Λευτεριά και Ρωμιοσύνη είναι αδέλφια δίδυμα…

Όλοι οι Έλληνες μέχρι το 2010, αρχής των Μνημονίων, ζούσαμε σε μια επίπλαστη ευδαιμονία! Ζούσαμε με τα δανεικά και τα αγύριστα της ΕΕ που οδήγησαν τον ελληνικό λαό στην κραιπάλη και την αλόγιστη σπατάλη! Εποχή που οι Έλληνες έγιναν άπληστοι και αχόρταγοι! Και κάπως έτσι, ήλθαν τα Μνημόνια και από τα ψηλά, πέσαμε στα χαμηλά! Κατακρεουργήθηκαν, οι μισθοί, οι συντάξεις, οι κοινωνικές παροχές, τα εργασιακά δικαιώματα! Άρπαξαν και εξακολουθούν να αρπάζουν, όσα ο Έλληνας με κόπο και θυσία μιας ζωής δημιούργησε! Ακόμη και το σπίτι του, στο οποίο στεγάζει τη φαμίλια του! Του στερούν το παρόν και το μέλλον των παιδιών του! Του στερούν την ίδια τη ζωή, όταν οι αυτοκτονίες είναι χιλιάδες! Ξεπουλούν την Πατρίδα για 99 χρόνια στους δανειστές – τοκογλύφους “εταίρους” μας στην ΕΕ! Θέτοντας την Πατρίδα υπό καθεστώς στυγνής ομηρίας, ξεπουλώντας τα Ιερά και τα Όσιά της! Έτσι, πιστεύοντας ότι, ο Έλληνας από τα πολλά και απανωτά χαστούκια, έχασε την αντίδρασή του και την ευαισθησία του, αποφάσισαν να αρχίσουν να πουλάνε και κομμάτια της Επικράτειάς του! Ξεκινώντας από την Μακεδονία μας! Αλλά, μπροστά σ΄ αυτήν την ιταμή – προδοτική ενέργεια, ο Έλληνας αφυπνίστηκε, γιατί απλά είναι Έλληνας! Κατέκλυσε τη Θεσσαλονίκη, την πρωτεύουσα της Μακεδονίας μας! Κατέκλεισε την Πρωτεύουσα Αθήνα, διατρανώνοντας πως, η Μακεδονία είναι μία, μοναδική και ελληνική! Βροντοφώναξε ότι, το όνομα της Μακεδονίας δεν παραχωρείται σε κανένα ψευτο-Μακεδόνα! Και ας είχαν συστρατευτεί σε αυτήν την παραχώρηση – ξεπούλημα ελληνικής γης, σχεδόν όλος ο πολιτικός κόσμος, η ιεραρχία της Εκκλησίας και τα Συστημικά ΜΜΕ! Και είδαμε ανάμεσα στα δυο συλλαλητήρια τη δύναμη του λαού μας! Αρκετοί αναδιπλώθηκαν! Η Ιερά Σύνοδος έβγαλε ομόφωνη απόφαση συμμετοχής της Εκκλησίας στο συλλαλητήριο της Αθήνας! Η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι κατά της παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας μας! Η μόνη που θέλει να δείχνει πως δεν κατάλαβε είναι η Κυβέρνηση, που εκτιμά τους συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο της Αθήνας στις 140 χιλιάδες! Όταν η πλατεία Συντάγματος, από μόνη της χωράει 200 – 250 χιλιάδες ανθρώπους! Όμως, ότι και να πουν, το μήνυμα το έλαβαν: Λευτεριά και Ρωμιοσύνη είναι αδέλφια δίδυμα!!

Εθνομηδενιστική αριστερά, ενεργοποίηση του άρθρου 120 του Συντάγματος…

Δυο είναι τα συγκλονιστικά γεγονότα από την μεγάλη συγκέντρωση – διαμαρτυρία του λαού μας την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στην Αθήνα! Πρώτον, ότι ο Μίκης Θεοδωράκης αποκήρυξε την αριστερά, κατονομάζοντάς την ως εθνομηδενιστική και δεύτερον, ο Συνταγματολόγος Γιώργος Κασιμάτης, επί της ουσίας ενεργοποίησε το ακροτελεύτιο άρθρο 120 του Συντάγματος! Δυο ισχυρές παρουσίες που ήταν οι κύριοι ομιλητές της αθρόας αυτής λαοσύναξης των Αθηνών! Δυο επαναστάτες, που από ότι αντιλαμβανόμεθα, η κυβέρνηση θα κινήσει διαδικασίες σύλληψής τους! Γιατί, απλά είναι επικίνδυνοι για το “Δημοκρατικό μας Πολίτευμα”!

