Ιστορικό χρέος και αναγκαιότητα να πετύχει το συλλαλητήριο για την Μακεδονία!

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!

Πριν προχωρήσω στο συλλογισμό και την ανάλυση της άποψης μου στο «Γιατί πρέπει να πετύχει και το συλλαλητήριο της 4ηςΦεβρουαρίου» και όσα άλλα εν τω μεταξύ χρειασθεί να οργανωθούν με αφετερία, γνώμονα και άξονα την εθνική, κοινωνική και οικονομική ανεξαρτησία της Ελλάδος, θα ήθελα ευθείς εξ αρχής, επειδή η συγκεκριμένη αυθόρμητη λαϊκή διοργάνωση εδράζεται σε ένα καθαρά εθνικό μείζονος σημασίας αλλά και με κοινωνικές διαστάσεις ζήτημα, εξ ονόματος της ομάδος και των συνεργατών ανά τον κόσμο, να απευθύνω κάλεσμα ΚΑΙ ΘΕΡΜΗ –ΘΕΡΜΟΤΑΤΗ ΠΑΡΑΚΛΛΗΣΗ- σε όλες τις ομογενειακές οργσανώσεις να καλέσουν τον κόσμο τους ειδικά σε Αμερική, αλλά και σε Αυστραλία, ειδικώς Ευρώπη, Βαλκάνια, αλλά και την Αφρική να καλέσουν τον κόσμο και τα μέλη τους να στηρίξουν με κάθε μέσο και τρόπο τον αγώνα αλλά και αυτό καθ αυτό και το συλλαλητήριο της 4ης Φεβ. Στην πλατεία συντάγματος ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, επί πλέον να επισημάνω και τα εξής βασικά που βασίζονται σε πηγές και ρεπορτάζ, ότι:
Η όλη επιχείρηση «Ονομασία των Σκοπίων» εντάσσεται σε ευρύτερο σχέδιο επανασχεδιασμού του νέου χάρτη των Βαλκανίων… ολοκληρώνοντας ό,τι «κενά» άφησε η συμφωνία Ντέϊτον(1995)
Η όλη διαδικασία είναι καταδικασμένη εξ αρχής να αποτύχει! Έτσι και αλλιώς!
Το γειτονικό κράτος μοιραία θα κατακερματισθεί!
Θα γίνει θρυαλίδα ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων εντός και εκτός συνόρων Ελλάδος και Σκοπίων
Συν τοις άλλοις οικοδομείται νέο τεχνητό πολιτικό σκηνικό στα Βαλκάνια με αφετερία και κέντρο την Ελλάδα.
Εξελίξεις που θα επιφέρουν γεωπολιτική αλλά και(εσωτερική) πολιτική επαναδιάταξη στην ευρύτερη και μείζονα περιοχή των Βαλκανίων και Νέα σύνορα.
Επομένως, το όποιο ναυάγειο της υπόθεσης της ονομασίας για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, δεν θα οφείλεται ούτε στα Ελληνικά ή Σκοπιανά συλλαλητήρια ούτε στην λαϊκή πίεση που ασκείται(βλ. Δηλώσεις Έλληνα ΥΠΕΞ 24 Φεβ.2018) αλλά στις εκελίξεις που θα επακολουθήσουν εντός των Σκοπίων και εντός της Ελλάδος.
Ωστόσο, το επικείμενο εθνικό – πατριωτικό συλλαλητήριο της 4ης Φεβ. 2018 στο Σύνταγμα πρέπει να πετύχει και αυτό όπως της Θεσσαλονίκης την 21η Ιανουαρίου 2018 για τις αιτίες και τους λόγους που εξηγούνται παρακάτω συνοπτικά.

