ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ;

– ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ













Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΔΙΚΙΑ ΟΛΩΝ 
ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ 
ΔΕΝ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ
ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ 
ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.

Ξεκινωντας την νεα μου ιστορικη εργασια για τον Μεγα Ηρακλειο και τον Μεγα Αλεξανδρο θα επιθυμουσα να διευκρινισω στους νεους αναγνωστες οτι προσωπικα μεσα απο την στηλη Ισχυς δια της γνωσεως δεν εκανα ποτε αναφορα για τα αρνητικα του Μεγα Αλεξανδρου απο σεβασμο στον Ελληνα στρατηλατη.



Οι τακτικοι αναγνωστες θυμουνται οτι εχω κανει ειδικες ιστορικες εργασιες για τα θετικα και τα αρνητικα των σπουδαιοτερων Ελληνων στρατηγων και βασιλεων.


Εδω και χρονια οι Ελληνες αναγνωστες απορουν με 
βαση τα ιστορικα γεγονοτα αλλα και τις ιστορικες μου εργασιες για τον Ηρακλειο, γιατι αδικηθηκε τοσο πολυ καταφορα οσο κανενας αλλος Ελληνας στην Ελληνικη και την παγκοσμια ιστορια.

Η αιτια ηταν μια και μοναδικη. Ο Ελληνας Ηρακλειος απο την αγιοτοκο Καππαδοκια ηταν χριστιανος ορθοδοξος στο θρησκευμα. 

Στον αντιποδα ο μεγας Αλεξανδρος ηταν εωσφοριστης και η μητερα του η Ολυμπιαδα (Πολυξενη, Μυρταλη) ηταν μια απο τις μεγαλυτερες μαυρες μαγισσες του Φοινικικου-Εβραικου Δωδεκαθεου.

Για αυτους τους λογους προβαλλεται με καθε μεσον και τροπο ο Μεγας Αλεξανδρος για τον οποιο εκαναν και πολλες κινηματογραφικες ταινιες, την ιδια στηγμη που τον Ηρακλειο δεν τον προβαλουν καθολου και δεν τον εκαναν ποτε καμια ταινια.
Για οσους δεν γνωριζουν το Χολυγουντ ελεγχεται απο τους εωσφοριστες της “νεας” ταξεως.
ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ 
ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΜΟΝΟΜΕΡΟΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑ 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ 
ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΤΟΥ 
ΦΟΙΝΙΚΙΚΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΗΤΑΝ Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ.


Η Ολυμπιάδα γεννηθηκε το 373 π.χ. στην Πασσαρωνα της Ηπειρου.
Ηταν  προικισμενη με ικανοτητες.Ειχε είχε μια μεγαλύτερη αδελφή την Τρωαδα και ένα μικροτερο αδελφο τον Αλέξανδρο τον α’  που το 334 π.χ. επετυχε ως βασιλιάς της Ηπείρου την κατάκτηση της Ιταλικής χερσονήσου.
Ο πατερας της Ολυπμιαδος ηταν ο βασιλιας Νεοπτολεμος ο β’ και της εδωσε το ονομα Πολυξένη. 
Ομως διοτι ηταν  η δευτερη κόρη, του Νεοπτολεμου όταν πέθανε το 362 π.χ, εκεινος, ο θειος  της ο Αρρύβας, ως γνησιος εωσφοριστης παντρευτηκε την μεγαλυτερη αδερφή της Τρωάδα και κατόπιν αφιέρωσε την Πολυξενη στο αρχαιότερο εωσφορικο-φοινικικο μαντειο, το οποιο βρισκοταν στην Δωδώνη.
Στο εωσφορικο μαντειο της εδωσαν  το ονομα Μυρταλη.
Η Μυρταλη εζησε  στο μαντείο 7 χρόνια υπηρετώντας τους ξενοφερτους δαιμονες απο την Αιγυπτο. Παραλληλα διδασκοταν όλα όσα θα έπρεπε να γνωρίζει μια ιέρεια-μαυρη μαγισσα βασιλικής καταγωγής. 
Από τα αρχαια χρονια ολοι αυτοι που πιστευουν στον εωσφορο, σφαζουν, κλεβουν,
βιαζουν, κανουν εμπρησμούς, σκλαβωνουν Ελληνιδες για να τελουν τα εωσφορικα θρησκευτικα τους καθήκοντα, με πασης φυσεως ,σεξουαλικες ανωμαλίες, παρα φυση σεξ μεταξυ ανδρων γυναικων, μετα του ιδιου φυλου, παιδεραστειες, αιμομιξίες,οργια κλπ. 


Αυτά είναι τα στοιχεια με τα οποια ξεχωρίζουμε τους λαους που πιστευουν στον Εωσφορο.

Το 357 π.χ. αφού  πλέον είχε αποκτησει πολλα εφοδια και εξαιρετιικη για ιερεια-μαυρη μαγισσα μορφωση της εδωσαν προαγωγη.
Η μαυρη μαγισσα Μυρταλη θα εξελιχθει ,με αποτελεσμα να παιρνει μερος στις μυστηριακες δαιμονικες γιορτές της Σαμοθράκης, τα  Καβείρια.  
Στα δαιμονικα Καβειρια μυστηρια γνωρισε τον Φίλιππο. 
Οι μαυροι μαγοι Φοινικες ιερεις της Δωδώνης της εδωσαν την αδεια να παντρευτεί  με τον βασιλιά Φίλιππο της Μακεδονιας, κάνοντάς την συνβασίλισσα με τις άλλες γυναίκες του. 
Η Μυρταλη γινεται νομιμη και μοναδικη πλεον βασίλισσα με το ονομα  Ολυμπισδα.
Στην συνεχεια η Ολυπμιαδα γεννα τον πρωτότοκο γιο του Φίλιππου, Αλεξανδρο το 356 π.χ. 
Παραλληλα ο Φιλιππος την ίδια χρονια κερδιζει στους ολυμπιακους αγωνες.
Η μαυρη μαγισσα Ολυμπιαδα ηταν μονιμα δυναμικη και φιλόδοξη και εγωιστρια οπως ολοι οι εωσφοριστες. 
Αυτο εγινε η αιτια να την οδηγησει  σε ρηξη με τον Φίλιππο με αποτελελσμα  να ζήσει το μεγαλύτερο μερος της βασιλειας της, αναμεσα στην  Σαμοθρακη σαν Ιέρεια, και στην Ηπειρο διοτι  το 330-317 π.χ., εκτος απο μαυρη μαγισσα ειναι βασίλισσα και πάλι στην Ήπειρο μετά από το θάνατο του αδελφού της.
Η ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΙΣΣΑ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΙΣΣΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΤΗΣ ΜΗΔΕΙΑΣ.
Η Ολυμπιαδα εκτος απο τα δαιμονικα Καβειρια μυστηρια ειχε μυηθει σε ολες τις υπολοιπες δαιμονικες τελετες.οπως ηταν τα Διονυσιακα,
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.
Τρομερη γενοκτονία προξενησαν για αιώνες στην Ελλάδα οι λατρεις του φρυγικου δαιμονα Σαβαζιου, ο οποίος μετονομάστηκε σε Διόνυσος και υιοθετήθηκε ως γιος του Δία.
Η οργιαστικη διονυσιακη λατρεια, αναμειχτηκε με αλλα τοπικα εωσφορικα στοιχεια, οπου δημιουργηθηκε ο ορφισμος, μια νεα θρησκεια, η οποια άρχισε να εξαπλωνεται σε ολη την Ελλαδα, από τον 8ο π. Χ. αιωνα.
Οι φανατικοι λατρεις του φρυγικου δαιμονα των οργίων και της κραιπαλης, διέδιδαν τη νέα θρησκεια με πρωτοφανή βιαιότητα.
Ο εκστασιασμένες δαιμονικες πορνες του μεθυσου δαιμονικου Διονυσου, οι οποιες ετρεχαν τις νυχτες στις ερημιές ουρλιάζοντας, καταβρόχθιζαν ωμά τα ατυχα ζώα που έβρισκαν μπροστά τους, αλλά και τους ανδρες που τυχαινε να συναντήσουν. 
Αναφέρεται ότι μαιναδες κατασπάραξαν και εφαγαν τον Ορφεα. Επίσης οι λατρεις του Διονυσου ηταν υποχρεωμενοι να παιρνουν μέρος στα εμετικά “ιερα οργια”.
Εκει στις αισχρες Διονυσιακες εορτες εκαναν ανειπωτες ηθικές αθλιοτητες. 
Η καθε γυναίκα, εγγαμη η μη, ήταν υποχρεωμενη στο ονομα του δαιμονικου θεου, να ανεχτει τις σεξουαλικες βρωμερες και διεστραμμενες ορεξεις του καθε εωσφοριστη του δωδεκαθεου. 
Οι βιασμοι γυναικων και η ασκηση καθε είδους βίας κατά την διάρκεια των εορτων, όχι μόνο δεν θεωρουνταν έγκλημα, αλλά ηταν μερος της λατρειας του μεθυσου και εωσφορικου “θεου”. Η “ιερη” πορνεια επισης ήταν λατρευτικη απαιτηση των δαιμονων.
Οσοι αρνουνταν να τη δεχτουν και να συμμετασχουν στα εμετικα οργια κατασφαζονταν ως εχθροι του νέου δαιμονα. 

