ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΄΄ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ΄΄

Σήμερα το πρωί παρακολούθησα στην τηλεόραση του   ΑΛΦΑ  τον  πολύ κ. ΒΕΡΥΚΙΟ  με τις μεγάλες διασυνδέσεις   σ΄ όλο το πολιτικό σύστημα , να  έχει συγκινηθει από τους λυγμούς του ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΥ χθες  στην βουλή.

  Συγκινηθηκε  που ο γιος του Γερμανοτσολια τον οποίο σπούδασαν οι Γερμανοί, ΔΑΚΡΥΣΕ. Ο ατσαλάκωτος ανώτατος δικαστικός ,ο άμεμπτος, ο ακέραιος.
Αλήθεια ως ανώτατος δικαστικός  αν ήταν απέναντι στα οποία πολιτικά συμφέροντα , και συμφέροντα του διεθνούς κεφαλαίου που ορίζουν  τις τύχες των λαών , θα  ήταν στην θέση αυτή???  ΟΧΙ  φυσικά.
   Με δεδομένο ότι η ΜΑΣΟΝΙΑ ελέγχει το μεγαλύτερο μέρος  των μορφών ανώτατης εξουσίας , θα μπορούσε να  φτάσει στην ανώτατη  βαθμίδα της δικαιοσύνης??? ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΔΥΝΑΤΟ
   Ο Κ. Πικραμμενος  ΕΙΝΑΙ  η όχι απέναντι στην  θέληση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ  όπως αυτή αποτυπώθηκε στο δημοψήφισμα, όχι στα μνημόνια όχι στο ευρώ???
 Φρόντισε όμως για την πολιτική  της εξαθλίωσης του Ελληνικού  λαού , και είναι στην λογική του ξεπουλήματος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ πλούτου  και της ιστορίας μας  κατά επιταγή  των ΑΝΩΤΑΤΩΝ αφεντικών του , όπως άλλωστε συσωμμο είναι και το πολιτικό σύστημα στην χώρα μας.
  Υποκριτικά μίλησε και για το δάκρυ  του ΕΛΛΗΝΑ συνταξιούχου  που δεν μπορεί να πληρώσει  τα φάρμακα του. 
Καλά θα κάνουν οι όποιοι δημοσιογράφοι στα μέσα ενημέρωσης να μην χρησιμοποιούν την δύναμη των μέσων   αυτών για λόγους προπαγάνδας υπέρ του συστήματος, γιατί  ο λαός δεν θα αργήσει να ξυπνήσει!!!!!
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ!!

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ!!!!!!!!

loading...

6 thoughts on “ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΄΄ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ΄΄

  1. Προς τον αρθρογράφο, Δεν ξέρω ποιος είσαι και τι πιστεύεις , αλλά ούτε θέλω να ξέρω ,ένα θα σου πω μόνο ότι ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΛΗ ΗΛΙΘΙΟΣ ……

  2. σου κακοφάνηκε που τον αποκαλεί γυιό μαυραγορίτη;

  3. Γιατι πονεσε το αγορακι στο πρωτο σχολιο????

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΜΑΣΩΝΟΣ και ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ???

  4. ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ. ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΕΙΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΔΡΕΙΑ. ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΩΛΟΚΑΘΙΑ, ΣΙΧΑΜΕΡΑ,ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΑ,

  5. ΝΑΙ ΝΑΙ ΠΟΛΛΗ ΠΟΛΛΗ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗ!!!! ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙ!!

  6. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΑ .ΜΕΓΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΥΝΑΝ.ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΞΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ .Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ .ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΞΑΓΩΓΙΜΟ ΠΡΟΙΟΝ ΜΕ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ,Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ (ΔΗΘΕΝ) ΕΛΛΗΝΑ.

Comments are closed.