ΔΙΚΑΙΩΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ Ο ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΚΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
















ΠΟΡΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΝΙΚΕΣ ΕΩΣΦΟΡΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ.

ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ
ΑΓΩΝΕΣ ΕΒΡΑΙΚΟΙ ;

ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 
ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ;

ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ
ΜΕΓΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ; 

Με τον ερχομο των εβραιων δωδεκαθειστων απο την Αιγυπτο αρχισε η καταστροφη καθε τι του Ελληνικου.

Η αρχαιοι Ολυμπιακοι αγωνες ηταν για να βελτιωνουν το σωμα, το ηθος και τοιο πνευμα. 

Ομως σταδιακα ολα αυτα αλλαξαν. Σημερα θα δουμε το γιατι.

Στα αξιωματα των αρχαιων Ελληνων υπηρχε μεταξυ αλλων η πεποιθεση οτι εχουμε μετά θάνατον ζωη, οπως μας διδαξε ο υπατος των Φιλοσοφων ο Αριστοκλης.  

Οσοι εφευγαν απο την ζωη ηταν ιερα προσωπα για τους αρχαιους. 

Οι περισσοτεροι αθλητικοι αγωνες γινονταν για να τιμηθουν καποιοι σημαντικοι αποδημησαντες.

Στον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο ειχαν εξεχουσα θεση οι αθλητικοι αγωνες με τους οποιους τιμουσαν ολα τα σημαντικα προσωπα τα οποια ειχαν φυγει απο την ζωη. 
Συνεπως οι Ολυμπιακοι αγωνες δεν ηταν καθαρα αθλητικοι αγωνες αλλα ηταν αγωνες αθλητικοι και θρησκευτικοι παραλληλα διοτι τιμουσαν τους νεκρους.

Ταυτοχρονα στους Ολυμπιακους αγνωννες λατρευοταν οι Αιγυπτιοι δαιμονες του εβραικου-φοινικικου δωδεκαθεου. 
 

Η συμμετοχη και ειδικα η νικη ενος αθλήτη στους Ολυμπιακους καθως και σε ολους τους πανελληνιους αγωνες ειχε πολυ σημαντικη αξια για αυτο οι νικητες των αγωνων και ειδικα αυτοι οι οποιοι κερδιζαν στους εβραικους-φοινικικους Ολυμπιακους αγωνες ειχαν την εκτιμηση πολλων Ελληνων ενω απολαμβαναν διαφορα προνομια. 

Ολες αυτες οι δοξες και οι τιμες αρχισαν σταδιακα να δημιουργουν εναν αθεμιτο ανταγωνισμο αναμεσα στις αρχαιες Ελληνικες πολεις.


Οι υπερβολες στην αθλητικη εκγυμναση με στοχο την διακριση στους αρχαιους Ολυμπιακους αγωνες, η αναξιοπρεπης συμπεριφορα, η ηθικη υποβαθμιση και η διαφθορα ειναι κατι το οποιο θα αναφερουν οι Ελληνες σοφοι στις διδασκαλιες τους. 

Με μοναδικο κινητρο την νικη αρκετοι αθλητες εχαναν το μετρο και δεν συνδυαζαν σωστα την αναπτυξη του σωματος και του πνευματος.


 

Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.



Μετα απο την εκστρατεια στην Περσια, την Αιγυπτο, και ολη την Ανατολη απο τον Ελληνα στρατηλατη τον Μεγα Αλεξανδρο οπου ο Ελληνισμος εξαπλωθηκε και διαδωθηκε εντονα σε πολλα αλλα εθνη θα εχουμε παραλληλα αναμεσα σε πολλα αλλα και την παρακμη των Ολυμπιακων αγωνων.
Αυτο γινοταν για ενα ακομη λογο καθως το εβραικο δωδεκαθεο ειχε επιφερει κορεσμο και πανω απο ολα πνευματικη και ηθικη καταπτωση μεσα απο τις ανθρωποθυσιες, το φαγωμα των θυσιασμενων, τις πασης φυσεως σεξουαλικες ανωμαλιες, τους ευνουχισμους των ανρδων, την καταναγκαστικη εκπορενευση ολων των γυναικων και τον θεσμο της δουλειας.  
Αλλωστε οι Ελληνικοι Ολυμπιακοι αγωνες μετα την εισβολη των αλλοδαπων Φοινικων απο την Αιγυπτο ,αρχισαν σταδιακα να γινονται καθαρα εβραικη υποθεση με εωσφορικες τελετες και ολα τα γνωστα.  
 
Το θρησκευτικο συναισθημα των αρχαίων Ελληνων ειχε εξασθενισει πλεον. 



Η χαριστικη βολη στους αγωνες δωθηκε με την κατακτηση της Ελλάδας από τους αρχαιους Ρωμαιους. 


 Για οσους δεν γνωριζουν η Ρωμαικη αυτοκρατορια ιδρυθηκε από αλλοδαπούς εωσφοριστες δωδεκαθειστες “νεοταξιτες” στην αρχαια ρωμη, στην θεση της διαλυμενης περσικης αυτοκρατοριας από τον Ελληνα Μακεδονα τον Μεγα Αλεξανδρο.

Ο σκοπος της δημιουργιας της ρωμαικης αυτοκρατοριας ηταν η κατακτηση της Ελλαδος, και η δημιουργια (αργοτερα) του παγκοσμιου κρατους (Pax Romana).


Aκομη οι εωσφοριστες-νεοταξιτες ηθελαν με την δημιουργια της ρωμαικης αυτοκρατοριας, να κερδισουν χρονο, ώστε να ξαναδημιουργησουν την ανατολικη εωσφορικη αυτοκρατορια την περσικη.


Οι ιδιοι οι ρωμαιοι συγκλητικοι με πολυ μεγαλη υπερηφανεια δηλωναν δημοσια οτι η αρχαια Ρωμη ειναι η νεα πορνη Βαβυλωνα. 


Η Αρχαια Βαβυλωνα ηταν παλαιοτερο παγκοσμιο κεντρο του εωσφορισμου.



Με την εισβολη των αρχαιων Ρωμαιων στην Ελλαδα ηρθε και το τελος των Ολυμπιακων αγωνων. 

Οι κατακτητες ρωμαιοι ως παγκοσμια υπερδυναμη (pax romana), επιθυμουσαν να εχουν  την υπεροχη εναντι των κατεκτημενων λαων και στον αθλητισμο. 


Ενδεικτικο ειναι οτι   η 175η Ολυμπιαδα εγινε στην αρχαια
Ρώμη την παγκοσμια πρωτευουσα.

Αρκετοι Ρωμαιοι Αυτοκρατορες και αξιωματουχοι ελαβαν μερος στους αγωνες.


Ο Παυσανίας μας αναφερει στα εργα του αρκετες πληροφοριες καθως ως περιηγητης πηγαινε ο ιδιος και παρακολουθουσε τους Ολυμπιακους αγωνες.
 

Την εποχη την οποια ζουσε ο Παυσανιας οι Ολυμπιακοι αγωνες δεν ηταν πλεον πανελληνιοι αλλα διεθνεις διοτι συμμετειχαν αθλητες απο πολλα διαφορετικα εθνη. 
 


Οι Ολυμπιακοι αγωνες της Ρωμαικης εποχης  δεν ειχαν μεσα τους τιποτε απο το αρχαιο Ελληνικο πνευμα ενω το βασικοτερο ηταν οτι δεν ηταν Ελληνικη αλλα διεθνεις αγωνες.
 

Ηταν αθλητικοι αγωνες στα πλαισια της εωσφορικης ρωμαικης παγκοσμιοποίησεως οπως ειναι και οι σημερινοι συγχρονοι Ολυμπιακοι αγωνες.

Η γελοιοποιηση του Ολυμπιακου πνευματος δεν ειχε τελειωμο εκεινη την εποχη.

Οι αγωνες τον καιρό εκεινο, ηταν αστειοι καθως ακομη και παρανοικοι και σεξουαλικα ανωμαλοι  εωσφοριστες αυτοκρατορες οπως για παραδειγμα ο Νερων, ο που  ελαβε 1808 στεφάνια ως νικητης των αγωνων, εκαναν τον θεσμο φαιδρο και αναξιοπιστο.

Αυτο το εκανε ο Νερωνας διοτι δωροδοκουσε διαφόρους αξιωματουχους κατά τον Σουετώνιο (Νέρων 22-24).

Το 393 μ.Χ, έτος της 293ης Ολυμπιαδος, ο αγιος Θεοδοσιος θα βαλει τελος στην απαραδεκτη εωσφορικη εβραικη αθλητικη διοργανωση. 


Ο αγιος Θεοδοσιος καταργησε επι της ουσιας κάτι που ειχε χασει αιωνες πριν το πραγματικο του ηθικο Ελληνικο νοημα και ιδεωδες.


Ο αρχαιος κοσμος σαπισμενος απο το εβραικο δωδεκαθεο σε αποσύνθεση ,χωρις καμια δυνατοτητα αντιστασεως.

Η αρχαια ρωμη εσβηνε αργα και σταθερα οπως γινοταν με τον αρχαιο Ελληνικο κοσμο εξαιτιας του εβραικου-φοινικικου δωδεκαθεου. 

ΠΩΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ; 




Οι Ελληνες δεχομενοι πλεον τον Χριστιανισμο, εχουν αναστηθεί πνευματικα και ηθικα.

Αντιθετος η ρωμαικη αυτοκρατοριια, με την σειρα της σαπιζε πνευματικα, ηθικα και κατ επεκταση πολιτικα , στρατιωτικα από το εωσφορικο δωδεκαθεο , τον φοινικικο παγανισμο. 




Ολο αυτό το διαστημα που σταδιακα εσβηνε η αρχαια ρωμαικη αυτοκρατορια, ο Ελληνισμος, οι Ελληνες αναστηθηκαν πνευματικα ,ηθικα μεσω του χριστιανισμου, της ηθικης ζωης, και των χρηστων ηθων. 



Το κομβικο σημειο για την αλλαγη της παγκόσμιας ιστοριας είναι ο Αγιος Φλαβιος Βαλεριος Κωνσταντινος. 
Ο Αγιος Κωνσταντινος, ως ένα τεραστιο πολιτικο μυαλο ειδε το τελος της σχεδόν ετοιμοθάνατης ρωμαικης αυτοκρατοριας ,εξαιτιας του εωσφορικου δωδεκαθεου. 

Θελωντας να κρατησει το Ρωμαικο κρατος στην ζωη, και να μην εχει το τελος του αρχαιου Ελληνικου κοσμου, πηρε την ιστορικη αποφαση να παραδωσει την διοικηση του Ρωμαικου κρατους στους αναγεννημενους από τον Χριστο και τον Πλατωνα Ελληνες.

Ηξερε πολύ καλα ο Αγιος Κωνσταντινος ότι μονον με αυτον τον τροπο θα ανανεωσει, σε πνευματικο , ηθικο, πολιτικο, στρατιωτικο, κοινωνικο επιπεδο το ετοιμοθανατο ρωμαικο κρατος. 
Επειτα ειχε το παράδειγμα των αρχαιων Ελλήνων οι οποιοι, σαπισαν ηθικα, πνευματικα από το δαιμονικο δωδεκαθεο, την σεξουαλικη διαφθορα (ανωμαλια), η οποια αποτελει αναποσπαστο “θρησκευτικο” λατρευτικο τυπικο των Εωσφοριστών από την πρωτη φορα που λατρεψαν τον Εωσφορο ως ‘θεο” τους, στον πλανητη γη.