Μια μικρή εικόνα αυτης της τρομερης γενοκτονιας μας δίνει ο μεγαλος τραγικος ποιητης Ευριπιδης στην τραγωδια του «Βάκχες».
Επισης η μαυρη μαγισσα Ολυμπιαδα ειχε γνωσεις για ολα τα εωσφορικα μυστηρια και τις οποιες διεθεταν ελαχιστοι μαυροι μαγοι. 

Η Ολυμπιαδα ειχε τεραστιες γνωσεις στα Ελευσινια, τα Ορφικα, τα Πυθαγορεια, και φυσικα την πρωην εδρα του φοινικικου εωσφορικου δωδεκαθεου την Αιγυπτο και τα Αιγυπτιακα μυστηρια.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ 

Οι μεγαλυτεροι Ελληνες σοφοι και επιστημονες εχουν κανει αναφορες για το ξενοφεερτο δωδεκαθεο απο την Αιγυπτο. Μεταξυ αυτων ηταν οι Αριστοκλης, Ηροδοτος, Ισοκρατης, Εκαταιος κλπ.


Τιμη και δοξα σε ολους τους αρχαιους Ελληνες (φιλοσοφους, σοφιστες) που δεν φοβηθηκαν τους σκλαβους σημιτικης, αιγυπτιοχεμιτικης καταγωγης που κατελαβαν την Ελλαδα, για αυτό εγραψαν για αυτους και το δαιμονικο δωδεκαθεο που μας εφεραν, παρα τις εξοριες, τις θανατικες ποινες με κωνειο, το κλεισιμο των φιλοσοφικων σχολων, το καψιμο των βιβλιων τους.

Μονον στην αρχαια Αθηνα θανατωθηκαν και εξοριστηκαν πανω από 500 Ελληνες φιλοσοφοι, σοφιστες, επιστήμονες διοτι καταδικαζαν το  εωσφορικο δωδεκαθεο. 

Ολοι οι μεγαλοι Ελληνες φιλοσοφοι και σοφιστες διδαξαν ότι το δωδεκαθεο δεν είναι μονον δαιμονικο, αλλά ταυτόχρονα είναι αστειο και αναξιο του κορυφαιου πολιτισμου στον κοσμο, ο οποιος είναι ο Ελληνικος. 

Στο εργο του Πλατωνα με την επωνυμια Τιμαιος, καταλαβα ότι γεωμετρια σε τοσο υψηλο επιστημονικο επιπεδο δεν ειχε ξαναγραφτει παγκοσμίως. Τοτε για πρωτη φορα στην ζωη μου δημιουργηθηκε η εξης απορια: 

Πως ηταν δυνατον οι Αρχαιοι προγονοι, οι οποιοι δημιουργησαν τις επιστημες, τις εξελιξαν, εγραψαν όλα αυτά, τα αριστουργήματα, που κανενα εθνος δεν μπορει να δημιουργησει, ταυτόχρονα να πιστευουν σε δωδεκα ανυπαρκτους, δαιμονικούς, ανωμαλους, αιμομίκτες,”θεους”; 

Ηταν αδυνατον  οι μεγιστοι του πλανητη γη να πιστευουν σε ανθρωποθυσιες, σε φαγωμα των θυσιασμένων, σε θυσιες ζωων, σε ευνουχισμο νεων αγοριων, σε εκπορνευση κοριτσιων, σε “λιτανειες” ομοιοματων του ανδρικου γεννητικου οργανου, και σε απίστευτες σεξουαλικες ανωμαλίες.


Εκτος από τον Πλατωνα εχουμε αναφορες από τον Ηρόδοτος στο εργο του Ευτερπη, και στον Ισοκράτη, στα εργα του Ελένης εγκωμιον, Πανηγυρικος, Παναθηναικος.



Ο  ΙΕΡΟΣ ΠΛΑΤΩΝ


Οι Ελληνες είναι αυτοχθονες και δεν μπορουν να τους διοικουν λαθροεπηλιδες. Για αυτό και ο Ιερος Πλατων, στον Μενεξενο ,εγραψε ότι εμεις οι γνήσιοι Ελληνες , δεν ειμαστε βαρβαρομικτοι, δεν ειμαστε ουτε Καδμοι, ουτε Δαναοι, ουτε Πελοπες , ουτε Αιγυπτοι. 
Για αυτό το μισος μας αυξάνεται εναντιον ολων αυτων των αλλοδαπών, οι οποιοι ερχονται συνεχεια , στην αρχαια Αθηνα.
 Ο Πλατωνας αν και γνωριζε τον θεσμο της φιλοξενιας και ότι ο φιλοξενούμενος είναι ιερο προσωπο, εντουτοις διοτι στην περιπτωση αυτή είχαμε μαζικη εισβολή λαθροεισβολεων ,για αυτό μιλα με τοσο μισος εναντιον των αλλοδαπών κατακτητών.

Ο ΜΕΓΑΣ ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ;

Εξαιτίας αυτης της νικηφόρου εκστρατείας των Ελλήνων στην Τροία, επήλθε τόσο μεγάλη μεταβολή, ώστε ενώ προηγουμένως οι βάρβαροι, που ζούσαν δυστυχισμένοι στους τόπους τους, και ο Δαναός, αφού έφυγε από την Αίγυπτο, κατέλαβε το Άργος, ο Κάδμος ο Σιδώνιος έγινε βασιλιάς της Θήβας, οι Κάρες αποίκησαν τα νησιά και ο Πέλοπας κυρίευσε την Πελοπόνησο, οι μετά από αυτού του πολέμου, το γένος μας γνώρισε τόση ακμή ώστε κατάφερε να αφαιρέσει από τους βάρβαρους μεγάλες πόλεις και τεράστιες εδαφικές εκτάσεις (Ισοκράτης Ελένης εγκώμιο 68 – 69).



Ολοι αυτοι οι τεράστιοι προγονοι μας γραφουν για τους σκλαβους σημιτικης, χεμιτικης καταγωγης κλπ που εφυγαν απο την Αιγυπτο και ηρθαν στην Ελλαδα. 


Οι Σκλαβοι αυτοι με αρχηγούς τους Καδμο, Πελοπα, Δαναο, Λυγκεα, Αιγυπτο, κλπ κατελαβαν δια των οπλων την Στερεα Ελλαδα, Πελοποννησο, και επεβαλαν το δαιμονικο δωδεκαθεο, το οποιο ειχαν ως “Θρησκεια” στην Αιγυπτο, οπου ηταν σκλαβοι. (2)

 Αυτοι λοιπον οι σκλαβοι καταφεραν δια της βιας και της απατης να επιβαλλουν το δαιμονικο δωδεκαθεο στον αγραμματο Ελληνικο λαο της εποχης εκεινης. 

Οι Ελληνες φιλοσοφοι  σοφιστες, ποιητες, ιστορικοι δεν δεχτηκαν ποτε αυτην την
ξενοφερτη δαιμονικη και αστεια θρησκεια από την Αιγυπτο ως κατι σοβαρο. 


Αλλωστε αυτό ηταν αδυνατον να συμβει καθως η φαιδροτητα του δωδεκαθεου ξεπερασε κάθε οριο. Ενδεικτικα σας αναφερω ότι στην αρχαια Αιγυπτο εκαναν ειδικες τελετες μαυρης μαγειας σε σφαγμενα βοδια.
Μετα επαιρναν τα κεφαλια των βοδιων στα οποια εδιναν ειδικες καταρες, ενω εν συνεχεια πηγαιναν στην αρχαια αγορα της Αιγυπτου και εάν δεν εβρισκαν Ελληνες να τα πουλησουν τοτε τα πετουσαν στον ποταμο, εβριζαν και εφευγαν απογοητευμενοι. 

Ακομη απαγορευαν οι σατανιστες Αιγύπτιοι τους υπολοιπους να τρωνε από πηρουνια Ελληνων, να φιλουν Ελληνιδες, Ελληνες στο στομα. 

Eννοείται ότι οι αρχαιοι αιγυπτιοι εκαναν και περιτομη μεταξυ αλλων. 

