Οργισμένη ανάρτηση Πολάκη κατά Άδωνι- ΦΩΤΟ

Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, απάντησε μέσω facebook στον Άδωνι Γεωργιάδη μετά τα όσα εξαπέλυσε εναντίον του ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία και συγκεκριμένα για το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε:

«Όλη αυτή η υπόθεση είναι στημένη από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας κ. Πολάκη» καθώς «δεν υπάρχει καμία υπογραφή και δεν είναι τα δικά μου γράμματα στο συγκεκριμένο έγγραφο που ισχυρίζεται ο κ. Πολάκης». Και σε ό,τι αφορά σε ηχητικό ντοκουμέντο που αφορά στην υπόθεση, ο κ. Γεωργιάδης το χαρακτήρισε προϊόν πλαστογραφίας την οποία, όπως είπε, έχει κάνει ο κ. Πολάκης.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα, ο Παύλος Πολάκης, απάντησε στο facebook:

“Το Σύνταγμα το καταπατάει αυτός που κλέβει δημόσιο χρήμα, κάνοντας χαριστικές ρυθμίσεις υπέρ εταιρειών με τις υπουργικές του αποφάσεις και ΟΧΙ αυτός που ανακαλύπτει τις λαμογιές!!! Τόπιασες το νόημα αντιπρόεδρε των ακροδεξιών γκρουπουσκουλων που βρίσκεσαι σε παραλήρημα από χθες;;;;; ΥΓ κάνε όσες μηνύσεις θες σε όποιον μιλάει ελληνικά… η νέμεσις ήρθε!!!!”

loading...

7 thoughts on “Οργισμένη ανάρτηση Πολάκη κατά Άδωνι- ΦΩΤΟ

  1. ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΟΛΑΚΙΣ ΥΛΑΚΤΩΝ .ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΟΣΚΥΛΟΥ(ΔΛΔ ΞΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥ) ΑΛΛΑ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΠΩΛΙΤΙΚΟ ΣΚΥΒΑΛΟ.

  2. Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ (ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ). ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΜΕ ΜΙΖΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ.

  3. ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΜΙΖΕΣ ΑΛΛΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ,ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ,ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ????

  4. ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΦΑΓΩΘΗΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΙΚΟΥ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΣ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ

  5. Το γένος των πολιτικών δαιμόνων δεν φεύγει παρά μόνο με προσευχή και νηστεία

  6. ΡΕ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ..
    ΟΣΟ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.

  7. ΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΧΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΠΛΙΆΤΣΙΚΟ ΚΩΓΏΝ ΛΑΦΟΡΑΓΩΓΩΝ ,ΜΙΚΡΆ ΑΝΘΡΏΠΩΝ,ΚΟΡΑΚΙΩΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΑΥΛΟΒΕΩΝ.ΚΙΝΗΜΑ ΓΟΥΔΙ 1909.

Comments are closed.