ΓΙΑΤΙ Η ΣΤΗΛΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΣΤΗΛΗ ; 

ΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ  ; 

ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΕΙΝΑΙ 
Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ; 

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ 
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ; 

ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ 
ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ; 
ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑ 
ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ 
ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ
ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ-ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η
ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ.


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΗ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ
ΤΡΟΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ
ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΕΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ 
ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. 



Απολυτη δικαιωση λοιπον 
 για ολους οσους αναφερουν εδω και χρονια οτι η στηλη Ισχυς δια της γνωσεως ειναι ο μοναδικος φοβος και τρομος ολων των ανθελληνων νεοταξιτων. 



Ο απολυτος πανικος εχει κυριευσει την νεα ταξη και τους εωσφοριστες με την στηλη Ισχυς δια της γνωσεως, την  κορυφαια μακραν Ελληνοχριστιανικη στηλη στην Ελλαδα αλλα και σε ολοκληρο τον κοσμο.

Αυτο ειμαι εμφανες απο τους νεοταξιτες εωσφοριστες που σχολιαζουν. Ειδικα ενας εκξ αυτων βρικσεται σε καθεστος τρομου και απελπισιας. 
Εδω και μερικες ημερες η νεα ταξη πραγματων, η οποια ειναι πλεον σε καθεστος απολυτου πανικου και μεγαλης
απελπισιας,εξαιτιας της στηλης την οποια γραφω σχεδον 12 χρονια, εβαλε εναν ακομη ψυχικα αρρωστο, σχολιαστη πρακτορα της, να αναφερει οτι η ιστορικη μου εργασια με τιτλο ο “Σεππιος και η Σεππια ο δρομος προς τον  Χριστο” κανει “κακο” στην Ορθοδοξια.




Ο ΣΕΠΠΙΟΣ ΚΑΙ Η ΣΕΠΠΙΑ(Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ) ΜΕΡΟΣ Γ
















Εδω και τοσα χρονια ολοι οι Ελληνες που με διαβαζουν καθως και οι ιερεις με παιδεια αλλα και ολοι εκεινοι οι οποιοι εχουν σπουδασει θεολογοι εχουν να πουνε τα καλυτερα λογια για εμενα και για την στηλη την οποια γραφω, σχετικα με την ανκτιμητη προσφορα μου στην Ορθοδοξια.

Αρχικα να αναφερω οτι αυτα τα σχολια ειναι πολυ μεγαλη προσβολη στους πραγματικους Ελληνες αναγνωστες.

Αυτο διοτι η εωσφορικη νεα ταξη πραγματων σας θεωρει αγραμματους-απαιδευτους, ανηθικους και διανοητικα καθυστερημενους, με αυτα τα οποια γραφει στα σχολια του, για πολλοστη φορα ενας ακομη “χριστιανος” σχολιαστης. 

Ολα αυτα τα σχολια οπως θα διαβασετε, γινονται με ενα και μοναδικο σκοπο, οπως αναφερει και ο ιδιος, ωστε να  
φυγω απο το ιστολογιο, για μπορεσει η εωσφορικη νεα
ταξη να συνεχισει χωρις κανενα πραγματικο εμποδιο τον αφανισμο της Ελλαδος.

Διαβαστε σχετικα την ιστορικη μου εργασια, ο Σεππιος και η Σεππια (ο δρομος προς τον Χριστο ) μερος γ, το ενδεκατο κατα σειρα σχολιο. 

Τον Απριλιο του 2018 η Ελληνοχριστιανικη στηλη Ελλας,
Ισχυς δια της γνωσεως (Επικρατεειν η απολλυσθαι) 
συμπληρωνει 12 συναπτα ετη. 

Ξεκινησα τον Απριλιο του 2006 σε τοπικη-περιφερειακη  εφημεριδα με πολυ μεγαλη επιτυχια. 

Εκεινα τα χρονια δεν ειχα υπολογιστη και οι ιστορικες μου εργασιες ηταν χειρογραφες. Εν συνεχεια τα κοριτσια της εφημεριδος τα περνουσαν στον υπολογιστη. 

Θυμαμαι οτι σχεδον καθε φορα, μετα απο καθε εργασια που παρεδιδα με καλουσαν στο τηλεφωνο,τα κοριτσια της εφημεριδας, για να μου ζητησουν διευκρινισεις σχετικα με καποια σημεια στα οποια δεν μπορουσαν να τα διαβασουν. 

Ο λογος ηταν οτι γραφω με το αριστερο χερι και οταν γραφω γρηγορα, γινομαι αρκετα κακογραφος. 

Ηταν τοση μεγαλη η ταλαιπωρια, η αγανακτηση αλλα και οι παρακλησεις των κοριτσιων απο την εφημεριδα, να τα γραφω πιο καθαρα. που μερικες φορες τα υπαγορευα τα αρθρα στην γυναικα μου την Πουλχερια, η οποια εγραφε πολυ καθαρα.  


Καποιες φορες ομως ωστε να μην χασω τον ειρμο μου, της τα ελεγα γρηγορα με αποτελεσμα και τα δικα της γραμματα να ειναι οριακα καλα.


Τελικα μετα και απο επιθυμια της συζυγου μου, το ετος 2009 απεκτησα τον πρωτο μου υπολογιστη. 

Κυριολεκτικα χαρας ευαγγελια για τα κοριτσια της εφημεριδας και για την γυναικα μου.