Αυτά, ώστε αφενός να είμαστε πραγματιστές και να μην εθελοτυφλούμε -ειδικά κάποιοι που σχεδιάζουν την πολιτική τους σταδιοδρομία και καριέρες – ή καποιοι άλλοι προς στιγμήν «ξεφύγουν», όταν εκ των πραγμάτων θα ναυαγήσει, γιατί ούτως ή άλλως και θα διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη η όλη διαδικασία εισδοχής των Σκοπίων σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε. επειδή είναι καταδικασμένη να αποτύχει όχι μόνον για τεχνικούς και νομικούς λόγους καθώς δεν θα μπορέσει εκ των πραγμάτων και σε πολιτικό επίπδο να προχωρήσει η όλη επιχειρήση συμφωνίας με την Ελλάδα, εντός των Σκοπίων, αλλά και εντός Ελλάδος, νομίζοντας εκ του αποτελέσματος ότι «νίκησαν», επειδή πέτυχαν τα συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας… ή ότι «νίκησε ο λαός» και άλλα όσα θα ακούσουμε εν συνεχεία… και έτσι πάνω σε αυτό το σαθρό και ευκαιριακό οικοδόμημα άλλοι να ξεκινήσουν πολιτικές καριέρες… Καριέρες θνησιγενείς εν τη γενέσει τους και καταδικασμένες τα παραδείγματα 10αδες στην 20ετια που διανύσαμε {βλέπε Πολιτική άνοιξη, ΛΑ.Ο.Σ Καρατζαφέρης, Κ.Ε.Π.(Αβραμόπουλος), ΑΝ.ΕΛ,(Καμμένος) Δημοκρατικό Κίνημα(Γ.Παπανδρέου), ΔΗ.ΣΥ, ΠΟΤΑΜΙ κτλ} και άλλοι να επιβιώσουν πολιτικά.

Και αφετέρου, διότι πρέπει πρωτίστως και κυρίως να έχουμε την ικανότητα με καθαρό νου, και όχι εμφορούμενοι από συναισθήματα και το θυμικό μας, χωρίς αυταπάτες να «βλέπουμε» πίσω από αυτό που φαίνεται… ώστε να μπορούμε – και εμείς ως διαμορφωτές της κοινής γνώμης opinion makers, opinion leaders – και οι κυβερνώντες να σχεδιάζουν με βάση στρατηγική και σχεδιασμό…(Λέμε τώρα…)

Το συλλαλητήριο της 4ηςΦεβαρουαρίου 2018 ανεξαρτήτως –ποιος ή ποιοι, γιατί; και με ποια; κίνητρα φέρεται/ονται να το διοργανώνει/νουν, -μάλλον για να ακριβολογώ είχε την ετοιμότητα, το πολιτικό και κοινωνικό, σθένος και θάρρος πρώτος να το εξαγγείλει μέσω facebook…ασχέτως αν στη συνέχεια προσετέθησαν και οι Παμμακεδονικές Οργανώσεις και άλλοι πολιτιστικοί και ομογενειακοί φορείς (αφορμή δοθήσης παραμερίστε τους διαχωρισμούς και διαγκωνισμούς και ενωθείτε!) γιατί και αυτό το συλαλητήριο πρέπει, συν τοις άλλοις να επιτύχει και για τους εξής προφανείς λόγους:

