ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΓΛΟΙΩΔΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ !!! – Μιχελογιαννάκης: Ευχαρίστως θα πήγαινα στο συλλαλητήριο, αλλά…

“Ευχαρίστως θα πήγαινα στο Σύνταγμα αν δεν φοβόμουν ότι η πράξη μου θα θεωρηθεί ως ψηφοθηρική όπως της Νέας Δημοκρατίας” επισημαίνει σε δήλωσή του ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης, αναφερόμενος στο συλλαλητήριο της Κυριακής.

“Πάντα πιστεύω στις αυθόρμητες λαϊκές κινητοποιήσεις. Αυτές, αν δεν χρησιμοποιηθούν από κάποιους -κοινώς καπελωθούν-, πάντα είναι χρήσιμες. Ιδίως στα εθνικά θέματα δρουν σαν εμπροσθοφυλακή, γιατί ο λαός λειτουργεί πάντα χωρίς κομματικές ταμπέλες, όταν η χώρα απειλείται. Κάνεις δεν πρέπει να αμφισβητεί την τεράστια προσπάθεια της κυβέρνησης και ίσα ίσα αυτές οι κινητοποιήσεις μπορεί να βοηθήσουν και την χώρα και την προσπάθεια της” τονίζει ο κ. Μιχελογιαννάκης.

Από την στιγμή που δήλωσα ότι θα προτιμούσα να μην υπάρχει ο όρος ούτε σαν παράγωγο της λέξης Μακεδονία θα πήγαινα ευχαρίστως στο συλλαλητήριο της Κυριακής. Όμως, δεν θα πάω, γιατί δεν θέλω μιας και έχω κομματική ταυτότητα και συγχρόνως και κοινοβουλευτική, να θεωρηθεί ότι πάω να εκμεταλλευτώ ψηφοθηρικά την συγκέντρωση. Δεν θέλω να πράξω όπως πχ η Νέα Δημοκρατία που, με θολή θέση, προσπαθεί να καπηλευθεί την λαϊκή θέληση. Αντί να κατανοήσει η αντιπολίτευση την ανεπάρκεια της τόσα χρόνια, τις υποχωρήσεις και τους συμβιβασμούς, χρησιμοποιεί εκλογικά την αυθόρμητη στάση του ελληνικού λάου. Θα πήγαινα λοιπόν ευχαρίστως αν δεν φοβόμουν ότι η πράξη μου θα θεωρηθεί ως ψηφοθηρική” προσθέτει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

loading...

9 thoughts on “ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΓΛΟΙΩΔΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ !!! – Μιχελογιαννάκης: Ευχαρίστως θα πήγαινα στο συλλαλητήριο, αλλά…

  1. Κρήτη μου όμορφο νησί, Κρήτη Λεβεντογέννα,
    που η τιμή σου γράφεται, μονάχα με το αίμα
    πεσμου πως εβγαλες αυτον πουναι πουτανας γεννα;

  2. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΑΙΜΟΡΡΟΙΔΕΣ

  3. Κι ως γνωστόν εσύ και η ψηφοθηρία έχετε πάρει διαζύγιο από τότε που έκανες και την απεργία πείνας.

  4. Βρε γραφικέ και ηλίθιε τύπε που ήσουν τόσο καιρό κρυμμένος και είχε πέσει ο κόσμος σε μαρασμό

  5. Το άτομο υπέστην αλλοίωση των εγκεφαλικών κυττάρων !!!

  6. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ,
    ΑΥΤΟΣ Ο "ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΣ" ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ, ΦΡΑΓΚΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.

    "ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ" ΟΛΟΙ Ε Μ Ε Ι Σ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΕΦ' ΟΣΟΝ …"ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ" ΚΑΙ ΜΑΣ…ΞΕΓΕΛΑΝΕ Κ Α Θ Ε Φ Ο Ρ Α ΚΑΙ ΤΟΥΣ…ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ…ΑΥΤΟΣ.

    ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΠΟΙΟΣ "ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΑΣ "Ε Τ Α Ζ Ε" ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΠΟ "ΟΜΟΡΦΕΣ" ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣ…ΚΟΣΤΟΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ "ΜΟΣΤΡΑΡΙΖΑΝ" ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΕΟ…ΘΕΟ ΚΙ' ΕΜΕΙΣ Ω ΤΟΥ…ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΤΡΕΧΑΜΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ.

    ΜΑΣ ΕΒΑΖΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΟΝΩΜΑΣΤΑΝ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΝΑ …ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ "ΝΕΟ" ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ.

    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ…ΕΙΔΑΜΕ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΑΡΠΑΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΗΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΙΣΡΟΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΩΝ ΠΡΟΣ …ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ.

    ΤΟ ΚΑΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ…ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ…ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ "ΚΟΜΜΑ"…ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ, ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΕΣ …ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ…ΣΩΘΟΥΜΕ.

    ΑΚΟΜΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ? ΕΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ Α Ξ Ι Ο Σ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ …ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΟΥΡΑΚΟΥΤΑΓΚΟΣ.
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

Comments are closed.