Παραχωρεί κυριαρχικά μας δικαιώματα ο Νίκος Κοτζιάς;

Έγραφα στο Κυριακάτικο άρθρο μου στην Ελεύθερη Ώρα πως η Ελλάδα ήδη δέχεται πολυμέτωπη επίθεση από Τουρκία, Αλβανία, Σκόπια και Βουλγαρία! Και έθετα το ερώτημα: “Η ελληνική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αλλά και τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα, είναι πανέτοιμα να αντιμετωπίσουν αυτήν την πολυμέτωπη επίθεση από τους κακούς μας γείτονες;;”!

Ωστόσο, πριν στεγνώσει το μελάνι, μας έρχεται ένα ακόμη τελειωτικό χτύπημα κατευθείαν στην καρδιά της Ελλάδος!

Η είδηση που παίζει στα ΜΜΕ της Αλβανίας, υποκρύπτεται από τα δικά μας, γιατί εμείς έχουμε προφανώς πιο σημαντικά θέματα για να ασχοληθούμε! Έχουμε τα τούρκικα σήριαλ, τα τηλεπαιχνίδια της υποβάθμισης της νοημοσύνης του Έλληνα, τα παιχνίδια στρατολόγησης πρακτόρων του εχθρού!

Αυτή η είδηση μας έρχεται από το έγκυρο Pro news:

«Η Ελλάδα παραιτείται του δικαιώματος να θεωρηθεί ως σημείο εκκίνησης των 12 μιλίων η βραχονησίδα Μπακρέτα, βόρεια της Κέρκυρας, δίνοντας στην Ελλάδα τα ¾ του θαλάσσιου χώρου της περιοχής και πλέον η Αλβανία αποκτά κυριαρχικά δικαιώματα το τμήμα της θάλασσας που είχε συμφωνήσει ότι, δεν είχε δικαιώματα με τη συμφωνία του 2009 (Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής – ΥΠΕΞ Ντόρα Μπακογιάννη)!

Έτσι, επεκτείνει η Αλβανία προς τα δυτικά την κυριαρχία της, προς τα τεμάχια “Ιόνιο 1” και “Ιόνιο 2” τα οποία με τη συμφωνία του 2009 είχαν παραχωρηθεί στην Ελλάδα!

Αυτή η συμφωνία είχε επικυρωθεί από το αλβανικό κοινοβούλιο, αλλά με υπόγεια παρέμβαση της Τουρκίας, ακυρώθηκε από το Συνταγματικό Δικαστήριο της Αλβανίας! Κατ΄ αυτόν τον τρόπο επαναπροσδιορίζεται η ΑΟΖ και ίσως αυτή η συμφωνία να αποτελέσει το μοντέλο και για την περίπτωση του συμπλέγματος της Μεγίστης (Καστελόριζο), αργά ή γρήγορα»!

Εάν συνέβη κάτι τέτοιο, θα πρέπει άμεσα να παραιτηθεί ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς και να οδηγηθεί σε Ειδικό Δικαστήριο για την παραχώρηση κυριαρχικών ελληνικών δικαιωμάτων! Γιατί, εάν υποχωρήσαμε, από την επιτυχία της κυβερνήσεως Καραμανλή, τότε εδώ, ενδεχομένως να υπάρχει αδίκημα Εσχάτης Προδοσίας!

Θα πρέπει άμεσα να προβεί σε δηλώσεις ο κ. Νίκος Κοτζιάς, για να μας εξηγήσει για το τι ακριβώς συμφώνησε με τον Αλβανό ομόλογό του; Θα πρέπει να μας απαντήσει, εάν συναίνεσε η Ελλάς στις απαιτήσεις ο Έντυ Ράμα!!

Έχετε συνείδηση κύριε Κοτζιά;

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και παρά την λαϊκή εντολή μέσω των δυο τεράστιων λαοσυνάξεων της Θεσσαλονίκης και των Αθηνών, η κυβέρνηση των πρώην κομμουνιστών, προχωράει στην παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς! Χωρίς να έχει την εξουσιοδότηση του ελληνικού λαού, από τη στιγμή που σήμερα αυτή η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, είναι μειοψηφία στο εκλογικό Σώμα!

Έτσι, προωθείται το όνομα “Νέα Μακεδονία” που θα επικυρωθεί στη συνάντηση των ΥΠΕΞ της Ελλάδος και της Αλβανίας στις 15-16 Φεβρουαρίου! Ένα σατανικό σχέδιο που προωθείται γιατί η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να αντισταθεί στις πιέσεις που δέχεται από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ!

Αυτή τη σύνθετη ονομασία την έχει αποδεχτεί ήδη ο Ζόραν Ζάεφ!

Το ζήτημα είναι αν ο Νίκος Κοτζιάς θα ακούσει κάποια στιγμή, πέραν της φωνής του ελληνικού λαού και την φωνή της συνείδησής του!

Τι είπατε; Δεν έχει συνείδηση; Δεν το πιστεύω!!

