Απειλητική επιστολή στον Νίκο Κοτζιά: «Έχουμε τρεις σφαίρες για σένα»

Μια απειλητική επιστολή έλαβε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκο Κοτζιάς, χθες στο γραφείο του, ενώ είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας στον ΑΝΤ1 χθες στο γραφείο του κ. Κοτζιά έφτασε μια επιστολή που έγραφε: «Έχουμε τρεις σφαίρες για σένα».

Η επιστολή έφθασε χθες στα χέρια του υπουργού Εξωτερικών και το περιεχόμενό της περιείχε απειλές και για τον ίδιο και για την οικογένειά του και μάλιστα ο συντάκτης ανέφερε ότι υπάρχουν έτοιμες τρεις σφαίρες για εκείνον.

Το περιεχόμενο αναφερόταν στους χειρισμούς του Νίκου Κοτζιά στη διαπραγμάτευση για την ονομασία του κράτους των Σκοπίων.

Η επιστολή εστάλη χθες και οι έρευνες για τον εντοπισμό των αποστολέων έχουν ήδη ξεκινήσει.

Σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, η επιστολή ήταν ανώνυμη.

loading...

6 thoughts on “Απειλητική επιστολή στον Νίκο Κοτζιά: «Έχουμε τρεις σφαίρες για σένα»

  1. ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ??? ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟ ΔΕΝ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ .ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ-ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ! ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΘΩΟΥΣ ΜΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ . ΠΑΙΔΙΑ ΚΙΙ ΕΓΓΟΝΙΑ ,ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΝΟ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ, Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ , Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

  2. αφου δεν τον πιανουν οι σφαιρες,εχει αδιαπεραστα στρωματα τοξικου λιπους,αυτος θελει αντιαρματικο!!

  3. ΡΕ ΚΟΤΖΙΑ, ΜΗΠΩΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ….." ΗΡΩΑΣ ??"

    ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΡΕΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ, ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΧΟΝΤΡΕΛΑ, ΕΤΣΙ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ…

    ΤΙ ΧΑΡΑ, Ν' ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ " ΤΡΩΝΕ" ΕΝΑΝ- ΕΝΑΝ !

    ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ !

    ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΤΖΙΑ, ΓΡΑΨΕ ΚΙ' ΑΛΛΕΣ " ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΕΣ " ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ
    ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ….

    " ΗΡΩΑΣ" ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ ….

    ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΡΕ ??

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  4. Εμένα πάλι γιατί αυτή η απειλητητική επιστολή προς τον υπουργό εξωτερικών μου θυμίζει το προβοκατόρικο

    ¨κάψτε τους,κάψτε τους ¨της marfin με το οποίο στιγματίστηκε άδικα το μεγαλειώδες συλλαλητήριο ενάντια στα μνημόνια,μετά το οποίο κάθε αντίδραση ανεστάλλη;
    Πιθανώς αφού προκαταβολικά κάθε προβοκάτσια από τα παιδιά του συστήματος διευκρινίστηκε ότι θα αποδοθεί ευθέως στην κυβέρνηση,αποφασίστηκε η υπόγεια δράση του παρακράτους.

  5. η ιδεα σου ειναι δεν κανουν τετοια πραγματα

  6. ΟΖΕΙ ΟΖΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΡΝΑΕΙ Η ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ Η ΙΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ''ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ'' ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΗΔΗ ΣΤΑ ΒΡΑΔΙΝΑ ΔΕΛΤΙΑ ΝΑ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ..

    ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝΕ ΣΑΝ ΤΣ'ΠΟΝΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΑΛΙΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΡΔΑΣ ΠΑΝΑΘΕΜΑΤΟΝ….ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ Ο ΑΛΒΑΝΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟΣ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΓΙΟΝΑΡΟΥΝ…ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!!! Ο ΑΛΒΑΝΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ!!! ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ….ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑΤΙ ΒΑΛΟΜΕΘΑ ΑΠΟ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΤΩΠΑ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΕΙΞΑΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!! ΞΕΠΕΤΑΞΤΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ….ΕΙΔΕ ΠΟΤΕ ΚΑΛΟ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ? ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΟΣ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!

Comments are closed.