Τσίπρας για Σκοπιανό: Εκτός πραγματικότητας να μην δώσουμε το όνομα Μακεδονία…ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ -εκτος πραγματικοτητας ΤΣΙΠΡΑ να πιστευεις ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ !

«Η λύση προϋποθέτει την απόσυρση κάθε υπόνοιας αλυτρωτισμού από παντού» είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να πω ότι είναι μια εύκολη διαπραγμάτευση. Δεν θα είναι εύκολη. Ισχυρίζομαι όμως ότι είναι ο μόνος δρόμος»

Εκτός πραγματικότητας χαρακτήρισε ο Αλέξης Τσίπρας το να μην δοθεί το όνομα Μακεδονία στο Σκοπιανό στην εκτενή αναφορά του κατά την ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ το πρωί της Δευτέρας υποστηρίζοντας ότι «έχουμε αναλάβει ευθύνη να κλείσουμε με αξιοπρέπεια και πατριωτική ευθύνη και να αποτρέψουμε χειρότερα στο μέλλον για τη χώρα».

Μιλώντας για το συλλαλητήριο είπε ότι «δεν αγνοούμε κανέναν Έλληνα πολίτη που εκφράζει τη γνώμη του ελεύθερα» ενώ στη συνέχεια επιχείρησε να ορίσει το μήνυμα των μεγάλων συγκεντρώσεων.

«Ποιο ήταν το μήνυμα: Η ελληνικότητα της Μακεδονίας; Να μην επιδιώξουμε λύση στο πρόβλημα που είναι ανοικτό από το 1992; Αν αυτό είναι το μήνυμα είναι λάθος, είναι σε βάρος των εθνικών συμφερόντων» είπε αρχικά ο πρωθυπουργός και συνέχισε:

«Ή μήπως είναι το ότι δίνουμε το όνομα Μακεδονία; Αν αυτό είναι το αίτημα δεν είναι να κρίνουμε αν είναι λάθος ή σωστό γιατί πριν το κάνουμε είναι να πούμε ότι είναι εκτός πλαισίου πραγματικότητας γιατί ούτε αυτή η κυβέρνηση ούτε κάθε άλλη κυβέρνηση δεν αντιμετωπίζει δίλημμα να δώσει το όνομα γιατί η Ελλάδα καλώς ή κακώς το έχει αποδεχθεί εδώ και πολλά χρόνια. Το αποδέχθηκε και μετά τον πόλεμο. Το αποδέχθηκε με την αποδοχή της ονομασίας το 1992 αποδεχόμενη ως προσωρινή ονομασία που τείνει να γίνει μόνιμη υπό τον όρο ΠΓΔΜ».

«Αυτό που καλείται μέσα από διαπραγμάτευση η χώρα δεν είναι να δώσει αλλά να πάρει πίσω. Να πείσει τους γείτονες να σταματήσουν να χρησιμοποιήσουν τον όρο Μακεδονία χωρίς προσδιορισμό, να σταματήσουν παντού τις αλυτρωτικές αναφορές, να τους πείσει να μην σφετερίζονται σύμβολα και ονόματα που δεν τους ανήκουν» συνέχισε κάνοντας λόγο για σημαντικά βήματα μετά τη συνάντηση με τον Ζόραν Ζάεφ στο Νταβός που οδήγησε στη μετονομασία του αεροδρομίου και μιας εθνικής οδού.

«Δεν ισχυρίζομαι ότι είναι εύκολη διαπραγμάτευση, είναι όμως ο μόνος δρόμος. Και είναι κρίμα που η εθνική γραμμή της χώρας που είναι ξεκάθαρη από το 1992 και μετά αλλά και στο Βουκουρέστι, δεν υποστηρίζεται σήμερα από τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ που εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων συρόμενος από τους ακροδεξιούς συνοδοιπόρους» συνέχισε.