Στο β βιβλιο του με την επωνυμια Ευτερπη, ο Ηροδοτος είναι πολύ περιγραφικος σχετικα με την προελευση του δαιμονικου δωδεκαθεου που μας το εφεραν από την Αιγυπτο. Πολύ αστεια ειναι η περιγραφή των αλλοδαπών γυναικων, οι οποιες ηταν ιέρειες στο δαιμονικο μαντειο της Δωδωνης. 

Οι βαρβαρες αυτές ιέρειες μιλουσαν μια πόλυ ασχημη βαρβαρικη διαλεκτο, που εμοιζε με διαλεκτο πουλιων. Για αυτό τον λογο της αποκαλουσαν οι ντοπιοι περιστερες.

Οταν καποτε η μια από αυτές τις δαιμονικες ιέρειες, μιλησε με μια πιο ηπια διαλεκτο, τοτε ειπαν οι ντοπιοι κατοικοι της Ηπειρου, οτι η περιστερα μιλησε με ανθρωπινη λαλια. Φυσικα οι αλλοδαπες σκλαβες ηταν μελαμψες.

 Ο Παυσανίας στο εργο του Αρκαδικα μας αναφερει ότι οι σατανιστες ιερεις του Λυκαιου Διος εκαναν τελετες μαυρης μαγειας όπως οι σημερινοι ζουλου, και ινδιάνοι, για να ερθει βροχη σε περιοδους ξηρασίας. 


Οσο για τα περιβοητα δαιμονικα Ελευσινια “μυστηρια”, η κατασταση καταντα τελειως αστεια, καθως η “θεα” Ισιδα αναζήτα στα περατα της γης το κομενο μοριο του Οσιρι. Ο Οσιρις ηταν αδερφος και ταυτόχρονα εραστης της Ισιδας. Την Ισιδα όμως ηθελε για ερωμενη ο άλλος της αδερφος και αδερφος του οσιρι, ο σηθ(Τυφωνας).


Ο Σηθ ζηλευε ότι τα αλλα δυο αδερφια του ηταν εραστες, για αυτό σκοτωσε τον Οσιρι, για να γινει εκεινος εραστης της Ισιδας.

Η δαιμονικη θεα Ισιδα όμως με τελετες μαυρης μαγειας μπορεσε να ενωσει τα διαμελισμένα κομματια του εραστη-αδερφου της. 


Όμως της ελειπε όμως το πιο βασικο για εκεινη το μοριο. Τοτε αρχισε να το αναζήτα σε ολη την γη. Η αναζητηση αυτή είναι η βαση των Ελευσίνιων “μυστηριων”. 

Την Ισιδα , την δαιμονικη θεα από την Αιγυπτο της αλλαξαν το ονομα, όπως εκαναν με ολους τους δαιμονικούς θεους, και την ονομασαν Δημητρα. Ηρόδοτος β Βιβλιο Ευτερπη. 

Το μισο Β βιβλιο του Ηροδοτου εχει απίστευτες λεπτομέρειες σχετικα με την προελευση του δωδεκαθεου από την αιγυπτο.



 Η αποθεωση σχετικα με την ηθικη και πνευματικη εξαθλιωση που επεφερε το δωδεκαθεο ερχεται όταν οι αρχαιοι Αθηναιοι καλουν τον μαυρο μαγο ονοματι Επιμενιδη να τους γλυτωσει από το Κυκλωνειο αγος. 
Δηλαδη να διωξει με μαγικα την τρομερη αυτή ασθενεια. Ματαια προσπαθουσε ο επιστημονας Ιατρος Ιπποκράτης να εξηγησει οτι η αρρωστια είναι φυσικο αιτιο, και ότι μονον εκεινος μπορουσε να την θεραπευσει ως Ιατρος. 



Παραλληλα τους ελεγε ο Μεγιστος Ιπποκράτης ότι δεν είναι σοβαρος τροπος θεραπειας αυτος με μαυρη μαγεια κλπ. 

Όμως ο αγραμματος και εξαθλιωμένος οχλος της αρχαιας Αθηνας δεν ηταν σε θεση να καταλαβει τι ελεγε ο Ιπποκράτη

Επανεχρομενος στην μαυρη μαγισσα την Ολυμπιαδα-Μυρταλη-Πολυξενη, 
μεσα σε ολες τις χαρες τις διαμονικες ηταν να εξουσιαζει και τα φιδια.

 
Την λατρεια των  φιδιων την αναγαγουν καποιοι την μοναδική στην θρησκευτική λατρεία των Μυκηναίων (Δαναο)
 

ΟΙ μυστες γνωριζαν ειτε πιστευαν οτι τον Αλέξανδρο η μαυρη μαγισσα  τον γέννησε, οταν συνευρεθηκε  μια βραδια μαζι με τον Αιγυπτιακο διαμονα τον Δια ο οποιος προς τιμην του Εωσφορου ειχε μεταμορφωθει σε ερπετο. 


Η ίδια η μαυρη μαγισσα η Ολυμπιαδα το είχε παραδεχτει οταν την ρωτησε ο Φίλιπποες.

Τοτε εκεινος  την κατηγόρησε για μοιχεία και την έστειλε στη Ήπειρο. 


Ομως οπως φαινεται ο ο Φίλιππος  ηταν εξαρτημενος απο τηνπαρουσια της μαυρης μαγισσας Ολυμπιαδας για αυτο την ανακαλεσε απο την Ηπειρο. 

Εντουτοις οι σχεσεις τους έιχαν πλεον διαταραχθει από το γεγονός της μοιχείας και ο Φίλιππος ξαναπαντρεύετε με την Μακεδόνισσα Κλεοπάτρα που του χαρίζει ένα ακόμα αρτιμελή γιό τον Κάρανο και που προοριζόταν για βασιλιάς της Μακεδονίας. 


Η Ολυμπιάδα έιδε τον ορατο πλεον κίνδυνευε με την γέννηση του αγοριού της Κλεοπάτρας., να μην γινει ο Αλέξανδρος βασιλιάς της Μακεδονίας, διότι ηταν μισος Μακεοδονας.


Τοτε η Ολυμπιαδα φαινεται οτι ακολουθησε για μια ακομη φορα τα βηματα της μεγαλυτερης μαυρης μαγισσας ολων των εποχων της Μηδειας.


Ο Φίλιππος και ο γιος του δολοφονουνται και το ετος το 336 π.χ., μεγας 
Αλέξανδρος ’ ανακηρυσσετε βασιλευς των Μακεδόνων.

Η μαυρη μαγισσα Ολυμπιαδα αφησε την τελευταία της πνοή στη πόλη Πύδνα που ο Κάσσανδρος έβαλε τους ανθρώπους του να την σκοτώσουν με φρικτό τρόπο και για πολλές ημέρες το κορμί της παρέμεινε άταφο.


Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΟΤΟΚΟ 
ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ. 

Απο την Ελληνικη ιερη Καππαδοκια της Μικρας Ασιας καταγονται οι περισσοτεροι αλλα και οι σημαντικοτεροι Ελληνες Ηρωες Βασιλεις,Αρχιστρατηγοι, Στρατηγοι. Αξιωματικοι, Αγιοι και Αγιες.  

Ενας εξ αυτων ο Ηρακλειος, ο μεγαλυτερος Ελληνας ολων των εποχων μαζι με τον Βασιλειο τον β. 

Τα χρηστα ηθη είναι το διαχρονικο “μυστικο ” επιβιώσεως του εθνους μας από τα παναρχαια χρονια. 
 
 
Εξαιτιας των χρηστων ηθων, του χριστιανισμου και της αρχαιοελληνικης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους, εγιναν διοικητες στο 
(ρωμαικο κρατος), χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.
 
Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη), και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ. 

Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. 

Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος. (2)



ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ 
ΘΡΥΛΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ.

Ο Ελληνας βασιλιας απο την Καππαδοκια ο Ηρακλειος, ο οποιος πρωτου να ξεκινησει το θρυλικο επος του εναντια στους περσες, πηγε και παντρευτηκε την εξ αιματος ανηψια του την Μαρτινα. 


Η Μαρτινα ηταν κορη της αδερφης του και ο λαος μαζι με τον αγιο  πατριαρχη Σεργιο αντεδρασαν σε αυτον τον γαμο.


Αυτο τον γαμο τον εκανε διοτι η πρωτη του γυναικα η Ευδοκια πεθανε πολυ προωρα απο επιληψια.

Εντουτοις ο Χριστος αξιωσε αυτον τον υπεροχο Ελληνα να ξεπερασει σε επιτευγματα τον μεγα Αλεξανδρο και να κρατησει δια παντος ζωντανο το Ελληνικο εθνος.