Για αυτους τους λογους οι αρχαιοι Ελληνες δεν μπορεσαν να αντιταξουν καμια απολυτως αντισταση εναντια στους Ρωμαιους κατακτητες, και επεσαν κατ ουσιαν αμαχητί.


 Οι Αρχαιοι Ελληνες, και oi αρχαιοι ρωμαιοι βρεθηκαν ακριβως στην ιδια κατασταση, εξαιτιας του δωδεκαθεου.


Στην ιδια λοιπον ακριβως κατασταση βρεθηκαν και οι προγονοι μας οι αρχαιοι Ελληνες κασι οι αρχαιοι ρωμαιοι εξαιτιας του Αιγυπτιακου εβραικου δωδεκαθεου. 

Ομως με το που γνωρισαν τον Χριστιανισμο αμεσως αλλαξαν τα δεδομενα για το εθνος μας. 

Το βασικο σημειο ηταν οταν η πλειοψηφια των Ελληνων εγκατελειψε το εωσφορικο φοινικικο δωδεκαθεο για να ασπαστει τον μοναδικο αληθινο θεο-δημιουργο.

Τον αληθινο θεο δημιουργο τον αναγνωριζαν και τον  διδασκαν ολοι οι Ελληνες φιλοσοφοι με προεξεχων τον Υπατο των φιλοσοφων τον Αριστοκλη.  

Το Ελληνικο εθνος μετα την εισβολη των σκλαβων απο την Αιγυπτο οι οποιοι ηταν σημιτικης καταγωγης αρχισε να οδηγειται αργα και σταθερα προς τον αφανισμο. 

Αυτο διοτι επεβαλλαν το εωσφορικο δωδεκαθεο καθως και πασης φυσεως τρελα ανωμαλια και καταστροφη. 

Μεσα απο την απιστευτη σεξουαλικη διαφθορα της ανθρωποθυσιες και τον θεσμο των δουλων το Ελληνικο εθνος δεν ειχε καμια ελπιδα επιβιωσεως.

Εκτος απο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους και ενα μικρο κομματι γνησιων Ελληνων η μεγαλη πλειοψηφια ακολουθουσε τον εωσφορισμο και το ξενοφερτο απο την Αιγυπτο δωδεκαθεο.

Οι συνεπειες του εωσφορισμου ηταν να σαπισει ηθικα και πνευματικα ο αρχαιος Ελληνικος κοσμος με αποτελεσμα να ακολουθησει η πολιτικη, η στρατιωτικη και φυσικα η κοινωνικη διαλυση του Ελληνικου εθνους. 

Εκτος απο τα προαναφερομενα οι φοινικες εωσφοριστες απο την Αιγυπτο προκαλεσαν τρομερους εμφυλιους σπαραγμους μεταξυ των αρχαιων Ελληνικων πολεων.  

Οταν θα ερθουν οι εωσφοριστες-νεοταξιτες οι ρωμαιοι να κατακτησουν την Ελλαδα θα βρουν τους Ελληνες εντελως αδυναμους, σε αθλια κατασταση χωρις να ειναι σε θεση να ανισταθουν και να υπερασπιτουν την πατριδα τους.

Ουδεποτε ειχε βρεθει το Ελληνικο εθνος σε παρομοια κατασταση απο την ημερα την οποια ειχε δημιουργηθει.

Μονον δυο φορες εχει γινει αυτο απο καταβολης κοσμου κατα την αρχαια εποχη αλλα και την συχρονη στην οποια ζουμε εμεις σημερα.

Χωρις καμια απολυτως αντισταση οι ρωμαιοι κατεκτησαν την αρχαια Ελλαδα. 

Οτι δεν επετυχαν οι φοινικες δωδεκαθειστες με  την περσικη αυτοκρατορια την Εσθηρ και τον Μαρδοχαιο, το κατορθωσαν με το νεο τους δημιουργημα την ρωμαικη αυτοκρατορια. 

  
Εντουτοις σχεδον απο την ημερα κατακτησεως του Ελληνικου εθνους θα αρχισει και η αντιστροφη μετρηση για τους αρχαιοιυς ρωμαιους. 

Η ρωμαικη αυτοκρατορια αποσυντιθεται αργα και σταθερα οπως ειχε γινει προηγουμενος με τον αρχαιο Ελληνικο κοσμο.   
 

Ειναι γεγονος οτι η ανασταση Ελληνικου εθνους εγινε 
με τον ερχομο ομως του Χριστου και τις διδασκαλιες των αποστολων, οι Ελληνες θα ασπαστουν τον χριστιανισμο και θα αναστηθουν ηθικα, πενυματικα και  στην συνεχεια σε ολους τους τομεις.  



ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ


Οταν στην θεση του εωσφορικου εβραικου δωδεκαθεου
πηρε ο Χριστιανισμός, αλλαξε η παγκοσμια ιστορια και σωθηκε ο πλανητης και ενα μερος των ανθρωπων απο τον ολοκληρωτικο αφανισμο.

Επανερχομενος στους εβραικους Ολυμπικακους αγωνες
αυτοι δεν ηταν μονον αθλητικοι αγωνες αλλα ηταν πανω απο ολα σατανιστικοι, με αγωνιστικες ιεροπραξιες και τελετουργιες παγανιστικες. 


Ενας ακομη παρα πολυ σημαντικος λογος για τον οποιο καταργησε ο Αγιος Θεοδοσιος τους εβραικους ολυμπιακους αγωνες ειναι οτι οι γυναικες ειχαν δικαιωμα να παρακολουθουν τους πορνικους παγανιστικους αγωνες με αποτελσμα να οδηγουνται στην σεξουαλικη διαφθορα και τον εωσφορισμο.

Επειδη ειχαν δικαιωμα να παρακολουθουν οι γυναικες τους αγωνες επι τουτου δεν επιτρεποταν να αγωνιζονται ντυμενοι οι ανδρες αθλητες.

Οι μοναδικες γυναικες οι οποιες ειχαν δικαωμα να παρακολουθουν τους γυμνικους αγωνες μεσα στο σταδιο της αρχαιας Ολυμπιας ηταν οι οι μαυρες μαγισσες,οι ιερειες της εβραικης-Αιγυπτιακης θεας Δημητρας-Ισιδος. (1)
Σχετικα με την απαγορευση της συμμετοχης των γυναικων στους Ολυμπιακους αγωνες υπηρχαν ειδικες διαταξεις οπως μας αναφερει ο Παυσανιας. 

Η ποινη για οσες γυνναικες θα παρακολουθουσαν παρανομα τους αγωνες θα ηταν να τις πεταξξουν απο τον Τυπαιον ορος και να τις σκοτωσουν (Παυσανιας V 6.7).

Εντουτοις υπηρχαν καποιες κατηγοριες γυναικων στις οποιες επιτρεποταν να συμμετεχουν και να παρακολουθουν τους εβραικους Ολυμπιακους αγωνες.

Αυτες ηταν οι Ελληνιδες παρθενες και οι ανυπαντρες οι οποιες 

συμμετειχαν και στις εωσφορικες εβραικες τελετες στις οποιες γινοταν καθε σεξουαλικη ανωμαλια και διαστροφη (Παυσανιας V 13.9) και (Παυσανιας VI 20.9).  


Aκομη ο Παυσανιας μας αναφερει οτι απο ολα τα εβραικα ολυμπιακα αγωνισματα 

οι γυναικες ειχαν δικαιωμα συμμετοχης μονον στους Ιππικους αγωνες.  


Η επιλογη των αγνων Ελληνιδων γυναικων απο τους εβραιους ιερεις του δωδεκαθεου γινοταν σκοπιμα με μοναδικο στοχο να αυξανεται η δαιμονολατρεια, η σεξουαλικη διαφθορα, η ανομια και η αταξια ωστε να επελθει η πνευματικη,  η ηθικη καταπτωση για να επακολυθησει η πολιτικη, η στρατιωτικη και η κοινωνικη καταρρευση του Ελληνικου εθνους.

Η ενεργεια του Αγιου Θεοδοσιου να καταργησει τους εβραικους ολυμπιακους αγωνες ειναι μια πραξη υπερμετρης αγαπης προς τον  αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο τον οποιο αγαπουσε και υποστηριζε παρα πολυ και δεν αντεχε να βλεπει τον εξευτελισμο του.


Πανω απο ολα ομως η ενεργεια του αυτη αποσκοπουσε στην προστασια του Ελληνικου-ρωμαικου κρατους.


OI ΑΓΙΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΕΖΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ
ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ.
Την εποχη του αγιου Θεοδοσιου εζησαν οι 5 μεγαλυτεροι Ελληνες νεοπλατωνικοι φιλοσοφοι του μεσαιωνα. 

Αυτοι ηταν ηταν ο μεγας Βασιλειος, ο αγιος Ιωαννης ο Χρυσοστομος, ο αγιος Γρηγοριος ο Ναζιανζηνος, ο αγιος Γρηγοριος Νυσσης και η φιλοχριστιανη Αλεξανδρινη φιλοσοφος η Υπατια. 

Την εποχη εκεινη και οι πεντε τεραστιοι νεοπλατωνικοι διδασκουν τον Αριστοκλη εχοντας παντοτε την αμεριστη υποστιριξη του αυτοκρατορα του μεγα Θεοδοσιου.

Ο Θεοδοσιος γνωριζει προσωπικα καποιους απο τους φιλοσοφους, τους αγιους ιεραρχες και τους στηριζει στο επιστημονικο τους εργο το οποιο δεν ηταν αλλο απο την ενσωματωση ολοκληρης της Πλατωνικης διδασκαλιας στον Χριστιανισμο. 

Με την ολοκληρωση αυτου του μοναδικου στο ειδος του για τα παγκοσμια χρονικα φιλοσοφικου και πολυ ανεκτιμητου πνευματικου εργου καθως οι Ιεαραρχες μετετρεψαν τον ιουδαικο χριστιανισμο σε καθαρα Ελληνικο, για αυτο αμεσως ο Αγιος-Μεγας Θεοδοσιος τον Μαιο του 381 μ.χ. θα ανακηρυξει τον Ελληνικο πλεον χριστιανισμο σε επισημη θρησκεια της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.

Εαν ο αγιος Θεοδοσιος ηταν εναντια στον Ιερο αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο δεν θα επετρεπε ποτε και σε καμια περιπτωση την ενσωματωση αυτουσιας της διδασκαλιας του Αριστοκλη στην χριστιανικη θρησκεια.

Ακομη αμεσα ο αυτοκρατορας Θεοδοσιος θα τιμωρουσε τους τρεις ιεραρχες και θα τους αφαιρουσε ολα τα εκκλησιαστικα τους αξιωματα.  

Φυσικα θα απαγορευε την διδασκαλια του Πλατωνα και στους αγιους ιεραρχες στην φιλοχριστιανη Υπατια αλλα και σε ολους τους υπολοιπους φιλοσοφους. 

Αυτο ομως ειναι κατι το οποιο δεν το εκανε ποτε ο Αγιος Θεοδοσιος.