Εκτοτε τελειωσε οριστικα το χρονιο προβλημα με το γρηγορο γραψιμο των ιστορικων μου εργασιων. 


Εντουτοις οπως διαβαζετε και εσεις σε καποιες εργασιες δεν ειναι ολοκληρες οι λεξεις, διοτι και στο πληκτρολογιο καποιες φορες γραφω πολυ γρηγορα. 
   

Απο το 2010 εως και το 2015 η Ελληνοχριστιανικη στηλη ηταν ταυτοχρονα στον εντυπο τυπο και στο διαδικτυο.

Τα 8 χρονια κατα τα οποια ειμαι στο διαδικτυο η στηλη εγινε η κορυφαια σε ολη την Ελλαδα. 

Οι λογοι οπως αναφερουν οι ιδοι οι πραγματικοι Ελληνες αναγνωστες ηταν οι πολλες και πρωτοτυπες προσωπικες μου ιστορικες παρατηρησεις, ενω ταυτοχρονα “μιλησα” μεσα στις ψυχες ολων των ανθρωπων με ηθικη-αξιοπρεπεια. 

Παραλληλα οι γνησιοι Ελληνες αναγνωστες αναφερουν κατι ακομη παρα πολυ σημαντικο, οτι μεσα απο αυτες τις ιστορικες μου εργασιες κραταω πολυ υψηλα το ηθικο των Ελληνων, στην πιο δυσκολη ιστορικη στιγμη για το    εθνος.

Ομως εγω ειμαι ο πιο υπερηφανος Ελληνας στον κοσμο γιατι εκτος απο ολα αυτα τα οποια αναφερατε σας προσφερω και μερικα ακομη υπερπολυτιτιμα πραγματα. 

Ενα ακομη παρα πολυ σημαντικο ειναι οτι μεσα απο τις εργασιες μου, ειμαι ο μοναδικος σε ολοκληρο τον κοσμο που σας προσφερει τις λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση.  

Διαβαστε σχετικα στην εικονα την οποια ακολουθει. 

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ
Μεσα απο αυτον τον συνδυασμο θα οδηγηθουμε στην εθνικη και ατομικη επιβιωση και στην συνεχεια στην απελευθερωση του εθνους. 

Παραλληλα σημαντικοτατο ειναι οτι οσοι φοβουνται τους νεοταξιτες δηλαδη οι περισσοτεροι, μπορουν να κινηθουν εντελως ηρεμα και αθορυβα χωρις να γινουν αντιλητποι. 

Αυτο διοτι δεν μπορουν να σας διωξουν. 

Δεν ειναι σε θεση να σας εντοπισουν και να σας κανουν 
κακο με οποιοδηποτε τροπο γιατι τα παιδια σας, το μονον το οποιο κανουν ειναι οτι πηγαινουν στις Εκκλησιες, στα μουσικα σχολεια και στο Παγκρατιο αθλημα.

Ομως ειμαι ο μοναδικος στον κοσμο σε κατι ακομη παρα πολυ απαραιτητο, που σας προσφερω την προστασια, την οποια  χρειαζεστε, για να εχετε τον χρονο, χωρις,  φοβο και χωρις την παραμικρη ενοχληση, να δυναμωσετε ωστε να δημιουργησετε τους μελλοντικους πραγματικους Ελληνες. 

Προσφερω τα παντα με αυτους τους τροπους για να επιβιωσει το Ελληνικο εθνος οπως μου αναφερουν στα σχολια τους και στα εμαιλ που μου στελνουν οι Ελληνες αναγνωστες, οι οποιοι παντοτε δεν παραλειπουν να με ευχαριστουν για την υπερπολυτιμη προσοφρα μου. 

Να μην ξεχνατε και τα εξης καθοριστικα γεγονοτα σχετικα με ολα αυτα που σας αναφερω. 

Οτι σχεδον ολα τα δηθεν πατριωτικα ιστολογια εδω και χρονια αρνουνται να βαλουν τις ιστορικες μου εργασιες,

Με εντολη των εωσφοριστων της νεας ταξης για να μην δημιουργηθουν Ελληνες ανωτατης ποιοτητας, μεσα απο την στηλη μου, με συνεπεια να ξεσηκωθουν απαιτωντας ειρηνικα, δυναμικα, η βιαια την εφαρμογη του αρθρου     
120 παρ. 4 του Ελληνικου συνταγματος, την αλλαγη του πολιτευματος και την καταργηση των κομματων.

Αυτες ειναι οι πραγματικες αιτιες που δεν εχουν βαλέι ποτε καμια ιστορικη μου εργασια και κανενα δικο μου αρθρο.

Επισης απο τα αρχαια χρονια ολοι οι Ελληνες οι οποιοι ξεχωρισαν και πρωτοστατησαν εναντια στους τυρρανους και τους εχθρους της πατριδος μας, ειχαν παντοτε πολυ ασχημες επιπτωσεις.

Οπως γνωριζουν ολοι πλεον οι αυθεντικοι Ελληνες -χριστιανοι αναγνωστες, εξαιτιας των διαδικτυακων μου δραστηριοτητων, εχω υποστει αδικιες, πλεκτανες, υβρεις
πολλες συκοφαντιες και μου στερουν ακομη και την εργασια. 

