Η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ : ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΟΔΟ ΑΠΟ ΕΓΚΡΙΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ : ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!

Γράφει ο Αθανάσιος Τσόκας..
Μαθηματικός – Ερευνητής

Αγαπημένοι μου Φίλοι!!!

Κάποιος πολίτης της Υφηλίου μας, που δεν γνωρίζει καλά την Ιστορία και αγνοεί ότι το καθεστώς του Τίτο, το 1944, το κρατίδιο των Σκοπίων το ονόμασε “ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”,
φτιάχνοντας έτσι το πρώτο προγεφύρωμα για τη δημιουργία της μελλοντικής “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ” (που θα περιλάμβανε και τη Θεσσαλονίκη μας), με τελικό στόχο την έξοδο της Ρωσίας στο Αιγαίο Πέλαγος, στο άκουσμα της φράσης “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ” , φαντάζεται μια γλώσσα που χρονολογείται από την προ Χριστού εποχή, από την εποχή του Μ. Αλεξάνδρου!!!.

Όμως ,Φίλοι μου, τα ιστορικά γεγονότα δεν είναι έτσι :

Γιατί, Μακεδονική γλώσσα, δεν υπήρχε σε καμία εποχή, ούτε στην εποχή του Μ. Αλεξάνδρου, αφού ο Μ. Αλέξανδρος και όλοι οι Μακεδόνες ήταν Έλληνες και μιλούσαν την Ελληνική γλώσσα!!!.

Εξάλλου ο δάσκαλος του Μ. Αλεξάνδρου, ήταν ο Φιλόσοφος Αριστοτέλης ,ένας γνήσιος και καθαρόαιμος Έλληνας!!!

Έτσι ,Αγαπημένοι μου Φίλοι, η δήθεν “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ” των Σκοπιανών είναι ψεύτικο κατασκεύασμα που φτιάχτηκε από εντεταλμένους Φιλολόγους του καθεστώτος Τίτο, ως εξής :

Το 1944 οι εν λόγω εντεταλμένοι Σέρβοι Φιλόλογοι, με εντολή του καθεστώτος Τίτο, πήραν ένα προφορικό Βουλγαρικό ιδίωμα, που το ομιλούσαν και οι Σκοπιανοί και το ονόμασαν (παραχαράζοντας την Ιστορία) “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ”!!!.

Στο χρονικό διάστημα 1944 έως 1952 οι Σέρβοι Φιλόλογοι, δουλεύοντας εντατικά και αμειβόμενοι πλουσιοπάροχα από το καθεστώς του Τίτο, έγραψαν ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ της Ψευδο-Μακεδονικής γλώσσας, η οποία Γραμματική κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το έτος 1952!!!! . Πριν από το 1952 κανένας Ιστορικός του κόσμου μπορεί να βρει γραπτά Γραμματικά στοιχεία, κάποιας “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ”!!!

Οι εντεταλμένοι Φιλόλογοι από το καθεστώς του Τίτο , δουλεύοντας με εντατικούς ρυθμούς το έτος 1961 κυκλοφόρησαν το πρώτο Φιλολογικό Λεξικό της δήθεν “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ”.

Συγχρόνως με τους Σέρβους Φιλολόγους , δούλευαν εντατικά και εντεταλμένοι Σέρβοι Ιστορικοί, οι οποίοι επινόησαν το ψευδή και χονδροειδές ισχυρισμό ότι : Οι Αρχαίοι Μακεδόνες δεν ήταν Έλληνες!!!

Επίσης, οι εντεταλμένοι Σέρβοι Ιστορικοί, επινόησαν ότι οι Σλάβοι ενώθηκαν το 6ο μ.Χ με τους Μακεδόνες που δεν ήταν Έλληνες και έτσι οι Σλάβοι έγιναν και αυτοί Μακεδόνες!!!(η παραχάραξη της Ιστορίας, Φίλοι μου, σε όλο το μεγαλείο της).

Επί πλέον ,οι Σέρβοι Ιστορικοί, εργαζόμενοι ακατάπαυστα, συγκέντρωσαν από όλα τα αρχεία του κόσμου, ό,τι είχε σχέση με τη Μακεδονία μας και τον Μ. Αλέξανδρο και οικειοποιήθηκαν όλα τα γεγονότα και πρόσωπα, που έδρασαν ανά τους αιώνες στη Μακεδονία μας!!!

Έτσι, οι Σέρβοι Ιστορικοί, το έτος 1969 κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά την Ιστορία του ψευδο-Μακεδονικού Έθνους, που αποτελεί, Φίλοι μου, τη μεγαλύτερη πολιτική και Ιστορική απάτη στη Παγκόσμια Ιστορία!!!

Αγαπημένοι μου Φίλοι!!!

Σε αυτό το ψευδο-Μακεδονικό κρατίδιο των Σκοπίων (με τη δήθεν Μακεδονική γλώσσα και το δήθεν Μακεδονικό Έθνος, που με τα παραπάνω απατηλά κατασκευάσματα δημιουργήθηκαν), η σημερινή Κυβέρνηση ΄του κ. Τσίπρα έχει αποφασίσει δυστυχώς, να παραχωρήσει το όνομα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” για μια σύνθετη ονομασία του κράτους των Σκοπίων (από την οποία τελικά θα επικρατήσει η σύντομη ονομασια, σκέτο : ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!)

Στο σημείο αυτό, απευθυνόμενος προς τον ίδιο τον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα, του λέγω να μη προβεί σε μια τέτοια πράξη που ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ με Εθνική προδοσία και να πράξει τα κάτωθι :

1) Να σταματήσει κάθε διαπραγμάτευση με το ψευδομακεδονικό κράτος των Σκοπίων, που έχουν πλαστογραφήσει την Ιστορία μας!!!

2) Να πραγματοποιήσει μια Διεθνή Σύνοδο από έγκριτους Ιστορικούς όλης της Υφηλίου στη οποία θα αποκαλυφθεί όλο το ψευδοκατασκεύασμα της δήθεν Μακεδονικής γλώσσας και του δήθεν Μακεδονικού Έθνους του κράτους των Σκοπίων και ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ στο οποίο θα καταλήξει η εν λόγω Διεθνής Σύνοδος, η Κυβέρνηση της Ελλάδας να το αποστείλει στις Πρεσβείες και των 194 κρατών-μελών του ΟΗΕ!!!

Έτσι, τα 140 κράτη από τα 194 κράτη του ΟΗΕ που έχουν αναγνωρίσει το κράτος των Σκοπίων με το όνομα : “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ” βλέποντας ότι ξεγελάστηκαν από την πλευρά των Σκοπιανών και μάλιστα με τρόπο Ιστορικά απαράδεκτο, θα προβούν σε ανάκληση της κλεμμένης ονομασίας : ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!!

Μόνο με αυτό το αδιαμφισβήτητο και Εθνικά συμφέροντα δρόμο, της σύγκλησης Διεθνούς Συνόδου από έγκριτους Ιστορικούς θα λάμψει η αλήθεια για το Σκοπιανό και οι παραχαράκτες της Ιστορίας μας θα πάρουν το μάθημα που τους αξίζει!!!!

http://athanasiostsokas.blogspot.gr

loading...