Πρωτίστως,
Γιατί Ελλάδα = Μακεδονία και Μακεδονία = Έλλάδα!
Γιατί ούτως ή άλλως η Μακεδονία ήταν. Είναι και θα παραμείνει ΜΙΑ, ενιαία και Ελληνική!
Γιατί πιστεύουμε πρώτα στην Ελλάδα!
Γιατί είμαστε Πρώτα και Μόνον Έλληνες!
Γιατί οι πρόγονοι μας πολέμησαν πρώτα Υπέρ Βωμών και Εστιών!
Γιατί έπεσαν θυσία στο καθήκον πρώτα «για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία»!
Γιατί είμαστε Έλληνες! Μόνον έλληνες! Ούτε δεξιοί! Ούτε αριστεροί! Ούτε κεντρώοι! Ούτε ακραίοι ένθεν κακείθεν! είμαστε Έλληνες! Πρώτα και μόνον Έλληνες!
Γιατί το φρόνημα μας είναι υψηλό! Ακμαίο! Δυνατό! Ισχυρό.
Γιατί πρέπει να κυριαρχεί η Ενότητα. Η ομοψυχία! Η αδελφοσύνη!
Έτοιμοι να υπερασπιθούμε τα Πάτρια εδάφη αλλά αν χρειασθεί και να επαναδιεκδικήσουμε! Παλαιά και νέα εδάφη!
Γιατί δεν πρέπει να υπαναχωρήσουμε μπροστά σε καμία απειλή!
Γιατί κάποτε ήταν η ΚωνσταντινούΠολη. Ο Πόντος. Η Τραπεζούντα. Και άλλες αλησμόνητες αλύτρωτες πατρίδες και σήμερα, με την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας, θα είμαστε υπόλογοι έναντι των παιδιών μας σε ένα ακόμα κατακερματισμό της Ελλάδος!
Γιατί το 1922 ήταν η Σμύρνη. Το 1940 Βόρειος Ήπειρος.Μετά το Μοναστήρι. Το 1974 η Κύπρος. Σήμερα(2018) το Αιγαίο… εν συνεχεία τα Νησιά μας. Η Θρακη…Η Κρήτη…
Και ο πολυτεμαχισμός και κατακερματισμός της Ελλάδος θα έχει συνέχεια, αν δεν αντιδράσουμε ΑΜΕΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ(!), με «ανεξάρτητη Κρήτη»… «Ανεξάρτητη Τουρκική-Μουσουλμανική Θράκη» και εν συνεχεία με την «Μεγάλη ενιαία Μακεδονία»!
Γιατί είμαστε Έλληνες! Μακεδόνες! Κρήτες. Μωραϊτες! Νησιώτες!
Γιατί πρέπει να δοθεί ένα μήνυμα στους πάσης φύσεως εν δυνάμει αλλά και εν ισχύει προφανείς αλλά και κεκαλυμμένους και συγκεκαλυμμένους ορατούς και «αόρατους» εσωτερικούς και εκωτερικούς εχθρούς και αντιπάλους της Ελλάδος!
Γιατί πρέπει να βάλουμε φραγμό σε κάθε επικίνδυνο ακραίο υπέρ Εθνικισμό και αναβίωση αλυτρωτισμών στη χερσόνησο του Αίμου.
Γιατί πρέπει επιτέλους να μπει φραγμός σε κάθε αναδυόμενο μεγαλοϊδεατισμό που αναπτύσσεται στα Βαλκάνια και την Ε.Ε.
Γιατί πρέπει, παράλληλα να δοθεί και μια ισχυρή απάντηση σε κάθε έναν εσωτερικό και εξωτερικό αντίπαλο του Ελληνισμού!
Γιατί στον φαντασιακό Μεγαλοϊδεατισμό όσων επιβουλεύονται τμήματα ελληνικής εθνικής κυριαρχίας, απαντούμε με την ιστορική αλήθεια! Με σθένος. Αποφασιστικότητα! Ετοιμότητα!
Γιατί πρέπει να δοθεί άμεση και ισχυρή απάντηση σε όσους επιβουλεύονται την Ελληνική εθνική κυριαρχία!
Γιατί δεν παραχωρούμε ούτε σπιθαμή ελληνικής γης!
Γιατί (αν χρειασθεί) ξέρουμε και να διεκδικούμε όλα όσα και ό,τι μας ανήκει ιστορικά απ’ αιώνων!
Γιατί ο Ελληνισμός και η Ρωμιοσύνη δεν έπαψαν να υπάρχουν το 1453 αλλά συνέχισαν να ζουν μέσα από το κυρφό σχολειό. Τα 10αδες (προ)επαναστατικά κινήματα μέχρι την μεγάλη στιγμή της Εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821!
Γιατί οι Έλληνες Ορθόδοξοι Ρωμιοί έχουμε Ψυχή, καρδιά αλλά και δυνατή ισχυρότατη και σε βάθος αιώνων μνήμη!
Γιατί η ιστορία του Ελληνισμού δεν ξεκινά ούτε τον 6ο ούτε τον 7ο μ.χ. αιώνα. Ούτε το 1299 μ.χ.! Ουτε το 1922 μ.χ.! Αλλά τουλάχιστον 3000 χιλιάδες χρόνια π.χ., ακόμα 100αδες χρόνια και πριν από τον Μεγάλο Αλέξανδρο τον Φίλιππο και τις υπόλοιπες Μακεδονικές και άλλες Ελληνικές και Ελληνιστικές δυναστείες!
