Οσοι δεν ειναι ικανοποιημενοι απο την σταση της κυβερνησης , ας παρουν τα οπλα και ας πανε να πολεμησουν ……ο εχθρος στα Ιμια ειναι .

Αρκετα με τους Λεονταρισμους και ψευτοτσαμπουκαδες ….που μολις ακουσουν μπαμ , θα φωναζουν Αλλαχ ουακμπαρ , και θα χορευουν τσιφτετελι ……με πρωτους …… που θα σερνουν το χορο τους πατριωτες …………..παπαδες
. * ( αυτους που αφορισαν την επανασταση …. και τους ηρωες Ελληνες επαναστατες πατριωτες ….) Αλλα μην φοβαστε …..θα καθαρισει ο οικ. πατριαρχης της ορθοδοξιας …. ( ο τουρκος πολιτης ) Αυτος που προσφατα θυμηθηκε το Αουεβιτς ….και εβαλε τα κλαματα ….. Αυτος που ταχθηκε στο πλευρο του Ερντογαν …..στην Αφριν ……στην επιχειρηση κλαδου ελιας …..( προφανως θα ευλογησε και τα οπλα ….για καλο βολι ……)Για το ΟΝΟΜΑ Μακεδονια , ξεσηκωθηκε το παπαδαριο …..για την εδαφικη ακαιρεοτητα της Ελλαδος ….( τον πλουτο της πατριδας μας ) που μας παιρνουν οι τουρκοι ……ΑΝΑΣΑ……κουφ@λες .

αναγνωστης

loading...

10 thoughts on “Οσοι δεν ειναι ικανοποιημενοι απο την σταση της κυβερνησης , ας παρουν τα οπλα και ας πανε να πολεμησουν ……ο εχθρος στα Ιμια ειναι .

  1. Ολόϊδιος ο Τσαουσέσκου…
    Π Ρ Ω Θ Υ Π Ο Υ Ρ Γ Ο Σ
    – Α Ν Δ Ρ Ε Ι Κ Ε Λ Ο

    ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

    ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ. Κάτι σε Χιλή και Ονδούρα.

    Τέτοια άτομα που φτωχοποιούν με πάθος την μισή και βάλε Ελληνική κοινωνία ουδέποτε έχουν ξαναπεράσει από την Ευρώπη. Αυτά τα άτομα για δεκαετίες μας μιλούσαν για ανθρώπινα δικαιώματα…για ευαισθησίες.

    Τελικά ήταν ο μεγάλος Δούρειος Ίππος…το κρυφό χαρτί των τοκογλύφων για την κρίσιμη στιγμή.

    Ο "ανάποδος" χαφιές στα σπλάχνα της κοινωνίας…..

    Το σημαντικό; Όλα αυτά τα άτομα έχουν μαζί τους και ακροδεξιούς "πατριώτες"..

    Ναι, θα το πάει μέχρι τέλους. Έδωσε υποσχέσεις.

    Θα προσπαθήσει να στήσει μέχρι και μεγάλες Δίκες , με τρομακτική διχόνοια, απλά και μόνο για να ξεπουλήσει αυτά που θέλει.

    Έχει καταλάβει πολύ καλά ότι η πολιτική του καριέρα στην Ελλάδα έχει τελειώσει….

    Αυτό τον καθιστά επικίνδυνο για το μέλλον του τόπου μέχρι να αποχωρήσει…

    Σε ολόκληρη την Μακεδονία ο Σύριζα ούτε 3% δεν πιάνει…

    Το έχει η μοίρα μας ρε γαμώτο σε αυτή την χώρα να βγαίνουν πάντα εφιάλτες.

    Πηγή: http://perimajestic.blogspot.gr/2018/02/blog-post_73.html

  2. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΕ Ο ΥΠΕΘΑ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΩΕΟ ? ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΙΘΑΡΙ ΜΕΣΑ ΜΠΗΚΕ ? , ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΗΣΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ , ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΝΤΡΟΓΑΝ ΤΟ ΔΕΚΕΒΡΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ , ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

  3. ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΣΕ ΕΧΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ? ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΚΑΜΙΑ ΔΟΣΗ P.P.C
    (Poor people cocaine) ΤΗΝ ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΗ Home made shisha ΤΗΝ ΤΡΑΒΗΞΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΞΚΕΥΣΕΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝ ΠΟΝΗΜΑ? ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΞΩ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΕ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΟΜΑΤΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΥΤΟ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΑ ΥΗΝ ΣΙΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ..

  4. ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΧΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ;
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ;
    ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
    ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣ. Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΙΚΑΝΗ ΗΓΕΣΙΑ.ΚΑΙ ΗΓΕΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.
    ΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΑ ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΔΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΥΡΩΣΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΛΟΥΝ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΑΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ.
    ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΑΜΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΑΛΛΑ.
    ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΠΑΛΑΦΕΣ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΣΤΑΚΟΙ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ;
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ;
    ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΗΓΕΤΕΣ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΠΟΛΕΜΟ.

  5. ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ 6,57 ΤΑ ΔΙΣ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΦΙΓΟΔΙΚΟΣ ΠΣΩΡΡΑΣ , ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΣΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΗΡΞΗ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΡΑΝΟ ΤΩΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ
    ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΟΥΛΑΚΗ

  6. ΟΙ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΥ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΚΑΝΤΟΝΙΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ

  7. ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΤΟ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟ

    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΓΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΕΕΙ ΕΒΡΑΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΨΩ ΤΟ ΚΑΡΥΔΙ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ

  8. ΑΡΘΟΓΡΑΦΕ ΜΠΑΣ ΚΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ?ΑΛΗΘΩΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ .ΡΕ ΣΚΑΤΟΠΡΑΜΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΟΠΩΣ ΛΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΕΝΟΙ .ΦΑΕ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΜΟΝΟ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΤΑ ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΑ .ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΙ ΑΠ ΤΟΝ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΩΝ .

  9. Αριστεροστροφα φασιστοειδη κουμμουνιστικα εκπεταγματα εκ γεννητικου γυναικειου οργανου σαπιασς βρωμερης ελεεινησ πορνης….

  10. ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ "ΤΟΥΡΚΟΥΣ"ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΦΙΑΛΤΕΣ

Comments are closed.