Ο βασιλιας Ηράκλειος ξεπερασε σε αρκετους τομεις τον M. Αλεξανδρο και κρατησε ζωντανη την Ελλαδα στην πιο κρισιμη ιστορικη καμπη ολων των εποχων.

Εάν δεν υπηρχε ο Ηράκλειος παρα τα χρηστα ηθη των προγονων μας η Ελλαδα θα ειχε σκλαβωθεί στους περσες.(2)

Δυστυχως ο Ιδιος ανθρωπος παντρευτηκε την εξ αιματος ανηψια του την Μαρτινα με την οποια εκανε πολλα παιδια. Ποιος ο ανθρωπος που ξεπερασε σε ποσους τομεις και επιτεύγματα τον Μεγα Αλεξανδρο. ​ 
 
 
 
Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας,μολις ανεβηκε στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο, το κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο. 
 
 
 
Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες. Ειχαμε πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ. 
 
 
 
Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα.


Στους αγιους τοπους εκτος από της αγριες σφαγες, της κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους ,το σκλαβωμα χριστιανων, μαζι με όλα αυτά εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου,εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια. 
 
 
Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας, μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες. 
 
 
 
Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα    περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια.
 
 
 Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο.
 
 
 Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. 


Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας.
 
Ακομη και ο Αλεξανδρος, με πολύ εμπειρους στρατηγους, με περισσοτερους στρατιώτες σε σχεση με τον βασιλια Ηρακλειο, καθως και ένα πολυ ισχυρο Ελληνικο Μακεδονικο βασιλειο σε
ολους τους τομεις, (στρατιωτικο, διοικητικο, 
πολιτικοεκανε περισσοτερο χρονικο διαστημα να κατακτησει την περσικη αυτοκρατορια, σε σχεση με τον Ηρακλειο.

Επισης την εποχη που εγινε ο Μεγας Αλεξανδρος βασιλεας στην Ελληνικη Μακεδονια δεν ηταν η μιση Ελληνικη επικρατεια κατεκτημενη απο την ισχυροτερη αυτοκρατορια του κοσμου την Περσικη. 

Οταν ξεκινησε ο Αλεξανδρος την εκστρατεια του η Ελλαδα ηταν ελευθερη και ισχυρη.

Στον αντιποδα κατα την βασιλεια του Ηρακλειου επικρατουσε χαος και ολεθρος. 


Να μην ξεχνατε ποτε μια απο τις προσωπικες μου ιστορικες παρατηρησεις οτι κατά την εποχη του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχη του Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, του Θεοδοσιου του β, του Ιουστινου του α, του Ιουστινου του β, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, και περιοδους ειρηνης με τους περσες.
 


Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο, ο πρωτος Ελληνας χριστιανος βασιλιας, ο Ηράκλειος απο την Καππαδοκια εκαναν  οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των Μηδων. 


Ειχαμε δηλαδή εισβολή , και κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

 
 
 
ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
 
Το απογειον της Ελληνορθοδοξιας πανω από όλα, ηταν οταν ο Ελληνας Αυτοκρατορας Ηράκλειος πηρε πισω από τους Περσες τον Τιμιο Σταυρο, τον οποιο πηγε ο ιδιος πισω στα Ιεροσόλυμα.
 
Ο θριαμβος των Ελλήνων ήταν ολοκληρωτικος. 
 
 
 
Δεκατέσσερα χρονια πριν, δηλαδή το 614 μ.Χ., το Ελληνικο-ρωμαικο κρατος, δεν είχε βρεθει μονον κατακτημενο κατά το ημισυ από τους Περσες, αλλα ήταν για πρωτη φορα στην ιστορια του σκοπιμα, εξαιτιας των αλλοδαπών 
αυτοκρατορων, τελειως χρεωκοπημενο.
 
 
Ηταν η εποχη που εδωσαν οι εωσφοριστες Περσες το τελεσιγραφο στους προγονους μας, ότι ή θα εγκαταλείψουν ολοι τον Ιησου Χριστο, η δεν θα ξαναδουν ποτε τον ηλιο.
 
Τελικα ο υπεροπτης εωσφοριστης Χοσροης ο οποιος αποκαλουσε τον Ηρακλειο, δουλο του, εχασε την ζωη του, και ο γιος του εκανε κηδεμονα-δουλο του το παιδι στον Ελληνα αυτοκρατορα Ηρακλειο. 
 
 
Αυτο ειναι το απολυτο απογειο της Ορθοδοξιας και του Ελληνισμου. 
 
Ο Χριστος και η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια ειχαν κερδισει κατα κρατος τον εωσφορο και την αυτοκρατορια του. 
 
ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ 
ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ 
ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΑΒΙΚΗΣ 
ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.
 
 
Η Περσικη εωσφορικη αυτοκρατορια επι 1228 χρονια προσπαθουσε να αφανισει δια παντως τον Ελληνισμο. 
 
 
Τελικα εξαιτιας της γενναιοτητας, του ηθους, της πιστης, των χρηστων ηθων, και της βοηθειας του Ιησου Χριστου, οι προγονοι μας κατεβαλαν δια παντως τον προαιωνιο εχθρο του Ελληνικου εθνους. 
 
 
 
Αμεσως τοτε οι εωσφοριστες δημιουργησαν την πανισχυρη αραβικη αυτοκρατορια, στην θεση της Περσικης, ενώ όταν εξασθενισε ως δυναμη και η αραβικη αυτοκρατορια, αμεσως για μην παρουμε ανασα και εστειλαν εναντιον μας, τους Τουρκους. 
 
 
 
Φροντιζαν ολους εκεινους τους αιωνες να στελνουν κυριολεκτικα αμέτρητους λαους να μας πολεμουν, για να μην σταματαμε καθολου, να πολεμαμε συνεχεια.
 
 
Οι εωσφοριστες, μετα την συντριβη της περσικης αυτοκρατοριας , δεν πιστευαν τι ειχε συμβει . 
 
 
 
Οι ιεροι Ελληνες εγιναν από σκλαβοι διοικητες στο ένα τους δημιουργημα, που ηταν το ρωμαικο κρατος .
 
Με την αναληψη της εξουσιας στο ρωμαικο          κρατος επετυχαν να καταστρεψουν δια παντος το άλλο τους κατασκεύασμα την περσικη αυτοκρατορια.
 
 
Όταν οι Ελληνες ξαναεγιναν παγκόσμιοι κυριαρχοι με την κατακτηση της περσικης αυτοκρατοριας, τοτε πηραν την αποφαση να δημιουργησουν τον μωαμεθανισμο. 

Ο αποκλειστικος τους σκοπος να κατακτησουν την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια.
 
 
 
 
Τοτε συμβαινει κατι ακομη το μοναδικο.
 
Ενας λαος αγραμματος, αναλφάβητος, που ζουσε στην ερημο, εγινε μεσα σε εξι χρονια,παγκοσμια υπερδυναμη, με αποτέλεσμα να παρει πισω ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια την Μεσοποταμια κλπ, απο τους Ελληνες.
 
Αυτοι ηταν οι αραβες ,οι οποιοι μολις ειχαν ασπασθεί τον μωαμεθανισμο Εωσφορισμο.
 
 
 
Ακομη και εμεις οι Ελληνες με τον κορυφαιο πολιτισμο στον κοσμο χρειαστηκε να περασουν αιωνες για να ειμαστε κοσμοκρατορες και να διοικουμε την κορυφαια αυτοκρατορια στην οικουμενη.
 
Σκεφτειτε οτι ο Ελληνικος πολιτισμος δεν ηταν αρκετος απο μονος του για να φτασουμε στην κορυφη του κοσμου και επρεπε να ενωθει ο Ελληνικος πολιτισμος με τον χριστιανισμο.   
 
 
Χωρις την ενωση του Χριστιανισμου και του
αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου ηταν αδυνατον να γινει ο Ελληνισμος παγκοσμια αυτοκρατορια και να φτασει στην κορυφη του κοσμου. 
 
 
Οι αγιοι πατερες της ορθοδοξης εκκλησιας μας
κρατησαν οτι πολυτιμο ειχε ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος, οπως οι διδασκαλιες του Πλατωνα και του Αριστοτελη και φυσικα χρησιμοποιουσαν την κορυφαια γλωσσα στον κοσμο την Ελληνικη. 
 
Μονον οταν διαχωρισαν οι αγιοι πατερες της εκκλησιας τον γνησιο αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο απο το εωσφορικο δωδεκαθεο ηταν εφικτη πλεον η ανοδος του Ελληνισμου σε ολα τα επιπεδα.
 
 
Oλα τα μεγαλα βασιλεια εκαναν πρωτα ισχυρο 
πολιτισμο, οικονομια, διοικηση και στρατο ενω χρειαστηκε να περασουν αρκετοι αιωνες ειτε πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα για να επιτυχουν τους σκοπους τους. 
 
