσιες, μερος των οποιων ηταν και η σπλαγχνομαντεια, δηλαδη αποσπουσαν τις κοιλιες των θυματων και τελουσαν γαστερομαντεια παρατηρωντας μεσα σε αυτην τα μελουμενα.

Oλοι οι Ελληνες χριστιανοι ηταν παντοτε καθετα αντιθετοι στα εωσφορικα βασανιστηρια, στους αυτοβασανισμους, στους ευνουχισμους στις σεξουαλικες ανωμαλιες,προς τιμην του εωσφορου, στις μυήσεις με χρηση φόβου και ναρκωτικων ουσιων (βλεπε ως παράδειγμα εωσφορικα Ελευσινια μυστηρια).

Οι ενστασεις ​ολων των γνησιων Ελληνων​ σχετικα με το δωδεκαθεο είναι πολύ συγκεκριμενες. Πρωτον διοτι είναι ξενοφερτο (Ηρόδοτος, Αριστοκλής, Ισοκράτης, Εκαταίος κλπ).

Δευτερον γιατι εχθρευεται θανάσιμα τον Ελληνισμο.
Τριτον γιατι όλα αυτά ανθρωποθυσίες, σεξουαλικες ανωμαλίες, κλπ, προκαλουν ανομια, αταξια και καταστροφή σε κάθε εποχη για το Ελληνικο εθνος.
Κυριολεκτικα οι συνεπειες είναι τραγικες. Μην ξεχνατε πανω από όλα οι ιδιοι οι αρχαιοι Ελληνες φιλοσοφοι, σοφιστες κλπ, καταδικαζαν το δωδεκαθεο ως εωσφορικο , αστειο και αναξιο του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου. (1) Ειχαν απολυτο δικιο οι αρχαιοι προγονοι μας. 
Διοτι οι αδικες ανθρωποθυσίες, το φαγωμα των θυσιασμένων και  η δια της βιας εκπορνευση των Ελληνιδων γυναικων εναντι αδρας αμοιβης , την οποια εισεπραταν οι μαστροποι εωσφοριστες ιερεις των δαιμονικων θεων.
 Όπως επισης οι ευνουχισμοι ανδρων, οι θυσιες ζωων ,οι λιτανειες του φαλλου, και οι σεξουαλικες ανωμαλίες , οι τελετες μαυρης μαγειας, όλα αυτά δεν ειχαν κατι το ηθικο, το δικαιο, το λογικο,το αξιολογο. Αντίθετος ολες αυτές της ενεργειες από τα αρχαια χρονια μεχρι σημερα της κανουν ολοι οι λαοι οι οποιοι πιστευουν στον εωσφορο.
Ποτε να μην ξεχνατε ότι ολοι οι λαοι της νεας ταξης ,από τα αρχαια χρονια μεχρι σημερα ,οι οποιοι πιστευουν στον εωσφορο, ειτε είναι πιονια της νεας ταξης πραγματων, εχουν από τα αρχαια χρονια μεχρι σημερα, ακριβως την ιδια συμπεριφορα. 

Οι αυτοκρατορες, οι αρχηγοι τους δεν πολεμουν ποτε, αλλα δινουν διαταγες η από το πισω μερος της κάθε μαχης, ειτε μενουν στα παλατια τους δινωντας από εκει της εντολες να σκοτωθουν οι υπολοιποι. 


Ολοι αυτοι οι λαοι σφαζουν, κλεβουν, βιαζουν, κανουν εμπρησμούς, σκλαβωνουν Ελληνιδες για να τελουν τα εωσφορικα θρησκευτικα τους καθήκοντα, με πασης φυσεως, σεξουαλικες ανωμαλίες, παρα φυση σεξ μεταξυ ανδρων γυναικων, μετα του ιδιου φυλου, παιδεραστειες, αιμομιξίες, οργια κλπ.


Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .

Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.

Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;

Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως;

 

;


Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.

Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται,ένα μικρο μερος , βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.  

Αναφερομαι παντοτε στους εβραιους που απο μονοθειστες της παλαιας διαθηκς και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες. 

Δεν αναφερομαι σε ολους τους εβραιους. 

Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των εβραιων. 