Γιατί είμαστε οι μοναδικοί γνήσιοι απόγονοι του Πλάτωνα. Του Αριστοτέλη! Του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Του Περικλή! Του Θουκιδίδη! Του Ηρόδοτου! Του Θεμιστοκλή! Του Λεωνίδα! Του Μιλτιάδη! Του Παυσανία. Του Σοφοκλή! Του Αισχύλου. Του Αριστοφάνη. Του Ηράκλειτου. Του Λυκούργου. Του Αριστείδη του Δίκαιου. Του Θαλή του Μηλίσιου. Του Σωκράτη. Του Κλεισθένη. Του Παρμενίδη. Του Πραξιτέλη. Του Επίκουρου. Και των άλλων Μεγάλων Ελλήνων Πατέρων της Αρχαίας και Νεότερης Ελλάδας.
Γιατί θλιβερές βάρβαρες και θνησιγενείς απομιμήσεις των αυτοκρατοριών του Μεγάλου Αλεξάνδρου και των Παλαιολόγων δεν επισκιάζονται από επιδρομές μουσουλμανικών θεοκρατικών νομάδων – ορδών και πρόσκαιρων τυραννιών, ούτε είναι ικανές να αφανίσουν χιλιάδες χρόνια Ελληνισμού και 1200 χρόνια Βυζαντινής Αυτοκρατορίας!
Γιατί στις φλέβες μας κυλάει αίμα και DNA ηρώων, όπως οι: Στρατηγός Θεόδωρος Κολοκοτρώνης! Ο Γεώργιος Πλαπούτας. Ο Οδυσσέας Ανδρούτσος. Ο Αθανάσιος Διάκος. Ο Γεώργιος Καραϊσκάκης! Ο Γρηγόριος Δικαίος! Της Μπουμπουλίνας. Της Μαντούς Μαυρογένους. Και των 100αδων χιλιάδων άλλων γνωστών αλλά και «ανώνυμων» εθνικών ηρώων και μαρτύρων που έχυσαν το αίμα τους για Ορθοδοξία, Ελλάδα και Ελευθερία! Έγιναν θυσία για εμάς! Για τα παιδιά μας! Για τα παιδιά των παιδιών μας! Για την δική μας και δική σας λευτεριά! Για Εσάς. Για τους απανταχού Έλληνες!
Γιατί πρέπει να θυμίζουμε σε όλους εκείνους που μετά την δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια σχεδίασαν στα μέτρα τους, μια μικρή και διαρκώς συρικούμενη Ελλάδα, έχοντας υπό τον συνεχή έλεγχο και την εποπτεία τους, τον μηχανισμό που έφτιαξαν και τον είπανε «κράτος», ότι ο αγώνας του Ρήγα Φερραίου, του Παπουλάκου (Χριστόφορου Παναγιωτόπουλου), Του Διονύσιου Επιφανειάδη, του Αλ. Παπαδιαμάντη, των Αγιορειτών Κολυβάδων, των Πατέρων της Ορθοδοξίας μας, και όσων αντιτάχθηκαν στα πάσης φύσεως Βαυαρικά και άλλα ξένα σχέδια Ελέγχου της Ψυχής του Ελληνισμού ότι ο αγώνας των Ελλήνων θα συνεχισθεί αμείωτος! Ανανεούμενος διαρκώς. Αναβαπτισμένος στα αρχαία και Ορθόδοξα ήθη και έθη, στα Όσια και Ιερά της Πατρίδος και της Ορθοδοξίας.
Γιατί όσο θα κυριαρχεί μέσα μας το πνεύμα και το ήθος του του Διονύσιου Σολωμού, Του Παύλου Μελλά και της Πηνελόπη Δέλτα, Του Ιώνα Δραγούμη, Του Νικόλαου Καζαντζάκη, του Γεώργιου Σεφέρη, του Οδυσσέα Ελίτη, του Μάνου Χατζιδάκη, Της Μελίνας Μερκούρη και Του Μίκη Θεοδωράκη και άλλων νεότερων Ελεύθερων και ανεξάρτητων Ελλήνων, θα εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε για: Αληθινή Ελευθερία. Αληθινή Ανεξαρτησία! Ελεύθερη Πατρίδα. Ορθοδοξία. Οικογένεια. Παιδεία. Ισοτιμία και Ισονομία. Αληθινή Δημοκρατία. Ανεξάρτητη (τυφλή) Δικαιοσύνη. Αυτονομία στην οικονομική Ανεξαρτησία της χώρας.
Γιατί όπως απεδείχθη, παλαιότερα με τις κινητοποιήσεις του ο Ελληνικός Λαός από τις κινητοποιήσεις της 3ης Σεπτέμβρη του Δημήτριου Καλέργη για το Ελληνικό Σύνταγμα, τους λαϊκούς και κοινωνικούς αγώνες του 19ου και 20ου αιώνα, μέχρι και τα πρόσφατα λαϊκά κοινωνικά συλλαλητήρια το 2012 με αποκορύφωμα τον εθνικό και πατριωτικό συλλαλητήριο τον Ιανουάριο του 2018 στην Θεσ/νικη για άλλη μια φορά, ως Ζων Σκεπτόμενος και Δρών Ελληνορθόδοξος Λαός, αλλά και ως ενεργοί Πολίτες δεν είμαστε (τουλάχιστον) ακόμα λοβοτομημένοι, όπως διακαώς επιθυμούν κάποια ύποπτα εντός και εκτός Ελλάδος