Μονον οι αραβες, σε ολη την παγκοσμια ιστορια απο καταβολης κοσμου εγιναν μεσα σε 6 χρονια, χωρις να εχουν καθολου, πολιτισμο, οικονομια, διοικηση κλπ, εγιναν παγκοσμια υπρεδυναμη. 
 
Το να γινουν οι αραβες παγκοσμια υπερδυναμη οπως εξηγω μεσα απο τις προσωπικες μου ιστορικες παρατηρησεις δεν εγινε σε καμια των περιπτωσεων με φυσιολογικο τροπο. 
 
 
Για να χρειαστουν οι αγραμματοι αραβες μονον εξι χρονια, ηταν απολυτως βεβαιον οτι  από πισω τους βρισκοταν οι εωσφοριστες δωδεκαθειστες της “νεας” ταξης πραγματων.
 
 
Μην ξεχνατε οτι πριν απο την πολυ αφνιδιαστικη ανοδο των αγαρηνων σε υπερδυναμη, οι αισχροι νεοταξιτες ειχαν διαβρωσει ολες τις ανατολικες Ελληνικες-ρωμαικες επαρχιες της αυτοκρατοριας με την αιρεση του μονοφυσιτισμου.
 
 
Ειναι δεδομενο ότι σε κάθε εποχη οι νεοταξιτες δεν μας πολεμουν μονον με τα οπλα στελνωντας διαφορους λαους εναντιον μας όπως περσες, ρωμαιους, γοτθους, αγαρηνους και εκατοντάδες αλλους λαους. 
 
Ταυτοχρονα σε κάθε εποχη μαζι με τους    πολεμους, μας πολεμουσαν και σε πνευματικο, ηθικο επιπεδο, δημιουργώντας διαφορες αιρεσεις.
 
 
Οι αιρεσεις ειναι ενα πραγμα που είναι πολύ πιο επικινδυνο από έναν αιματηρο πολεμο η από αιματηρους πολεμους.


Αυτο διοτι απειλουν με ολοκληρωτικο αφανσιμο το Ελληνικο εθνος διοτι το καταστρεφουν αρχικα σε πνευματικο-ηθικο επιπεδο και εν συνεχεια σε πολιτικο-στρατιωτικο και κοινωνικο.  
 
 
 
 
Οι μονοφυσιτες ισχυριζοταν οτι ο ιησους Χριστος ειναι μονον μια φυση και δεν ηταν ταυτοχρονα θεος και ανθρωπος.
 
Μεσα λοιπον απο αυτον τον παρα πολυ αρρωστο
θρησκευτικο φανατισμο  

απο τους μονφυσιτες
επεσαν παρα πολυ ευκολα οι ανατολικες επαρχιες της 
αυτοκρατοριας στους αγαρηνους.

Αυτο εγινε διοτι η πλειοψηφια των κατοικων ολων των ανατολικων επαρχιων ανηκαν στον μονοφυσιτισμο. 



ΓΙΑΤΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ
ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ;
Παρα πολλοι Ελληνες νομιζουν ότι ο Γιββων (Εντουαρντ Γκιμπον), είναι φιλέλληνας. Στο σημερινο αρθρο θα αναφερω γιατι δεν ισχυει κατι τετοιο. 
Ο Γιββων εγραψε σχετικα με τον Ηρακλειο ότι είναι ο πιο “ανώμαλος” χαρακτηρας της ιστοριας. Ο Ελληνας αυτοκρατορας συμφωνα με τον Γιββων είναι ένα παραδοξο, ένα ακατανοητο φαινομενο. 
Όλα αυτά διοτι “ηταν” σε ολη του την ζωη ο Ελληνας Ηράκλειος, “δουλος” της αργιας, της ηδονης, της δεισιδαιμονιας, και αδιάφορος θεατης των δημοσιων συμφορων. 
Αυτό που μας λεει δηλαδή για τον Ηρακλειο , είναι ότι εκανε σεξουαλικες ανωμαλίες- οργια, και ότι “αδιαφορουσε”, για τα δεινα του Ελληνικου λαου. Όμως “ξαφνικα”, μεσα σε αυτην την αδρανεια και την παρακμη, ο Ηράκλειος ειχε μια αναλαμπή εξι ετων.
Το ποσο μεγαλος είναι ο δολος του Γιββων, φαινεται από τον τροπο με τον οποιο εξυμνεί τον Ανδρονικο τον α Κομνηνο. 
Ο Ανδρόνικος ο α Κομνηνος αναφερει ο Γιββων ηταν από τους πιο ενδιαφεροντες χαρακτήρες του μεσαιωνα, για αυτό η ζωη του πρεπει να γινει βιβλιο.
 Για οσους δεν γνωριζουν ο Ανδρόνικος ο α Κομνηνος ηταν εξαδερφος του Μανουηλ του α Κομνηνου. Μανουηλ και Ανδρόνικος, μεγαλωσαν μαζι, από παιδια, μαζι στις στρατιωτικες ασκησεις και στους ερωτες. 
Όμως ο Ανδρόνικος αν και γενναιος πολεμιστης, ηταν περισσοτερο ενας περιπλανομενος τυχοδιώκτης, με μια ζωη γεματη ερωτικα οργια και ερωτικες περιπέτειες.
Ενδεικτικο είναι ότι σε μια εκστρατεια εναντια στο κομματι του Αρμενικου λαου το οποιο δεν πολεμουσε διπλα στον Ελληνικο (ρωμαικο) στρατο, ο Μανουηλ εστειλε τον Ανδρονικο να τους αντιμετωπισει. 
Ο Ανδρόνικος ειχε παρει μαζι του στο βοηθητικο στράτευμα πορνες και χορευτριες. 
Το πρωι πολεμουσε γενναια, και το βραδυ ξενυχτουσε με τις πορνες και τις χορευτριες σε ασκοπα οργια και γλεντια. 
Οι αντίπαλοι, οι οποιοι τα παρατηρησαν όλα αυτά, επιτεθηκαν μια βραδια και νικησαν το Ελληνικο στράτευμα το οποιο διασκεδαζε αναιτια και ανεύθυνα, οδηγώντας σε ηττα την Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια. 
Επισης τον Ανδρόνικο κατά την διαρκεια του πολυταραχου βιου του, τον ακολουθησαν, μερικες γυναικες ευγενικης καταγωγης, οι οποιες όχι μονον ελεγαν δημοσιως ότι είναι ερωμενες του, αλλα ταυτόχρονα δηλωναν δημοσιως, ότι είναι και παλλακιδες του. 
Μια εξ αυτων των γυναικων ηταν η Θεοδωρα η χηρα βασιλισσα του Βαλδουίνου του γ της Ιερουσαλήμ, με την οποια απεκτησε και δυο νοθα παιδια. 
Ακομη εκλεψε τις καρδιες, της πριγκίπισσας Φιλιππας η οποια ηταν αδερφη της Μαριας της Αντιοχειας, και της Ευδοκιας, που ηταν επισης ευγενικης καταγωγης. 
Όλη του την ζωη την περασε ο Ανδρόνικος, μεσα σε σεξουαλικα οργια, σκανδαλα και συνομωσίες, εναντιον του εξαδερφου του και νομιμου αυτοκρατορα του Μανουηλ του α Κομνηνου. 
Ερχεται λοιπον ο Γιββων και εξυμνεί τον Ανδρονικο για όλα αυτά τα οργια και τα αισχη, και για παρα πολύ ασχημες και κατάπτυστες πραξεις. Ταυοτοχρονα για τις ιδιες “πραξεις” έαν υποθεσουμε, ότι τις εκανε ο Ηράκλειος, τον κατηγορει ως έναν από τους χειροτερους αυτοκράτορες στην ιστορια. 
Ο Γιββων τα εγραψε όλα αυτά για δυο λογους. 
Ο πρωτος ηταν να μειωσει με ψεύδη τον δευτερο κορυφαιο Ελληνα ολων των εποχων, που κατεκτησε την Εωσφορικη περσικη αυτοκρατορια. 
Ο δευτερος λογος ηταν ότι ακομη και μετα από την μεγαλυτερη ηττα ολων των εποχων (Νινευή 12 /12/ 627, μ.Χ.) για εκεινους, οι εωσφοριστες “νεοταξιτες” ηθελαν να εχουν ετεροχρονισμένα οφελος, και να παρουσιασουν στις μελλοντικες γενιες των Ελλήνων τον δευτερο κορυφαιο Ελληνα ολων των εποχων ( Ηράκλειος), ως το μεγαλυτερο προτυπο σεξουαλικών ανωμαλιών, οργιων και ανηθικότητας. 
Μεσα από την επιτυχια του Ελληνα Ηρακλειου, ο οποιος αποτελει παγκοσμιο πρότυπο γενναιοτητος, στρατηγικης, πιστεως και ηθικης, οι προαιωνιοι εχθροι του Ελληνισμού θελησαν να περασουν στις επερχόμενες γενιες των Ελληνων το διαχρονικα καταστροφικο τροπο ζωης για την Ελλαδα και την ανθρωποτητα που δεν είναι άλλος από την σεξουαλικη διαφθορα, τα οργια, τα ασκοπα και αχρηστα γλεντια και την αδιαφορια για τα δεινα των συνανθρωπων μας. 
Σε περιπτωση που ειχε κανει ο Ηράκλειος όλα αυτά τα αισχη, τοτε θα ειχε κατακτηθεί η Ελλαδα από τους Περσες και του Γερμανους (γοτθους, ουννους, βανδαλους κλπ) από την εποχη του Ηρακλειου. 
Ακομη και ενας ανθρωπος με τέτοιες ικανότητες όπως ο Ηράκλειος ο οποιος ξεπερασε σε αρκετους τομεις τον μεγα Αλεξανδρο, σε περιπτωση που εκανε όλα αυτά που τον κατηγορει ο Γιββων, είναι αδυνατον να επανελεθει μετα από τοσα χρονια οργιων, σεξουαλικών ανωμαλιων, διασκεδασεων κλπ. 
Ειδικα οι καταστασεις τις οποιες αντιμετωπισε η Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια με την εισβολή των Περσων και την κατακτηση του μισου Ελληνικου (ρωμαικου) κρατους, απαιτουσε πληρη διαυγεια, γενναιοτητα, αντιληψη και ηθικη. 
Για να αντιμετωπιστουν οι περσες χρειαζοταν ενας αυτοκράτορας σε πληρη ετοιμότητα, σε πληρη ακμη όπως αποδειχτηκε ότι ηταν ο Ηράκλειος.
 Ιστορικα και διαχρονικα αποδεδειγμενο, ότι ανθρωποι, οι οποιοι εχουν παρα πολύ μεγαλες ικανότητες μετα από τοσα χρονια σεξουαλικών ανωμαλιών και διαφθορας, οργιων κλπ, είναι τελειως αδυνατον να αντιμετωπισουν τοσο κρίσιμες και επικίνδυνες καταστασεις.
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ 
ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΕ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ
“ΕΦΥΓΕ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΙΣ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 641 Μ.Χ.