Μεταξυ αλλων θα εκλεινε και ολες τις φιλοσοφικες σχολες.

Ο αγιος Θεοδοσιος εδωσε Ελληνοχριστιανικη παιδεια στα παιδια του και αυτα με την σειρα τους στα δικα τους παιδια με αποτελεσμα να ανοιξει ο δρομος στην Ελληνιδα αγια Ευδοκια-Αθηναιδα να εξελιξει και να επανιδρυση την ανωταση φιλοσοφικη πανεπιστημιακη σχολη της πολης-Κωνσταντινουπολεως.


Το σωτηριο ετος 425 μ.χ. με  διαταγμα του Θεσοδοσιου του β αναβαθμιζεται και επανιδρυεται η ανωτατη φιλοσοφικη σχολη της πολης κατοπιν επιθυμιας της αγιας αυτοκρατειρας Ευδοκιας-Αθηναιδας.

Χωρις την ενωση του Χριστιανισμου και του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου ηταν αδυνατον να γινει ο Ελληνισμος παγκοσμια αυτοκρατορια και να φτασει στην κορυφη του κοσμου. 


Οι αγιοι πατερες της ορθοδοξης εκκλησιας κρατησαν οτι πολυτιμο ειχε ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος, οπως οι διδασκαλιες του Πλατωνα και του Αριστοτελη και φυσικα χρησιμοποιουσαν την κορυφαια γλωσσα στον κοσμο την Ελληνικη. 




Σκεφτειτε οτι ο Ελληνικος πολιτισμος δεν ηταν αρκετος απο μονος του για να φτασει στην κορυφη του κοσμου το Εθνος, για αυτο και επρεπε να ενωθει ο Ελληνικος πολιτισμος με τον χριστιανισμο.   

Ο Ελληνικος πολιτισμος και ο Χριστιανισμος θα ενωθουν ωστε να γινει για μια και μοναδικη φορα η Ελλαδα παγκοσμιο κρατικο μορφωμα.


Ο Χριστος και ο Πλατωνας ειναι τα θεμελια της αυτοκρατοριας. Απο εκει ο Ελληνισμος θα παρει αστειρευτες δυναμεις για να μεγαλουργησει και να επιβιωσει. 

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ  ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ  ΜΕΓΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ;















(1) ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ 

Οι μεγαλυτεροι Ελληνες σοφοι και επιστημονες εχουν κανει αναφορες για το ξενοφεερτο δωδεκαθεο απο την Αιγυπτο. Μεταξυ αυτων ηταν οι Αριστοκλης, Ηροδοτος, Ισοκρατης, Εκαταιος κλπ.


Τιμη και δοξα σε ολους τους αρχαιους Ελληνες (φιλοσοφους, σοφιστες) που δεν φοβηθηκαν τους σκλαβους σημιτικης, αιγυπτιοχεμιτικης καταγωγης που κατελαβαν την Ελλαδα, για αυτό εγραψαν για αυτους και το δαιμονικο δωδεκαθεο που μας εφεραν, παρα τις εξοριες, τις θανατικες ποινες με κωνειο, το κλεισιμο των φιλοσοφικων σχολων, το καψιμο των βιβλιων τους.

Μονον στην αρχαια Αθηνα θανατωθηκαν και εξοριστηκαν πανω από 500 Ελληνες φιλοσοφοι, σοφιστες, επιστήμονες διοτι καταδικαζαν το  εωσφορικο δωδεκαθεο. 

Ολοι οι μεγαλοι Ελληνες φιλοσοφοι και σοφιστες διδαξαν ότι το δωδεκαθεο δεν είναι μονον δαιμονικο, αλλά ταυτόχρονα είναι αστειο και αναξιο του κορυφαιου πολιτισμου στον κοσμο, ο οποιος είναι ο Ελληνικος. 

Στο εργο του Πλατωνα με την επωνυμια Τιμαιος, καταλαβα ότι γεωμετρια σε τοσο υψηλο επιστημονικο επιπεδο δεν ειχε ξαναγραφτει παγκοσμίως. Τοτε για πρωτη φορα στην ζωη μου δημιουργηθηκε η εξης απορια: 

Πως ηταν δυνατον οι Αρχαιοι προγονοι, οι οποιοι δημιουργησαν τις επιστημες, τις εξελιξαν, εγραψαν όλα αυτά, τα αριστουργήματα, που κανενα εθνος δεν μπορει να δημιουργησει, ταυτόχρονα να πιστευουν σε δωδεκα ανυπαρκτους, δαιμονικούς, ανωμαλους, αιμομίκτες,”θεους”; 

Ηταν αδυνατον  οι μεγιστοι του πλανητη γη να πιστευουν σε ανθρωποθυσιες, σε φαγωμα των θυσιασμένων, σε θυσιες ζωων, σε ευνουχισμο νεων αγοριων, σε εκπορνευση κοριτσιων, σε “λιτανειες” ομοιοματων του ανδρικου γεννητικου οργανου, και σε απίστευτες σεξουαλικες ανωμαλίες.


Εκτος από τον Πλατωνα εχουμε αναφορες από τον Ηρόδοτος στο εργο του Ευτερπη, και στον Ισοκράτη, στα εργα του Ελένης εγκωμιον, Πανηγυρικος, Παναθηναικος.



Ο  ΙΕΡΟΣ ΠΛΑΤΩΝ


Οι Ελληνες είναι αυτοχθονες και δεν μπορουν να τους διοικουν λαθροεπηλιδες. Για αυτό και ο Ιερος Πλατων, στον Μενεξενο ,εγραψε ότι εμεις οι γνήσιοι Ελληνες , δεν ειμαστε βαρβαρομικτοι, δεν ειμαστε ουτε Καδμοι, ουτε Δαναοι, ουτε Πελοπες , ουτε Αιγυπτοι. 
Για αυτό το μισος μας αυξάνεται εναντιον ολων αυτων των αλλοδαπών, οι οποιοι ερχονται συνεχεια , στην αρχαια Αθηνα.
 Ο Πλατωνας αν και γνωριζε τον θεσμο της φιλοξενιας και ότι ο φιλοξενούμενος είναι ιερο προσωπο, εντουτοις διοτι στην περιπτωση αυτή είχαμε μαζικη εισβολή λαθροεισβολεων ,για αυτό μιλα με τοσο μισος εναντιον των αλλοδαπών κατακτητών.

Ο ΜΕΓΑΣ ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ;

Εξαιτίας αυτης της νικηφόρου εκστρατείας των Ελλήνων στην Τροία, επήλθε τόσο μεγάλη μεταβολή, ώστε ενώ προηγουμένως οι βάρβαροι, που ζούσαν δυστυχισμένοι στους τόπους τους, και ο Δαναός, αφού έφυγε από την Αίγυπτο, κατέλαβε το Άργος, ο Κάδμος ο Σιδώνιος έγινε βασιλιάς της Θήβας, οι Κάρες αποίκησαν τα νησιά και ο Πέλοπας κυρίευσε την Πελοπόνησο, οι μετά από αυτού του πολέμου, το γένος μας γνώρισε τόση ακμή ώστε κατάφερε να αφαιρέσει από τους βάρβαρους μεγάλες πόλεις και τεράστιες εδαφικές εκτάσεις (Ισοκράτης Ελένης εγκώμιο 68 – 69).



Ολοι αυτοι οι τεράστιοι προγονοι μας γραφουν για τους σκλαβους σημιτικης, χεμιτικης καταγωγης κλπ που εφυγαν απο την Αιγυπτο και ηρθαν στην Ελλαδα. 


Οι Σκλαβοι αυτοι με αρχηγούς τους Καδμο, Πελοπα, Δαναο, Λυγκεα, Αιγυπτο, κλπ κατελαβαν δια των οπλων την Στερεα Ελλαδα, Πελοποννησο, και επεβαλαν το δαιμονικο δωδεκαθεο, το οποιο ειχαν ως “Θρησκεια” στην Αιγυπτο, οπου ηταν σκλαβοι. (2)

 Αυτοι λοιπον οι σκλαβοι καταφεραν δια της βιας και της απατης να επιβαλλουν το δαιμονικο δωδεκαθεο στον αγραμματο Ελληνικο λαο της εποχης εκεινης. 

Οι Ελληνες φιλοσοφοι  σοφιστες, ποιητες, ιστορικοι δεν δεχτηκαν ποτε αυτην την
ξενοφερτη δαιμονικη και αστεια θρησκεια από την Αιγυπτο ως κατι σοβαρο. 


Αλλωστε αυτό ηταν αδυνατον να συμβει καθως η φαιδροτητα του δωδεκαθεου ξεπερασε κάθε οριο. Ενδεικτικα σας αναφερω ότι στην αρχαια Αιγυπτο εκαναν ειδικες τελετες μαυρης μαγειας σε σφαγμενα βοδια.
Μετα επαιρναν τα κεφαλια των βοδιων στα οποια εδιναν ειδικες καταρες, ενω εν συνεχεια πηγαιναν στην αρχαια αγορα της Αιγυπτου και εάν δεν εβρισκαν Ελληνες να τα πουλησουν τοτε τα πετουσαν στον ποταμο, εβριζαν και εφευγαν απογοητευμενοι. 

Ακομη απαγορευαν οι σατανιστες Αιγύπτιοι τους υπολοιπους να τρωνε από πηρουνια Ελληνων, να φιλουν Ελληνιδες, Ελληνες στο στομα. 

Eννοείται ότι οι αρχαιοι αιγυπτιοι εκαναν και περιτομη μεταξυ αλλων. 

Στο β βιβλιο του με την επωνυμια Ευτερπη, ο Ηροδοτος είναι πολύ περιγραφικος σχετικα με την προελευση του δαιμονικου δωδεκαθεου που μας το εφεραν από την Αιγυπτο. Πολύ αστεια ειναι η περιγραφή των αλλοδαπών γυναικων, οι οποιες ηταν ιέρειες στο δαιμονικο μαντειο της Δωδωνης. 

Οι βαρβαρες αυτές ιέρειες μιλουσαν μια πόλυ ασχημη βαρβαρικη διαλεκτο, που εμοιζε με διαλεκτο πουλιων. Για αυτό τον λογο της αποκαλουσαν οι ντοπιοι περιστερες.

Οταν καποτε η μια από αυτές τις δαιμονικες ιέρειες, μιλησε με μια πιο ηπια διαλεκτο, τοτε ειπαν οι ντοπιοι κατοικοι της Ηπειρου, οτι η περιστερα μιλησε με ανθρωπινη λαλια. Φυσικα οι αλλοδαπες σκλαβες ηταν μελαμψες.

 Ο Παυσανίας στο εργο του Αρκαδικα μας αναφερει ότι οι σατανιστες ιερεις του Λυκαιου Διος εκαναν τελετες μαυρης μαγειας όπως οι σημερινοι ζουλου, και ινδιάνοι, για να ερθει βροχη σε περιοδους ξηρασίας. 


Οσο για τα περιβοητα δαιμονικα Ελευσινια “μυστηρια”, η κατασταση καταντα τελειως αστεια, καθως η “θεα” Ισιδα αναζήτα στα περατα της γης το κομενο μοριο του Οσιρι. Ο Οσιρις ηταν αδερφος και ταυτόχρονα εραστης της Ισιδας. Την Ισιδα όμως ηθελε για ερωμενη ο άλλος της αδερφος και αδερφος του οσιρι, ο σηθ(Τυφωνας).


