Τελικά τα “Νούμερα” έχουν πρόβλημα με τους … Αριθμούς!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: [email protected]

Εξ αφορμής της συμμετοχής μου μαζί με τους εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας στο μεγάλο συλλαλητήριο του Συντάγματος θέλω να σας επισημάνω κάποιες σκέψεις μου.
Κατά αρχάς θέλω να σας πω ότι…

είδα ανθρώπους όλων των ηλικιών από όλα τα μέρη της Ελλάδας να διαδηλώνουν με πάθος χωρίς κομματικές σημαίες αλλά με την γαλανόλευκη στα χέρια.
Ανθρώπους που οι “Αλητήριοι” της κυβέρνησης μαζί με τα δημοσιογραφικά τους  φερέφωνα εδώ και μέρες τους χαρακτήριζαν ως Φασίστες, Ακροδεξιούς, Γραφικούς κ.α.
Φυσικά τώρα μετά την μεγαλειώδη αυτή συγκέντρωση βούλωσαν το βρωμόστομα τους και άρχισαν το παραμύθι των αριθμών!
Συγκεκριμμένα το απύθμενο θράσος τους έφτασε σε τέτοιο βαθμό αθλιότητας, παρουσιάζοντας μας βίντεο που τράβηξαν από ελικόπτερο της Aστυνομίας και στο οποίο άκουσον άκουσον έσβησαν την ώρα της … εγγραφή!!!!!
Για μένα είναι σίγουρο (από την στιγμή που δεν υπάρχει ήχος) ότι το τράβηξαν πριν ή μετά το τέλος της εκδήλωσης για να μας πούνε ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων ήταν τελικά μόλις … 140.000 χιλιάδες!!!
Θα μου πείτε κάτι ανάλογο έκαναν και στην Θεσσαλονίκη όπου μας ανακοίνωσαν ότι συμμετείχαν μόλις 90.000 χιλιάδες ενώ στην πραγματικότητα ξεπέρασαν τις 400.000!
Φυσικά υπάρχει εξήγηση για όλες αυτές τις κατά καιρούς Μαϊμουδιές της Ηγεσίας της Αστυνομίας αφού όλοι γνωρίζουμε ότι είναι “διορισμένοι” οπότε λογικό είναι να έρπουν σαν Σκουλήκια και να γλύφουν ως σκυλάκια Κανίς την εκάστοτε εξουσία!
Επίσης δεν μπορώ να μην αναφέρω και την σχεδόν καθολική απουσία των τηλεοπτικών σταθμών και ειδικά της κρατικής τηλεόρασης στην οποία από ότι έμαθα απαγόρευσε την ζωντανή μετάδοση ο υπουργός … Διαστήματος, Γαλαξία και Σύμπαντος … κ. Παππάς!
Φαντάζομαι όλοι θυμόμαστε ότι παλαιότερα πολλά τηλεοπτικά κανάλια σήκωναν καθημερινά ελικόπτερα για να μας δώσουν πληροφορίες ακόμα και για την “κίνηση στους δρόμους”.
Τώρα βέβαια σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός όχι μόνο δεν έκαναν κάτι ανάλογο αλλά φαίνεται ότι συμμετέχουν συνειδητά στην αλλοίωση των πληροφοριών και των γεγονότων προς όφελος των κυβερνώντων.
Των κυβερνώντων οι οποίοι όπως είπε και ο Μίκης Θεοδωράκης στην εναρκτήρια ομιλία του είναι … Εθνομηδενιστές και Αριστερόστροφοι Φασίστες!

Υποσημείωση
Φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι εδώ και καιρό οι σύγχρονοι Εφιάλτες του Ελληνισμού έχουν πουλήσει τα πάντα και για αυτό αντί να εκμεταλλευτούν αυτή την μεγαλειώδη Ειρηνική σύναξη του λαού για να διαπραγματευτούν αυτοί κοιτούν με χαρακτηρισμούς και ψεύτικα νούμερα να την … υποβαθμίσουν!
Ντροπή τους!

loading...

7 thoughts on “Τελικά τα “Νούμερα” έχουν πρόβλημα με τους … Αριθμούς!

  1. Μπράβο ρε Πρεβενιέ τα έγραψες χύμα και σταράτα. Αυτοί είναι τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο!

  2. αυτα ολα τα τρισαθλια υποκειμενα που μεχρι σημερα κυβερνουν και ξεπουλουν την ΕΛΛΑΔΑ θελουν ΚΡΕΜΑΣΜΑ απο τα ΤΣΙΓΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙΣΜΑ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ

    ΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΑΣ ΟΙ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΔΕΣ

    ΕΧΟΥΝΕ ΦΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΧΟΡΤΑΓΟ ΕΧΟΥΝΕ
    ΜΕΧΡΙ ΔΕΚΑΤΗΣ ΓΕΝΕΑΣ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

  3. O Μπουτάρης μιλούσε επί 1 ώρα στον sky, κάνοντας αντι-μακεδονική προπαγάνδα,
    στηρίζοντας τους σκοπιανούς, απαξιώνοντας τους κρητικούς και λοιδορόντας το λαό.
    Τι καλύτερη 5η φάλλαγα από αυτό.
    Δυστηχώς, ο εχθρός είναι στο εσωτερικό. Ο Εφιάλτης είναι μέσα!

  4. Ξεφωνήστε τους καί βαράτε τους όπου τούς δείτε νά μή τολμούν νά βγαίνουν άλλο στούς δρόμους

  5. Αφου έσβησαν την ώρα από το βίντεο μετά βρήκαν την δικαιολογία ότι ήταν λάθος η ώρα και η ημερομηνία και την έσβησαν.Ας δώσουν τώρα στη δημοσιότητα το βίντεο με την λάθος ώρα.Παραδέχεται η αστυνομία ότι κυκλοφορεί το ελικοπτερό της με λάθος ώρα και ημερομηνία.Φανταστήτε τα καταστήματα που έχουν κάμερες για την ασφάλειά τους να έχουν λάθος ώρα και ημερομηνία και να περιμένουν την αστυνομία να εξιχνιάσει εγκλήματα. Το μαγαζί θέλει κλείσιμο.

  6. Το συλλαλητήριο τους πόνεσε πολύ.
    Οι άλλοι που έκαναν αντισυγκέντρωση εναντίον των πατριωτών Ελλήνων, που συγκεντρώθηκαν στο σύνταγμα, έκαναν μια μάζωξη που ήταν πιο αποτυχημένη και από μιαν αποτυχημένη συγκέντρωση.

  7. Ας κάνουν οι μη πατριώτες ή οι μη ακροδεξιοί ή οι μη γραφικοί μια συγκέντρωση στο Σύνταγμα για το Σκοπιανό, για να δούμε πόσοι είναι.
    Ιδού οι Ρόδος, ιδού και το πήδημα.

Comments are closed.