Ολοι οι ανθρωποι εχουν δικαιωμα να κανουν λαθη. Κανενας δεν ειναι τελειος.


Ομως η μεγαλυτερη αξια σε εναν ανθρωπο ειναι να αναγνωριζει τα σφαλματα του και να τα δκορθωνει. 


Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .

Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.

Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;

Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως;

 

;


Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.

Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται,ένα μικρο μερος , βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.  

Αναφερομαι παντοτε στους εβραιους που απο μονοθειστες της παλαιας διαθηκς και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες. 

Δεν αναφερομαι σε ολους τους εβραιους. 

Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των εβραιων. 

  

(1) ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ :
Είναι κατανοητό ότι κάποιοι έχουν αμφιβολίες.
Είναι κατανοητό ότι κάποιοι ευελπιστούν και ελπίζουν.
Είναι κατανοητό πως είναι φρικτή η αλήθεια που γνωρίζουμε -αν και μας την κρύβουν και δεν θέλουμε να την πιστέψουμε, να την αποδεχθούμε.
Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνει πραξικόπημα, με πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο και με εναλλαγές στην θέση του κατ’ επίφασην πρωθυπουργού.
Το πολιτικό σύστημα γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει, όπως γνωρίζει πάρα πολύ καλά σε τι έχει συναινέσει, ενώ γνωρίζει πάρα πολύ καλά και την κατάληξη των όσων μέχρι σήμερα ζούμε.
Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και η χώρα παραδόθηκε άνευ όρων σε καρτέλ οικονομικών συμφερόντων, σε συμφέροντα τρίτων χωρών και αποτελεί ταυτόχρονα το μέγιστο “πείραμα” της νέας τάξης πραγμάτων για την απόλυτη κατοχή μίας χώρας χωρίς να προηγηθεί πόλεμος.
Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και οι πραξικοπηματίες κυβερνούν ενώ ταυτόχρονα μετέχουν σε σχέδιο ολικής απώλειας της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας.
Στην Ελλάδα έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ από όλους εκείνους που γνώριζαν πως η θέση τους για το υπόλοιπο της ζωής τους είναι σε κάποιο κελί μίας υπόγειας φυλακής και αντάλλαξαν την τιμωρία τους με την δική μας δουλεία και με την άλωση της χώρας εις το διηνεκές.
Αυτούς τους πραξικοπηματίες πρέπει να τους απομακρύνουμε εμείς, γιατί δεν θα το κάνει κανένας άλλος για εμάς. 
Είτε το πιστεύουμε, είτε όχι, όλοι γνωρίζουμε πως είναι πλέον ζήτημα ζωής και θανάτου. 
Ή αυτοί, ή εμείς.
(2) 

Φωτογραφία της Dimitra Papadopoulou.
(2) ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΟΙ
ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ.

Η ηθικη ζωη και η Ελληνικη παιδεια είναι τα διαχρονικα τα μοναδικα μεσα  για να εχουμε αρχικα δικαιωμα στην εθνικη επιβίωση, και λιγο αργοτερα να εχουμε δικαιωμα στην ελευθερια, ειτε με ειρηνικο, ειτε με βιαιο τροπο, συμφωνα με το αρθρο 120 ,παραγραφος 4, του Ελληνικου συνταγματος.


Διαβαστε και δειτε σχετικα , με το αρθρο 120 του συνταγματος τους καθηγητές Συνταγματικου δικαιου Γιωργο Κασιματη, Βασιλη Σπυρου, και αλλους.

Ελληνες μπορειτε να κανετε οσες απεργιες θελετε, οσες διαδηλώσεις θελετε, οσους πολιτικους φορεις θελετε. 


Επισης μπορειτε να περιμενετε οσους “σωτηρες ” θελετε .

Τιποτε από όλα αυτά δεν τους ενοχλεί, τιποτε δεν τους φοβιζει.

 Ένα μονο πραγμα τρεμουν την επιστοφη στα χρηστα ηθη. Διοτι τοτε και μονον τοτε θα κερδίσουμε την ελευθερια μας. 


Μονον τοτε θα καταργησουμε το στημενο ελεγχομενο κατά γενικη ομολογια” πολίτευμα” ολων των Ελληνων και τα προδοτικα κομματα.

Μονον τοτε θα γινει αποδεκτη από τους γνησιους Ελληνες , η επι  12 χρονια προταση μου , για αλλαγη πολιτεύματος.

Με την αλλαγη πολιτεύματος θα εχουμε καταργηση των κομματων.
 Η επιλογή των υποψηφιων θα γινεται από τους Ελληνες , με βαση τον εντιμο ηθικο βιο. 



Προσοχη δεν θα κατεβαινουν από μονοι τους υποψήφιοι, θα τους επιλεγουμε εμεις. Οι εκλογες θα γινονται με κληρο.

Μολις παρανομησει καποιος αμεσως του αφαιρουμε το αξιωμα και τον τιμωρούμε αυτό διοτι την ανωτατη εξουσια σχετικα με θεματα δικαιοσυνης θα την εχουμε μονιμος εμεις οι Ελληνες ο λαος.


Στις εκλογες αυτές δεν θα εχουν δικαιωμα όλα τα μελη των σημερινων κομματων , και οι συγγενείς τους μεχρι εκτου βαθμου.


 Μονον οι γνήσιοι και ηθικοι Ελληνες θα εχουν δικαιωμα συμμετοχης. Για να γινουν όμως όλα αυτά χρειαζεται πολύ υψηλη πραγματικη Ελληνικη παιδεια ,και ηθικες αρχες, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. 


Οι ελαχιστοι σωστοι πολιτικοι δεν τους επιτρεπουν μεσα απο το απολυτως ελεγχομενο πολιτευμα να προσφερουν το παραμικρο στην πατριδα. 

Σε περιπτωση που τολμησουν να κανουν κατι καλο ειτε τους εκβιαζουν ειτε τους τιμωρουν αδικα.

Οι μοναδικες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση κατα γενικη ομολογια ειναι μονον αυτες οι οποιες σας προτεινει η στηλη ισχυς δια της γνωσεως.

Ορθοδοξια, χρηστα ηθη, ιστορικη γνωση, μουσικα σχολεια, αρθρο 120 του Ελληνικου συνταγματος παραγραφος 4, αλλαγη πολιτευματος και δια παντος καταργηση των κομματων. 

