Ο Φορτσάκης ζητά τη συμμετοχή των πολιτών στην Άμυνα της χώρας: Να καλούνται σε εκπαίδευση…

«Βλέπω ότι δεν είμαστε έτοιμοι ως λαός να κάνουμε ορισμένες θυσίες για να κρατήσουμε το Αιγαίο δικό μας. Οι θυσίες είναι να είμαστε απολύτως έτοιμοι, να κρατάμε το ετοιμοπόλεμο των Ένοπλων Δυνάμεών μας στο μέγιστο σημείο. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζονται και μεγαλύτερα έξοδα για την
Άμυνά μας και περισσότερη συμμετοχή των πολιτών στην Άμυνα της χώρας. Το πρότυπο του Ισραήλ και της Ελβετίας να μας χρησιμεύσουν και εδώ για να δούμε πώς μπορούμε να έχουμε μια άμυνα συνεχή και διαρκή και να είμαστε σε συνεχή ετοιμότητα» τόνισε ο κ. Φορτσάκης και αναφέρθηκε στο παράδειγμα της Ελβετίας.

«Οι Ελβετοί καλούν τους πολίτες του μέχρι κάποια ηλικία ορισμένες μέρες κάθε χρόνο για να συμμετέχουν στην άμυνα της χώρας. Τους ενημερώνουν, τους εντάσσουν μέσα σε ένα πλαίσιο άμυνας και τους κινητοποιούν συνεχώς. Εδώ στην Ελλάδα αυτό δεν συμβαίνει. Εδώ κάνουμε σαν να μην μας ενδιαφέρει το θέμα του Αιγαίο» είπε, διευκρινίζοντας πως η παραπάνω πρόταση αποτελεί προσωπική του σκέψη.

Ερωτηθείς αν πρέπει να προετοιμαστούμε ακόμη και για μια εμπόλεμη κατάσταση, απάντησε: «Βεβαίως πρέπει να προετοιμαστούμε και για μια εμπόλεμη κατάσταση γιατί η κατάσταση της Τουρκίας είναι τέτοια που δείχνει ότι θα συνεχίσουν να ασκούν πιέσεις και ο καλύτερος τρόπος για να προστατεύσεις την ειρήνη είναι να είσαι έτοιμος να δώσεις και μάχη αν χρειαστεί».

loading...

5 thoughts on “Ο Φορτσάκης ζητά τη συμμετοχή των πολιτών στην Άμυνα της χώρας: Να καλούνται σε εκπαίδευση…

  1. Τα μέλη της Εθνοφυλακής κ. Φορτσάκη στην Ελβετία έχουν τα όπλα στο σπίτι τους, η δε Ελβετία μπορεί να δημιουργήσει στρατό ενός εκατομμυρίου πολεμιστών μέσα σε 24 ώρες.
    Φαντάσου τι θα γινόταν αν είχαν στο σπίτι τους οι Ελληνες πολεμικά όπλα …
    Και κάτι άλλο: Δεν θα ήταν καλύτερο κ. Φορτσάκη, να αρχίζαμε απ΄το να μην φοβάσαι να πας στο πανεπιστήμιό σου και εσύ και οι συνάδελφοί σου και οι φοιτητές, πως θα φάτε ξύλο(!!!) ή θα στα σπάσουν και θα τα ρημάξουν όλα ή θα σε "χτίσουν" στο γραφείο σου κάτι "ρουβίκωνες", κάτι αναρχικοί και όλος ετούτος ο συρφετός που μας "έμαθαν" τα σαίνια οι πολιτικοί μας να τους ανεχόμαστε, φτάνει να μην δυσαρεστήσουν "τα παιδιά" ; Ξεκίνα από κάποια άλλα καλύτερα, μπας και γίνει κάτι…

  2. Αει γιασου διαβασμενος εισαι. Ετσι ακριβως. Υπηρετουν σον στραυο της Ελβετιας και σΤο τελος της θητεοας τους εχουν το δικαιωμα και αγοραζουν (ολοι) το τυφεκιο η το πιστολι που ειχαν εναντι συμβολικης τιμης (λιγοτερο απο το κοστος καθως παραγουν οι ιδιοι τα καλυτερα τυφεκια και πιστολια στον κοσμο) . Ολοι τους ειναι σκοπευτες και οι γυναικες δε περισοτερο. ειναι ενα Κρατος που δουλευει οπως ενα ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΡΟΛΟΙ!!!! Η ΤΕΛΕΙΩΤΗΤΑ!!!! ΕΚΑΝΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑ ΜΑ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΚΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

  3. φορτσα Φορτσακη φορα τη στολη βαλε το καπελο τραβα στην στοα φαε ενα μπουγελο

  4. ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ . ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΕ 9 ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΔΕ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΟΥΤΕ ΝΥΧΟΚΟΠΤΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ.

  5. Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ,ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ,ΑΠΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ.ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ , ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΜΟΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ,ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥ. ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΕΘΝΙΚΗ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ -ΚΑΚΙΣΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ.

Comments are closed.