Πρωθυπουργός Σκοπίων: Η λύση να διαφυλάσσει την αξιοπρέπεια των «Μακεδόνων» και των Ελλήνων

«Το δημοψήφισμα θα είναι μια πρόσθετη εγγύηση για τους Έλληνες επειδή θα απομακρύνει όλες τις αμφιβολίες (σ.σ. για εφαρμογή της διευθέτησης) ότι οι άνθρωποι στηρίζουν τη λύση» δήλωσε ο Ζάεφ

Στη διεξαγωγή δημοψηφίσματος ως μια «επιπλέον εγγύηση» για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Nova της Βουλγαρίας.

Στην ίδια δήλωση ο κ. Ζάεφ εμφανίστηκε αισιόδοξος για μια λύση στην 25ετη διαμάχη με τους Έλληνες μέχρι τα μέσα του 2018 ώστε στη συνέχεια να υπάρξει πρόσκληση ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ στη σύνοδο του Ιουνίου.

Ωστόσο συνεχίζει να προκαλεί αναφερόμενος στη δήλωσή του για μια δήλωση που θα διαφυλάσσει την «αξιοπρέπεια των “Μακεδόνων” και των Ελλήνων».

«Το δημοψήφισμα θα αποτελέσει μια πρόσθετη εγγύησης (σ.σ. για εφαρμογή της διευθέτησης) για τους Έλληνες φίλους μας γιατί θα απομακρύνει όλες τις αμφιβολίες καθώς οι λαοί θα υποστηρίξουν τη λύση. Είμαι σίγουρος ότι οι “Μακεδόνες” είναι έτοιμοι γι’ αυτό. Ωστόσο είμαστε ακόμα εν μέσω διαπραγματεύσεων και ελπίζω ότι η λύση θα διαφυλάσσει την αξιοπρέπεια των “Μακεδόνων” και των Ελλήνων» είπε ο κ. Ζάεφ σύμφωνα με το ΜΙΑ, το πρακτορείο ειδήσεων της ΠΓΔΜ.

«Ελπίζω ότι θα φτάσουμε σε λύσεις αποδεκτές για τις δύο πλευρές γιατί η διευθέτηση θα πρέπει να διατηρεί την αξιοπρέπεια και των δύο κρατών. Αυτό είναι ο μόνος τρόπος για να χτίζονται συνεργασίες και αυτό προϋποθέτει μια βιώσιμη διευθέτηση» συμπλήρωσε ο κ. Ζάεφ.

Με την αναφορά του στο δημοψήφισμα παραμένει ο Σκοπιανός πρωθυπουργος αφήνει ανοιχτή την ερμηνεία η πλευρά της ΠΓΔΜ να έχει αποφασίσει να επιλέξει τη διαδικασία αυτή ως εγγύηση αντί της αναθεώρησης του Συντάγματος που, όπως όλοι λένε, είναι η μοναδική οδός για την άρση των αλυτρωτισμών από την πλευρά της γειτονικής χώρας.

loading...

12 thoughts on “Πρωθυπουργός Σκοπίων: Η λύση να διαφυλάσσει την αξιοπρέπεια των «Μακεδόνων» και των Ελλήνων

  1. ΤΟ ΡΕΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ(ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ.
    ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΟΚ…ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ

  2. "ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"
    ΑΝ ΑΚΟΥΓΑΤΕ Π.Χ. ΤΩΝ "ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" 'Η ΤΩΝ "ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" ΠΟΣΟ ΛΟΓΙΚΟ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ?

  3. ΑΦΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ,ΜΕ ΤΟΣΟ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ,ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" ΚΑΙ "ΦΙΛΙΠΠΟΣ",ΑΛΛΑ ΓΚΟΡΑΝ,ΖΟΡΑΝ ΚΑΙ ΝΤΡΑΓΚΑ ΝΤΡΟΥΓΚΑΝ?

  4. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.ΟΛΟΙ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ [ΟΛΟΥΣ].ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.

  5. στον 1,52μμ χαιρομαι για την σωστή σου τοποθέτηση. και μπράβο σου
    κύριε μπαλάφα, μηπως κάποτε το σκεφτήκατε όλοι σας, πότε, ΑΥΤΌ.; έχει έστω και ένας σκοπιανός, το Όνομα Αλέξανδρος; Αλέξη τι έχεις να πείς; είναι οι Σκοπιανοί μέρος της Μακεδονικής Ιστορίας;
    Οι Σκοπιανοί δεν έχουν Ιστορία και θέλουν με το ζόρι να λέγονται απόγονοι των Ελλήνων Μακεδόνων,

  6. ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΟΙ.
    ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ(ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ)ΕΝΑΣ ΟΜΙΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ,ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ,ΣΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ,ΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ,ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΕΡΩΤΗΣΗ-ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΟΣ?
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΑΦΙΚΟ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ!ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ,ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ!!!

  7. ΟΧΙ ΦΙΛΕ 2.19
    ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ.
    ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΑΣΧΕΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΘΡΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  8. KANENAΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ – ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ – ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΤΡΕΜΟΥΝΕ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ – ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

  9. ΩΡΑΙΑ ΞΕΘΑΨΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΑ ΔΩΡΙΚΑ ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΤΟΥ ΛΟΥΒΡΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΓΥΡΝΑΤΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΜΑΣ..ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΣΚΟΠΙΑ…ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΙΚΙΑ ΕΝΩ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!..ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΝΑ ΞΑΦΝΙΚΟ ΝΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ!!..Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ!

  10. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ,ΑΛΛΑ ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ.

    1.ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ,ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΟ 'Η ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ
    ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο
    ΜΑΚΥΓΙΑΝΝΗΣ,ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ.

    2.Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΤΑ
    ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΣΚΟΠΙΑ.

    3. ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΟΥ ΞΕΒΡΩΜΙΣΜΑΤΟΣ,ΣΥΜΦΩΝΩ, ΑΛΛΑ ΜΕ
    ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΣΕΙΡΑ(ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΩΤΑ ΝΤΟΥ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΣΩΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ
    ΝΕΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ).

  11. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ Ή ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΧεΣΜεΝΟ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥΣ

  12. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ 3.29μ.μ.,

    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΙΑ "ΝΕΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ…ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΑ" ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ…"Κ Α Τ Α Σ Χ Ε Μ Ε Ν Α" ΒΑΣΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.

    Η ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ "ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ" ΚΑΙ "ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ" ΑΠΟ ΤΙΣ…ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ…ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ. Τ Ο Σ Ο Α Π Λ Α.

    ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ "Δ Η Λ Ω Σ Ο Υ Μ Ε", "ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΩΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ", ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε Τ Α Ι Ρ Ε Ι Α "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΜΕ ΑΡΙΘ. ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΣΤΗΝ Ν. ΥΟΡΚΗ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ.

    ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ "ΑΠΟΦΑΣΗ" ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Α Π Ο Λ Υ Τ Α ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΔΙΚΙΑ" ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΔΙΚΙΑ" ΜΑΣ "ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"

    ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ…ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ …ΑΛΛΕΣ 4 Ε Τ Ι Ε Σ, ΔΙΧΟΝΙΑΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΡΠΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ "ΑΣΗΜΙΚΩΝ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΞΕΝΗΤΕΜΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟΙΚΙΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΩΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ.

    ΔΕΝ "ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ" ΤΟΣΕΣ 10ΕΤΙΕΣ, ΤΟΣΟΥΣ …"ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ…ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ….ΣΩΣΟΥΝ? ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ…"ΕΤΑΖΕ" Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ?

    ΤΟΣΗ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΟΛΑ?

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

Comments are closed.