Η φασιστική κυβέρνηση των μαφιόζων…

Σας δημοσιεύω απόσπασμα άρθρου του Θέμου Αναστασιάδη στο “Πρώτο Θέμα”, έτσι για να πάει καλά το πρωινό σας:

“H κυβέρνηση Τσίπρα αποτυγχάνει παταγωδώς να ξεπουλήσει, σύμφωνα με τις προσταγές των ξένων, το όνομα «Μακεδονία», όπως θα το έκανε μετά χαράς λόγω εγγενούς προδοτικής τάσης στο DNA της. Υπέστη πρόσθετο βαρύτατο πολιτικό πλήγμα από τον ιστορικό λόγο του Μίκη, ο οποίος αναφέρθηκε ευθέως στις φασιστικές τάσεις μιας αριστερόστροφης τεχνητής κυβερνητικής μειοψηφίας. Οι γραικύλοι επιφανείς Συριζαίοι είναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ και εντελώς ανήθικοι. Αυτό εμείς το ξέρουμε πολύ καλά και το έχουμε υποστεί ως media πρώτοι, όταν ακόμη και η αντιπολίτευση λίγο-πολύ αδιαφορούσε για τη σφαγή των ΜΜΕ με το τραγελαφικό κόλπο των αδειών, το ξεπούλημα μεγάλων εκδοτικών συγκροτημάτων, το κλείσιμο καναλιών, με αποκορύφωμα το MEGA, το οποίο ήταν δώρο του παλιού κατεστημένου στο Μέγαρο Μαξίμου! Τότε η αντιπολίτευση δεν κατάλαβε ότι η καμπάνα χτύπαγε και γι’ αυτήν. Δεν αντιλήφθηκε ότι μπαίνουμε σε φάση χούντας Τσίπρα! Δεν έβαλαν τις φωνές όλοι μαζί – και η Ν.Δ. και οι κεντρώοι – όταν καθαρά μαφιόζικο και πιο μαύρο και από την πίσσα χρήμα λαθρεμπόρων και κάθε λογής «νονών» εισέβαλε με τις κυβερνητικές ευλογίες στο μιντιακό τοπίο… Αλήθεια, άραγε τώρα το κατάλαβαν; Τα τυπικά έστω χαμόγελα ευγενείας μεταξύ Τσίπρα και Μητσοτάκη σε δημόσια εκδήλωση, μία ημέρα αφότου οι συνωμότες του Μαξίμου έβαλαν όλη τη Ν.Δ. στο στόχαστρο, ξένισαν. Έχουν αντιληφθεί άπαντες σε τι βρώμικο πόλεμο πάει να μπλέξει όλη την Ελλάδα ο πρωθυπουργός; (τουλάχιστον ήρθε άμεσα η αντίδραση για τον Αντώναρο… Αδιανόητο να μην υπάρχει ενότητα τέτοια ώρα στην αξιωματική αντιπολίτευση)….”!

Τι να προσθέσω από μεριάς μου; Τα είπε όλα ο Θέμος!!

Γεωργιάδης εναντίον Βαξεβάνη…

Ο πόλεμος του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη εναντίου του εξουσιολάγνου “αριστερού” δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, καλά κρατεί!

Έγραψε λοιπόν ο κ. Γεωργιάδης στο face book:

loading...

4 thoughts on “Παραχωρεί κυριαρχικά μας δικαιώματα ο Νίκος Κοτζιάς;

  1. Δεν μπορούμε να τους αφήσουμε την πατρίδα στα χέρια τους

    Είναι 29 Ιανουαρίου και ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζ. Πάιατ δίνει συνέντευξη στον Σκάι. Πέραν τον άλλων ο κ. Πάιατ λέει αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά:

    «Η ανησυχία μου, ο φόβος μου, είναι το ατύχημα… Όσο έχετε αυτά τα φονικά περίπλοκα στρατιωτικά συστήματα που λειτουργούν σε κοντινή απόσταση το ένα από το άλλο υπάρχει πάντα φοβερός κίνδυνος ατυχήματος, το οποίο φυσικά θα προκαλέσει μεγάλες επιπλοκές στη σχέση σας».

    Καλά λένε πως όσα ξέρουν οι Αμερικανοί δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος.

    Είναι φανερό ότι στην Ουάσιγκτον, και στην εδώ πρεσβεία βεβαίως, έχουν γνώση των όσων συμβαίνουν ή θα συμβούν. Γνωρίζουν γιατί οι Τούρκοι έχουν ξεσαλώσει, γιατί προκαλούν με τέτοιο τρόπο, αν όλα αυτά είναι απλές κραυγές ή αν κρύβεται κάτι χειρότερο.

    Οι ΗΠΑ ξέρουν ότι τα πράγματα στη Συρία με τους Κούρδους δεν πάνε τόσο καλά και ότι ο Ερντογάν αργά ή γρήγορα θα έστρεφε την κοινή γνώμη της χώρας του στο Αιγαίο με ένα θερμό επεισόδιο.