Αυτο ειναι μια ακομη παρα πολυ μεγαλη αποδειξη οτι η στηλη μου ειναι μακραν η κορυφαια Ελληνοχριστιανικη στηλη στον κοσμο, ενω εγω ειμαι ο μοναδικος ο οποιος προκαλει στην νεα ταξη, πραγματικα και συντριπτικα  χτυπηματα.

Σε διαφορετικη περιπτωση, που δεν αξιζε η στηλη δεν θα γινοταν ολα αυτα εναντιον μου επι τοσα χρονια, τα οποια δεν εχουν γινει ποτε σε κανεναν αλλον απο το διαδικτυο.

Σε προσωπικο επιπεδο οτι κανω τοσα χρονια, το κανω αφιλοκερδως. 

Η “αμοιβη” μου ειναι η δημιουργια Ελληνων ανωτερης ποιοτητας.

Ειναι ηθικη λοιπον η “αμοιβη μου”. 


Ηδη σε χαμηλους τονους αρκετοι Ελληνες γονεις εφαρμοζουν τις μοναδικες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση.

Αυτην την εποχη γραφω τις εργασιες μου σε εναν σχεδον διαλυμενο υπολογιστη και μου λειπουν καποια βιβλια για να κανω τις νεες μου εργασιες και τις νεες μου προσωπικες πρατηρησεις. 

Αυτο διοτι μεταξυ αλλων εχω πεσει και θυμα κλοπης.

Προσπαθω με δανεικους-διαλυμενους υπολογιστες να προσφερω το καλυτερο στην Θρησκεια μου και την πατριδα μου. 

Απευθυνομενος στον ανανδρο,ανθελληνα, τον φαιδρο  θηλυπρεπη πρακτορα των νεοταξιτων, του υπενθυμιζω οτι δεν ειναι Ελληνας και δεν εχει κανενα απολυτως δικαωμα να πιανει στο στομα του, τους προγονους μας και την θρησκεια μας.

Οι Ελληνες μιλανε μονον επωνυμα και ποτε δεν κρυβονται οπως τα κοριτσακια πισω απο την ανωνυμια, για να πετουν λασπες, με μοναδικο σκοπο να κανουν το μεγιστο κακο στην ορθοδοξια και την Ελλαδα. 


Ακομη με τα εμετικα σχολια σου, το Σαββατο στις 18/2/
2018 δεν εχεις μοναχα στοχο να κανεις το μεγιστο κακο στην Ορθοδοξια και στην Ελλαδα, και να οδηγησεις στον ατομικο και εθνικο αφανσιμο τους Ελληνες, αλλα την ιδια στιγμη προσεβαλες παρα πολυ ασχημα εναν ξεχωριστο και αξιο λειτουργο του Χριστου μας τον Πατερα Σαββα Αχιλλεως, ως “φαιδρο και θρησκοληπτο”. 

Ο πατερ Σαββας Αχιλλεως, εχει τεραστια προσφορα και δεν μπορουν κατι βοθρολυματα σαν εσενα να τον προσβαλουν.

















Γνωριζε οτι μερικοι Ελληνες αναγνωστες μου απεστειλαν εμαιλ, διοτι τα σχολια τους δεν δημοσιευονται στο ιστολογιο ως απαντηση, ειτε αργουν να δημοσιευτουν.

Σε αυτο το θεμα δεν εχω καμια απολυτως αρμοδιοτητα και δικαιοδοσια. 

Ομως αυτο που θελω να τονισω ειναι οτι στα 8 χρονια στα οποια ειμαι στο διαδικτυο, το ιστολογιο Ξυνπηστε ρε ειναι το μοναδικο μεχρι στιγμης το οποιο δεν εχει καμια απολυτως λογοκρισια. 

Διοτι ολα αυτα γινονται πολλα χρονια ενας απο τους Ελληνες αναγνωστες κατεφυγε στην (ΔΗΕ) , μετα τις συνεχομενες και χρονιες υβρεις, προσβολες κλπ,

Ενας εξ αυτων μου απεστειλε τα στοιχεια σου, προδοτη, ανανδρε, θηλυπρεπη.  

Την επομενη φορα κατα την οποια θα τολμησεις ανανδρα να κανεις κακο στην Ορθοδοξια, να προσβαλεις εμενα και τον πατερα Σαββα Αχιλλεως αμεσως θα αναρτησω τα στοιχεια σου στην δημοσιοτητα. 

Ειναι ζητημα ζωης και θανατου για την πατριδα να γνωριζουν ολοι οι Ελληνες τους προδοτες. 

Εγω ως Αγγελος Γιαννοπουλος, απευθυνομαι μονον στους γνησιους Ελληνες, καθως και σε ολους οσους επιθυμουν να γινουν καλυτεροι χριστιανοι και 
ανθρωποι. 

Σχετικα με τα σχολια διοτι εχω δικο μου ιστολογιο αλλα δεν το αναφερω διοτι ειμαι παραλληλα και στο Ξυπνηστε ρε, εγω εχω την αποψη οπως και αλλοι αναγνωστες οτι τα σχολια πρεπεει να ειναι ειτε τελειως ανοιχτα, με την προυποθεση να μην υπαρχουν χυδαιολογιες, υβρεις και απειλες ειτε να ειναι τελειως κλειστα, και να μην υπαρχει εγκριση. 

ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑΣ









Το Ελληνικο εθνος προσπαθουν να το αφανισουν εδω και πολλες χιλιαδες χρονια, κατι δειλοι αλλοδαποι σαν εσενα, προδοτη σχολιαστη.

Οι αιτιες ειναι ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος και η Ορθοδοξια.  


Αυτα τα δυο μονιμα αποτελουν απο την αρχαιοτητα το μεγαλυτερο και ανυπερβλητο εμποδιο για την επιβολη της εωσφορικης νεας ταξης πραγματων.  

Ειναι γνωστο οτι ο εωσφορισμος ειναι η “θρησκεια” της ανομιας, της αταξιας, της σεξουαλικης διαφθορας καθως και πασης φυσεως τρελας, ανωμαλιας και καταστροφης. 

Για τους εωσφοριστες του δωδεκαθεου αποτελει ιερο σκοπο να εξαφανισουν δια παντος το Ελληνικο εθνος.

Ομως με τα απο καθε μεγαλη εθνικη καταστροφη την οποια μας προκαλουσαν οι δωδεκαθειστες ερχοταν η ανασταση του Ελληνικου εθνους.

Ταυτοχρονα μεγαλουργουσαμε με επιτευγματα τα οποια δεν επετυχε κανενα αλλο εθνος σε ολοκληρο το κοσμο. 



Οταν μας κατεστρεψαν οι φοινικες δωδεκαθειστες με την εισβολη απο την Αιγυπτο και διελυσαν τον αρχαιο Ελληνικο κοσμο το αποτελεσμα ηταν να κατακτηθει η Ελλαδα αμαχητι απο την ρωμαικη αυτοκρατορια. 


Ομως οι Ελληνες ανεκαμψαν για αυτο και επετυχαν να απελευθερωθουν ενω παραλληλα, εφτασε το εθνος εφτασε στο απογειο του Ελληνισμου απο καταβολης κοσμου, διοτι εγιναν οι αγιοι προγονοι μας αναιμακτα διοικητες στο κρατος το οποιο ηταν προηγουμενος σκλαβοι. 
Οταν κυνηγησαν τους Ελληνες Δωριεις οι Αλλοδαποι δωδεκαθειστες απο την Πελοπονησο και την Στερεα Ελλαδα τους οποιους εν συνεχεια τους εκτοπισαν στην αρχαια Ηπειρο, τοτε εγιναν αθελα τους η αιτια για την δημιουργια του του ενδοξου Ελληνικου Μακεδονικου εθνους.

Με την δημιουργια του ιερου Μακεδονικου (Δωρικου)    
Ελληνισμου η Ελλαδα θα φτασει για μια ακομη φορα να θριαμβευσει με τον Μεγα Αλεξανδρο.

Οταν επιχειρησαν κατα τους Περσικους πολεμους να κανουν υποτακτικους και συμμαχους τους αρχαιους Αθηναιους, εναντιον των υπολοιπων Ελληνικων πολεων, απετυχαν.

Αυτο εγινε εξαιτιας της πολιτικης τους να δημιουργουν εμφυλιους σπαραγμους αναμεσα στις αρχαιες Ελληνικες πολεις. 

Καθε φορα που επιχειρουν οι εωσφοριστες του Φοινικικου-Αιγυπτιακου δωδεκαθεου στο περασμα των αιωνων να μας κανουν κακο, καταληγουν χωρις καμια προθεση απο την πλευρα τους να ευεργετουν το Ελληνικο εθνος.  

Αυτο συμβαινει διοτι ειναι ικανοι μονον για κακο και για αδικιες και καταστροφες. 

Μονον που το κακο οπως και η καθε πολυ κακη πραξη γινεται παρα πολυ ευκολα καθως ακομη και ατομα με μειωμενες ικανοτητες τα οποια δεν εχουν ηθικη-παιδεια μπορουν να κανουν οτιδηποτε καταστροφικο. 

Με αυτους τους τροπους νιωθουν ολοι οι ανανδροι και οι ανικανοι οτι ειναι καποιοι.


Ολα τα ανδραποδα 
απο καταβολης κοσμου,  οπως κανουν ολοι οι αχρηστοι, προσπαθουν να καλυψουν την ανικανοτητα τους με κακια, προσβολες ανομια, αταξια, και προδοσιες. 

Στον αντιποδα για να κανεις καλο θελει κοπο, παρα πολυ μεγαλο ενω ταυτοχρονα πρεπει να εχεις ηθικη,παιδεια, ανδρισμο και αξιοπρεπεια.

Απο τα παναρχαια χρονια ολοι οι ανανδροι και οι αχρηστοι εωσφοριστες το μονον το οποιο κανουν ειναι σφαγες, κλοπες, εμπρησμους, βιασμους,  σκλαβωμα γυναικων.

Επισης κανουν πλεκτανες και αδικιες πασης φυσεως εις βαρος αλλων αθωων. 

Απο την αλλη οι ιεροι Ελληνες απο καταβολης κοσμου
δημιουργουν σε ολους τους τομεις οπως ειναι οι επιστημες, οι τεχνες, ο αθλητισμος, και γενικοτερα επι 
παντος επιστητου για το καλο της ανθρωποτητας.