Επιχειρώντας, δε, να απαντήσει σε όλους όσοι λένε ότι το σκάνδαλο Novartis στήθηκε για να ξεχαστεί το Μακεδονικό παρατήρησε: «δηλαδή στήθηκε μια υπόθεση που εξετάζεται πάνω από 1,5 χρόνο από την ελληνική δικαιοσύνη; Το αφήνω ασχολίαστο. Μήπως όμως συμβαίνει το αντίθετο; Κάποιοι έσπευσαν να αλλάξουν θέσεις για να βρουν κάλυψη στους όχλους των συλλαλητηρίων; Θέτω ένα ερώτημα».

Επιστρέφοντας στα της διαπραγμάτευσης είπε ότι «εμείς δεν έχουμε άλλο δρόμο πέραν του δρόμου της υπεράσπισης των συμφερόντων της χώρας, δεν έχουμε άλλο δρόμο για να συνεχίσουμε τη διαπραγμάτευση με τους γείτονες χωρίς ζιγκ-ζαγκ και στόχο σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό πρσδιορισμό έναντι όλων κάτι που προϋποθέτει συνταγματική αλλαγή αλλά βεβαίως και την απόσυρση κάθε υπόνοιας αλυτρωτισμού. Αυτό είναι το μοναδικό πλαίσιο που εγγυάται τη λύση του προβλήματος».

«Εμείς είμαστε οι μοναδικοί που μπορούμε να διασφαλίσουμε μια τέτοια λύση» κατέληξε ο κ. Τσίπρας εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι «θα δικαιώσουμε τα συνθήματα με τα οποία κερδίσαμε τις εκλογές πριν από τρία χρόνια».

loading...

9 thoughts on “Τσίπρας για Σκοπιανό: Εκτός πραγματικότητας να μην δώσουμε το όνομα Μακεδονία…ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ -εκτος πραγματικοτητας ΤΣΙΠΡΑ να πιστευεις ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ !

  1. ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ?
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΧΑΖΟΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

    ……..ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???????????

  2. Το μήνυμα που έδωσε ο λαός στις δύο συγκεντρώσεις που έγιναν,κι αυτή που θα γίνει τις επόμενες ημέρες κ Τσίπρα,δεν είναι μόνο το ζήτημα του ονόματος. Ο κόσμος έστειλε την προειδοποίηση της αγανάκτησής του,για όλα αυτά που έγιναν και συνεχίζονται να γίνονται και επί ημερών σας. Ποια είναι αυτά; Το ξεπούλημα της χώρας,η περαιτέρω μείωση των ήδη κουτσουρεμένων εισοδημάτων,η υπερφορολόγηση, ο ΕΝΦΙΑ που κάνει τον έρμο τον Ελληνα νοικάρη στο σπιτικό του,και ένα σωρό άλλα.
    Ο λογαριασμός δεν βγαίνει κ πρωθυπουργέ,ακόμη κι αν μείνει ως έχει η οικονομική κατάσταση των Ελλήνων. Τουλάχιστον για την πλειοψηφία. Εχετε πιεί το αίμα μας κ Τσίπρα,κι αυτό πρέπει να σταματήσει,πριν η οργή του λαού οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις,και η ιστορία θα σας γράψει ως υπεύθυνο γι αυτό, εσας και το κόμμα σας.

  3. ΑΚΟΥ ΑΛΗΤΗ ΣΚΑΤΟ- ΤΣΙΠΡΑ :

    ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΔΙΕΣΩΣΑΝ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !

    ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΛΑ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ?

    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ.

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΥΤΕ Σ' ΕΣΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗ, ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΕΤΣΙ ?

    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΡΟΥΜΕ ΑΛΗΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΞΕΜΥΤΙΣΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΙ' ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΑΛΙΟ- ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ !

    ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ " ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ " ΚΑΙ " ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ " ΣΑΣ ΤΟ ΕΔΩΣΕ Η ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΟΗΕ !!

    ΣΤΙΣ 23 – 5 – 1947, ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟΝ ΟΗΕ, ΟΤΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΚΗΡΥΧΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΗΣ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο.Η.Ε, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ, ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ !

    ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ, ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΦΑΝΘΗΣΑΝ ΟΤΙ :

    " …Η ΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ, ΑΠΕΒΛΕΠΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΙΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ !!!"

    ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΒΓΗΚΕ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΓΕ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ??

    Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΜΙΛΗΣΕ ΔΗΘΕΝ "ΥΠΕΡ" ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ…..

    ΚΑΙ Ο ΑΦΕΛΗΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ :

    " ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟ ΜΑΣ …. "

    ΑΛΗΘΕΙΑ ?? " ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ " ΚΑΙ " ΔΙΚΟ ΜΑΣ " ???

    ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ " ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ " ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ "ΔΙΚΟ ΜΑΣ ", ΕΤΣΙ ΜΙΣΤΕΡ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ?

    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΚΑΤΟ- ΓΛΕΖΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ??

    ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΙΨΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ, ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ " ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ" ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΟΠΟΥ ΤΟ Κ.Κ.Ε ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ " ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!

    ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΓΟΡΙΛΛΕΣ !

    ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΘΙΚΙΑ !

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΣΥΝΔΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ !!

    ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΑΛΗΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ??

    ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ !

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  4. ΤΣΙΠΡΑ- ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ- ΓΛΕΖΟ, ΤΡΙΨΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ " ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ" ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ :

    Την ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1 9 3 2, το κεντρικό άρθρο του "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ", είχε τίτλο:

    ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ !!!

    Είναι από αυτά τα ντοκουμέντα που προσπαθούν να ξεχάσουν οι μαρξιστές….

    Αλλά και στα ΣΗΜΕΡΙΝΑ κείμενα του ΚΚΕ υπάρχει η επίσημη θέση πως :

    ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΧΘΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΤΟ ΚΚΕ ΘΑ ΞΑΝΑ-ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ !!!!

    Για την Μεγαλο-Αστική τάξη των Κλεφταράδων & Δωσίλογων Πολιτικών " Μεγαλο-Εργολάβων, ούτε λέξη…….

    ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ :

    "Το εργατικό κίνημα της κάθε χώρας οφείλει να προτάξει την ήττα της δικής του κυβέρνησης και της δικής του πατρίδας στον πόλεμο"!!!!!

    (Λένιν, "Φιλοσοφικά Τετράδια").

    Αυτή την ιδεολογία εξέφραζε και ο τίτλος του Ριζοσπάστη του 1932.

    Γιά την ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, το ΚΚΕ υπερψηφίζει εισήγηση των Βούλγαρων συντρόφων, στο συνέδριο της Κομμουνιστικής Διεθνούς (Κομιντέρν) που πραγματοποιήθηκε στην Μόσχα, η οποία έκανε λόγο για :

    ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ!!

    Η ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ:

    ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΡΕΙΣ (3) ΜΑΚΕΔΟΝΙΕΣ, ΙΔΟΥ :

    ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΕΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε :

    1) ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ,

    2) ΤΟΥ ΠΙΡΙΝ ΚΑΙ

    3) ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ !

    ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΣΥ ΣΚΑΤΟ- ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΟΣΟ ΚΙ' ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΑΣ !

    ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΙ΄ ΑΛΛΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ, ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΤΕΥΧΗ ΤΟΥ " ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ" ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΑΛΙΟ- ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ .

    ΟΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ .

    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ, ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ !

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  5. Ο βλαμμένος πάλι βλακείες λέει …

