ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ… ΦΕΚ – ΕΓΓΡΑΦΟ / ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΩΣΗ ΛΟΓΩ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!

Για όσους αναρωτιούνται τι θα κάνουν οι τράπεζες τα χιλιάδες σπίτια που ετοιμάζουν να βγάλουν σε πλειστηριασμό Ο Μπουτάρης μας δείχνει τον δρόμο..

Την ώρα που θα πετάνε από τα σπίτια τα ΜΑΤ της πρώτης φοράς αριστεράς ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα τα μισθώνει προκειμένου να στεγαστούν πρόσφυγες..

Τι δεν καταλαβαίνουμε πλέον σε αυτή την χώρα τι ετοιμάζουν αυτοί οι αλήτες ούτε για σκλάβους δεν μας θέλουν σε αυτή την χώρα.

ΠΑΝΟΣ ΛΕΛΙΑΤΣΟΣ

ΕΙΔΑΤΕ ΒΡΕ ΠΟΣΟ ΨΥΧΟΠΟΝΙΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ; ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΠΙΤΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ..

ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑ

Πηγή >> oparlapipas.gr

loading...

11 thoughts on “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ… ΦΕΚ – ΕΓΓΡΑΦΟ / ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΩΣΗ ΛΟΓΩ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!

  1. κύριε, Μπουτάρη, η σκέψη σου είναι πολύ ανθρωπιστικά σωστή, δεν μας λές όμως, που θα στεγαστούν οι δικοί μας ανθρωποι που θα πεταχτούν στο δρόμο χωρις να ευθύνονται καθόλου για το καταντημά τους, κύριε Μπουτάρη , για δώσε μια σωστή και έντιμη απάντηση,???
    Εάν δεν μπορείς,καλώ όλους αυτούς που θα χάσουν τα σπίτια τους, να 'ερθούν όλοι μαζύ και να πάρουν την απάντηση, που τους ανήκει, προσωπικά,,, ίσως έτσι σε μάθουν να σκέφτεσαι σωστά.α,,,

  2. Γι' αυτό τους Ευρωπαίους τους πιάνει πρεμούρα με τις εξώσεις, γι' αυτό και οι γερμανοτσολιάδες της πρώτης φοράς φασιστερής κυβέρνησης αυξάνουν φόρους και ΕΝΦΙΑ και μειώνουν μισθούς και ειδικά συντάξεις, γιατί δεν έπιασαν τον επιθυμητό αριθμό σε εξώσεις, προκειμένου να στεγάσουν ισλαμοφασίστες λαθροεισβολείς.

  3. ΜΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΤΩΡΑ ΑΕΙ ΓΑΜ…ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΩΨΟΦΗΣΟΥΝ ΗΛΙΘΙΕ…

  4. ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ?????

  5. ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΔΕΝ ΦΤΥΝΕΙΣ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΣΟΥ ΑΛΗΤΟΓΕΡΕ
    ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΚΑΜΙΑ ΤΣΟΥΛΗΘΡΑ
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΑΡΑΧΝΙΑΣΕΙ Ο ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΣΟΥ ΚΩΛΟΣ

    ΑΝΤΕ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΛΕΠΙΔΑ ΑΚΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΣΟΥ ΛΑΙΜΟ

    ΖΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ
    ΧΤΙΚΙΑΡΗ ΠΟΡΝΕ ΧΑΣΙΚΛΑ

  6. Η Παγκοσμιοποίηση θέλει την κατάργηση της εθνικής συνείδησης και των εθνών.
    Τι δεν καταλαβαίνεις;

  7. Ο ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΘΑΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ .ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΥΣΕΙΣ .ΘΑ ΛΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΣΟΥ .ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ,ΨΗΦΙΣΤΕΤΟΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ .

  8. ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΩΦΙΜΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ. ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΜ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ. ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΘΑΧΕΙ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ

  9. Καλά γιατί νομίζατε ότι σκοτώνονται να πάρουν σπίτια;

  10. Η μόνη λύση οι Εβραιοτραπεζίτες να πάρουν τα παντελόνια μας είναι να μας κολλάνε συνεχώς μνημόνια και δεν θα διστάσουν να παίξουν-να μαγειρέψουν το οποιοδήποτε εκλογικό αποτέλεσμα υπερ του Σύριζα και όλοι οι υπόλοιποι σωτήρες θα παρέχουν στήριξη κωφεύοντας.
    Ετσι λοιπόν,θα έχουμε για 50 χρόνια(ευτυχώς όχι 400) μνημόνια,απειλές απο τους καλούς μας γείτονες,εδαφικές παραχωρήσεις,Κινεζοποίηση,λαθρομεταναστευτικό,εξαθλίωση,ψυχότροπα χάπια-χασίσια,εμβόλια θανάτου και χίλια δύο άλλα προβλήματα.

    Εκτός αν ομαδοποιηθούμε και χωρίς να χύσουμε αίμα τους προκαλέσουμε φόβο και τρόμο.

    Ομαδοποιηθούμε,λέξη που δεν θέλει ιδιαίτερη εγκεφαλική επεξεργασία.

    Ομαδοποίηση μέσα σε συνομωτικά πλαίσια,με αυστηρούς κανόνες και πειθαρχία αλλά προπάντων απο δοκιμασμένους σωματικά και ψυχικά υγιείς'Ελληνες Ορθόδοξους για να αποφευχθούν μοιραία λάθη.

    Τα κριτήρια της επιλογής των Ελληνόψυχων Ορθόδοξων πατριωτών που θα συμμετέχουν στις ομάδες πρέπει μέσες-άκρες να είναι'Ελληνας Χριστιανός Ορθόδοξος,αρτιμελής,οικογενειάρχης με παιδιά και με χαμηλό εισόδημα,μεγαλύτερος απο τριάντα πέντε χρονών,μικρότερος απο 65.
    Καλή λευτεριά.

Comments are closed.