Ο Σηθ ζηλευε ότι τα αλλα δυο αδερφια του ηταν εραστες, για αυτό σκοτωσε τον Οσιρι, για να γινει εκεινος εραστης της Ισιδας.

Η δαιμονικη θεα Ισιδα όμως με τελετες μαυρης μαγειας μπορεσε να ενωσει τα διαμελισμένα κομματια του εραστη-αδερφου της. 


Όμως της ελειπε όμως το πιο βασικο για εκεινη το μοριο. Τοτε αρχισε να το αναζήτα σε ολη την γη. Η αναζητηση αυτή είναι η βαση των Ελευσίνιων “μυστηριων”. 

Την Ισιδα , την δαιμονικη θεα από την Αιγυπτο της αλλαξαν το ονομα, όπως εκαναν με ολους τους δαιμονικούς θεους, και την ονομασαν Δημητρα. Ηρόδοτος β Βιβλιο Ευτερπη. 

Το μισο Β βιβλιο του Ηροδοτου εχει απίστευτες λεπτομέρειες σχετικα με την προελευση του δωδεκαθεου από την αιγυπτο.



 Η αποθεωση σχετικα με την ηθικη και πνευματικη εξαθλιωση που επεφερε το δωδεκαθεο ερχεται όταν οι αρχαιοι Αθηναιοι καλουν τον μαυρο μαγο ονοματι Επιμενιδη να τους γλυτωσει από το Κυκλωνειο αγος. 
Δηλαδη να διωξει με μαγικα την τρομερη αυτή ασθενεια. Ματαια προσπαθουσε ο επιστημονας Ιατρος Ιπποκράτης να εξηγησει οτι η αρρωστια είναι φυσικο αιτιο, και ότι μονον εκεινος μπορουσε να την θεραπευσει ως Ιατρος. 



Παραλληλα τους ελεγε ο Μεγιστος Ιπποκράτης ότι δεν είναι σοβαρος τροπος θεραπειας αυτος με μαυρη μαγεια κλπ. 

Όμως ο αγραμματος και εξαθλιωμένος οχλος της αρχαιας Αθηνας δεν ηταν σε θεση να καταλαβει τι ελεγε ο Ιπποκράτη.

loading...

46 thoughts on “ΔΙΚΑΙΩΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ Ο ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΚΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

  1. ΑΧΑΧΑΧΑ

    Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΦΒ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ Τ' ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΒΡΙΖΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΦΡΑΓΚΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ

    Markos Stagakis
    2 ώρες ·

    ΕΝΑ ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟ "ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ" ΕΧΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΑ ΒΟΣΚΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΑΣΠΗ ΜΟΝΑΧΑ…

    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ…

    ΕΔΩ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ" ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ….

    Και καλα αντε ειναι απατεωνας 12θεος σατανολαστρης ο οποιος εξαπατησε χιλιαδες αγραμματους χωρικους τους τα εφαγε αλλα να ειναι και σκοπιανοφιλος? και να λελει οτι το ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Ε ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ!! Ακουσον ακουσον ο καταζητουμενος με στερηση πολιτικων δικαιωμαυτων να καλει τους Ελληνεσ να σαμποταρουν το συλλαλητηριο για την Μακεδονια!!! ακουσον ακουσον κυριε!!!

    Δεν φοβήθηκα τον θάνατο, απεκρίθη ο Θεόδωρος, τον φόβο τον άφησα στην κοιλιά της μάνας μου ούτε θα μείνω χωρίς εκδίκηση. Και πατέρα έχω και τέσσερις αδελφούς, μα ντρέπομαι τον κόσμο που θα ιδή να πεθάνω έτσι και από τα χέρια τέτοιων παλιανθρώπων (και έδειξε τους Γύφτους οίτινες μετήρχοντο το επάγγελμα του δημίου). Εζήτησα το θάνατο όπου έπρεπε, αλλ' αυτός με αρνήθηκε. Και ο Αλής του χάρισε την ζωή». (Δ. Καμπούρογλου «Θ. Γρίβας», εκδ. «Βεργίνα», σελ. 18).

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ
    ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ
    ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ.

    Yπαρχουν τρεις λογοι που οι Ψωρραιοι δεν πηγαν στα συλλαλητηρια

    1 μη τους σπασουν στο ξυλο τιποτα παππουδες απο τα χωρια που τους εχουν δωσει κανενα πενταευρω με την υποσχεση οτι θα παρουν πισω 20 000 ευρω

    2 οτι ζηλευει ο σωρρας τον μεγα Αλεξανδρο επειδη ηταν γιος του Δια και ξανθος ενω αυτος ενας κουβας μαυρος

    3 του χαλασε το διαστημοπλοιο και δεν μπορεσε να ερθει απο το σειριο μαζι με τον ευταξια το ζορικο…..ΕΔΩ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ…

    https://www.facebook.com/markos.stagakis

  2. ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ
    ΚΥΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ
    ΕΓΡΑΦΕ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΟΤΙ Ο ΨΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΗ
    ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ
    ΓΥΦΤΟΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ 2017 ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ
    ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΘΩΣ Ο ΓΥΦΤΟΝΤΙΝΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ
    ΤΗΝ ΑΥΤΧΗ ΘΩΜΗ.

    ΔΙΕΤΕ ΕΔΩ ΦΑΣΙΜΣΟ ΑΠΟ
    ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ.

    Giannis Paterakis7 Φεβρουαρίου 2018 – 9:18 μ.μ.
    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΙΝΑΙΔΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ…

    ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΑΙΔΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ "ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ" ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΤΡΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΔΩΘΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΕΧΕΙ ΒΟΛΙΔΑ Ο ΚΙΝΑΙΔΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ….

    ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΕ ΚΙΝΑΙΔΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ??

    ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΑ ΞΑΝΑΔΩ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΚΟΠΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ Φ/Β ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ,ΣΤΟ "ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ" ΕΝΑΣ ΚΙΝΑΙΔΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΙΜΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΝΩ ΤΟ ΛΙΝΚ…

    ΑΝ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΒΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΡΕΖΙΛΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ Φ/Β

  3. Λες εβραικους ολυμπιακους αγωνες….
    εγω θα πω οτι ο θεοδοσιος κατηργησε την ελλαδα
    και αφησε μεταγενεστερους φονιαδες του
    ελληνικου εθνους που πασχουν απο το συνδρομο του ιανου
    σε μεταφραση διπλη γλωσσα απο την οποια εχει κυριευτει ο αρθρογραφος

  4. ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
    ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΚΑΘΩΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ
    ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η
    ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΑΜ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ.

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
    ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ
    ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

    https://www.youtube.com/watch?v=HeiuJXiIGWw
    Μήνυση – Συνηγορία για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας (επί Εσχάτη Προδοσία).
    Οι μηνυτές,
    • Δημήτρης Καζάκης, ατομικά και ως πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ. και
    • ο δρ Νομικής – δικηγόρος Φώτιος- Σπυρίδων Μαζαράκης και συντάκτης της μηνύσεως,
    προσήλθαν στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και υπέβαλαν Μήνυση – Συνηγορία για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας (επί Εσχάτη Προδοσία) η οποία αφορά:

    • την εγκαθίδρυση κατά αντισυνταγματικό τρόπο Μνημονίων και Δανειακών Συμβάσεων,
    • την παραβίαση του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015 και
    • την παράδοση της νομοθετικής αρμοδιότητας της Βουλής στους δανειστές.

    Το Ε.ΠΑ.Μ. σας προσκαλεί σε Ημερίδα με θέμα :

    «Τα Μνημόνια εγκαθιδρύθηκαν με αδρανοποίηση της Δημοκρατίας»

    Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 11.00 – 16.00

    Ξενοδοχείο ROAYAL OLYMPIC, αίθουσα «Καλλιρόη»,

    Οδός Αθανασίου Διάκου 28 – 34, περιοχή Μακρυγιάννη
    (απέναντι από τις Στύλες του Ολυμπίου Διός, σταθμός Μετρό «Ακρόπολη»

    Είσοδος ελεύθερη.

    Εισηγητές :
    • Δημήτρης Κυπριώτης (προεδρεύων)
    • Δημήτρης Καζάκης
    • Φώτιος – Σπυρίδων Μαζαράκης (κεντρικός εισηγητής)
    • Φώτης Λεπίδας
    • Δημήτρης Παναγιωτόπουλος

  5. ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ
    ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

    ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΗΤΑΝ
    ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

    ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ
    ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ :

    Επανερχομενος στους εβραικους Ολυμπικακους αγωνες
    αυτοι δεν ηταν μονον αθλητικοι αγωνες αλλα ηταν πανω απο ολα σατανιστικοι, με αγωνιστικες ιεροπραξιες και τελετουργιες παγανιστικες.

    Ενας ακομη παρα πολυ σημαντικος λογος για τον οποιο καταργησε ο Αγιος Θεοδοσιος τους εβραικους ολυμπιακους αγωνες ειναι οτι οι γυναικες ειχαν δικαιωμα να παρακολουθουν τους πορνικους παγανιστικους αγωνες με αποτελσμα να οδηγουνται στην σεξουαλικη διαφθορα και τον εωσφορισμο.

    Επειδη ειχαν δικαιωμα να παρακολουθουν οι γυναικες τους αγωνες επι τουτου δεν επιτρεποταν να αγωνιζονται ντυμενοι οι ανδρες αθλητες.

    Οι μοναδικες γυναικες οι οποιες ειχαν δικαωμα να παρακολουθουν τους γυμνικους αγωνες μεσα στο σταδιο της αρχαιας Ολυμπιας ηταν οι οι μαυρες μαγισσες,οι ιερειες της εβραικης-Αιγυπτιακης θεας Δημητρας-Ισιδος. (1)

    Σχετικα με την απαγορευση της συμμετοχης των γυναικων στους Ολυμπιακους αγωνες υπηρχαν ειδικες διαταξεις οπως μας αναφερει ο Παυσανιας.

    Η ποινη για οσες γυνναικες θα παρακολουθουσαν παρανομα τους αγωνες θα ηταν να τις πεταξξουν απο τον Τυπαιον ορος και να τις σκοτωσουν (Παυσανιας V 6.7).

    Εντουτοις υπηρχαν καποιες κατηγοριες γυναικων στις οποιες επιτρεποταν να συμμετεχουν και να παρακολουθουν τους εβραικους Ολυμπιακους αγωνες.

    Αυτες ηταν οι Ελληνιδες παρθενες και οι ανυπαντρες οι οποιες συμμετειχαν και στις εωσφορικες εβραικες τελετες στις οποιες γινοταν καθε σεξουαλικη ανωμαλια και διαστροφη (Παυσανιας V 13.9) και (Παυσανιας VI 20.9).

    Aκομη ο Παυσανιας μας αναφερει οτι απο ολα τα εβραικα ολυμπιακα αγωνισματα οι γυναικες ειχαν δικαιωμα συμμετοχης μονον στους Ιππικους αγωνες.