  6. Μετά την σημερινή ομιλία του,δεν μένει αμφιβολία για τις προθέσεις και τα σχέδια του διαβολόπαιδου.
    Δήλωσε ότι είναι εκτός Πραγματικότητας Να Μην Δώσουμε Το Όνομα Μακεδονία στος Σκοπιανούς http://www.ksipnistere.com/2018/02/blog-post_678.html
    Οπότε η novartis αποδεικνύεται ότι πράγματι αποτελεί το προπέτασμα καπνού για να προχωρήσει στην ειλημμένη απόφαση του να παραχωρήσει το όνομα εν μέσω τροφοδότησης του σκανδάλου ώστε να μην στραφεί η προσοχή των μίντια στο φλέγον θέμα.
    Άλλωστε το επιθετικό κλίμα των γειτόνων,υπό την υψηλή προστασία και καθοδήγηση των Τούρκων, εναντίον μας γίνεται όλο και πιό απειλητικό (συμπεριλαμβανομένης της απαγόρευσης γεώτρησης εντός της Κυπριακής ΑΟΖ) και την ίδια ώρα η ΝΟΒΑΡΤΙΣ έχει αναγορευθεί σε μείζον θέμα τύπου σαπουνόπερας και κουτσομπολίστικου πρωινάδικου,απορροφώντας την όποια υπομονή μας έχει απομείνει.
    'Ηδη παρεχωρήθη θαλάσσια έκταση στους Αλβανούς χωρίς να απασχολήσει καθολου τα μίντια που σημαίνει ότι πλέον όλα διενεργούνται εν κρυπτώ.
    Αν επιτρέψουμε να δοθεί το όνομα,η Ελλάδα χάθηκε.Η πλέον αποκαλυπτική ομιλία του καθηγητή Μάζη εξέθεσε τα εν κρυπτώ διαδραματισθέντα από ετών και τώρα που βρέθηκε ο ενδοτικότερος όλων,εκτελούνται χωρίς δισταγμό.
    Στην ιδιωτική συνομιλία Λεβέντη Τσίπρα,ο πρώτος απεκάλυψε ότι σε ερώτηση του περί του χρόνου εκλογών ο τσίπρας απάντησε ότι αν δεν πέσει η κυβέρνηση λόγω Σκοπιανού θα γίνουν το 19.Πράγμα που σημαίνει ότι προετοιμάζονται γι αυτό το ενδεχόμενο και προβάλλουν την διαχρονική μίζα ως ένδειξη ότι δεν υπάρχουν άσπιλοι διεκδικητές εξουσίας ώστε να μην υπάρχει εναλλακτική για τον ψηφοφόρο.
    Παίζουν τα ρέστα τους.
    Τώρα θα δοκιμαστούμε όλοι.Εάν είχαν βάθος τα συλαλλητήρια και συνέβαλλαν ώστε να εμψυχωθούμε για την τελική μάχη που έρχεται, εάν επρόκειτο απλά για την ενεργοποίηση του ενστίκτου επιβίωσης ενός λαού, ενός έθνους υπο αφανισμό,που ολοκληρώθηκε με αυτές τις εκδηλώσεις ή αν είναι η αφετηρία για την αντίσταση στα σχέδια τους.
    Τα συριζαικά τάγματα εφόδου πήραν μπόλικη δόση αδρεναλίνης και είναι έτοιμα να εφαρμόσουν τα κυβερνητικά σχέδια επιτιθέμενα εναντίον του λαού.
    Ήρθε η ώρα της τελικής μάχης.Θα δοκιμαστούν το πνεύμα,η ψυχή και ίσως η φυσική μας υπόσταση.Αλλά πάσει θυσία,αυτό δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε.
    Ούτως ή άλλως γι αυτούς είμαστε ο αποδιοπομπαίος ενοχλητικός τράγος τον οποίο σφάζουν ήδη παντοιοτρόπως.
    Ότι μπόρεσε να επιβιώσει από την ανελέητη ,πολυεπίπεδη και πολυετή επίθεση και διάβρωση θα πρέπει να ενεργοποιηθεί και να να μας ενώσει στον νυν υπέρ πάντων αγώνα.
    Όσοι ζωντανοί έχουμε προσκλητήριο για ένα νέο ΟΧΙ που θα απαιτήσουμε αυτή τη φορά να εισακουστεί.

  7. RE KOLOPEDO RE XEFTILISMENO RE GOYROYNI RE POUSTOFASISTA DEN XEREIS OTI THA SE KREMASOUN ANAPODA SAPIO KREAS POY VROMAS!!!!POSO AKOMA TELIONI O XRONOS RE POY TA MOYTRASOY EINE STO IDIO XROMA ME TA SKATA ALITARA

Comments are closed.