Στρατιωτικη θητεια-εκπαιδευση για ολες τις γνησιες Ελληνιδες γυναικες, 
συμμαχια με την Συρια και γαμοι με τις Συριες. 


Ολα τα προαναφερομενα κατα γενικη ομολογια με μαθηματικη ακριβεια θα μας οδηγησουν στην εθνικη επιβιωση.

Στο σημειο αυτο να επαναλαβω για να μην το ξεχνα κανενας Ελληνας οτι 
ολοι οι ελεγχομενοι απο τους νεοταξιτες “ψευτοπατριωτες” δεν ζητουν ποτε την εφαρμογη του αρθρου 120 του Ελληνικου συνταγματος, δεν ζητουν ποτε την αλλαγη του πολιτευματος και φυσικα δεν ζητουν ποτε ιερο εθνικο συνδυασμο τον οποιο μονον η στηλη ισχυς δια της γνωσεως προτεινει.  

loading...

20 thoughts on “ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ;

  1. ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΜΕΓΑ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ
    ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ Ο ΑΘΙΓΓΑΝΟΣ
    ΨΩΡΡΑΣ ΕΝΑΣ ΚΟΥΒΑΣ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ
    ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑ.

    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΟΥΛΙ ΤΟ 1821
    ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΔΩΣΣΕ ΣΤΟΝ ΑΛΗ ΠΑΣΑ ΜΟΝΟ Ο ΠΗΛΙΟΣ
    ΓΟΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ
    ΣΤΟ ΣΟΥΛΙ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ
    ΕΣΦΑΞΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΥΓΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ
    ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.

    ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ
    ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ
    ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΙΓΓΑΝΩΝ ΣΥΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΑ
    ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.

  2. ΠΡΟΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ
    ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ :

    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

    Και καλα αντε ειναι απατεωνας 12θεος σατανολαστρης ο οποιος εξαπατησε χιλιαδες αγραμματους χωρικους τους τα εφαγε αλλα να ειναι και σκοπιανοφιλος? και να λελει οτι το ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Ε ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ!! Ακουσον ακουσον ο καταζητουμενος με στερηση πολιτικων δικαιωμαυτων να καλει τους Ελληνεσ να σαμποταρουν το συλλαλητηριο για την Μακεδονια!!! ακουσον ακουσον κυριε!!!

    Δεν φοβήθηκα τον θάνατο, απεκρίθη ο Θεόδωρος, τον φόβο τον άφησα στην κοιλιά της μάνας μου ούτε θα μείνω χωρίς εκδίκηση. Και πατέρα έχω και τέσσερις αδελφούς, μα ντρέπομαι τον κόσμο που θα ιδή να πεθάνω έτσι και από τα χέρια τέτοιων παλιανθρώπων (και έδειξε τους Γύφτους οίτινες μετήρχοντο το επάγγελμα του δημίου). Εζήτησα το θάνατο όπου έπρεπε, αλλ' αυτός με αρνήθηκε. Και ο Αλής του χάρισε την ζωή». (Δ. Καμπούρογλου «Θ. Γρίβας», εκδ. «Βεργίνα», σελ. 18).

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ
    ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ
    ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ.

    Yπαρχουν τρεις λογοι που οι Ψωρραιοι δεν πηγαν στα συλλαλητηρια

    1 μη τους σπασουν στο ξυλο τιποτα παππουδες απο τα χωρια που τους εχουν δωσει κανενα πενταευρω με την υποσχεση οτι θα παρουν πισω 20 000 ευρω

    2 οτι ζηλευει ο σωρρας τον μεγα Αλεξανδρο επειδη ηταν γιος του Δια και ξανθος ενω αυτος ενας κουβας μαυρος

    3 του χαλασε το διαστημοπλοιο και δεν μπορεσε να ερθει απο το σειριο μαζι με τον ευταξια το ζορικο

  3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ. ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ
    ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΣ.

    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΙΜΙΑ,ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΜΑΣ,ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΙ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΠΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ
    ΓΥΦΤΟΥΣ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..

    Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ
    ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ.

    ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

    ΖΗΤΩ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

  4. Η χριστιανική θεολογία έρχεται σε αγεφύρωτη αντίθεση προς κάθε αρχή, ση- μείο, επιτυχία, έκφανση, δραστηριότητα, επιστήμη, φιλοσοφία, τέχνη και επί- τευγμα του Ελληνικού και του Ελληνορωμαϊκού πολιτισμού.

    Οι αρχαίοι Έλληνες, μεταξύ άλλων, λάτρεψαν την Αλήθεια, την Ελευθερία και το Κάλλος.
    Την αλήθεια ανέπτυξαν με τη φιλοσοφία.
    Την ελευθερία με την πολιτική.
    Το κάλλος με την αισθητική.
    Η πρώτη συνέβαλε στη σύλληψη του υλισμού.
    Η δεύτερη στη δημοκρατία.
    Η τρίτη στην τέχνη.
    Η απαράμιλλος σχέση αυτών δημιούργησε αυτό που λέμε Ελληνικό Πολιτισμό!

    Η δε χριστιανική θεώρηση της ζωής
    Πρόκειται για θεολογία και δογματική: Ανοησίας, αντιφάσεως, τρέλας, σχιζο- φρένιας, ακαταστασίας, λάθους, ψεύδους, στρεψοδικίας, αοριστίας, υπεκφυ- γής, γενικολογίας, συγκαλύψεως, παραλογισμού, θηριωδίας, φόβου, εκφοβισ- μού, καταναγκασμού, πολλών κακών, απαξίας της εδώ ζωής και του κόσμου, καταστροφής, εσχατολογίας, αποκαλύψεως, θαυματοποιίας, αιωνίου τιμωρίας ή ανταμοιβής, μισαλλοδοξίας, αντιγνώσεως, αντιεπιστήμης, αντισοφίας, αντι- φιλοσοφίας, πένθους, εναντίον κάθε χαράς της εδώ ζωής. Αλλού άλλα είναι θέσεις και αλλού τα ίδια αντιθέσεις! Αλλού άλλα επιτρέπονται και αλλού τα ίδια απαγορεύονται! Άκρη δεν βρίσκεις! Παντού αλλοπρόσαλλη, στρεψόδικη, κλπ.

  5. ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΟΣΘΕΝΤΟΝΤΑΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΕΡΙ ΨΩΡΡΑ ΚΑΙ ΓΥΦΤΩΝ
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΩΣ ΑΝΕΝΤΙΜΟ

  6. ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ
    ΜΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΡΩΣΩ ΤΟΥΣ
    ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ.

    Υπάρχει ένα υπερπροϊόν που φτιάχνεται στην Μακεδονία και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αμφίπολης.

    Λίγα μόλις μέτρα από τον μεγαλοπρεπή τάφο της Αμφίπολης υπάρχουν οι εγκαταστάσεις από το καλύτερο και μάλιστα βραβευμένο ροδόμελο σε όλο τον κόσμο.

    Το ροδόμελο το οποίο περιέχει και βρώσιμο χρυσό 22 καρατίων κατασκευάζεται από την εταιρεία “Greece to you” μαζί με μία σειρά συλλεκτικών προϊόντων με την ονομασία Amfipolis gold honey.

    Τα φυσικά στοιχεία του εδάφους στην περιοχή της Αμφίπολης, σε συνδυασμό με την άγρια χλωρίδα που έχει η περιοχή και με δεδομένο ότι είναι ένα από τα τοπ 50 σημεία παγκοσμίως με την μικρότερη ατμοσφαιρική και γεωλογική ρύπανση κάνουν τα συστατικά του μελιού ένα παντοδύναμο superfoods.

    Ωστόσο η εταιρεία δεν έμεινε μόνο στην αγνότητα του προϊόντος και στην φυσική του σύνθεση αλλά εμπλούτισε το μέλι με ακόμα δύο τρομερά συστατικά που το καθιστούν από τις καλύτερες γευστικές και βιολογικές επιλογές σε πολλούς τομείς σύμφωνα με την αρχαία συνταγή του ροδόμελου. Χρόνια έρευνα και αρκετά χρήματα εξασφάλισαν την παγκόσμια αναγνώριση αυτού του Μακεδονικού θησαυρού.

    Το ένα συστατικό είναι το εκχύλισμα ρόδων από μία συγκεκριμένη ποικιλία η οποία έχει ζωή άνθους μόλις 48 ωρών και μάλιστα κατά μέσο όρο καρποφορεί μόνο 30 φορές σε όλη την διάρκεια μία σεζόν.

    Το δεύτερο συστατικό είναι ο βρώσιμος χρυσός 22 καρατίων που ακόμα και σήμερα χρησιμοποιείται από την σύγχρονη ιατρική και φαρμακολογία.