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ


ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΜΑΓΟΙ  ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΜΕΡΟΣ Α ΚΑΙ Β

 













ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΟΥ 
ΕΡΓΑΣΙΕΣ.
(1) 

Τιμη και δοξα σε ολους τους αρχαιους Ελληνες (φιλοσοφους, σοφιστες) που δεν φοβηθηκαν τους σκλαβους σημιτικης, αιγυπτιοχεμιτικης καταγωγης που κατελαβαν την Ελλαδα, για αυτό εγραψαν για αυτους και το δαιμονικο δωδεκαθεο που μας εφεραν, παρα τις εξοριες, τις θανατικες ποινες με κωνειο, το κλεισιμο των φιλοσοφικων σχολων, το καψιμο των βιβλιων τους.






 Μονον στην αρχαια Αθηνα θανατωθηκαν και εξοριστηκαν πανω από 500 Ελληνες φιλοσοφοι, σοφιστες, επιστήμονες. 





Ολοι οι μεγαλοι Ελληνες φιλοσοφοι και σοφιστες διδαξαν ότι το δωδεκαθεο δεν είναι μονον δαιμονικο, αλλά ταυτόχρονα είναι αστειο και αναξιο του κορυφαιου πολιτισμου στον κοσμο, ο οποιος είναι ο Ελληνικος. Στο εργο του Πλατωνα με την επωνυμια Τιμαιος, καταλαβα ότι γεωμετρια σε τοσο υψηλο επιστημονικο επιπεδο δεν ειχε ξαναγραφτει παγκοσμίως. Τοτε για πρωτη φορα στην ζωη μου δημιουργηθηκε η εξης απορια: 





Πως ηταν δυνατον οι Αρχαιοι προγονοι, οι οποιοι δημιουργησαν τις επιστημες, τις εξελιξαν, εγραψαν όλα αυτά, τα αριστουργήματα, που κανενα εθνος δεν μπορει να δημιουργησει, ταυτόχρονα να πιστευουν σε δωδεκα ανυπαρκτους, δαιμονικούς, ανωμαλους, αιμομίκτες,”θεους”; 




Πως ηταν δυνατον ειπα οι μεγιστοι του πλανητη γη να πιστευουν σε ανθρωποθυσιες, σε φαγωμα των θυσιασμένων, σε θυσιες ζωων, σε ευνουχισμο νεων αγοριων, σε εκπορνευση κοριτσιων, σε “λιτανειες” ομοιοματων του ανδρικου γεννητικου οργανου, και σε απίστευτες σεξουαλικες ανωμαλίες.




 Την απαντηση μας εδωσε ο ιδιος ο Πλατωνας στο εργο του Μενεξενος. 

Ο  ΙΕΡΟΣ ΠΛΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.


ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΥΠΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 
ΛΑΘΡΕΙΣΒ0ΟΛΕΙΣ ;

O Υπατος των Φιλοσοφων μας διδαξε μεταξυ πολλων αλλων οτι οι Ελληνες είναι αυτοχθονες και δεν μπορουν να τους διοικουν λαθροεπηλιδες. 
Για αυτό και ο Ιερος Πλατων, στον Μενεξενο ,εγραψε ότι εμεις οι γνήσιοι Ελληνες , δεν ειμαστε βαρβαρομικτοι, δεν ειμαστε ουτε Καδμοι, ουτε Δαναοι, ουτε Πελοπες , ουτε Αιγυπτοι. 
ενδεικτικα μας αναφερει οτι  το μισος μας αυξάνεται εναντιον ολων αυτων των αλλοδαπών, οι οποιοι ερχονται συνεχεια , στην αρχαια Αθηνα.
 Ο Πλατωνας αν και γνωριζε τον θεσμο της φιλοξενιας και ότι ο φιλοξενούμενος είναι ιερο προσωπο, εντουτοις διοτι στην περιπτωση αυτή είχαμε μαζικη εισβολή λαθροεισβολεων ,για αυτό μιλα με τοσο μισος εναντιον των αλλοδαπών κατακτητών.



