Οι Αλβανοί προαναγγέλλουν την διάσπαση των Σκοπίων: «Δεν μας νοιάζει καμία συμφωνία - Εμείς Ιλλυρίδα θα ονομαστούμε»

Αλβανικές οργανώσεις προτρέπουν τους αλβανόφωνους να μην συμμετάσχουν στο δημοψήφισμα για την μετονομασία των Σκοπίων κατόπιν συμφωνίας με την Ελλάδα καθώς το αλβανικό στοιχείο δεν ενδιαφέρεται για τον όρο «Μακεδονία» και ζητάει ομοσπονδιοποίηση της χώρας και ίδρυση της «Δημοκρατίας της Ιλλυρίδας»Έτσι όπως όλα δείχνουν η οποιαδήποτε συμφωνία που η ελληνική κυβέρνηση θα επιχειρήσει χάριν των Αμερικανών να προωθήσει δεν θα τύχει καμίας αποδοχής ούτε από το σλαβικό αλλά ούτε και από το αλβανικό στοιχείο της χώρας των Σκοπίων.

«Οι Αλβανοί δεν βρίσκονται σε αδράνεια και απραξία και επιχειρούν να βγουν μπροστά διεθνώς ως ξεχωριστή οντότητα» αναφέρουν σκοπιανά ΜΜΕ και το Βαλκανικό Περισκόπιο

«Οι Αλβανοί είναι μια πολιτική και οικονομική δύναμη, παρακολουθούν στενά τις πολιτικές εξελίξεις για το μέλλον της χώρας και επεξεργάζονται τους τρόπους  για τον διοργάνωσης δημοψηφίσματος για τη μετονομασία  της χώρας

Οι διοργανωτές θα πρέπει να έχουν προηγουμένως λάβει υπόψιν την βούληση των Αλβανών να συμμετάσχουν στο δημοψήφισμα, σύμφωνα με το «Κίνημα για την Ιλλυρίδα».

Το Κίνημα για την Ιλλυρίδα θα απαιτήσει από τον αλβανικό πληθυσμό των Σκοπίων να μποϊκοτάρει το δημοψήφισμα όπως έκαναν και σε εκείνο για την ανεξαρτησία της χώρας και την ονομασία «Δημοκρατία της Μακεδονίας».

Οι Αλβανοί δεν χρειάζονται δημοψηφίσματα άλλων ανθρώπων, αλλά θα πρέπει να επιταχύνουν τη διαδικασία εφαρμογής του δημοψηφίσματος του 1992, στο οποίο η προσέλευση ανήλθε στο 98% από το Κουμάνοβο μέχρι την Πρέσπα.

Με την πράξη τους αυτή έδειξαν την αποφασιστικότητά τους και την βούλησή τους για τη λειτουργία μιας Κοινής Πολιτείας, στην οποία η «Δημοκρατία της Ιλλυρίδας» και η «Δημοκρατία της Μακεδονίας» θα είναι ίσες.

Αυτή είναι η τελευταία επιλογή των Αλβανών, για οποιαδήποτε άλλοι επιλογή οι Αλβανοί της Ιλλυρίδας δεν θα συμμετάσχουν», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ιδρυτικό συμβούλιο του Κινήματος της Ιλλυρίδας

Εν ολίγοις ούτε οι Αλβανοί επιθυμούν την σύνθετη ονομασία και θέλουν στην ουσία την διάσπαση της χώρας σε δύο ξεχωριστά κρατίδια, το οποίο αλβανικό στο μέλλον θα ενοποιηθεί με το Κόσοβο και εν τέλει με την Αλβανία στα πλαίσια της «Μεγάλης Αλβανίας» ένα σχέδιο που προωθείται από την Άγκυρα προς περικύκλωση του Ελληνισμού.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ρ.Τ.Ερντογάν δεν επιθυμεί την αλλαγή ονομασίας των Σκοπίων όχι γιατί τον ενδιαφέρουν οι ορθόδοξοι σλαβικοί πληθυσμοί της χώρας, αλλά επειδή έτσι πιστεύει και ορθώς ότι η Ελλάδα δεν θα συμφωνήσει ποτέ και η χώρα θα διασπαστεί νομοτελειακά καθώς δεν θα μπει στο ΝΑΤΟ.

Εάν δε, υπάρξει κάποια συμφωνία τότε θα την μπλοκάρει ο ίδιος εκβιάζοντας τους Αμερικανούς για να πετύχει την διάσπαση των Σκοπίων και πάλι εκτός εάν πάρει βαριά ανταλλάγματα εις βάρος φυσικά... του Ελληνισμού.

Φυσικά επουδενί λόγω δεν πρέπει η Ελλάδα να αποδεχθεί εκχώρηση των δικαιωμάτων της Μακεδονίας προς αποφυγή του αλβανικού επεκτατισμού.

Ένα μεγάλο κακό δεν διορθώνεται  με ένα άλλο μεγάλο κακό. Όλα αντιμετωπίζονται όπως πρέπει.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Αυτό θα θέλαν και οι βουλγαρογενείς σκοπιανοί,η μη συμμετοχή των αλβανών α οδηγήση πιθανόν στην πλειοψηφία τους βουλγαρογυφτους .Ολα αυτά μικρή σημασία έχουν γιά εμάς .Το παιχνίδι παίζετε στην Αθήνα με παίκτες (συριζανελ) και διαιτητή (Νιμιτς,ΗΠΑ,ΕΕ) πουλημένους και μιά κερκίδα (ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΛΑΟΣ) έτοιμη να μπεί στο γήπεδο και να αλάξει τα δεδομένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν βαλουν μυαλο τους βλεπω στους 4ανεμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][bsummary]
Loading...

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]