    Η επιλογη των αγνων Ελληνιδων γυναικων απο τους εβραιους ιερεις του δωδεκαθεου γινοταν σκοπιμα με μοναδικο στοχο να αυξανεται η δαιμονολατρεια, η σεξουαλικη διαφθορα, η ανομια και η αταξια ωστε να επελθει η πνευματικη, η ηθικη καταπτωση για να επακολυθησει η πολιτικη, η στρατιωτικη και η κοινωνικη καταρρευση του Ελληνικου εθνους.

    Η ενεργεια του Αγιου Θεοδοσιου να καταργησει τους εβραικους ολυμπιακους αγωνες ειναι μια πραξη υπερμετρης αγαπης προς τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο τον οποιο αγαπουσε και υποστηριζε παρα πολυ και δεν αντεχε να βλεπει τον εξευτελισμο του.

    Πανω απο ολα ομως η ενεργεια του αυτη αποσκοπουσε στην προστασια του Ελληνικου-ρωμαικου κρατους.

    OI ΑΓΙΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΕΖΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ
    ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ.

    Την εποχη του αγιου Θεοδοσιου εζησαν οι 5 μεγαλυτεροι Ελληνες νεοπλατωνικοι φιλοσοφοι του μεσαιωνα.

    Αυτοι ηταν ηταν ο μεγας Βασιλειος, ο αγιος Ιωαννης ο Χρυσοστομος, ο αγιος Γρηγοριος ο Ναζιανζηνος, ο αγιος Γρηγοριος Νυσσης και η φιλοχριστιανη Αλεξανδρινη φιλοσοφος η Υπατια.

    Την εποχη εκεινη και οι πεντε τεραστιοι νεοπλατωνικοι διδασκουν τον Αριστοκλη εχοντας παντοτε την αμεριστη υποστιριξη του αυτοκρατορα του μεγα Θεοδοσιου.

    Ο Θεοδοσιος γνωριζει προσωπικα καποιους απο τους φιλοσοφους, τους αγιους ιεραρχες και τους στηριζει στο επιστημονικο τους εργο το οποιο δεν ηταν αλλο απο την ενσωματωση ολοκληρης της Πλατωνικης διδασκαλιας στον Χριστιανισμο.

    Με την ολοκληρωση αυτου του μοναδικου στο ειδος του για τα παγκοσμια χρονικα φιλοσοφικου και πολυ ανεκτιμητου πνευματικου εργου καθως οι Ιεαραρχες μετετρεψαν τον ιουδαικο χριστιανισμο σε καθαρα Ελληνικο, για αυτο αμεσως ο Αγιος-Μεγας Θεοδοσιος τον Μαιο του 381 μ.χ. θα ανακηρυξει τον Ελληνικο πλεον χριστιανισμο σε επισημη θρησκεια της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.

  6. Εαν ο αγιος Θεοδοσιος ηταν εναντια στον Ιερο αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο δεν θα επετρεπε ποτε και σε καμια περιπτωση την ενσωματωση αυτουσιας της διδασκαλιας του Αριστοκλη στην χριστιανικη θρησκεια.

    Ακομη αμεσα ο αυτοκρατορας Θεοδοσιος θα τιμωρουσε τους τρεις ιεραρχες και θα τους αφαιρουσε ολα τα εκκλησιαστικα τους αξιωματα.

    Φυσικα θα απαγορευε την διδασκαλια του Πλατωνα και στους αγιους ιεραρχες στην φιλοχριστιανη Υπατια αλλα και σε ολους τους υπολοιπους φιλοσοφους.

    Αυτο ομως ειναι κατι το οποιο δεν το εκανε ποτε ο Αγιος Θεοδοσιος.

    Μεταξυ αλλων θα εκλεινε και ολες τις φιλοσοφικες σχολες.

    Ο αγιος Θεοδοσιος εδωσε Ελληνοχριστιανικη παιδεια στα παιδια του και αυτα με την σειρα τους στα δικα τους παιδια με αποτελεσμα να ανοιξει ο δρομος στην Ελληνιδα αγια Ευδοκια-Αθηναιδα να εξελιξει και να επανιδρυση την ανωταση φιλοσοφικη πανεπιστημιακη σχολη της πολης-Κωνσταντινουπολεως.

    Το σωτηριο ετος 425 μ.χ. με διαταγμα του Θεσοδοσιου του β αναβαθμιζεται και επανιδρυεται η ανωτατη φιλοσοφικη σχολη της πολης κατοπιν επιθυμιας της αγιας αυτοκρατειρας Ευδοκιας-Αθηναιδας.

    Χωρις την ενωση του Χριστιανισμου και του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου ηταν αδυνατον να γινει ο Ελληνισμος παγκοσμια αυτοκρατορια και να φτασει στην κορυφη του κοσμου.

    Οι αγιοι πατερες της ορθοδοξης εκκλησιας κρατησαν οτι πολυτιμο ειχε ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος, οπως οι διδασκαλιες του Πλατωνα και του Αριστοτελη και φυσικα χρησιμοποιουσαν την κορυφαια γλωσσα στον κοσμο την Ελληνικη.

    Σκεφτειτε οτι ο Ελληνικος πολιτισμος δεν ηταν αρκετος απο μονος του για να φτασει στην κορυφη του κοσμου το Εθνος, για αυτο και επρεπε να ενωθει ο Ελληνικος πολιτισμος με τον χριστιανισμο.

    Ο Ελληνικος πολιτισμος και ο Χριστιανισμος θα ενωθουν ωστε να γινει για μια και μοναδικη φορα η Ελλαδα παγκοσμιο κρατικο μορφωμα.

    Ο Χριστος και ο Πλατωνας ειναι τα θεμελια της αυτοκρατοριας. Απο εκει ο Ελληνισμος θα παρει αστειρευτες δυναμεις για να μεγαλουργησει και να επιβιωσει.

    ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ
    ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ.

  7. ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΧΕΖΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΕΣΗ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΓΑΚΗ
    ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΓΥΦΤΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑ.
    ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ

    Δημητρης Καζαμιας
    3 ώρες ·

    ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΩΝ "Ε.ΓΩ." ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ,
    ΑΓΩΝΙΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ,παλεψε για τα δικα του, μαλακες ψαχνει

  8. Σ'ΕΧΟΥΝ ΤΑΡΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΟΛΜΗΣΤΕ..
    ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ.
    ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΡΕ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΟΤΑΝ ΕΦΑΓΕΣ ΤΑ ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ;
    ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΡΗΝΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ;
    ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΡΕ ΦΥΓΟΠΟΙΝΕ ΦΥΓΟΔΙΚΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΓΙΑ Ν' ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ;

  9. ΡΕ ΗΛΙΘΙΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΦΒ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΦΡΑΓΚΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

  10. ΓΕΓΟΝΟΣ ….Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
    ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

  11. 9:05 και 9:07
    καντε Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    "Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΗΤΑΝ
    ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ"!!!!!!!

    και δικαίως!!!κατηργησε τους Ολυμπιακους αγώνες!!!

    και δικαίως σκότωσε μέσα στον ιππόδρομο της Θεσ/νίκης 17.000 Έλληνες, οι οποίοι διέπραξαν το έγκλημα να πιστεύουν στην θρησκεία που τους γαλούχησαν οι γονείς τους!!!!!!

    Αυτό, πρόβατα τού Αβραάμ, λέγεται ΑΚΡΑΤΟΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ.

    ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ.-

  12. Ρε παλιοπουστα ο γαμημενος χριστιανισμός κατεστρεψε την Ελλάδα

  13. GENITHIKATE APO ILITHIOYS GONIS KE EXETE ILITHIA ANAPTIXTHI, ME TO EBRAIKO KATESTIMENO POY IPARXI STIN ELLADA APO P.X. TORA POY THEORITE POS ISTE MORFOMENI DEN EPSAKSATE TIN ALITHIA TIS ISTORIAS KE SINEXIZETE NA DIABAZETE TO TI GRAFI O A.GIANOPOYLOS POY KANIS SAS DEN TON EXI IDI KE DEN TON GNORIZI PIOS INE!!! OLA OSA GRAFI O GIANOPOYLOS INE EBREOMASONIKI DIASTREBLOMENI ELLINIKI ISTORIA GIA OSOYS PARAMENOYN ILITHIA PROBATA!!!!!!! DEN IPIRKSE POTE AGIOS THEODOSIOS KE PROSTATIS TON OLIMPIAKON AGONON!!!!!!!! KSIPNAAAAAAAAAAAA AMORFOTE ANOTATON SPOYDON POLIPTIXIOYXEEEEEEEEEEE ILITHIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!

  14. ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ ΤΟΝ ΒΟΥΔΑ Ή ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.
    Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ.
    ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟ 12ΘΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ 147 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.
    Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΝΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΣ

  15. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ, ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ" ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ….ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ…

    ΑΝ Ο κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ…ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 2018, ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ Ο …ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΗΤΑΝ…ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.

    ΤΟΣΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΩΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΕΔΩ ΣΤΟ Ξ/Ρ….

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΕΛΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΗΘΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΣΜΙΚΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ.

    κ.ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ…ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΚΑΙ "ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ". ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ "ΕΛΛΗΝ" ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΡΑΔΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ …"ΛΥΠΑΜΑΙ", ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙΣ…"ΜΕΘΟΔΟΥΣ" ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ "ΔΟΥΛΩΝ" ΚΑΙ "ΡΑΓΙΑΔΩΝ" ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ …"θεου".

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  16. ΣΗΜΕΡΡΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
    ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΘΑΜΕ
    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ
    ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

    ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ
    ΑΡΘΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ
    ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΠΙ ΠΟΛΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
    ΟΛΟΓΥΜΝΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ
    ΟΝΟΜΑΖΑΝ "ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ" ΚΑΙ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ" ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ
    ΠΑΓΑΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ
    ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

  17. ΝΑ ΚΑΙ Ο ΓΥΦΤΑΞΙΑΣ TOY KATAZHTOYMENOY
    EΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΨΩΡΡΑ.

    ΕΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ
    ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΑΣ ΤΑ
    ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ.

    ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ
    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

    ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

  18. ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ ΝΟΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΑΦΡΑΓΚΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ 20ΧΙΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΣΤΑ 45 ΤΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΙΑ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ;
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΧΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΛΕΥΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ.
    ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΝΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟ ΘΙΑΣΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΓΥΦΤΟΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ..

  19. ΑΝΤΕ ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΣΚΥΛΟΓΑΜΗΜΕΝΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΣΟΥ

  20. ΜΕΡΙΚΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ
    ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΝΟΥΝ
    ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΣΤΗ ΣΤΟ
    ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ.

    ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ
    2011. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ
    ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ
    ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ 2019 ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ.

    ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΧΗΤΙΚΕΣ
    ΤΕΧΝΕΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ
    ΤΟΝ ΔΙΩΚΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ
    ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΟΛΩΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ
    ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ.

    ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
    ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ 12ΘΕΟΙ
    ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ
    ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
    ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ
    ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ
    ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣFΑΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
    ΓIA THN MAKEΔΟNIA MAΣ :

    Καθε φορα που επιχειρουν οι εβραιοι εωσφοριστες του Φοινικικου-Αιγυπτιακου δωδεκαθεου στο περασμα των αιωνων να μας κανουν κακο, καταληγουν χωρις καμια προθεση απο την πλευρα τους να ευεργετουν το Ελληνικο εθνος.

    Αυτο συμβαινει διοτι ειναι ικανοι μονον για κακο και για αδικιες και καταστροφες.