    Τα όσα έγιναν χθες είναι προεόρτια και δυστυχώς όπως λέει ο πρέσβης με τόσα πλοία σε τόσο μικρή απόσταση είναι θέμα χρόνου το ατύχημα. Το τουρκικό σκάφος χθες εμβόλισε ένα ελληνικό και πιθανότατα να είχαμε τραυματισμούς αν δεν γίνονταν οι απαραίτητοι ελιγμοί.

    Και σίγουρα όλα αυτά συνδέονται με την επιδείνωση των αμερικανοτουρκικών σχέσεων και την επίσκεψη του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, Ρ. Τίλερσον την Πέμπτη στην Άγκυρα.

    Το θέμα είναι τι πρέπει να περιμένουμε από εδώ και στο εξής και τι θα πρέπει να κάνει η Ελλάδα. Το να έχουμε μια ακόμη σύγκρουση πλοίων είναι ένα πιθανό σενάριο. Τι θα γίνει, όμως, αν οι Τούρκοι στείλουν στρατό στα… Καρντάκ που τα θεωρούν δικά τους; Τι θα γίνει αν υψώσουν καμιά σημαία στις… γκρίζες ζώνες του Αιγαίου, όπως αυτές παγιώθηκαν από την εγκληματική στάση της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ το 1996; Τότε που ο άνεμος πήρε τη σημαία;

    Κι αν δεν έχει άνεμο εκείνη την ημέρα τι θα κάνουν οι Έλληνες στρατιώτες; Θα έχουμε μια ακόμη ταπεινωτική εθνική ήττα; Θα έχουμε μάθει από τα παθήματα του παρελθόντος;

    Δυστυχώς τις τελευταίες ώρες αντιληφθήκαμε ότι η εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης είναι επιεικώς απαράδεκτη. Φοβισμένοι, αδιάφοροι, χωρίς έμπνευση, με καθυστερημένες αντιδράσεις και με μια διάθεση να αφήνουν τα πράγματα να εξελίσσονται ερήμην τους.

    Εντάξει, δεν είπαμε να πάρουμε τα όπλα κάθε φορά που ο Σουλτάνος λέει τις παρόλες του. Όμως, οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι και κυρίως αποφασιστικοί σε κάθε δύσκολη στιγμή.

    Και τώρα το ερώτημα του ενός εκατομμυρίου: Πόσοι εμπιστεύεστε την κυβέρνηση για τα εθνικά θέματα; Πόσοι με απλά λόγια βάζουν το χέρι τους στη φωτιά ή θα έδιναν το παιδί τους στον πόλεμο με στρατηλάτη τον Τσίπρα;

    Δυστυχώς, πέρα από το αν και η ΝΔ έχει άξιους πολιτικούς για να χειριστούν τόσο λεπτές υποθέσεις, η αλήθεια είναι πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι αυτή που κυβερνά και κανείς δεν εμπιστεύεται. Ξεπουλάει το όνομα της Μακεδονίας, επιδίδεται σε μυστική διπλωματία με τα Σκόπια και με την Αλβανία, δεν ξέρουμε ακόμη τι ειπώθηκε όταν ήρθε ο Ερντογάν στην Αθήνα και τα έκανε όλα Γης Μαδιάμ.

    Για να μη θυμηθούμε τις ανοησίες με τα δις που θα έρχονταν από το ξανθό γένος ή τα ανοίγματα στους Κινέζους.

    Όχι, λοιπόν.

    Δεν τους έχουμε εμπιστοσύνη, δεν μπορούμε να τους αφήσουμε την πατρίδα στα χέρια τους.

    Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα υπερασπιστούν τα δίκαια της χώρας αυτοί που επί χρόνια δεν ήξεραν τι είναι πατρίδα και δεν αναγνώριζαν τα σύνορα.

    Είναι επικίνδυνοι κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε.

    antinews.gr

  2. Στρατιωτικές εγκαταστάσεις απέναντι από τα Ιμια στήνει η Τουρκία!

    Freepen.gr – Η Τουρκία προχωρά στη δημιουργία στρατιωτικής εγκατάστασης στο νησάκι Çavuş απέναντι από τις βραχονησίδες Ιμια όπως δημοσιεύει η cumhuriyet.com.tr.
    Οι εκσκαφείς δούλευαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας εντατικότατα στην παραλία Gumusluk.

    Την ίδια ώρα η ελληνική πλευρά εκδίδει ανακοινώσεις περί γεωγραφικών γνώσεων. Η Τουρκία γνωρίζει πολύ καλά τη γεωγραφία της περιοχής και για αυτό επιθυμεί να την αλλάξει.

    https://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2018/02/blog-post_186.html

  3. Σ αυτή την περίπτωση,μια άλλη κυβέρνηση,τί θα μπορούσε να κάνει;

  4. ΤΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.ΓΥΜΝΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΥΨΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ.

Comments are closed.