Δημοσκόπηση Κόλαφος Για Τον ΣΥΡΙΖΑ! Στα Όρια Της Αυτοδυναμίας Η ΝΔ- Εκτόξευση Για Την Χρυσή Αυγή – Ποιοι Μένουν Εκτός Βουλής

Η πρώτη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε στον απόηχο των μεγάλων συλλαλητηρίων για το Σκοπιανό σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα αλλά και τη συζήτηση στη Βουλή για την υπόθεση Novartis καταγράφει σαφές προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με την έρευνα που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας «Το Βήμα» και τα ευρήματα, όπως αποτυπώνονται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, προκύπτει πως η Νέα Δημοκρατία διατηρεί σαφές προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο κάτω από τις 10 μονάδες, ενώ την ίδια στιγμή το κυβερνών κόμμα φαίνεται να «πατώνει» στη Βόρεια Ελλάδα.

Τέλος, στα αρνητικά προσμετράται η ενίσχυση της Χρυσής Αυγής αλλά και άλλων εθνικιστικών κομμάτων.

Η εκτίμηση ψήφου της Metron Analysis

ΣΥΡΙΖΑ 25,2%

ΝΔ 34,9%

Χρυσή Αυγή 9,4%

Κίνημα Αλλαγής 8,4%

ΚΚΕ 7,0%

ΑΝΕΛ 2,5%

Ένωση Κεντρώων 3,0%

Λαϊκή Ενότητα 1,9 %

Εθνική Ενότητα 1,5%

Ελληνική Λύση 1,5%

Άλλο 4,7%

loading...

8 thoughts on “Δημοσκόπηση Κόλαφος Για Τον ΣΥΡΙΖΑ! Στα Όρια Της Αυτοδυναμίας Η ΝΔ- Εκτόξευση Για Την Χρυσή Αυγή – Ποιοι Μένουν Εκτός Βουλής

  1. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΟΥΦΑ.Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 15 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΟΥ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ.Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΞΗΠΗΡΕΤΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΑΝΕΛΕΗΤΑ.ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΗ ΔΙΩΓΜΟ ΤΗΣ ΟΜΩΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ.ΤΗΝ ΑΝΔΡΩΝΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΩΦΕΣ,ΛΕΒΕΝΤΗΔΕΣ,ΑΝΕΛ,ΚΚΕ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΛΗΘΗΣ…

  2. ΑΝ ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ? ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΑΖΟΧΙΣΤΩΝ ΚΑ ΗΛΙΘΙΩΝ ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΝΟΟΎΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΟΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛ 6 .ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΩΘΟΥΝΤΑΙ Ε ΤΟΤΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ Γ@ΜΗΣΟΥ ΚΩΛΟΓΑ@ΗΜΕΝΗ ΠΟΥΣΤΟΧΩΡΑ ,ΕΛΠΙΖΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΗΛΙΘΙΩΝ,ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??

  3. Το 25% οφείλεται στο μεγάλο ποσοστό δημοσίων υπαλλήλων που για να μη χάσουν την αργομισθία θα έσφαζαν και την μάνα τους .

  4. ειναι σαν την δημοσκοπηση του σεπτεμβριου 2015 που εδιχνε +- 1%?????και καθαρισε η δουλεια 7 φευγα &????

  5. Μη δίνετε σημασία στις δημοσκοπήσεις. Όλοι πρέπει να μάθουμε και να καταλάβουμε για ποιον σκοπό γίνονται ή παρουσιάζονται.

  6. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΙΟΝ ΔΩΡΟ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΜΝΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ. ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΠΑΤΡΙΣ ΕΛΛΑΣ !! ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

  7. ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ?ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ?ΠΑΛΙ ΝΔ?Ε,ΕΛΕΟΣ.ΤΑ ΘΕΡΛΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ.ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.ΑΧΡΗΣΤΟΙ,ΑΝΙΚΑΝΟΙ,ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΚΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΙ,ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ,ΣΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ?Ε ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.ΚΑΚΟΣ ΚΑΚΙΣΤΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ Η ΠΑΣΟΚΟΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΦΕΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΣΚΛΗΡΟΤΑΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΚΙΣΤΟΙ ΟΣΟΙ ΕΠΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΙΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ,ΑΥΤΟΙ ΘΥΣΑΥΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ…

  8. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ! ΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΚΑΊ ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΤΙ ΕΚΤΙΜΗΣΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΜΝΗΜΙΝΙΑΚΑ ΑΠΟ…ΚΟΜΜΑΤΑ !!!

Comments are closed.