    Μονον που το κακο οπως και η καθε πολυ κακη πραξη γινεται παρα πολυ ευκολα καθως ακομη και ατομα με μειωμενες ικανοτητες τα οποια δεν εχουν ηθικη-παιδεια μπορουν να κανουν οτιδηποτε καταστροφικο.

    Με αυτους τους τροπους νιωθουν ολοι οι ανανδροι και οι ανικανοι οτι ειναι καποιοι.

    Ολα τα ανδραποδα απο καταβολης κοσμου, οπως κανουν ολοι οι αχρηστοι, προσπαθουν να καλυψουν την ανικανοτητα τους με κακια, προσβολες ανομια, αταξια, και προδοσιες.

    Στον αντιποδα για να κανεις καλο θελει κοπο, παρα πολυ μεγαλο ενω ταυτοχρονα πρεπει να εχεις ηθικη,παιδεια, ανδρισμο και αξιοπρεπεια.

    Απο τα παναρχαια χρονια ολοι οι ανανδροι και οι αχρηστοι εωσφοριστες το μονον το οποιο κανουν ειναι σφαγες, κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων.

    Επισης κανουν πλεκτανες και αδικιες πασης φυσεως εις βαρος αλλων αθωων.

    Απο την αλλη οι ιεροι Ελληνες απο καταβολης κοσμου
    δημιουργουν σε ολους τους τομεις οπως ειναι οι επιστημες, οι τεχνες, ο αθλητισμος, και γενικοτερα επι παντος επιστητου για το καλο της ανθρωποτητας.

    Οι εκαστοτε προδοτες διοτι δεν ειναι Ελληνες αλλα ειναι αποδεδειγμενα αλλοδαποι, για αυτο παντοτε κανουν ενα τεραστιο λαθος, διοτι εσκεμενα αγνοουν ενα παρα πολυ σημαντικο αξιωμα.

    ΤΟ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ.

    Το αξιωμα αυτο ειναι οτι το κακο αρχικα επικρατει ενω παντοτε στο τελος ητταται.

    Σε διαφορετικη περιπτωση εαν δεν ισχυε αυτο το ιερο αξιωμα η Ελλαδα θα ειχε εξαφανιστει απο προσωπου γης παρα πολλους αιωνες πριν.

  21. ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΝΑ ΣΕΛΗΝΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΓΥΦΤΟΓΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ.
    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΑΠΑΤΖΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.

    Κατηγορίες που καλύπτουν τον μισό ποινικό κώδικα απήγγειλαν οι εισαγγελικές αρχές κατά του Αρτέμη Σώρρα και επτά στενών συνεργατών του για εξαπάτηση κατ’ εξακολούθηση χιλιάδων πολιτών και για τεράστια οικονομική ζημιά στο δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.

    Η Εισαγγελία της Αθήνας μετά από έρευνα που κράτησε αρκετό καιρό και διενεργήθηκε από την εισαγγελέα Ευγενία Αυλίδου προχώρησε σε ποινικές διώξεις κατά του Σώρρα και επτά στενών συνεργατών του που αποτελούν τον σκληρό πυρήνα της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσης».

    Οι οχτώ κατηγορούνται για βαρύτατα αδικήματα, μεταξύ των οποίων σύσταση, ένταξη και συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη κατ΄ εξακολούθηση με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του δημοσίου σε βάρος του δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων, απόπειρες απάτης, διασπορά ψευδών ειδήσεων, πρόκληση και διέγερση για τη διάπραξη αδικημάτων, κακουργημάτων και πλημμελημάτων, ψευδορκίες και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και άλλα.

  22. Εδω και πολλες χιλιαδες χρονια το εχουμε δει αυτο παρα πολλες φορες να γινεται στην περιπτωση του Ελληνικου εθνους.

    Το ιερο αυτο αξιωμα μας το διδαξε ο Μεγας φιλοσοφος ο Αριστοκλης, οτι μετα απο κατι κακο ερχεται παντοτε κατι παρα πολυ καλο.

    Η διαφορετικα οπως το ερμηνευσε ο Οδυσσεας Ελυτης : Σε ευλογημενη ημερα βγαζει παντα το κακο.

    Με αυτο το ιερο αξιωμα ειναι συμφωνος και ο Γιαννης Ριτσος για αυτο εγραψε και το πολυ σημαντικο ποιημα το οποιο μελοποιηθηκε :

    Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει μηδέ αλυσίδα στου Ρωμιού
    και στ’ αγεριού το πόδι.

    ΝΤΑΛΑΡΑΣ DALARAS " ΕΔΩ ΤΟ ΦΩΣ " 1974 – YouTube

    Ένα από αυτά τα οποια μας διδαξαν οι προγονοι μας, είναι ότι η μεγαλυτερη αξια σε έναν ανθρωπο ειναι να κρατα την ψυχη στο στομα, να πολεμα, να επιμενει για το αδυνατο, το ακατορθωτο.

    Από την στιγμη που δεν θα λυγησει, δεν κανει πισω αλλα παραμενει σταθερος-ανυποχωρητος, τοτε γινεται το θαυμα που ποτε ενας δειλος δεν μπορει να πιστεψει, καθως το αδυνατο, το ακατορθωτο εχει γινει πλεον δυνατο κερδιζοντας την ζωη και την ελευθερια.

    Αυτή ακριβως είναι η διαφορα των αρχαιων προγονων μας, των ΙΕΡΩΝ Ελλήνων, από τους σημερινους ραγιαδες προδοτες.

    Παντοτε οι αρχαιοι προγονοι μας, όταν όλα εδειχναν τελειωμένα, εκει που φαινοταν, να μην υπαρχει καμια ελπιδα, οι πραγματικοι Ελληνες αγωνιζόταν, εναντια σε κάθε λογικη.

    Το αποτελεσμα σε κάθε εποχη, είναι να πετυχαίνουν το ακατορθωτο. Επειδή όμως σε κάθε περιοδο υπαρχουν δειλοι ραγιαδες προδοτες, θα δημιουργείται μονιμος πρόβλημα επιβιώσεως του Ελληνικου εθνους.

    Οι προδοτες και οι δειλοι της κάθε εποχης κρινοντας απο την δικη τους αδυναμια δεν μπορουν να πιστεψουν οτι υπαρχουν γεναιοι ανθρωποι, οι οποιοι είναι σε θεση να κερδισουν την ελευθερια τους.

    Ομως οι αληθινοι Ελληνες, οι ιεροι αρχαιοι προγονοι μας, δεν απελπιζοταν ποτε, διοτι γνωριζαν οτι εστω και σε λιγοστες ψυχες ζουνε, οι δυο μεγαλυτερες ηθικες αρχες ,που οι ιδιοι οι Ελληνες της επλασαν με αιμα και πονο ενω ειναι και οι δυο αθανατες, η ελευθερια με την αξιοπρεπεια.

    Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Θεο, ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου.

    Αυτό μας το εδειξαν οι ιεροι πολεμοι-αγωνες των αγιων προγονων μας, οι οποιοι
    πολεμουσαν, ολους εκεινους τους αιωνες για να παραμεινουν ελευθεροι, και για να εχουν την διοικηση της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.

    Υπαρχουν λαοι οι οποιοι καλουν τον Χριστο να τους βοηθησει με βλασφημιες, με κλαματα και με παρακαλια.

    Ομως ο Ελληνας μονον με εναν τροπο ξερει να καλει τον Χριστο να τον βοηθησει και αυτος ειναι να πολεμα για την ελευθερια της Ελλαδος, οπτε αυτη ειναι σκλαβωμενη, οπως ειναι και στην εποχη μας οπου εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα.

  23. ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ. ΑΦΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΤΟ ΠΕΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (ΕΧΩ 5 ΑΓΟΡΙΑ) Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΔΑΤΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΥΣΤΕΡΕΙ..

  24. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΓΙΑ
    ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΜΑΤΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ
    ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
    ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΕΠΕΤΥΧΕ ΝΑ
    ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ
    ΣΧΟΛΕΙΑ.

    ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ
    ΟΠΑΤΡΙΔΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ
    ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ;

    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ O KYΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ
    ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

    ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΟΙ
    ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ
    ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

    ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ
    ΔΑΙΜΟΝΟΛΑΤΡΕΣ 12ΘΕΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ
    ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΤΟΝ
    ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ. ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΔΙΟΤΙ
    ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ
    Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.

    Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ
    ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
    ΕΠΕΚΤΕΙΝΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ
    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ,
    ΣΕ ΚΑΤΗΧΗΣΗ, ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ, ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ,
    ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ
    ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ
    ΓΕΝΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ
    ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣΕΙΣ ΟΙ
    ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΥΨΗΛΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΑΣ
    ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ,
    ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ
    ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΟ.

    Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
    ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ
    ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ
    ΦΟΡΕΙΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΟΥΜΕ
    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ
    ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΙ
    ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΕΙΤΕ ΕΜΑΣ ΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΑΘΥΡΥΒΑ ΝΑ
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΝΒΙΩΣΗ.

    ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ
    ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ
    ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΩΣΤΕ
    ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η
    ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ ΜΕ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
    ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΔΥΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

    Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ
    ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ
    ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ
    ΓΥΜΑΝΣΙΟΥ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ
    ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.

    ΤΩΡΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
    ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

    ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.

    ΕΚΑΝΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΟΤΑΝ
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΚΟΜΗ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΤΟΝ
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ.

    Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ
    ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ
    ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ
    ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

  25. ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ

    ΜΑΛΑΚΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
    ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΜΑΔΙΚΑ
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΟΙΑΣΑΝ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ
    ΠΙΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΠΗΔΑΣ;

  26. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣFΑΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
    ΓIA THN MAKEΔΟNIA MAΣ :

    Καθε φορα που επιχειρουν οι εβραιοι εωσφοριστες του Φοινικικου-Αιγυπτιακου δωδεκαθεου στο περασμα των αιωνων να μας κανουν κακο, καταληγουν χωρις καμια προθεση απο την πλευρα τους να ευεργετουν το Ελληνικο εθνος.

    Αυτο συμβαινει διοτι ειναι ικανοι μονον για κακο και για αδικιες και καταστροφες.

    Μονον που το κακο οπως και η καθε πολυ κακη πραξη γινεται παρα πολυ ευκολα καθως ακομη και ατομα με μειωμενες ικανοτητες τα οποια δεν εχουν ηθικη-παιδεια μπορουν να κανουν οτιδηποτε καταστροφικο.

    Με αυτους τους τροπους νιωθουν ολοι οι ανανδροι και οι ανικανοι οτι ειναι καποιοι.

    Ολα τα ανδραποδα απο καταβολης κοσμου, οπως κανουν ολοι οι αχρηστοι, προσπαθουν να καλυψουν την ανικανοτητα τους με κακια, προσβολες ανομια, αταξια, και προδοσιες.

    Στον αντιποδα για να κανεις καλο θελει κοπο, παρα πολυ μεγαλο ενω ταυτοχρονα πρεπει να εχεις ηθικη,παιδεια, ανδρισμο και αξιοπρεπεια.

    Απο τα παναρχαια χρονια ολοι οι ανανδροι και οι αχρηστοι εωσφοριστες το μονον το οποιο κανουν ειναι σφαγες, κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων.

    Επισης κανουν πλεκτανες και αδικιες πασης φυσεως εις βαρος αλλων αθωων.