Εκτος από τον Πλατωνα εχουμε αναφορες από τον Ηρόδοτος στο εργο του Ευτερπη, και στον Ισοκράτη, στα εργα του Ελένης εγκωμιον, Πανηγυρικος, Παναθηναικος.


 Ολοι αυτοι οι τεράστιοι προγονοι μας γραφουν για τους σκλαβους σημιτικης, χεμιτικης καταγωγης κλπ που εφυγαν απο την Αιγυπτο και ηρθαν στην Ελλαδα. 





Οι Σκλαβοι αυτοι με αρχηγούς τους Καδμο, Πελοπα, Δαναο, Λυγκεα, Αιγυπτο, κλπ κατελαβαν δια των οπλων την Στερεα Ελλαδα, Πελοποννησο, και επεβαλαν το δαιμονικο δωδεκαθεο, το οποιο ειχαν ως “Θρησκεια” στην Αιγυπτο, οπου ηταν σκλαβοι.






 Αυτοι λοιπον οι σκλαβοι καταφεραν δια της βιας και της απατης να επιβαλλουν το δαιμονικο δωδεκαθεο στον αγραμματο Ελληνικο λαο της εποχης εκεινης. 





Ο ΜΕΓΑΣ ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ;

Εξαιτίας αυτης της νικηφόρου εκστρατείας των Ελλήνων στην Τροία, επήλθε τόσο μεγάλη μεταβολή, ώστε ενώ προηγουμένως οι βάρβαροι, που ζούσαν δυστυχισμένοι στους τόπους τους, και ο Δαναός, αφού έφυγε από την Αίγυπτο, κατέλαβε το Άργος, ο Κάδμος ο Σιδώνιος έγινε βασιλιάς της Θήβας, οι Κάρες αποίκησαν τα νησιά και ο Πέλοπας κυρίευσε την Πελοπόνησο, οι μετά από αυτού του πολέμου, το γένος μας γνώρισε τόση ακμή ώστε κατάφερε να αφαιρέσει από τους βάρβαρους μεγάλες πόλεις και τεράστιες εδαφικές εκτάσεις (Ισοκράτης Ελένης εγκώμιο 68 – 69).






Οι Ελληνες φιλοσοφοι και σοφιστες δεν δεχτηκαν ποτε αυτην την ξενοφερτη δαιμονικη και αστεια θρησκεια από την Αιγυπτο ως κατι σοβαρο. 


Αλλωστε αυτό ηταν αδυνατον να συμβει καθως η φαιδροτητα του δωδεκαθεου ξεπερασε κάθε οριο. Ενδεικτικα σας αναφερω ότι στην αρχαια Αιγυπτο εκαναν ειδικες τελετες μαυρης μαγειας σε σφαγμενα βοδια.




 Μετα επαιρναν τα κεφαλια των βοδιων στα οποια εδιναν ειδικες καταρες, ενω εν συνεχεια πηγαιναν στην αρχαια αγορα της Αιγυπτου και εάν δεν εβρισκαν Ελληνες να τα πουλησουν τοτε τα πετουσαν στον ποταμο, εβριζαν και εφευγαν απογοητευμενοι. 



Ακομη απαγορευαν οι σατανιστες Αιγύπτιοι τους υπολοιπους να τρωνε από πηρουνια Ελληνων, να φιλουν Ελληνιδες, Ελληνες στο στομα. 




Eννοείται ότι οι αρχαιοι αιγυπτιοι εκαναν και περιτομη μεταξυ αλλων. Στο β βιβλιο του με την επωνυμια Ευτερπη, ο Ηροδοτος είναι πολύ περιγραφικος σχετικα με την προελευση του δαιμονικου δωδεκαθεου που μας το εφεραν από την Αιγυπτο. Πολύ αστεια ειναι η περιγραφή των αλλοδαπών γυναικων, οι οποιες ηταν ιέρειες στο δαιμονικο μαντειο της Δωδωνης. 




Οι βαρβαρες αυτές ιέρειες μιλουσαν μια πόλυ ασχημη βαρβαρικη διαλεκτο, που εμοιζε με διαλεκτο πουλιων. Για αυτό τον λογο της αποκαλουσαν οι ντοπιοι περιστερες. Οταν καποτε η μια από αυτές τις δαιμονικες ιέρειες, μιλησε με μια πιο ηπια διαλεκτο, τοτε ειπαν οι ντοπιοι κατοικοι της Ηπειρου, οτι η περιστερα μιλησε με ανθρωπινη λαλια. Φυσικα οι αλλοδαπες σκλαβες ηταν μελαμψες.



