Ο Ερντογάν καλεί τους Τούρκους σε επιστράτευση – Όλες οι αντιδράσεις

Αντιδράσεις προκαλεί το παραλήρημα του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που έκανε λόγο για «θερμό καλοκαίρι» που έρχεται και κάλεσε τους Τούρκους να βρίσκονται σε ετοιμότητα για επιστράτευση,

«Ας είναι όλοι σε ετοιμότητα για επιστράτευση αν και δεν υπάρχει τώρα άμεση ανάγκη. Είμαστε στις παραμονές μιας νέας αντίστασης. Θα έχουμε ένα θερμό καλοκαίρι. Μετά τις συσκέψεις που κάναμε με τη στρατιωτική ηγεσία και κληθεί ο λαός μας με φύλλα πορείας, ο λαός θα σπεύσει με πρώτο εμένα», δήλωσε ο πρόεδρος της γειτονικής χώρας σε ομιλία του στην πόλη Kahramanmara της νοτιονατολικής Τουρκίας, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ. Μια δήλωση που αναμφίβολα γεννά ερωτήματα για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Τουρκίας στη Συρία.

Αμέσως μετά τις δηλώσεις αυτές, δεκάδες χιλιάδες Τούρκοι άρχισαν μέσω ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στο διαδίκτυο να ψάχνουν τα φύλλα πορείας τους και για το πού θα πάνε σε περίπτωση επιστράτευσης, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει όλο το σύστημα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και όλες οι υπηρεσίες ηλεκτρονικού κράτους.

Παράλληλα, αίσθηση προκάλεσε η προπαγάνδα που χρησιμοποιεί ο Τούρκος πρόεδρος για τη στρατιωτική επιχείρηση στη συριακή πόλη Αφρίν.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του, ενώπιον οπαδών του που τον επευφημούσαν και ζητούσαν από τον ηγέτη τους να τους στείλει στη συριακή πόλη Αφρίν, ο Ερντογάν κάλεσε στη σκηνή ένα κοριτσάκι, το οποίο ήταν ντυμένο με στρατιωτική στολή. Το κοριτσάκι ανέβηκε κλαίγοντας και ο Τούρκος πρόεδρος του υποσχέθηκε ότι μια τουρκική σημαία θα είναι η τιμή που της επιφυλάσσει αν γίνει μάρτυρας.

loading...

9 thoughts on “Ο Ερντογάν καλεί τους Τούρκους σε επιστράτευση – Όλες οι αντιδράσεις

  1. ΡΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΑΝΟΥΜΙΣΑ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ??
    ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ Α Ρ Χ @@@@ Δ Ι Α ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ???

    ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ Μ Α Λ @@@ Κ Α Σ

  2. Πότε θα αποκτήσουμε σε αυτήν την δύσμοιρη χώρα μια κυβέρνηση που κινείται καθαρά από εθνικά κριτήρια και δεν θα απεμπολεί ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα ;Ως πότε θα μας απειλεί η σάρα και η μάρα
    και αυτά τα ζώα στη βουλή θα βγάζουν τα μάτια τους;Ως πότε εμείς οι Έλληνες θα ανεχόμαστε τα συνεχή χαστούκια από τα εσωτερικά και εξωτερικά φίδια;

  3. Μπρε Ταίπ, τι σου είπα μπρε καμάριμ πριν λίγο καιρό; Δεν σου είπα μπρε να πας στην Αγιά Σοφιά ν΄ανάψεις κανά κεράκι να σου φύγει η κολούμπρα μπρε. Αϊντε μπρε παληκάριμ και να προσέχεις το σκαλάκι μπρε, μη σε δούμε τ΄ανάσκελα και βουίξει ο τόπος μπρε.

  4. Ό Ερντογάν είναι ηγέτης μέ @ρχιδια
    τά οποία λείπουν από τούς δικούς μας ευνουχισμένους προδότες πολιτικούς αυτή είναι δυστυχώς ή αλήθεια

  5. Σωστός 9:52 , αλλά … δεν είναι δικά του.

  6. 9.52 10.28 ΜΑΖΙ ΤΡΑΒΑΓΑΤΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΒΛΕΠΑΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΥΛΩΝΑΤΕ? ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ

  7. 12:02 γιατί βγήκες από τον βόθρο σου;

  8. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΙΣΟΣ ΝΙΩΘΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΑΛΛΗΛΟΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΝΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

Comments are closed.