Το “καρφί” της Μπακογιάννη για στελέχη της ΝΔ που δεν θέλουν τον όρο “Μακεδονία”: Κι εγώ θα ήθελα να είμαι η Σίντι Κρόφορντ – ΒΙΝΤΕΟ

«Κι εγώ θα επιθυμούσα να ήμουν η Σίντι Κρόφορντ, σας το λέω ειλικρινά», ήταν το σχόλιο- άδειασμα της Ντόρας Μπακογιάννη για τα στελέχη της ΝΔ που δεν θέλουν τον όρο «Μακεδονία» για το Σκοπιανό.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στο Action 24 και απαντώντας στο ερώτημα αν η ελληνική πλευρά είχε δεχθεί στο Βουκουρέστι, ως μέρος της εθνικής γραμμής, σύνθετη ονομασία με τον όρο «Μακεδονία» απάντησε: Σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, erga omnes, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν φύγει τα αλυτρωτικά. Εντός της σύνθετης ονομασίας, ναι, με τον όρο «Μακεδονία».

Η κυρία Μπακογιάννη εξαπέλυσε εκ νέου βολές κατά του Πάνου Καμμένου λέγοντας: «Εμένα σκασίλα μου η καρδιά του κυρίου Καμμένου, εάν ο κύριος Καμμένος δεν ήταν υπουργός Εθνικής Αμυνας. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Όταν έχεις την ευθύνη της διακυβέρνησης και την ευθύνη της διαπραγμάτευσης, έχεις διαφορετική ευθύνη από ότι όταν εκφράζεις την άποψη ως απλώς βουλευτής. Εάν θέλει ο κύριος Καμμένος να είναι απλός βουλευτής, δεν έχει παρά να παραιτηθεί, να πάει στα βουλευτικά έδρανα και να λέει ό,τι θέλει».

Δείτε το βίντεο:

loading...

7 thoughts on “Το “καρφί” της Μπακογιάννη για στελέχη της ΝΔ που δεν θέλουν τον όρο “Μακεδονία”: Κι εγώ θα ήθελα να είμαι η Σίντι Κρόφορντ – ΒΙΝΤΕΟ

  1. εσυ ηθελες να εισαι η σιντι κροφορντ και οι σκοπιανοι θα ηθελαν να ειναι Μακεδονες

  2. Τι τόθελες αυτό με την Κρόφορντ και μας το τσαμπούνισες μωρή; Πως θα γινότανε η καραπατσούρα να γινόταν όμορφη; Μείνε με τα όνειρά σου και μεις με το να σε λέμε καραπατσούρα!!!! Αυτό είναι κι΄άμα σ΄αρέσει, καραπατσούρα έ καραπατσούρα….!

  3. ΕΣΥ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΜΑΣΣΩΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΑ;Ι ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΠΕΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ.

    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΜΑ, ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΩΝ, ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΚΑΡΑΜΑΛΗΔΩΝ ,ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΟΥΤΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΕΒΡΑΙΩΣΗΜΙΤΗ , ΟΙ ΟΠΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.

    ΕΙΘΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣς ΛΑ;ΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

  4. ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ.ΜΑΚΡΥΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.ΜΑΚΡΥΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.Ο ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ.ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.ΔΩΣΤΕ ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΥΠΟΣΤΗΡΘΙΖΕΤΕ ΟΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΘΕΛΕΤΕ…ΑΜΕΡΙΚΗ,ΙΣΡΑΗΛ,ΒΟΣΤΩΝΗ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ.ΠΟΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΠΟΤΕ………..

  5. ΟΙ ΦΟΥΦΟΥΤΟΙ ΟΙ ΦΟΥΦΟΥΤΟΙ…………..

  6. Ντόρα να προσέχεις πολύ,γιατί στις πλατείες μαζί με τους αγανακτισμένους έκτος από τον φούφουτο,κυκλοφορεί και ο π ……ς ο ξεσκούφωτος.

    Μακεδονομάχος: Θα κατέβω από την Μακεδονία… και αν σε δω στο συλλαλητήριο… Θα φας τον φούφουτο ξεσκούφωτο… και θα γίνεις ρεζίλι στο πανελλήνιο!!!

    Η Ντοράκουλα… η κοράκλα του αειμνήστου φαταούλα Δράκουλα των Χανίων δήλωσε : Λόγο Τριωδίου θα κατέβω στο συλλαλητήριο (ως εκπρόσωπος της Νεας Μιζοκρατίας) μεταμφιεσμένη ως Σιντι Κρόφορντ, προφανώς για να αποφύγω την αναγνώριση μου από τον φούφουτο που εχει γίνει ο εφιάλτης στην ζωή μου και ο παρτενέρ μου στα όνειρα μου.

  7. ΔΕΝ ΨΟΦΗΣΕ ΑΥΤΗ ΑΚΟΜΗ ?

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΟΣ, ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ, ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ !!

    ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ 100 ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ.

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ ΤΟ ΤΡΟΛΛ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΝΑ
    ΞΕΣΠΑΘΩΣΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ !

    ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ ΛΕΕΙ ΟΛΟΙ, ΤΗΝ ……ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ !

    ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ " ΝΤΟΡΑΚΙΑ " ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΕΜΠΡΟΣ ΤΡΟΛΛ ! ΞΕΣΠΑΘΩΣΕ….

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Comments are closed.