κέντρα, εδώ και 10ετιες…

-Γιατί επί πλέον δεν πρέπει να ξεχνάμε αλλά με εγρήγορση και εθνική και κοινωνική αφύνπιση να υπενθυμίζουμε σε όλο τον κόσμο ότι:
Η Ψυχή του Έλληνα Υπάρχει! Ακόμα.. Και έτσι πρέπει να συνεχίσει. Να υπάρχει. Να Άρχει…
Γιατί Αυτή την Ψυχή του Έλληνα είναι που εδώ και 45 χρόνια προσπαθούν με κάθε μέσον να ξεριζώσουν, έναντι οποιοδήποτε τιμήματος κέντρα εντός και εκτός Ελλάδος…
Γιατί λέμε όχι στον εκμαυλισμό της Ελληνικής Παιδείας. Των ηθών και των Μεγάλων Αξιών και Εθνικών οραμάτων που γαλούχησαν γενιές και γενιές των προγόνων μας , αλλά και εμάς!
Γιατί δεν θα επιτρέψουμε να είμαστε οι τελευταίοι Έλληνες!
Γιατί στο ψέμα και την διαστροφή απαντάμε με Ιστορία. Γεγονότα. Αλήθειες! Απαντάμε με την παράδοση. Τα ήθη. Τα έθιμα. Τον αρχαίο και νεότερο πολιτισμό μας!
Γιατί είμαστε αντίθετοι στην ιστορική διαστροφή της αλήθειας! (Που χρόνια τώρα επιχειρείται εις βάρος της Πατρίδος μας, με κάθε μέσο τρόπο και μέθοδο, από κέντρα εντός και εκτός συνόρων..)
Γιατί για να εξακολουθεί η Ελλάδα να παραμένει βασικός Πυλώνας σταθερότητας στη Βαλκανική και το Αιγαίο «λίμνη ειρήνης», πρέπει η Ελλάδα να εξακολουθεί να υπάρχει, όχι διαρκώς συρρικνούμενη αλλά ανανεούμενη ισχυρή, δυνατή, και αναβαπτισμένη στο νέο και παλαιό διεθνές και εθιμικό δίκαιο!
Γιατί οι επερχόμενες γεωπολιτικές και γεωστρατηγικές ανακατάξεις στην ευρύτερη και μείζονα περιοχή των Βαλκανίων και της Μεσογείου της αιματοβαμμένης αναδυόμενης Νέας Μέσης Ανατολής επιβάλλουν, επιτάσσουν και απαιτούν Ελλάδα. Ισχυρή. Σταθερή. Δυνατή. Κραταιή Ελλάδα!
Απαιτούν μια Ελλάδα που όταν οι περιστάσεις το απαιτούν, ξέρει όχι μόνο να αμύνεται, και να υπερασπίζεται αλλά και να επιτίθεται! Μια Ελλάδα που δεν θα διστάσει να αναδιατάξει την γενική στρατηγική της και από το δόγμα «δεν διεκδικούμε αλλά και δεν παραχωρούμε ούτε σπιθαμή ελληνικής γης» να περάσει σε ένα νέο δόγμα για μια Νέα Ισχυρή και Μεγάλη Ελλάδα!
Γιατί οι νέες στρατηγικές συμμαχίες στο ευρύτερο νέο γεωπολιτικό παγκόσμιο επίπεδο, απαιτούν μια Ελλάδα που αφενός θα επιμένει στο διεθνές πολιτικό δίκαιο, με σεβασμό στις συμφωνίες που έχει υπογράψει από το 1822 και εντεύθεν, αλλά και δεν θα απεμπολεί τα όποια ιστορικά δικαιώματα της! Που απορρέουν και από το εθιμικό και ιστορικό Δίκαιο!
Γιατί εν όψει συνολικών γεωπολιτικών ανακατάξεων τον 21ο αιώνα αλλά και αναδιάταξης και επαναδιαταξης νέων και παλαιών συνόρων, επιμένει στα παλαιά εθνικά σύνορα προ της αιματοβαμμένης και αιφνίδιας βίαιης αλλαγής αυτών (των συνόρων).
Γιατί συν τοις άλλοις και επειδή ο πιο ύπουλος «αόρατος» εχθρός είναι εκείνος εντός των Πυλών… Οφείλουμε να επαγρυπνούμε!
Γιατί οι νέοι «εφιάλτες» και «Πήλιο Γούσηδες» είναι ακόμα πιο επικίνδυνοι και από τους νέους Νεοθωμανούς Σαλλούς(Τρελούς)!
Γιατί εξακολουθούμε να είμαστε πρώτα Έλληνες και Ορθόδοξοι!