Δεν είναι εθνομηδενιστές, Μίκη, τυχοδιώκτες είναι…

Σας παραθέτω παρακάτω ένα υπέροχο κείμενο του Θανάση Μαυρίδη της ηλεκτρονικής σελίδας Liberal που αξίζει να διαβάσετε: «Η θρασυτάτη κυβέρνηση των Αθηνών δεν πτοείται από λαϊκές συγκεντρώσεις. Τώρα που ο λαός έχει την εξουσία, ποιοι τολμούν να διαδηλώνουν και να την απειλούν; Οι εχθροί της! Ο Αλέξης τους αγνοεί και θα προχωρήσει μέχρι το τέλος. Και τη Μακεδονία θα δώσει, και τα Ίμια θα «καταπιεί» και με τους Αλβανούς θα συζητήσει την Τσαμουριά και λοιπές «εκκρεμότητες». Δεν είναι εθνομηδενιστές, όπως τους αποκάλεσε ο Μίκης Θεοδωράκης. Τυχοδιώκτες είναι που στην προσπάθειά τους να διατηρηθούν στην εξουσία είναι ικανοί να ξεπουλήσουν τα πάντα. Το έχουν ήδη κάνει με τον Schaeuble. Έδωσαν στους Γερμανούς τη δημόσια περιουσία της χώρας για τα επόμενα 99 χρόνια. Προχωρούν απτόητοι και στα εθνικά θέματα. Πρόκειται για αληθινή λαίλαπα. Ό,τι έχει συμβεί και ό,τι θα συμβεί το χρεώνονται και οι συνέταιροι του Τσίπρα. Οι φανεροί και οι αφανείς συνεταίροι του. Εκείνοι που τον στηρίζουν χρόνια τώρα, πιστεύοντας ότι με αυτό τον τρόπο κάνουν κάποιο μεγαλειώδες παίγνιο, σαν να πρόκειται για τους μαιτρ της στρατηγικής. Η χώρα ξεπουλιέται κομμάτι – κομμάτι και την υπογραφή τους την έχουν βάλει φαρδιά πλατιά και οι ίδιοι, οι οποίοι εμφανίζονται και ως δήθεν μακεδονομάχοι και υπερασπιστές των ιερών και οσίων της πατρίδας. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν κυβερνάει μόνος του. Χωρίς τη βοήθεια των αφανών εταίρων του θα είχε ήδη καταρρεύσει. Χωρίς τη βοήθειά τους στη Δικαιοσύνη, στο στρατό, στο επιχειρηματικό κατεστημένο, ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα ήταν αυτή την στιγμή σε θέση να υπόσχεται λύσεις στους Γερμανούς, στους Αμερικάνους και ενδεχομένως σε όποιον άλλον περνάει απ’ έξω και ζητάει κάτι. Οι ευθύνες τους αυτές έχουν καταγραφεί και θα αποδοθούν ακριβοδίκαια από την ίδια την Ιστορία. Δυστυχώς, αυτή την στιγμή δεν φαίνεται να είναι δυνατόν να αποτραπούν τα όσα δυσάρεστα έχουν ετοιμαστεί για μας στα μαγειρεία των συμμάχων και φίλων μας. Επειδή ακριβώς δεν διαθέτουμε μία ισχυρή κυβέρνηση που να μπορεί να τους λέει «όχι». Όλα τα θέματα βαίνουν προς «επίλυση». Η Ελλάδα που πρωταγωνιστούσε στα Βαλκάνια την προηγούμενη δεκαετία θα υπογράψει με τα χέρια της τη βαριά οικονομική και πολιτική ήττα. Το θράσος τους δεν έχει τέλος. Αναζητούν σωσίβιο οπουδήποτε. Απειλούν, συκοφαντούν, υπόσχονται. Κάνουν τα πάντα. Αυτοί που τους στηρίζουν, ας σκεφτούν τι ακριβώς συνέβη χτες στο Σύνταγμα. Αν είδαν εκατοντάδες χιλιάδες χρυσαυγίτες και ακροδεξιούς, τότε δεν έχουν καταλάβει το παραμικρό. Φωτιά είναι και απειλεί να τους κάψει. Και μαζί με αυτούς και όσους σκέφτονται να τους στηρίξουν με την ψήφο τους ή την αποχή τους από το Κοινοβούλιο, την ημέρα που ο Αλέξης Τσίπρας θα φέρνει για ψήφιση τη… “Συμφωνία”»!

Ε, το διαδίκτυο είναι …σοφό…

loading...

1 thought on “Λευτεριά και Ρωμιοσύνη είναι αδέλφια δίδυμα…

  1. ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΣΑΜΕ.ΔΕΝ ΖΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΟΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ.ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ.ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΠΛΑΣΤΗ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ.ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ,ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΣΑΜΕ.ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ.ΦΤΑΙΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.ΝΑΙ ΕΔΩ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ.ΤΟ ΠΑΡΗΓΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΡΓΑ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ.ΑΝ ΑΠΑΛΛΆΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ…….

Comments are closed.