    Η ευεργετικές ικανότητας του ροδόμελου με το χρυσό είναι επιγραμματικά παρακάτω:
    Άμεση αντιγηραντική δράση και διαγραφή ρυτίδων!
    Τόνωση και λάμψη του δέρματος, ενίσχυση κολλαγόνου!
    Δημιουργεί λαμπερά και ζουμερά χείλη άμεσα!
    Αύξηση ελαστικότητας του δέρματος και αναγέννηση των κατεστραμμένων κυττάρων!
    Δημιουργία φυσικής αντηλιακής επίστρωσης και αύξηση της λάμψης του δέρματος!
    Άμεση δράση κατά της τριχόπτωσης και αύξηση τεστοστερόνη!
    Λειτουργεί κατά των στομαχικών και των εντερικών διαταραχών και βοηθάει την καρδιά και τον οργανισμό θωρακίζοντας τον!
    Τόνωση και ενδυνάμωση του οργανισμού!
    Είναι το απόλυτο 100% βιολογικό superfoods!

  7. ΟΙ ΣΩΡΑΙΟΙ ΜΗΔΕΝ ΧΡΕΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕΤΡΗΤΑ…🤑

    ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΑΣΦ. ΤΑΜΕΙΑ,ΕΦΟΡΙΕΣ,ΔΕΗ,ΝΕΡΟ,ΔΗΜ. ΤΕΛΗ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΠΛΗΡΩΣΟΥ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΤΟΥ ΛΕΜΕ ΠΑΡΕ ΧΡΗΜΑ ΝΑΧΕΙΣ……!!!!!

    ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΡΡΑΙΟΣ…!!!👺

    ΑΛΗΘΕΙΑ??

    ΒΕΒΑΙΩΣ..!!!!😀😀

  8. ΟΙ ΨΩΡΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ
    ΠΛΑΣΤΑ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΛΕΠΙΔΙΑΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ
    ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΖΑΚΗ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ.

  9. ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ. ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΠΗΔΗΞΕ Ο ΡΗΝΟΣ ΘΑ ΣΕ ΠΗΔΗΞΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ.
    ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΛΟΠΗ 150ΡΙΚΙΩΝ ΑΠΟ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΕΙΣ;
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΗΘΕΛΕΣ ΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΕΣ ΤΑ. ΒΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΕ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΛΩΠΟΔΥΤΗ.
    ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΥΠΟΝΟΜΟ Ή ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ.
    ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.

  10. ΜΟΓΓΟΛΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ
    ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΣΟΥ.

    ΕΙΣΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΡΑΒΒΙΝΙΑ.

  11. ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ.
    ΣΟΥ ΤΙΣ ΕΧΩΣΕ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΣ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ Ο ΡΗΝΟΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΕΣ ΑΛΛΟΥΣ 18 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.
    ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ Ο ΔΙΑΣ.

  12. ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΧΟΡΕΥΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΠΗΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ.
    ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΓΙΑ ΒΓΕΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΚΟΥΝΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΑΛΙΜΑΚΙΑ ΣΟΥ ΛΩΠΟΔΥΤΗ.

  13. 4 Φεβρουαρίου στις 3:54 μ.μ. ·
    YouTube
    ·
    30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ,,,,,,ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ

    ~ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΟΡΚΟΣ ~
    O ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΌΡΚΟΣ Ο Στρατιωτικός Όρκος αποτελεί την ύψιστη τιμή για κάθε Έλληνα! Ενώπιων της Σημαίας και του Ιερού…
    YOUTUBE.COM
    Μου αρέσει!
    Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    22
    Σχόλια
    Anestis Trigkas
    Anestis Trigkas Αυτος ειναι ο μοναδικος ορκος που πρεπει να σεβεται ο ΕΛΛΗΝΑΣ ,καταλαβες ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟ ΗΧΟΣΚΟΥΠΙΔΙ… Αντε και γαργαλησου εσυ και τα αφεντικα σου και τα σουργελα σας.
    Διαχείριση

  14. Zoumas Ilias Όσοι άθλιοι σκατοκεφαλοι πιστεύουν ακόμα στον μαιμουδανθρωπο Σωρρα, θα ήταν το καλύτερο για τους ίδιους και την κοινωνία μας να αυτοκτονησουν!

  15. Αθανάσιος Πανώρης
    Δημήτρη, αρχές του 2016, με πολύ απογοήτευση, παραιτήθηκα, από την Ε.ΣΥ. Γιαννιτσών. Το μέγα λάθος μου: μετέφερα στον Σώρρα ερώτημα και πρόταση από πολλούς Γιαννιτσιώτες, παρουσία μαρτύρων. Η απάντησή του, μάλλον, προς πιθήκους η βλαμμένους, (απίστευτη ροή μαλάκυνσης εγκεφάλου). Είναι για βραβείο γκίνες-παπαρολογίας. Ας βρούμε σύντομα, κοινό σημείο συνεργασίας, διότι το σχέδιο γενοκτονίας μας, είναι στα γκάζια. Μια πρόταση: από κάθε γραφείο των Ε.ΣΥ. να αφαιρεθεί, Άμεσα, η φάτσα του… Αρτέμη: Ατάκα και επί τόπου….. και έγινες παπαρούνα. Επί χρόνια, λόγια του αέρα.

  16. υπνο τωρα ολοι
    αυριο παλι

    καλο ξημερωμα

  17. Arhs Nostos και επί τη ευκαιρία = εκ της ουσίας (και όχι που διδάσκει ο μπετόβλακας μογγόλος) παραδείγματα: …. κλπ Μορδόβλαχε κλαρινογαμπρέ τι είναι αυτά που διδάσκεις ωρέ; Και εντάξει..εσύ λές τη μαλ@κια…οι κλαμπάνιοι που την θεωρούν ακλόνητη αλήθεια;;;;!!!

    Anestis Trigkas
    Anestis Trigkas Δεν ειναι σωστο να μιλας ετσι για τον πρυτανη του Χαρβαρντ…χα χα

  18. ΑΧ Α ΧΑΑx ΑΧΧ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ….ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΩΡΡΑ-ΨΩΡΑ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΠΑΛΙ….Ιιιιιχχουυμμ (χλιμιντρισμα αλογου)..ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΜΕ ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΒΡΑΚΑ ΚΑΒΑΛΑ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΟΓΟ Ο ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΣΑΑΑΑΚ ΠΕΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΑΘΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΛΥΡΑΡΗ ΒΡΑΚΟΦΟΡΟ…ΤΣΑΠΕΛΑ? ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ….(γκινγκ γκιριν γινγιριιν γκιν αρχιζει η λυρα) ΕΝΩ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
    ΗΡΘΕΣ ΤΣΑΠΕΛΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΠΑΛΙ
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
    ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΠΙΣΩ
    ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΘΑ ΑΔΙΚΗΣΩ
    ΑΠ'ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΩ
    ΚΑΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ
    ΘΑ ΧΟΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΛΟ… Γκινγκιτιν γκιι γκιιν η λυρα συνεχιζει η λυρα
    ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΥΣΚΑΤΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΡΜΑΘΙΑ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΕΝΩ Η ΕΚ ΒΑΦΗΣ ΞΑΝΘΙΑ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΝΤΙΖΕΖ ΤΟΥ ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΡΟΥΕΤΕΣ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΙΣΟ ΒΥΖΑΚΙ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΑΛΜΑΤΑΚΙΑ (ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΙΣ ΓΑΡ) Γκινγκιριν γκιιν γκιριν Ο ΤΡΙΓΩΝΟΚΟΛΟΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΟ ΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΜΕΤΑΛΑΒΙΑ ΚΑΙ Η ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ ΣΤΑΥΡΟΝΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΑΥΡΟΝΟΝΜΤΑΣ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑΤΗΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΕ Η ΜΑΥΡΗ ΚΥΛΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΙ'ΤΣ…γκινγκιτιν γκιν γκιν…ΚΑΛΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΑΛΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ 10 ΡΙΧΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ 10αρικακι!!! ΧΛΑΑΑΤΣΣΣ ΦΤΟΥΥΥΥ ΚΑΛΥΦΘΕΙΤΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΒΑΛΕΣΘΑΙ !!! ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΕΥΣΤΑΛΗΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΒΛΕΜΑ ΑΓΕΡΩΧΟ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΤΙΜΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΡΑΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ ΚΑΙ ΚΟΥΝΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΤΙΚΟ ΜΕΙΔΙΑΜΑ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ…. its naht tsapelen ferboten

  19. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΥΣ
    ΓΥΦΤΟΥΣ.

  20. ΡΕ ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ; ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗΔΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.

Comments are closed.