Οι εκαστοτε προδοτες διοτι δεν ειναι Ελληνες αλλα ειναι  αλλοδαποι, για αυτο παντοτε κανουν ενα τεραστιο λαθος, διοτι εσκεμενα αγνοουν ενα παρα πολυ σημαντικο αξιωμα.


ΤΟ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ.

Το αξιωμα αυτο ειναι οτι το κακο αρχικα επικρατει ενω παντοτε στο τελος ητταται. 

Σε διαφορετικη περιπτωση εαν δεν ισχυε αυτο το ιερο αξιωμα η Ελλαδα θα ειχε εξαφανιστει απο προσωπου γης παρα πολλους αιωνες πριν. 

Εδω και πολλες χιλιαδες χρονια το εχουμε δει αυτο παρα πολλες φορες να γινεται στην περιπτωση του Ελληνικου εθνους.  

Το ιερο αυτο αξιωμα μας το διδαξε ο Μεγας φιλοσοφος ο Αριστοκλης, οτι μετα απο κατι κακο ερχεται παντοτε κατι παρα πολυ καλο. 

Η διαφορετικα οπως το ερμηνευσε ο Οδυσσεας Ελυτης :  Σε ευλογημενη ημερα βγαζει παντα το κακο. 

Με αυτο το ιερο αξιωμα ειναι συμφωνος και ο Γιαννης Ριτσος για αυτο εγραψε και το πολυ σημαντικο ποιημα το οποιο μελοποιηθηκε : 

Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει μηδέ αλυσίδα στου Ρωμιού και στ’ αγεριού το πόδι.


 
Ένα από αυτά τα οποια μας διδαξαν οι προγονοι μας, είναι ότι η μεγαλυτερη αξια σε έναν ανθρωπο ειναι να κρατα την ψυχη στο στομα, να πολεμα, να επιμενει για το αδυνατο, το ακατορθωτο. 


Από την στιγμη που δεν θα λυγησει, δεν κανει πισω αλλα παραμενει σταθερος-ανυποχωρητος, τοτε γινεται το θαυμα που ποτε ενας δειλος δεν μπορει να πιστεψει, καθως το αδυνατο, το ακατορθωτο εχει γινει πλεον δυνατο κερδιζοντας την ζωη και την ελευθερια.
Αυτή ακριβως είναι η διαφορα των αρχαιων προγονων μας, των ΙΕΡΩΝ Ελλήνων, από τους σημερινους ραγιαδες προδοτες.
Παντοτε οι αρχαιοι προγονοι μας, όταν όλα εδειχναν τελειωμένα, εκει που φαινοταν, να μην υπαρχει καμια ελπιδα, οι πραγματικοι Ελληνες αγωνιζόταν, εναντια σε κάθε λογικη. 
Το αποτελεσμα σε κάθε εποχη, είναι να πετυχαίνουν το ακατορθωτο. Επειδή όμως σε κάθε περιοδο υπαρχουν δειλοι ραγιαδες προδοτες, θα δημιουργείται μονιμος πρόβλημα επιβιώσεως του Ελληνικου εθνους.
Οι προδοτες και οι δειλοι της κάθε εποχης κρινοντας απο την δικη τους αδυναμια δεν μπορουν να πιστεψουν οτι υπαρχουν γεναιοι ανθρωποι, οι οποιοι είναι σε θεση να κερδισουν την ελευθερια τους.
Ομως οι αληθινοι Ελληνες, οι ιεροι αρχαιοι προγονοι μας, δεν απελπιζοταν ποτε, διοτι γνωριζαν οτι εστω και σε λιγοστες ψυχες ζουνε, οι δυο μεγαλυτερες ηθικες αρχες ,που οι ιδιοι οι Ελληνες της επλασαν με αιμα και πονο ενω ειναι και οι δυο αθανατες, η ελευθερια με την αξιοπρεπεια.
Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Θεο, ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου.
Αυτό μας το εδειξαν οι ιεροι πολεμοι-αγωνες των αγιων προγονων μας, οι οποιοι
πολεμουσαν, ολους εκεινους τους αιωνες για να παραμεινουν ελευθεροι, και για να εχουν την διοικηση της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.
Υπαρχουν λαοι οι οποιοι καλουν τον Χριστο να τους βοηθησει με βλασφημιες, με κλαματα και με παρακαλια. 


Ομως ο Ελληνας μονον με εναν τροπο ξερει να καλει τον Χριστο να τον βοηθησει και αυτος ειναι να πολεμα για την ελευθερια της Ελλαδος, οπτε αυτη ειναι σκλαβωμενη, οπως ειναι και στην εποχη μας οπου εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα.




ΑΜΑΘΕΙΑ. Η ΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Οι χειρότεροι εχθροι του Χριστιανισμου και του Ελληνικου εθνους είναι η κακια και η αμαθεια. 

Αυτην ακριβως την κατασταση εκμεταλευονται οι εωσφοριστες του εβραικου-φοινικικου δωδεκαθεου και κατηγορουν με αισχρα ψευδη τους χριστιανους ως καταστροφεις του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου. 

Η απολυτη τραγικη ειρωνια και προσβολη ειναι να κατηγορουν οι εβραιοι δωδεκαθειστες τους Ελληνες χριστιανους για πραξεις τις οποιες εκαναν επι αιωνες οι προγονοι τους κατα την αρχαια εποχη. 


