ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΛΑΦΑΖΑΝΗ !!! Έξω από συμβολαιογραφείο «Δεν πληρώνω» και Λαφαζάνης κατά των πλειστηριασμών

«Δεν με αφήνουν να ανέβω πάνω. Καλώ τον υπουργό Δημόσιας Τάξης να αποσύρει τις αστυνομικές δυνάμεις», φώναξε ο επικεφαλής της ΛΑΕ
Έξω από συμβολαιογραφείο στην οδό Ακαδημίας βρίσκονται αυτήν την ώρα τα μέλη των συλλογικοτήτων, παρουσία του γραμματέα της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Λαφαζάνη.

«Απαγορεύουν στο γραμματέα της Λαϊκής Ενότητας να ανέβει στο γραφείο που γίνεται ο πλειστηριασμός. Καλούμε τώρα τον υπουργό δημόσιας τάξης να αποσύρει τώρα τις αστυνομικές δυνάμεις», φώναξε ο επικεφαλής της ΛΑΕ.

Νωρίτερα, περίπου 20 άτομα είχαν πραγματοποιήσει εισβολή σε υποκαταστήματα τραπεζών στο κέντρο της Αθήνας, καθώς και στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος. Εκεί, ωστόσο, φαίνεται πως τα βρήκαν «σκούρα», αφού κατά την είσοδό τους οι φύλακες κατέβασαν τα ρολά, αποκλείοντάς τους στο κτίριο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στη συνέχεια οι διαδηλωτές αποχώρησαν, χωρίς να σημειωθούν προσαγωγές ή επεισόδια.

loading...

4 thoughts on “ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΛΑΦΑΖΑΝΗ !!! Έξω από συμβολαιογραφείο «Δεν πληρώνω» και Λαφαζάνης κατά των πλειστηριασμών

  1. ΚΑΛΟΣ ΜΣΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΛΑΦΑΚΑΖΑΝΗ .ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ . ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΛΕΝΕ*ΜΕΤΑ ΠΟΡΔΙΑ ΦΟΥΣΤΟΥΡΟΝ ΚΙ ΕΙΝΕΤΕ* ΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΝΕΟΒΑΡΒΑΡΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΔΕΣ ΟΜΕΛΕΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΣΥ ΩΣ ΜΟΝΙΜΩΣ ΠΕΡΔΟΜΕΝΟΣ ΒΡΩΜΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΣΤΕΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΟΛΑ ΣΚ@ΤΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.

  2. ολο μαγκια και κλανια, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ, ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ?????

    Μήνυση του ΕΠΑΜ επί Εσχάτη Προδοσία
    Στηρίζουμε ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ την μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία και για την αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος στην Ελλάδα.
    ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    http://chn.ge/2H3YAzh

    Δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες. Δεν μπορεί κανείς πια να επικαλείται πολιτικές ή ιδεολογικές διαφορές. Ούτε να κρύβεται πίσω από προσχήματα του τύπου: όλοι ίδιοι είναι. Πώς είναι όλοι ίδιοι, όταν πολιτικές δυνάμεις σαν το Ε.ΠΑ.Μ. δεσμεύονται ως Πολιτική Αγωγή σε μια μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία; Πώς είναι δυνατόν δυνάμεις που συμμετέχουν και δεσμεύονται από μια τέτοια μήνυση, να κάνουν πίσω; Πώς είναι δυνατόν να ανακαλύψουν ξαφνικά μετά την εκλογή τους, ότι δεν μπορούν να ακυρώσουν τα μνημόνια;

  3. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ
    ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΣ, ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.
    ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ.
    ΔΕΝ ΕΡΓΑΣΘΗΚΕ ΠΟΤΕ.
    ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ,
    ΜΑΜ, ΚΑΚΑ, ΝΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ.
    ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟΦΕΙΛΕΤΕΣ
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΦΙΛΟΛΑΪΚΟΣ.
    ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ!

  4. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΓΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ. Ο ΕΚ ΔΕΞΙΩΝ ΔΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣΧΟΛΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.

Comments are closed.