    Απο την αλλη οι ιεροι Ελληνες απο καταβολης κοσμου
    δημιουργουν σε ολους τους τομεις οπως ειναι οι επιστημες, οι τεχνες, ο αθλητισμος, και γενικοτερα επι παντος επιστητου για το καλο της ανθρωποτητας.

    Οι εκαστοτε προδοτες διοτι δεν ειναι Ελληνες αλλα ειναι αποδεδειγμενα αλλοδαποι, για αυτο παντοτε κανουν ενα τεραστιο λαθος, διοτι εσκεμενα αγνοουν ενα παρα πολυ σημαντικο αξιωμα.

    ΤΟ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ.

    Το αξιωμα αυτο ειναι οτι το κακο αρχικα επικρατει ενω παντοτε στο τελος ητταται.

    Σε διαφορετικη περιπτωση εαν δεν ισχυε αυτο το ιερο αξιωμα η Ελλαδα θα ειχε εξαφανιστει απο προσωπου γης παρα πολλους αιωνες πριν.

  27. Ανώνυμος8 Φεβρουαρίου 2018 – 11:27 μ.μ.
    Εδω και πολλες χιλιαδες χρονια το εχουμε δει αυτο παρα πολλες φορες να γινεται στην περιπτωση του Ελληνικου εθνους.

    Το ιερο αυτο αξιωμα μας το διδαξε ο Μεγας φιλοσοφος ο Αριστοκλης, οτι μετα απο κατι κακο ερχεται παντοτε κατι παρα πολυ καλο.

    Η διαφορετικα οπως το ερμηνευσε ο Οδυσσεας Ελυτης : Σε ευλογημενη ημερα βγαζει παντα το κακο.

    Με αυτο το ιερο αξιωμα ειναι συμφωνος και ο Γιαννης Ριτσος για αυτο εγραψε και το πολυ σημαντικο ποιημα το οποιο μελοποιηθηκε :

    Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει μηδέ αλυσίδα στου Ρωμιού
    και στ’ αγεριού το πόδι.

    ΝΤΑΛΑΡΑΣ DALARAS " ΕΔΩ ΤΟ ΦΩΣ " 1974 – YouTube

    Ένα από αυτά τα οποια μας διδαξαν οι προγονοι μας, είναι ότι η μεγαλυτερη αξια σε έναν ανθρωπο ειναι να κρατα την ψυχη στο στομα, να πολεμα, να επιμενει για το αδυνατο, το ακατορθωτο.

    Από την στιγμη που δεν θα λυγησει, δεν κανει πισω αλλα παραμενει σταθερος-ανυποχωρητος, τοτε γινεται το θαυμα που ποτε ενας δειλος δεν μπορει να πιστεψει, καθως το αδυνατο, το ακατορθωτο εχει γινει πλεον δυνατο κερδιζοντας την ζωη και την ελευθερια.

    Αυτή ακριβως είναι η διαφορα των αρχαιων προγονων μας, των ΙΕΡΩΝ Ελλήνων, από τους σημερινους ραγιαδες προδοτες.

    Παντοτε οι αρχαιοι προγονοι μας, όταν όλα εδειχναν τελειωμένα, εκει που φαινοταν, να μην υπαρχει καμια ελπιδα, οι πραγματικοι Ελληνες αγωνιζόταν, εναντια σε κάθε λογικη.

    Το αποτελεσμα σε κάθε εποχη, είναι να πετυχαίνουν το ακατορθωτο. Επειδή όμως σε κάθε περιοδο υπαρχουν δειλοι ραγιαδες προδοτες, θα δημιουργείται μονιμος πρόβλημα επιβιώσεως του Ελληνικου εθνους.

    Οι προδοτες και οι δειλοι της κάθε εποχης κρινοντας απο την δικη τους αδυναμια δεν μπορουν να πιστεψουν οτι υπαρχουν γεναιοι ανθρωποι, οι οποιοι είναι σε θεση να κερδισουν την ελευθερια τους.

    Ομως οι αληθινοι Ελληνες, οι ιεροι αρχαιοι προγονοι μας, δεν απελπιζοταν ποτε, διοτι γνωριζαν οτι εστω και σε λιγοστες ψυχες ζουνε, οι δυο μεγαλυτερες ηθικες αρχες ,που οι ιδιοι οι Ελληνες της επλασαν με αιμα και πονο ενω ειναι και οι δυο αθανατες, η ελευθερια με την αξιοπρεπεια.

    Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Θεο, ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου.

    Αυτό μας το εδειξαν οι ιεροι πολεμοι-αγωνες των αγιων προγονων μας, οι οποιοι
    πολεμουσαν, ολους εκεινους τους αιωνες για να παραμεινουν ελευθεροι, και για να εχουν την διοικηση της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.

    Υπαρχουν λαοι οι οποιοι καλουν τον Χριστο να τους βοηθησει με βλασφημιες, με κλαματα και με παρακαλια.

    Ομως ο Ελληνας μονον με εναν τροπο ξερει να καλει τον Χριστο να τον βοηθησει και αυτος ειναι να πολεμα για την ελευθερια της Ελλαδος, οπτε αυτη ειναι σκλαβωμενη, οπως ειναι και στην εποχη μας οπου εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα.

  28. Γιάννης Καλογερόπουλος
    4 ώρες ·

    ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ………..ΥΠΟΤΑΓΗ
    ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟ ΓΟΝΥ ……
    ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΓΙΔΙΩΝ & ΤΩΝ ΤΡΑΓΩΝ !!!!!

    ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΣΕ ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΘΕΟ…….
    ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΓΙΔΙΩΝ & ΤΩΝ ΤΡΑΓΙΩΝ
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ………..
    ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΣΕ ΘΕΟ … ΑΠΟ ΤΣΟΠΑΝΗΣ

  29. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
    ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ.

    Giannis Paterakis16 Ιουνίου 2016 – 2:50 μ.μ.

    ΑΝ ΕΙΣΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ,ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΟΥ,ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΕ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΖΑΚΗ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΛΕΞΗ…

    ΕΒΡΑΙΕ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΙΚΙ ΠΛΕΝΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΕΡΠΕΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΟΛΜΙΣΕΙΣ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ…

    Ανώνυμος7 Ιουνίου 2016 – 9:40 μ.μ.

    ΕΣΥ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΓΙΑ ΜΑΝΕΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΣΚΑΤΟΜΟΥΤΡΟ
    Διαγραφή
    #
    Giannis Paterakis7 Ιουνίου 2016 – 9:53 μ.μ.

    ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ??

    ΕΙΣΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΒΡΑΙΟΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΖΑΚΗ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΟΥ ΕΒΡΑΙΕ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ 9.30 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ ΑΠΟΒΛΗΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ..

    ΟΥΣΤ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΡΩΝΕΙΣ ΤΗ ΨΥΧΗ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΕΡΠΕΤΟ…

    Ανώνυμος7 Ιουνίου 2016 – 11:01 μ.μ.

    ΒΡΕ ΔΟΛΙΕ ΕΒΡΑΙΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ ΓΕΝΝΗΜΑ,ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΕΒΡΑΙΚΟ,ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΜΕΝΑ???

    ΒΡΕ ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΑΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ…

    ΠΟΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΑΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΠΟΡΝΗΣ ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ ΓΕΝΝΗΜΑ ΦΕΡΕ ΕΔΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

    ΜΟΝΟ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕ ΕΒΡΑΙΕ,ΣΑΛΙΑ ΕΜΕΤΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΟΤΙ ΣΧΟΛΙΟ ΓΡΑΦΩ,ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ ΓΕΝΝΗΜΑ ΕΙΣΑΙ…????

    Η ΣΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑ,ΑΝ ΘΑ ΦΥΓΩ ΚΙ'ΕΣΥ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ..

    ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΓΕΝΝΗΜΑ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΚΟ ΕΒΡΑΙΕ,ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΤΩ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ??

    Giannis Paterakis7 Ιουνίου 2016 – 11:21 μ.μ.

    ΤΟ 11.01

    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΕΤΣΙ..
    Απάντηση
    Ανώνυμος2 Σεπτεμβρίου 2016 – 9:06 μ.μ.

    #
    Ανώνυμος7 Ιουνίου 2016 – 11:08 μ.μ.

    ΚΟΤΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟ ΕΕΕΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝΕ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝΕ

    ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ
    Διαγραφή
    #
    Giannis Paterakis7 Ιουνίου 2016 – 11:14 μ.μ.

    Ο ΑΒΡΑΑΜ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΦΑΡΑΩ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΒΙΖΙΤΑ Ο ΕΛΕΕΙΝΟΣ,ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ Ο ΑΘΛΙΟΣ…

    ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΜΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ,ΤΑ ΙΕΡΑ ΣΑΣ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ…

    ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΑΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ,ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΕΣ??
    ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ Η ΦΤΗΝΟΤΕΡΕΣ??

    ΡΩΤΑ ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΟΥ,ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ…

  30. EΓΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΞΕΡΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΟΦΟΣ ΕΛΛΗΝ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΔΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΕ ΜΕΤΑΛΑΒΙΕΣ ΜΕ ΧΑΣΙΣΟΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΓΕ! ΧΑΘΗΚΑΝ 150αρια ΚΑΙ 10αρικα ΔΩΣΤΕ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΔΩΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΒΖΙΙΝΝΝ ΒΖΙΙΙΝ ΓΥΡΙΖΕ ΤΟ ΜΙΣΟΒΥΖΟ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΓΡΑΙΑ ΕΚ ΒΑΦΗΣ ΞΑΝΘΙΑ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΛΙΜΠΕΡΤΙ ΝΤΙΖΕΣ ΤΟΥ ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕ. ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ 9 ΧΡΟΝΟΥΚΛΕΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 178 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΒΛΗΘΗ ΣΕ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΡΙΝΟΙ ΠΟΥ ΧΑΡΙΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΛΕΞΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΕΝΥΑΛΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 9 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΔΙΣ ΙΣΟΒΙΑ ΩΣ ΙΣΔΡΥΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΥΝΩΝ ΕΓΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΚΥΨΕΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΤΥΛΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ….

  31. anestis trigkas Απο το τελευταιο ηχητικο <> . Αφου τον πειραζουν γιατι ρε τον χαπακωνετε ;

  32. ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
    ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
    ΘΑ ΣΕ ΜΑΘΩ ΕΓΩ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ.

  33. Yπαρχουν τρεις λογοι που οι Ψωρραιοι δεν πηγαν στα συλλαλητηρια

    1 μη τους σπασουν στο ξυλο τιποτα παππουδες απο τα χωρια που τους εχουν δωσει κανενα πενταευρω με την υποσχεση οτι θα παρουν πισω 20 000 ευρω

    2 οτι ζηλευει ο σωρρας τον μεγα Αλεξανδρο επειδη ηταν γιος του Δια και ξανθος ενω αυτος ενας κουβας μαυρος

    3 του χαλασε το διαστημοπλοιο και δεν μπορεσε να ερθει απο το σειριο μαζι με τον ευταξια το

  34. Ο διαχειριστης ειναι δικος μου

  35. ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ ΗΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ,ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΥΙΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΟΥΛΟΙ (δες γαμο κορης Σημιτη)ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ Π….Ι ΣΤΟ ΧΕΡΙ. ΓΙΑΤΙ 2500 Χ3ΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΕ ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΜΕΛΕΚ2ΙΑ ΣΑΣ ΕΡΔΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΒΛΗΜΑ ΔΙΑΒΕΖΕΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ. ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ "ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ (ΔΕΣ HIKINGS)) ANTΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΧΩΡΑ.