Για αυτό ο Σωτηρας Ιησους Χριστος ηρθε για να επιβεβαιωσει τον υπατο τον Φιλοσοφων τον Αριστοκλη δισκασκοντας τό γνώσεσθε τὴν ἀλήθεια, καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς.


ΟΛοι οσοι δεν γνωριζουν την  αληθεια και τις αληθειες είναι αμαθεις.


Αντίθετα με τον Σωτηρα Ιησου Χριστο και τον Αριστοκλή, οι εωσφοριστες από τα αρχαια χρονια διδαξαν το πιστευε και μη ερευνα, με μοναδικο σκοπο να κρατουν τους ανθρώπους στο εωσφορικο σκοταδι και κατω από την δικη τους τυραννικη εξουσια.


Ο Σωτηρας Χριστος μας ζητησε να γνωρίζουμε την αληθεια για να ειμαστε σε θεση να απελευθερωθούμε από το θανασιμο εωσφορικο σκοταδι.

Στο σημειο αυτό να θυμισω τα λογια του Χριστοδουλου, με το παράδειγμα για τον κυμα, για τον οποιο ελεγε ο Χριστόδουλος, ότι τον πλαθεις και τον κανεις όπως εσυ επιθυμεις. Αυτό που ηθελε να μας πει είναι ότι εάν δεν εχεις πολύ ισχυρη πιστη και Ελληνοχριστιανικη παιδεια, εισαι ερμαιο στα χερια των ανθρωπιων της νεας ταξης, οι οποιοι σε κανουν ότι θελουν.
Το μεγαλυτερο και σπουδαιοτερο παράδειγμα για το τι είναι η αμαθεια, και για το ποιες είναι οι φοβερες συνεπειες της, μας το δινει ο Αριστοκλής στο εργο του με την επωνυμια Αλκιβιάδης.
Ο φιλόσοφος Σωκρατης συναντα στον δρομο τον Αλκιβιαδη, που πηγαινε να προσευχηθεί. Ο Σωκρατης λοιπον σταματα τον Αλκιβιαδη και του απεθυνει μια σειρα από ερωτήσεις. Αρχικα τον ρωτησε που πηγαινει .

Ο Αλκιβιάδης απαντησε ότι πηγαινει να προσευχηθεί. 



Τοτε ο Σωκρατης του απαντησε ότι πολύ οι οποιοι πηγαινουν να προσευχηθουν, στους “θεους” χωρις να το γνωριζουν εξαιτιας της αγνοιας και της αμαθειας τους, νομιζουν ότι προσευχονται και ζητανε πολυ καλα πραγματα για τους εαυτους τους και για ολους τους δικους τους ενώ στην πραγματικοτητα, χωρις καθολου να το καταλαβαινουν ζητουν εκεινοι οι ιδιοι  την καταστροφή τους, και τον αφανισμο τους, καθως και ολων των δικων τους ανθρωπων.
Ολα αυτά συμβαινουν εξαιτιας της αμαθειας κα της πνευματικης-ηθικης εξαθλιώσεως. 
Το ιδιο ακριβως γινεται στην σημερινη εποχη οπου οι ραγιαδες προσευχονται στον Χριστο να τους δωσει χρηματα, αξιωματα, ακριβα, σπιτια,αυτοκίνητα και γυναικες για να κανουν πασης φυσεως σεξουαλικες ανωμαλίες. 
Μονον που τετοιου είδους προσευχες δεν τις κανει ποτε αποδεκτες ο ιησους Χρστος , παρα μονον ο εωσφορος, με τις γνωστες  συνεπειες.

Ό θεος βοηθα μονον αυτους που αγωνιζονται σκληρα, μονον οσους πολεμουν, μονον οσους ζουνε χωρις σεξουαλικες ανωμαλίες.