Γιατί είμαστε Λαός που εκ φύσεως και εκ συστάσεως είμαστε κομμάτι της Μεγάλης Ανατολής!
Γιατί είμαστε και εμείς, όλοι εμείς οι όπου Γης Έλληνες εντός και εκτός Μητροπολιτικής Ελλάδος, απόγονοι Μαρτύρων και Ηρώων!
Γιατί θα είμαστε πάντα εδώ(!)-ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ, ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ κ.ο.κ- για να το υπενθυμίζουμε και να το επιβάλλουμε όταν και όποτε χρειασθεί…
Γιατί θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε σε κάθε προσπάθεια εκτροπής και ανατροπής των ιερών και θέσμιων του Έθνους μας!
Γιατί οφείλουμε να το υπενθυμιζούμε, στους πάντες ένθεν κακείθεν, εντός και εκτός Ελλάδος, κατ αρχήν με ειρηνικά μέσα (και όχι μόνον…) αλλά μπορούμε αν χρειαστεί, να αγωνισθούμε ενάντια σε πασης φύσεως εσωτερικό και εξωτερικό εχθρό και με άλλα μέσα… όταν το απαιτήσουν οι στιγμές και το επιβάλλουν οι εθνικές περιστάσεις!
Γιατί η ιστορία μας διδάσκει και το έχουμε αποδείξει 100αδες φορές στην μακραίωνη ιστορία μας ως Έθνος! Και Αν χρειαστεί θα το ξανά αποδείξουμε με θυσίες και αίμα!
Γιατί ως Λαός Είμαστε ενωμένοι! έτοιμοι! Και Αποφασιμένοι!
Γιατί δεν αρκεί να το λέμε και να το (βροντό)φωνάζουμε μόνο, πρέπει και να το πιστεύουμε βαθιά μέσα στην ψυχή μας, και όταν και όποτε κληθούμε να το αποδεικνύουμε. Διαρκώς. Συνεχώς! Κάθε ημέρα. Κάθε ώρα. Κάθε λεπτό! Με επαγρύπνηση. ΠανΕθνική αφύπνιση! Εθνική και κοινωνική Εγρήγορση!
Γιατί πρέπει εμπράκτως να δοθεί απάντηση στο εγχώριο και διεθνές παγκόσμιο αλληλοεξαρτώμενο διατραπεζικό οικονομικό πολιτικό επικοινωνιακό media(κο) σύστημα!*
Γιατί πιστεύουμε στο Έθνος κράτος. Και όχι στις διεθνιστικές μηδενιστικές παγκοσμιοποιημένες παλιές και ανανενωμένες ξεθωριασμένες θεωρείες περί την Νέα και παλαιά Τάξη Πραγμάτων!
Γιατί πρέπει επί πλέον συν τοις άλλοις με την παρουσία μας να καταγγελθεί το εσωτερικό σάπιο, ανήθικο και διεφθαρμένο πολιτικό οικονομικό διατραπεζικό εκδοτικό δημοσιογραφικό σύστημα*!
Γιατί πρέπει να καταγγελθεί η αισχρή και χυδαία καιροσκοπική μονολιθική, μονοδιάστατη, καιροσκοπική προς ίδια προσωπικά και διασυλλογικά οφέλη, κομματικοκορατία!
Γιατί οφείλουμε να αμφισβητήσουμε τις κρατικές κομματικές εταιρείες (κόμματα) που χρηματοδοτεί ο Έλληνας πολίτης με το αίμα του, από το υστέρημα και την οικονομική αφαίμαξη στα ειδοσήματα και τον μισθό του που υφίσταται από την υψηλή απάνθρωπη παράνομη φοροεισπρακτική φοροκαταιγίδα!
Γιατί πρέπει να καταγγελθεί εμπράκτως με την παρουσία μας το νέο αναδυόμενο πολιτικό πλήρως εξαρτώμενο και ελεγχόμενο κομματικό κρατικό σύστημα* που στήνεται κάθε ημέρα! Σύστημα που αναπαράγει τον εαυτό του! Από το 1975 μέχρι σήμερα!
Γιατί πρέπει να πούμε ΟΧΙ στα οικονομικά δεινά και δεσμά που μας επιβάλλουν! Με τα πάσης φύσεως μνημόνια, μέτρα, και ενδιάμεσα οικονομικά αιμοσταγή φοροεισπαρκτικά «προγράμματα» ελέγχου της ελληνικής οικονομίας.