  36. Yπαρχουν τρεις λογοι που οι Ψωρραιοι δεν πηγαν στα συλλαλητηρια

    1 μη τους σπασουν στο ξυλο τιποτα παππουδες απο τα χωρια που τους εχουν δωσει κανενα πενταευρω με την υποσχεση οτι θα παρουν πισω 20 000 ευρω

    2 οτι ζηλευει ο σωρρας τον μεγα Αλεξανδρο επειδη ηταν γιος του Δια και ξανθος ενω αυτος ενας κουβας μαυρος

    3 του χαλασε το διαστημοπλοιο και δεν μπορεσε να ερθει απο το σειριο μαζι με τον ευταξια

  37. Ο ΑΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!!!

  38. ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ Ο …ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ… "θεου", ΑΡΡΑΒΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο…ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ…"θεου", ΨΟΦΗΣΕ Ο…ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ…"θεου"….

    ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ…"ΜΥΑΛΑ" ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΗΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ?

    ΕΧΕΤΕ …"ΚΑΨΕΙ" ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ…ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΙ' ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΠΡΙΝ…"ΦΥΓΕΙ" ΚΙ' ΑΥΤΟΣ ΑΠ' ΤΟΝ 5ο ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ…

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  39. Α Ρ Ρ Ω Σ Τ Ι Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΜΕΓΑΛΕ ΚΟΨΕ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗ ΔΑΦΝΗΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!

  40. *******************************************
    Το χριστιανικό Βυζάντιο έκανε πράγματι δύο μεγάλα κακά στον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό.

    1) Σταμάτησε τις φρικιαστικές ανθρωποθυσίες των ειδωλολατρών προς τους θεούς τους.
    Διαβάστε εδώ τι γράφουν αρχαίοι Έλληνες συγγραφείς γι' αυτήν την πρωτοφανή φρίκη:

    http://antexeistinalitheia.gr/ta-eschi-ke-i-anthropothisies-tis-dode/

    2) Σταμάτησε τις αιματηρές και φονικές σφαγές μεταξύ των Ελλήνων.
    Οι Αθηναίοι σκότωναν τους Σπαρτιάτες.
    Οι Σπαρτιάτες τους Θηβαίους.
    Οι Μεσσήνιοι τους Σπαρτιάτες.
    Οι Μακεδόνες τους Αθηναίους και πάει λέγοντας.
    Διαβάστε αρχαίους ιστορικούς, για να μάθετε πόσο κλάμα, πόση δυστυχία, πόση φρίκη προκαλούσαν οι αδιάλειπτες αυτές σφαγές στους Έλληνες.

    Σημείωση:
    Αυτήν την υπαρκτή φρίκη του αίματος κάποιοι κάνουν πως δεν την βλέπουν. Βλέπουν όμως ανύπαρκτες ή δήθεν σφαγές των Ορθοδόξων εναντίων των Ελλήνων εκείνων που δεν ασπάστηκαν τον χριστιανισμό.
    **********************************************

  41. 9.58
    Σκοταδισμός είναι οι ανθρωποθυσίες στους θεούς της ειδωλολατρίας κατά την αρχαιότητα. Δεν είναι σκοταδισμός; Άντε πες μου. Τι είναι;

    Σκοταδισμός είναι να λατρεύεις ένα θεό, τον Κρόνο, που τρώει τα παιδιά του, δηλαδή ένα θεό ανθρωποφάγο, κανίβαλο. Δεν είναι σκοταδισμός; Άντε πες μου. Τι είναι;

  42. Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
    ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ
    ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.

    ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΚΑΚΟΥΣ
    ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ
    ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

    "Αγεωμέτρητος μηδείς εισίτω", "Κανένας αγεωμέτρητος να μην εισέλθει" έλεγε η επιγραφή στην Ακαδημία του Πλάτωνα σύμφωνα με τον Γαληνό, "Ύπανδρος γυνή μηδεμία εισίτω" έλεγαν και οι ραβδούχοι φύλακες του Ολυμπίου ιερού. Έτσι απαγορεύουν ρητώς και δια ροπάλου (ράβδου για την ακρίβεια) στις γυναίκες να μπουν στο στάδιο και να παρακολουθήσουν τους αγώνες.
    Η απαγόρευση όμως δεν ίσχυε για τις νέες κοπέλες, δημιουργώντας έτσι τις κατάλληλες προϋποθέσεις για το "νυμφοπάζαρον" της εποχής. Το δηλώνει άλλωστε με σαφήνεια ο Παυσανίας όταν μιλά για τον αποκλεισμό των γυναικών αλλ' ουχί των παρθένων. Κατ' αυτόν τον τρόπο οι αγνές κόρες της αρχαίας εποχής αναδεικνύονται οφθαλμολάγνοι πρώτης τάξεως, συμφώνως τω νόμω, στα Ολύμπια αθλητικά δρώμενα.

    Η μόνη γυναίκα που παρακολουθεί τους αγώνες, είναι η ιέρεια της Δήμητρας Χαμύνης, στην οποία δινόταν αυτό το τιμητικό αξίωμα από τους Ηλείους κάθε τέσσερα χρόνια. Έτσι η Ρήγιλλα (ή Ρηγίλλη κατά την περιώνυμη οδό του Κολωνακίου), η γυναίκα του Ηρώδη του Αττικού (ναι ναι, κι αυτός κατέληξε οδωνύμιο στην ίδια περιοχή), που ευεργέτησε την Ολυμπία με την κατασκευή του υδραγωγείου, εκλέχθηκε από τους Ηλείους ιέρεια της Δήμητρας Χαμύνης για να μπορέσει να μπει στο στάδιο και να παρακολουθήσει τους αγώνες.
    Η μόνη που παραβίασε των περί υπανδρευμένων γυναικών νόμο και δεν τιμωρήθηκε ήταν η Καλλιπάτειρα που ήταν κόρη, αδελφή και μητέρα ολυμπιονικών. Η Καλλιπάτειρα λοιπόν, μετά τον θάνατο του άντρα της, ανέλαβε την ιδιαίτερη φροντίδα της προετοιμασίας του γιου της και τον έφερε στην Ολυμπία να αγωνιστεί. Μεταμφιέστηκε τέλεια σε άντρα γυμναστή και μπήκε στο στάδιο. Όταν όμως ο γιος της Πεισίροδος νίκησε, η Καλλιπάτειρα, ακολουθώντας το μητρικό της ένστικτο, όρμησε στο στίβο πηδώντας το περίφραγμα που είχαν για τους γυμναστές και, χωρίς να το καταλάβει, της έπεσαν τα ρούχα. Έτσι φανερώθηκε πως ήταν γυναίκα. Οι Ελλανοδίκες τιμώντας (και φοβούμενοι) τον πατέρα της, τα αδέλφια της και το γιο της, που είχαν όλοι νικήσει στους Ολυμπιακούς αγώνες, την άφησαν ελεύθερη και ατιμώρητη. Το περιστατικό αυτό όμως στάθηκε αφορμή να θεσπιστεί ένας κανονισμός, σύμφωνα με τον οποίο και οι γυμναστές έπρεπε να είναι γυμνοί στους αγώνες.

  43. ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ "12"…"θεους" ΜΙΛΑΤΕ ΑΝΟΗΤΟΙ?

    Η ΛΕΞΗ "ΘΕΟΣ", ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΗΜΑ "ΘΕΩ", ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΤΡΕΧΩ", ΔΗΛΑΔΗ "ΓΡΗΓΟΡΟΣ", ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΙ ….."ΓΡΗΓΟΡΟΥΝΤΕΣ" ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΑΒΟΥΡΟΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΣΣΑΡΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ…ΔΟΥΛΟΥΣ.

    ΕΦ' ΟΣΟΝ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕΣ" ΩΣ "ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ" ΚΑΙ "ΟΜΟΙΩΣΗ", ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?

    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ. ΤΟ "ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ "ΒΛΕΠΟΥΜΕ", ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ…"ΣΧΗΜΑ" ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ. ΤΟ "ΟΜΟΙΩΣΗ" ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ" ΜΕ ΤΙΣ "ΙΔΙΕΣ" ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ "θεους".

    ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ…"ΨΟΦΑΜΕ, ΡΩΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ "ΣΟΥΤΑΡΗΣΕ" ΑΠΟ ΤΟΝ…"ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ". ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ
    Ο ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ…ΣΑΒΑΩΘ, ΓΙΑΧΒΕΧΑΣ, ΤΗΣ…ΙΕΡΑΣ ΣΙΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΡΝΑΝΕ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΤΗΣ "ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε.".

    ΚΑΝΕΝΑΣ "θεος" ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΑ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ" ΤΟΥ, ΜΟΝΟΝ ΟΙ…"θεοι" ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ. ΟΙ "θεοι" ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΜΩΔΟΓΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ…"ΔΟΥΛΟΥΣ". ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ…"ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑΣ", ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΝΑΙ, ΑΛΛΑ "ΠΟΤΕ" ΔΟΥΛΟΣ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ…ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "Ν Ε Ρ Ο" ΤΙ "ΡΟΛΟ" ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ….ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΠΩΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΝΕΡΟ" ΠΟΥ…ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ.

    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  44. ΓΙ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΑ ΗΛΙΘΙΑ ΓΥΦΤΟΣΚΥΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΗΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ;
    Ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΑ;

    – Giannis Paterakis 9 Σεπτεμβρίου 2017 – 6:26 μ.μ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΒΟΛΙΔΑ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΔΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΡΥΠΑ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΠΙΡΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.

    Lefteris Stavridis ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΛΕΜΕ!!!

    Lefteris Stavridis ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΑΣ ΤΟΝ ΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ!!

    Μιχαηλ Τσιλιγκαριδης ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ..!!!

    Lefteris Stavridis ΚΟΙΤΑΞΕ ΛΙΛΙΑΝ!! ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ (ΟΧΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ) ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΣΟΥΛΑΚΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΩ ΚΑΡΙΟΛΑ!!

  45. ΠΟΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΡΕ ΒΟΥΡΛΟ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟ ΛΕΣ??..ΔΗΛ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΝ…14 ΧΡΟΝΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΑΡΘΕΝΑ ΘΕΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΥΣΙΑΣΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΘΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΤΕ ΔΗΘΕΝ ΜΑΓΙΣΣΕΣ,ΠΟΥ ΑΦΟΡΗΣΑΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΗΤΚΑ ΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΣΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΛΑΟΥΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ Ε ΠΑΛΙΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΦΕΡΑΝΕ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΦΑΞΕΤΕ ΤΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΣΑΝΟΦΑΓΕ…ΑΝ ΖΟΥΣΕΣ ΤΟΤΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΘΑ ΣΕ ΛΕΓΑΝ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΕ ΟΡΘΟΔΟΓΥΦΤΑ ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΤΑΔΙ 2000 ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ!

Comments are closed.