Σκληρές Εκφράσεις Καρανίκα Για Κωνσταντίνο Καραμανλή Και Σκοπιανό: «Πατριδοκάπηλοι Δεξιοί, Τα Έδωσαν Όλα Και Τώρα Πουλάνε Εθνικισμό» (Εικόνα)

«Εθνολαϊκιστές πατριδοκάπηλοι οι Δεξιοί, με την ΝΔ 40 χρόνια στο τιμόνι της απάτης και της εθνικής υποκρισίας. Αφού τα έδωσαν όλα, τώρα πουλάνε εθνικισμό», αναφέρει ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας,
σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με αφορμή το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

Μάλιστα, ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα συνεχίζει σε πιο έντονο ύφος στην ανάρτησή του και σχολιάζει: «Η Δεξιά με Καραμανλή και Μητσοτάκη δημαγωγεί και κοροϊδεύει τα αισθήματα του ελληνικού λαού. Η πατριδοκαπηλία είναι ένα επάγγελμα αποδοτικό της Δεξιάς.

Όσο κι αν κραυγάζουν οι ακραίοι, η αλήθεια είναι πως η Ελλάδα έχει αναγνωρίσει τη μακεδονική γλώσσα εδώ και 40 χρόνια.

Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για την Τυποποίηση Γεωγραφικών Ονομάτων».

loading...

9 thoughts on “Σκληρές Εκφράσεις Καρανίκα Για Κωνσταντίνο Καραμανλή Και Σκοπιανό: «Πατριδοκάπηλοι Δεξιοί, Τα Έδωσαν Όλα Και Τώρα Πουλάνε Εθνικισμό» (Εικόνα)

  1. Αυτη είναι η ΛΙΣΤΑ με τα λεωφορεία που αναχωρούν από 76 σημεία της Ελλάδος για το συλλαλητήριο της Αθήνας και συνέχεια μεγαλώνει

    Για την καλύτερη εξυπηρέτηση έχουμε δημιουργήσει μία αλφαβητική συγκεντρωτική λίστα, απλά επισκεφτείτε το γράμμα της πόλης από την οποία θέλετε να αναχωρήσετε. ΑΠΟ:…

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2018/02/76.html#comment-form

  2. ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΘΕ ΠΟΙΟ ΔΕΞΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ

  3. Κουραδα Καρανικα μη μιλας,αναρχοτιποτα,δεν διαβασες ιστορια και η λεξη ΕΛΛΑΔΑ σου ειναι μησιτη.Αρνηθηκες να υπηρετησεις την πατριδα μας.Αντε και στα τσακιδια.

  4. Κουραδα Καρανικα μη μιλας,αναρχοτιποτα,δεν διαβασες ιστορια και η λεξη ΕΛΛΑΔΑ σου ειναι μησιτη.Αρνηθηκες να υπηρετησεις την πατριδα μας.Αντε και στα τσακιδια.

  5. Κουραδα Καρανικα μη μιλας,αναρχοτιποτα,δεν διαβασες ιστορια και η λεξη ΕΛΛΑΔΑ σου ειναι μησιτη.Αρνηθηκες να υπηρετησεις την πατριδα μας.Αντε και στα τσακιδια.

  6. Κουραδα Καρανικα εσυ δεν εχεις το δικαιωμα να μιλας για πατριδα.Εισαι εθνομηδενιστης,ιδεολογος του τιποτα.Χαραμοφαη σε πληρωνουμε τζαμπα και μιλας.Αντε στα τσακιδια.

  7. Karanika, θα σου συστήσω, να μαζέψεις τη γλώσσα σου, και να της επιτρέπεις να βγαίνει , αφού πρώτα το μυαλό σου το έχει εγκρίνει,
    κατά τα άλλα θα πρέπει, σαν εκπαιδευτικός, να τρέπεσαι, όταν εκφράζεις τέτοιου είδους ανοησίες, Καρανίκα, κάποτε το λαό τον είχαν αμόρφωτο, για να περνούν οι πολιτικοί καλά, Σημερα όμως, οι Ελληνες έχουν μόρφωση, γνώση και άποψη, δεν είναι απάτριδες και αστιχίοτοι όπως η αφεντιά σου, που μόνο σκοπό έχει την στήριξη της καρέκλας,
    Εάν έχεις προδιάθεση για τα Σκόπια, μπορείς να πάς και να κατοικήσεις εκεί, και να μας απαλλάξεις από το βάρος της μισθοδοσιας ενός ΑΝΟΗΤΟΥ και Ηλιθίου.
    Είμαι αριστερός, αλλά όχι κομμουνιστής και γιαυτό σας λέω ότι πρέπει να ντρέπεστε όπως καταντήσατε την αριστερά Ιδέα των ανθρώπων, γιαυτό και πάλη ΝΤΡΟΠΉ σας. Ηλίθιοι. Εμείς σαν λαός τη Μακεδονία και την Ιστορία της θα την κρατήσουμε Ελληνική.
    Την κυριακή, εσύ και οι κολητοί σου ελάτε να πάρετε αυτό που σας ανήκει, Κτήνη.

  8. Naι αυτο το πραμα το πληρωνουμε συνΕΛΛΗΝΕΣ μου αυτο το υποκειμενο παιρνει μισθο ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ο οποιοσ προερχεται απο τις δικες σου κρατξσεις την εφορια που πληρωνεις τις περικοπς που σου κανουν καθε μηνα ναι παιρνει λεφτα αυτο το πραμαγια να διαφημιζει την ελευθερη χρηση του χασις και ολων των ομοειδων ναρκωτικων ελευθερα ετσι για να κανει κεφι η νεολαια!!!! ναι αγαπητου μου εκει φτασαμε ατυχως για εμας εκει ….ενα αγραμματο κοπροσκυλο ενα γιδι ενας κοπριτης μηδενιστης ενας αναρχοφασιστας τεμπελχανας ο ποιος ξερει τωρα τι ΔΕΣΙΜΟ εχει για την γουνα του αλλου αναρχοκουμμουνα του τσιπρα λεω και τον κανει οτι θελει ποιος ? ενας κοπρος ενας κερατας ατιμος αλητης ο οποιος βγαινει και λεει η Αριστεια ειναι χολερα!! ποιος? ο αλητης ο χασικλης ο οποιος το πιο σημαντικο που εκανε στην ζωη του ηταν να κανει το καφετζη σε κατι παρακμιακα μπαρακια με θαμωνες τα αληταρια αναρχοαπλυτα….ΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ? ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕ!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!

Comments are closed.