Γιατί πρέπει να αντιταχθούμε στο νέο φεουδαρχικό, με μανδύα «δημοκρατίας» νέο αποικιοκρατικό και απολυταρχικό διάκομματικό σύστημα* που διαμορφώνεται εντός της Ευρώπης…
Γιατί ως Κυρίαρχος Λαός με βάση το Σύνταγμα, οφείλουμε και υποχρεούμεθα, πρέπει να αμφισβητήσουμε εμπράκτως και ειρηνικά την κάθε μορφής εξουσία όλων αυτών που ζουν από το υστέρημα μας! Τον ιδρώτα μας. Τον καθημερινό μας μόχθο, τον πόνο και τις ωδύνες μας!
Γιατί οφείλουμε, υποχρεούμεθα και πρέπει ως μόνη αληθινή, ζώσα και Ελεύθερη Ορθόδοξη Εκκλησία (Ποιμένουσα και Ποιμενόμενοι, Κλήρος και Λαός ) να διαφυλάττουμε τα όσια και ιερά της Πατρίδος μας με κάθε τίμημα! Αμφισβητώντας, αν χρειασθεί, ακόμα και την κάθε μορφής «εκκλησιαστικής» εκκοσμικευμένη εξουσία , όταν και όποτε Αυτή ταυτίζεται με την εκάστοτε πολιτική εξουσία! Ειδικώς δε όταν αυτή η ταύτιση της(με την πολιτική εξουσία) υποκρύπτει σκοπιμότητα, και ιδιοτέλεια που εν τέλει εξυπηρετεί άνομα και παράνομα σχέδια εις βάρος της Πατρίδος και της Ορθοδοξίας!
Γιατί πρέπει να μπει φραγμός στους πάσης φύσεως καιροσκόπους! Σε όλους εκείνους που θέλουν να χτίσουν πολιτικές καριέρες! Εκμεταλλευμόμενοι τους δικούς μας αγώνες!
Γιατί πρέπει να δοθεί ηχηρή απάντηση (χαστούκι, σφαλιάρα κανονική) στα πλήρως και εντελώς εξαρτώμενα και πάσης φύσεως δουλικά και υπαλλήλους του νέου συστήματος που συνδιαμορφώνεται από τα παλαιά και νέα συστημικά ΜΜΕ!
Γιατί πρέπει να δοθεί απάντηση στο πόλεμο λάσπης που επιχειρούν τα ελεγχόμενα και διαπλεκόμενα ελληνικά και διεθνή συστημικά ΜΜΕ που θέλουν να στιγματίσουν τον κάθε έναν από εμάς που θέλει να παραμείνει Έλληνας και Ορθόδοξος στην χώρα του! Βάζοντας του ταμπέλες και ετικέτες, όπως φασίστας, ακροδεξιός, νεοδεξιός, γραφικός, παρεκκλησιαστικός, τζιχαντιστής, φανατικός, κτλ
Γιατί πρέπει να καταγγείλουμε εμπράκτως με την παρουσία μας κάθε προσπάθεια γελιοποίησης του κάθε ενός από εμάς που θέλει να συμμετέχει σε αυτή την διαμαρτυρία! Όσο πιο δυνατή και έντονη η παρουσία μας, τόσο μεγαλύτερη η καταδίκη του συστήματος!
Γιατί πρέπει να δοθεί μια απάντηση στο παγκόσμιο αλλά και ενγχώριο { διατραπεζικό- πολιτικό- εκδοτικό- δημοσιογραφικό} διεφθαρμένο σύστημα*!
Γιατί πρέπει να διαψευστούν όλα τα πάσης φύσεως ελεγχόμενα διαδικτυακά έντυπα και ιδιωτικά και «κρυφά» ΜΜΕ…
Γιατί πρέπει να πάρουν μια απάντηση οι πάσης φύσεως εγκάθετοι και μαριονέτες του νέου και παλαιού εσωτερικού διεφθαρμένου κομματικού και πολιτικού συστήματος.
Γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, εντός και εκτός συνόρων ότι: όσο ΖΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ θα αγωνίζεται για ένα πραγματικό Μεγάλο Ελεύθερο Ανεξάρτητο και Αδέσμευτο Κυρίαρχο Ελληνικό Κράτος!
Γιατί τα δικά μας σύνορα δεν σταματούν στα σύνορα της φαντασίας των άλλων αλλά είναι ορατά και υπαρκτά και τα χάραξαν άλλοι πριν από εμάς για εμάς. Αιώνες πολλούς πριν από εμάς! Για Εμας! Χιλιάδες χρόνια πριν!