Μονον αυτοι οι οποιοι ζουνε ηθικα και αγωνιζονται θα εχουν την υποστηριξη από τον θεο.
 Αντίθετος δεν βοηθα ποτε οσους ζουνε μεσα την σεξουαλικη διαφθορα.
Επισης ο Θεος δεν βοηθα ποτε οσους είναι καθημενοι σε έναν καναπε, και περιμενουν την ελευθερια, να τους δωθει ως “δωρο”, χωρις να βοηθουν τον συνανθρωπο, χωρις να ζουνε ηθικα. 
Το πιο κλασικο παράδειγμα οι εβραιοι οι οποιοι εκαναν σεξουαλικες ανωμαλίες, ενώ ταυτόχρονα λατρεψαν δαιμονες. Τοτε ο Θεος περιμενε να πεθανει μεχρι και ο τελευταίος από τους εβραιους που ειχε αμαρτησει ενώπιον του. Μονον τοτε πηγε τους υπολοιπους εβραιους που δεν ειχαν αμαρτησει στην γη της επαγγελιας.
Καθως ο αληθινος θεος είναι ο θεος του καλου, της δικαιοσυνης, της αγαπης, της ταξης, της ηθικης, για αυτό δεν βοηθησε ποτε ανα τους αιωνες, τους σαπιους που ζουνε μεσα στην σεξουαλικη διαφθορα, την αδικια, την ανομια, την αταξια κλπ.  
Ο Θεος δημιουργος των παντων (ο Ιησούς Χριστός), είναι γεματος αγαπη, καλοσυνη, ταπεινοτητα. Αυτό διοτι είναι αγαθος και στον αγαθο, δεν υπαρχει καμια κακια, κανενα μισος, όπως μας διδαξε ο Πλατων, στο εργο για την δημιουργια του κοσμου, στο εργο του με την επωνυμια Τιμαιος. 
Ο Χριστος είναι γεματος αγαπη ειναι αιτια μονον για κάθε τι καλο που συμβαινει, καθως είναι ο θεος της απολυτης αγαπης, της δικαιοσυνης, της ομορφιας, της ταξης. Αντίθετα ο εωσφορος ειναι ο απολυτος “θεος” του μισους, της αδικιας, του ψευδους, της καταστροφης των παντων.
 Ο Εωσφορος είναι η αιτια για κάθε τι κακο που συμβαινει. 
Ο Εωσφορος είναι αυτος που μισει κάθε τι καλο, ωραιο, δικαιο, που εφτιαξε ο Θεος.
 Για αυτό ο Εωσφορος ανα τους αιωνες μεσα από τους λαους που πιστευουν σε αυτόν, προκαλει διαφορα τρομερα δεινα στην Ελλαδα, αλλα και σε ολους τους χριστιανους ανα τον κοσμο.
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΛΛΑ
ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ
ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.
Εάν η ζωη ηταν μονον προσευχες, καθως και υποστηριξη του Χριστου μεσω “θεόσταλτων σωτηρων”  τοτε οι προγονοι μας οι αγιοι Ελληνες του μεσαιωνα, αυτοι οι τέλειοι χριστιανοι δεν θα χρειαζοταν να πολεμησουν ποτε, αλλα θα επρεπε να καθοταν ολους εκεινους τους αιωνες δικαιωματικα στα σπιτια τους – καναπέδες να περιμενουν τον αντιστοιχο βατατζή, τον οποιο περιεμνουν οι ραγιαδες σημερα.



Η ζωη ειναι γλυκεια για ολους τους ανθρωπους και ειδικα για τους Ελληνες χριστιανους η ομορφια, 

το μεγαλειο της δημιουργιας-


 ζωης δεν συγκρινονται  

με τιποτε αλλο.



Οσα  χρονια και να ζησει καποιος χριστιανος ποτε δεν θα κορεστει απο το μεγαλειο της ζωης και της δημιουργιας.. 




ΑΝΟΙΞΗ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.



Την ανοιξη, ειναι όλα ανθισμένα, τα παντα ειναι ευλογημενα, από τον ποιητη            ουρανου και γης τον αναρχο τριαδικο Θεο.

Ολοι οι γνησιοι Ελληνες χριστιανοι ευχαριστουν τον τριαδικο θεο που τους επλασε μεσα σε ένα παραδεισο με θαλασσες, δαση, ζωα, φυτα και πανω απο ολα διοτι επλασε τις γυναικα καθως και πασης φυσεως αλλη ομορφια.

Για αυτό δεν νοειται αληθινος Ελληνας Χριστιανος ο οποιος βλεπωντας ολη αυτην την ευλογια του Χριστου να μην αναφερει καθημερινα το Ειη το κρατος της βασιλειας σου ευλογημενον και οτι σου εστιν η βασιλεια και η δυναμις και η
δοξα. 



Η ζωη φυσικα ηταν ακομη πιο γλυκεια για τους αρχαιους ιερους προγονους μας οι οποιοι επιθυμουσαν παρα πολυ να ζησουν, διιοτι αγαπουσαν την  φυση, την θαλασσα, τα δαση,τον αερα, τα αστερια, τις πανεμορφες και ηθικες Ελληνιδες γυναικες και γενικα  ότι ωραιο επλασε ο τριαδικος Θεος δημιουργος. 

Ολοι αυτοι οι Ελληνες του μεσαιωνα οι αγιοι Ελληνες της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας ηθελαν να ζησουν και να γερασουν με τις οικογενειες τους.

ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΓΕΝΑΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ 
ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΓΙΑ 
ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΙΑ. 


Παντοτε οι προγονοι μας σε καθε προταση των εχθρων να παραδωθουν και να μην πολεμησουν απαντουσαν αρνητικα. 

Γνωριζαν ολοι οι αυθεντικοι Ελληνες  τον ιερο και διαχρονικο τροπο επιβιώσεως του εθνους και ότι εάν γινουν προδοτες θα σπασει η ιερη ιστορικη συνεχεια, η οποια κρατουσε το εθνος ζωντανο στο περασμα πολλων αιωνων.
Ηξεραν παρα πολύ καλα οι Ελληνες οτι  ότι εάν γινοταν προδοτες τοτε θα κατεστρεφαν δια παντος τον Ελληνισμο. 
Αυτό διοτι ανα πασα στιγμη οι επομενες γενιες των Ελλήνων στρατιωτικων και του λαου  θα τους  ειχαν ως παράδειγμα με συνεπειες τραγικες καθως  θα γινοταν με την σειρα τους προδοτες και η Ελλαδα θα σκλαβωνοταν και θα αφανιζοταν.
.
Από την στιγμη που θα καταστραφει η ιερη ιστορικη συνεχεια των ηθικων και των γεναιων Ελλήνων θα ακολοθουσαν αρκετες  γενιες προδοτων και δειλων στρατιωτικων. 
Αυτό ομως δεν το επετρεψαν να γινει οι Ελληνες ηρωες  αυτοκρατορες, στρατηγοι,  αξιωματικοι, και στρατιωτες για να μην διαλυθει οριστικα το Ελληνικο εθνος.