 Ο Παυσανίας στο εργο του Αρκαδικα μας αναφερει ότι οι σατανιστες ιερεις του Λυκαιου Διος εκαναν τελετες μαυρης μαγειας όπως οι σημερινοι ζουλου, και ινδιάνοι, για να ερθει βροχη σε περιοδους ξηρασίας. 


Οσο για τα περιβοητα δαιμονικα Ελευσινια “μυστηρια”, η κατασταση καταντα τελειως αστεια, καθως η “θεα” Ισιδα αναζήτα στα περατα της γης το κομενο μοριο του Οσιρι. Ο Οσιρις ηταν αδερφος και ταυτόχρονα εραστης της Ισιδας. Την Ισιδα όμως ηθελε για ερωμενη ο άλλος της αδερφος και αδερφος του οσιρι, ο σηθ(Τυφωνας).



 Ο Σηθ ζηλευε ότι τα αλλα δυο αδερφια του ηταν εραστες, για αυτό σκοτωσε τον Οσιρι, για να γινει εκεινος εραστης της Ισιδας. Η δαιμονικη θεα Ισιδα όμως με τελετες μαυρης μαγειας μπορεσε να ενωσει τα διαμελισμένα κομματια του εραστη-αδερφου της. 



Όμως της ελειπε όμως το πιο βασικο για εκεινη το μοριο. Τοτε αρχισε να το αναζήτα σε ολη την γη. Η αναζητηση αυτή είναι η βαση των Ελευσίνιων “μυστηριων”. 




Την Ισιδα , την δαιμονικη θεα από την Αιγυπτο της αλλαξαν το ονομα, όπως εκαναν με ολους τους δαιμονικούς θεους, και την ονομασαν Δημητρα. Ηρόδοτος β Βιβλιο Ευτερπη. 



Το μισο Β βιβλιο του Ηροδοτου εχει απίστευτες λεπτομέρειες σχετικα με την προελευση του δωδεκαθεου από την αιγυπτο.



 Η αποθεωση σχετικα με την ηθικη και πνευματικη εξαθλιωση που επεφερε το δωδεκαθεο ερχεται όταν οι αρχαιοι Αθηναιοι καλουν τον μαυρο μαγο ονοματι Επιμενιδη να τους γλυτωσει από το Κυκλωνειο αγος. 




Δηλαδη να διωξει με μαγικα την τρομερη αυτή ασθενεια. Ματαια προσπαθουσε ο επιστημονας Ιατρος Ιπποκράτης να εξηγησει οτι η αρρωστια είναι φυσικο αιτιο, και ότι μονον εκεινος μπορουσε να την θεραπευσει ως Ιατρος. 



Παραλληλα τους ελεγε ο Μεγιστος Ιπποκράτης ότι δεν είναι σοβαρος τροπος θεραπειας αυτος με μαυρη μαγεια κλπ. Όμως ο αγραμματος και εξαθλιωμένος οχλος της αρχαιας Αθηνας δεν ηταν σε θεση να καταλαβει τι ελεγε ο Ιπποκράτης.


(2) Ο ΙΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΗΡΟΔΟΤΟΣ :
ΗΔΗ ΩΝ ΔΩΚΕΕΙ ΜΟΙ ΜΕΛΑΜΠΟΥΣ Ο ΑΜΥΘΕΩΝΟΣ ΤΗΣ ΘΥΣΙΗΣ ΤΑΥΤΗΣ ΟΥΚ ΕΙΝΑΙ ΑΔΑΗΣ,ΑΛΛ ΕΜΠΕΙΡΟΣ.ΕΛΛΗΣΙ ΓΑΡ ΔΗ ΜΕΛΑΜΠΟΥΣ ΕΣΤΙ Ο ΕΞΗΓΗΣΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΤΟ ΤΕ ΟΝΟΜΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΥΣΙΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΜΠΗΝ ΤΟΥ ΦΑΛΛΟΥ.