Για την ομάδα εργασίας και διαχείρισης των

GreekAmericanNewsAgency.com & Neaproini.us

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Μ. ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Το κείμενο είναι Ελεύθερο προς χρήση. Διάδοση. Αναδημοσίευση. Ανάρτηση σε ελεύθερα ανεξάρτητα ΜΗ συστημικά ΜΜΕ.

*ως “σύστημα” νοείται η κάθε είδους και πάσης φύσεως διαπλοκή του εγχώριου και ξένου παράγοντα που άπτεται των στενών σχέσων αλληλοεξάρτησης μεταξύ: Τραπεζών, επιχειρηματιών, οικογενειών του μεγαλό αστικού ιστού, πολιτικών και κομματικών φορέων εντός Βουλής και εκτός Βουλής σχηματισμών, εκδοτών, και ελεγχόμενων πλήρως, με σχέσεις οικονομικής ή άλλης εξάρτησης, δημοσιογράφων.

loading...

2 thoughts on “Ιστορικό χρέος και αναγκαιότητα να πετύχει το συλλαλητήριο για την Μακεδονία!

  1. ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΩΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ.ΟΙ ΣΛΑΥΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΝΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΨΗΛΟΣ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΣΛΑΥΟΙ ΘΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ?ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ?

  2. ΦΙΛΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΜΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ..ΑΝ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑΜΕ ΙΕΡΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ!ΑΝ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΗΔΗ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ!!ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ ΜΙΛΑΓΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ Η ΙΔΕΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ΕΞΑΦΝΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΠΑΡΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΖΕΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΟΥΣ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΣΟΥ!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΟ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΖΕΑ ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΖΕΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ!!1

Comments are closed.