Οι  αγιοι προγονοι μας οι κορυφαιοι του κοσμου, οι σπουδαιοτεροι ανθρωποι ολων των εποχων στην ιστορια του πλανητη οι Ελληνες της ρωμαικης αυτοκρατοριας υπολογιζαν ως ανδρες και Ελληνες μονον οσους πολεμουσαν. 


Ολους τους υπολοιπους τους θεωρουσαν ανανδρους, δηλαδη θηλυπρεπεις για αυτο τους σιχαινοταν και τους περιφρονουσαν.


Oποιος δεν πολεμουσε εκεινους τους αιωνες με το σπαθι στο χερι δεν τον θεωρουσαν Ελληνα και ανδρα αλλα γυναικα.

Δεν υπηρχε μεγαλυτερη ατιμωση και προσβολη για εναν γνησιο Ελληνα ανδρα απο το να τον διωξουν απο τον Ελληνικο-ρωμαικο στρατο για οποιαδηποτε αιτια.

Αμεσως εχανε την κοινωνικη του θεση και υποσταση.







Ο Ιωαννης Κουρκουας (Τζιμισκης) συνεναισε στην δολοφονια του Αγιου Αυτοκρατορα Νικηφορου Φωκα, ο οποιος ηταν και θειος του διοτι οχι μονον του αφαιρεσε ολα τα στρατιωτικα του αξιωματα, αλλα τον εκανε απλο πολιτη και τον εθεσε σε κατ οικον περιορισμο.

Δεν του επετρεψε ο Αγιος Νικηφορος να πολεμα ουτε ως απλος στρατιωτης.

Εκεινους τους αιωνες δεν υπηρχε μεγαλυτερη προσβολη απο το να μην πολεμας για την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια, τον Κυριο Ιησου Χριστο αλλα και για την προστασια του αμαχου Ελληνικου πληθυσμου.



Ενδεικτικη ειναι η ενεργεια της μεγαλυτερης Ελληνιδας φιλοσοφου μαζι με την Υπατια, της Πριγκιπισσας Αννας Κομνηνης, η οποια μεσολαβησε στον πατερα της τον αυτοκρατορα Αλεξιο τον α Κομνηνο, να μην τιμωρησει τον αξιωματικο αρμενικης καταγωγης τον Αλεξιο Μουσελε, διοτι ηταν γεναιος στα πεδια των μαχων.

Οι Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας αποτελουσαν τον κορμο του Ελληνικου (ρωμαικου) στρατου.
 Εδωσαν  τους πιο γεναιους Ελληνες στρατιώτες σε κάθε εποχη,για την Ελληνικη αυτοκρατορια.
Οι οικογενειες αυτές κατειχαν μονιμος τα ανωτατα στρατιωτικα αξιωματα της αυτοκρατοριας.
Φυσικα οι οικογενειες αυτές κατειχαν και όλα τα αλλα ανωτερα, και των μεσαιων βαθμιδων αξιωματα της στρατιωτικης ιεραρχιας.

Καποιοι από τους Ελληνες στρατιωτικούς της Μικρας Ασιας, εγιναν ακομη και βασιλεις (Φωκάδες, Κομνηνοι, Ρωμανος δ, Ρωμανος γ Αργυρος).

Οι Ελληνικες οικογενειες ηταν αυτές που διοικουσαν στρατιωτικα και πολιτικα το κρατος σε όλη την διαρκεια ζωης του.
Οι εκάστοτε στρατηγοι του κάθε θεματος, ηταν ταυτόχρονα και πολιτικοι διοικητες. 
Οι Ελληνικες οικογενειες αυτές ηταν οι Φωκάδες, οι Σκληροι, οι Αργυροι, οι Μελισσηνοι, οι Δαλασσηνοι, οι Κομνηνοι, οι παλαιολογοι, και πολλοι αλλοι. 
Ολες αυτές οι Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας στο περασμα των αιωνων εχασαν εκατοντάδες η και χιλιαδες συγγενείς στα πεδια των μαχων. 
Εκατοντάδες χιλιαδες μελη των οικογενειων αυτων πεθαναν αιχμάλωτοι στα χερια των Μωαβιτων (νεα ονομασια των Αγαρηνών.
Αυτό γινοταν διοτι, οταν ηταν αιχμάλωτοι, στα χερια των αγαρηνων, δεν δεχτηκαν ποτε να αλλαξουν πιστη, να αλλαξουν εθνικοτητα, οι Ελληνες στρατιωτικοι της Μικρας Ασιας, και από Ελληνοχριστιανοι, να γινουν Αραβοσαρακηνοι.
Για αυτό πεθαιναν στα χερια των εχθρων μας κατω από φρικτα βασανιστήρια.

Η Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια ,ηταν στρατιωτικο κρατος, εξαιτιας των αμέτρητων εχθρων, και των συνεχομενων πολεμων σε ολη την διαρκεια ζωης του Ελληνικου (ρωμαικου) κρατους.


loading...