ΑΤΡΕΚΕΩΣ ΜΕΝ ΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΥΛΛΑΒΩΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΕΦΗΝΕ   ΑΛΛ ΟΙ ΕΠΙΓΕΝΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΤΩ ΣΟΦΙΣΤΑΙ ΜΕΖΟΝΟΣ ΕΞΕΦΗΝΑΝ.ΤΟΝ Δ ΩΝ ΦΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΤΩ ΔΙΟΝΥΣΩ ΠΕΜΠΟΜΕΝΟΝ ΜΕΛΑΜΠΟΥΣ ΕΣΤΙ Ο ΚΑΤΗΓΗΣΑΜΕΝΟΣ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΤΟΥ ΜΑΘΟΝΤΕΣ ΠΟΙΕΥΣΙ ΤΑ ΠΟΙΕΥΣΙ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΕΓΩ ΜΕΝ ΝΥΝ ΦΗΜΙ ΜΕΛΑΜΠΟΔΑ

ΓΕΝΟΜΕΝΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΟΦΟΝ ΜΑΝΤΙΚΗΝ ΤΕ ΕΩΥΤΩ ΣΥΣΤΗΣΑΙ ΚΑΙ ΠΥΘΟΜΕΝΟΝ ΑΠ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΕ ΠΟΛΛΑ ΕΣΗΓΗΣΑΣΘΑΙ ΕΛΛΗΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟΝ,ΟΛΙΓΑ ΑΥΤΩΝ ΠΑΡΑΛΛΑΞΑΝΤΑ.ΟΥ ΓΑΡ ΔΗ ΣΥΜΠΕΣΕΙΝ ΓΕ ΦΗΣΩ ΤΑ ΤΕ ΕΝ ΑΙΓΥΠΤΩ ΞΑΝΤΑ.ΟΥ ΓΑΡ ΔΗ ΣΥΜΠΕΣΕΙΝ ΓΕ ΦΗΣΩ ΤΑ ΤΕ ΕΝ ΑΙΓΥΠΤΩ ΠΟΙΕΥΜΕΝΑ ΤΩ ΘΕΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝ ΤΟΙΣΙ ΕΛΛΗΣΙ.ΟΜΟΤΡΟΠΑ ΓΑΡ ΑΝ ΗΝ ΤΟΙΣΙ ΕΛΛΗΣΙ ΚΑΙ ΟΥ ΝΕΩΣΤΙ  ΕΣΗΓΜΕΝΑ.ΟΥ ΜΕΝ ΟΥΔΕ ΦΗΣΩ ΟΚΩΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΠΑΡ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΛΑΒΟΝ Η ΤΟΥΤΟ Η ΑΛΛΟ ΚΟΥ ΤΙ ΝΟΜΑΙΟΝ.ΠΥΣΕΣΘΑΙ ΔΕ ΜΟΙ ΔΟΚΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΛΑΜΠΟΥΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟΝ ΠΑΡΑ ΚΑΔΜΟΥ, ΤΕ ΤΟΥ ΤΥΡΙΟΥ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΕΚ ΤΗΣ ΦΟΙΝΙΚΗΣ ΑΠΙΚΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΝΥΝ ΒΟΙΩΤΙΗΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗΝ ΧΩΡΗΝ.ΣΧΕΔΟΝ ΔΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΝ ΤΑ ΟΥΝΟΜΑΤΑ  ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΕΞ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΕΛΗΛΥΘΕ ΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
loading...

3 thoughts on “ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΔΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΛΑΜΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΟΥΛΙΑΝΟ

  1. ΤΙ ΩΡΑΙΟΣ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" ΟΙ 12ΘΕΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΑΝ
    ΤΟΝ ΛΟΥΤΣΟ-ΦΑΛΛΟ.

  2. Η Κωνσταντινούπολη θα ισοπεδωθεί παντελώς

    Πατήρ Αβραάμ Αγιορείτης Μοναχός Ι.Μ.Μεγίστης Λάβρας για τις προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού: Η Κωνσταντινούπολη θα ισοπεδωθεί παντελώς και μόνο η Αγία Σοφία θα μείνει όρθια..

    Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός: Στην Πόλι θα χυθεί αίμα που τριχρονίτικο δαμάλι θα πλέξη (=πλέει).

    http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2018/02/blog-post_864.html#comment-form

  3. Ο Ιησούς και η διδασκαλία του

    Συνήθως οι εχθρικά διακείμενοι κατηγορούν τον χριστιανισμό γενικά και αόριστα ή ειδικότερα τους χριστιανούς. Τους ανθρώπους μπορούμε να τους κατηγορήσουμε για πολλά, επειδή όμως τα βέλη πλήττουν την αξιοπιστία και την πρόθεση του Χριστιανισμού και ως εκ τούτου τον ιδρυτή, έχω πολλές φορές απευθύνει το ερώτημα:

    Τι ακριβώς λέει λάθος; Τι είναι στραβό κ λανθασμένο στην διδασκαλία του Ιησού;

    Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να μας ενημερώσει κάποιος αναγνώστης αν και εφόσον έχει εντοπίσει κάτι άδικο και λανθασμένο στην διδασκαλία του Ιησού.

    Εκατέρωθεν διωγμοί

    Όμως ενώ υπάρχουν εκτεταμένες αναφορές για διώξεις χριστιανών τους πρώτες αιώνες, τελικά τα πράγματα φαίνεται ότι δεν είναι ακριβώς έτσι. Προφανώς έχει δημιουργηθεί μια παραφιλολογία σε αυτό το τεράστιο θέμα. Δεν φαίνεται να υπάρχουν αρκετές αποδείξεις περί αυτού.

    Και μετά τις διώξεις των χριστιανών περνάμε στις διώξεις των ελλήνων 12θεοιστων. Φήμες και παραφιλολογία μάλλον προσπαθούν να ρίξουν σκοτάδι σε ένα εξαιρετικά λεπτό θέμα. Φήμες για θανάτους, στέρηση περιουσιών και εξανδραποδισμοί. Υπάρχουν ιστορικά στοιχεία και αποδείξεις; Υπάρχουν τεκμήρια και ονόματα και καταγεγραμμένες πράξεις που να καταδεικνύουν και να αποδεικνύουν ότι όντως έγιναν όλα αυτά; Έχουμε ακούσει και διαβάσει για σχεδόν 6 αιώνες διωγμών και εξανδραποδισμών. ΑΛΛΑ ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;

    Υπάρχουν νόμοι και κώδικες, έτσι λένε τουλάχιστον, εκδιδόμενοι στα χρόνια του βυζαντίου με σαφείς προτροπές ίσως και απειλές προς τους 12θεoιστες να αλλάξουν πίστη, και πιθανόν να είναι έτσι. Υπάρχουν όμως καταγεγραμμένες σφαγές, απώλειες περιουσιών, εξανδραποδισμοί; Υπάρχουν ντοκουμέντα με όλα αυτά; Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να δούμε αποδείξεις.

    Η Αλήθεια βεβαίως είναι απλή: Αυτοκράτορες και Επίσκοποι (που όπως φαίνεται και σήμερα δεν είναι και οι αγιότεροι) για πολιτικούς και άλλους λόγους έβγαζαν νόμους και φιρμάνια. Εκφοβισμοί κα απειλές μπορώ να φανταστώ ότι υπήρχαν. Δεν μπορώ σε καμιά των περιπτώσεων να φανταστώ ένα Παϊσιο και έναν Πορφύριο να καταστρέφουν ναούς αρχαιοελληνικούς και να οδηγούν στοίφη με μανία εναντίων απλών ανθρώπων. Οι Άγιοι του Θεού δεν διανοούνται να καταστρέψουν. Οι αυτοκράτορες και οι μισάνθρωποι επίσκοποι μπορούν να κάνουν πολλά. Επίσκοποι έκαιγαν στην πυρά στον μεσαίωνα γυναίκες ως μάγισσες στην Ευρώπη. Βεβαίως υπήρξαν και υπάρχουν επίσκοποι σε τροχιά αγιότητας.

Comments are closed.