Λεβέντης: Το συλλαλητήριο είναι και μήνυμα προς τον Τσίπρα να τα μαζεύει και να φύγει

Κατήγγειλε ένα πολιτικό κατεστημένο στην Ελλάδα που θέλει να παραδώσει τη λέξη «Μακεδονία» στους Σκοπιανούς
«Η Ένωση Κεντρώων θα κάνει το παν να ματαιώσει τα σχέδια αυτών που
προτίθενται να δώσουν την λέξη “Μακεδονία”» υποστήριξε, με δηλώσεις του, στην Καλαμάτα όπου παραβρέθηκε στον εορτασμό της πολυούχου Υπαπαντής του Σωτήρος, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης κάνοντας κάλεσμα και στο συλλαλητήριο.

«Καλώ όλους σας να έρθετε στο συλλαλητήριο της Κυριακής. Το συλλαλητήριο της Κυριακής δεν είναι μόνο για να μην δώσουμε το “Μακεδονία”, είναι συγχρόνως για να πούμε εφόσον η Κυβέρνηση δεν μπορεί και θέλει μόνο ενδοτικά να λειτουργεί, ήρθε η ώρα να φύγει. Το συλλαλητήριο δεν έχει μόνο το ΟΧΙ για να δώσουμε το “Μακεδονία”, δηλαδή να μην δώσουμε το “Μακεδονία”, είναι και μήνυμα προς τον Τσίπρα να τα μαζεύει και να φύγει» δήλωσε ο κ. Λεβέντης σχολιάζοντας επίσης ότι «ο ελληνικός λαός υποφέρει οκτώ χρόνια από τα μνημόνια. Την περίοδο αυτή ζούμε μια άλλη τραγωδία, ένα πολιτικό κατεστημένο στην Ελλάδα θέλει να παραδώσει τη λέξη “Μακεδονία” στους Σκοπιανούς χωρίς να αναλογίζεται τις επιπτώσεις για τη Θεσσαλονίκη, για τη Μακεδονία του Αιγαίου και για πολλά άλλα ανθελληνικά σχέδια που αναπτύσσονται και που δεν έχουν μόνο τα Σκόπια ως επίκεντρο αλλά και την Τουρκία και την Αλβανία».

loading...

7 thoughts on “Λεβέντης: Το συλλαλητήριο είναι και μήνυμα προς τον Τσίπρα να τα μαζεύει και να φύγει

  1. Μαζί με τον Τσίπρα και τους άλλους τελευταίος κι εσύ….Ααααα και που'σαι ψυχασθενή μη ξεχάσεις να κλείσεις τη πόρτα.

  2. ποτε Βουδας ποτε Κουδας
    ποτε κατρουλης και μπουρδας ο Λεβεντης

  3. Ειναι ωρα ολοι εσεις του σαπιου πολιτικου συστηματος να τα μαζευετε και να φευγετε αχρηστοι ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ !!!!

  4. ο σοφος ελληνικος λαος κυριε Λεβεντη λεει:
    ομοιος στον ομοιο και κοπρια στα λαχανα
    ολα τα γουρουνια την ιδια μουρη εχουνε
    οτι σκατα και το φτυαρι
    διαλεγεται ολοι σας και παιρνετε οποια παροιμια σας ταιριαζει

  5. Σκαϊ 31/01/2018
    Ο Πιθηκομουρης ειπε
    "…οπως αποφασισαν το 1992 στο συμβουλιο των πολιτικων αρχηγων οι δυο μεγαλοι ηγετες,ο Μητσοτακης και ο Παπανδρεου…"!!!!!!!
    Ετσι τους αποκαλεσε…μεγαλους!!!… αυτος που επι δεκαετιες ελεγε να πεθανουν απο καρκινο οι προαναφερομενοι και οι παπαγαλοι-δημοσιογραφακια ουδεν σχολιασαν διοτι κατι τετοιοι και αλλοι γραφικοι π.χ Βελοπουλος τους χαϊδευουν εφ οσον φαινονται χρησιμοι στο να κοψουν ψηφους απο την Χρυση Αυγη γιαυτο εχουν μονιμο στασιδι στο εβραιοκαναλο του Αλαφουζ.

  6. Δεν μπορεσες προσπαθησεσ κατρουλιαρη εκανες εδειξες ηθελες να μπεις την κυβερνηση τοτε στις αρχες σε εκλασε ο παρδαλοκουμμουνιστακος δεν τα καταφερες και να τωρα προεκυψες και ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ ετσι? πριν λιγα χρονακια κατρουλιτσα τι ελεγες για το θεμα των σκοπιωνε? αλανταλων ετσι? Αχχχ ενας κατρουλιαρησ που εισαι εσυ ενας κατρουλιαρης…
    θα πας καλια σου κι'εσυ μεχρι εδω ητανε δεν την σωζεισ την Παρτιδακαηκες μεγαλε καηκες…

  7. ελααα 18 φραπεδες στον προεδρο και γρηγορααα

Comments are closed.