Το μήνυμα του ΕΠΑΜ για το συλλαλητήριο της Κυριακής στην Αθ΄ήνα

Να πάμε στο συλλαλητήριο της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου 2018
31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018
ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ  για να δηλώσουμε ξεκάθαρα ότι, δεν αναγνωρίζουμε στα βόρεια σύνορα της κατεχόμενης πατρίδας μας κανένα Νατοϊκό προτεκτοράτο, πολύ περισσότερο όταν η ονομασία του περιέχει  τον όρο «Μακεδονία» ή παράγωγό του.

ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ  για να φωνάξουμε ότι, τα κρατίδια που δημιουργήθηκαν με τη βίαιη και παράνομη επίθεση στη Γιουγκοσλαβία, είναι προϊόντα διαμελισμού κυρίαρχου κράτους με ξένη επέμβαση και ως τέτοια ΔΕΝ πρέπει να αναγνωριστούν, ασχέτως της ονομασίας τους. Διότι έτσι αποδεχόμαστε το «δικαίωμα» των ιμπεριαλιστών να επεμβαίνουν και να διαμελίζουν ενιαία, κυρίαρχα κράτη, δημιουργώντας κράτη-μαριονέτες των δικών τους συμφερόντων.
ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ για να καταστήσουμε σαφές ότι, ΔΕΝ επιτρέπουμε να «τακτοποιούνται» τα εθνικά μας ζητήματα, από κυβερνήσεις-συνεργάτες των δυνάμεων κατοχής, οι οποίες παραδίνουν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και συναινούν, επί της ουσίας, στην κατάργηση της ίδιας της κρατικής μας υπόστασης. Δεν θα επιτρέψουμε αυτό που συνέβη στη Γιουγκοσλαβία να συμβεί και στην Ελλάδα!
ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ για να υπογραμμίσουμε ότι,δενξεχνάμεπωςκυβέρνηση και «αντιπολίτευση» κάνουν και σε αυτό το ζήτημα ότι έκαναν χρόνια τώρα: υπογράφουν, ψηφίζουν και υλοποιούν κάθε εντολή των «θεσμών», των «αξιολογητών», της Ε.Ε., του ΝΑΤΟ. Εκτελούν καθημερινά το λαό και τα δικαιώματά του. Εκποιούν την δημόσια περιουσία κι εκπλειστηριάζουν την ιδιωτική. Αυξάνουν τα χαράτσια, και ρημάζουν μισθούς, συντάξεις, εισοδήματα… ζωές!
 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΟΧΗΣ, 8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ, έφεραν το λαό μας στα πρόθυρα του εξανδραποδισμού και την Ελλάδα μας στο χείλος της καταστροφής. Βαρεθήκαμε να τρώμε σφαλιάρες από «συμμάχους» κι «εταίρους»! Να υποστηρίζουν κάθε ανιστόρητο «νταή» της περιοχής, να υποθάλπουν κάθε «σουλτανικό φετφά»!
ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ! Πρέπει ΤΩΡΑ, να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας!
Με αφορμή την ονομασία των Σκοπίων, να αναδείξουμε το πατριωτικό συναίσθημα και τη μαχητικότητα του λαού στην υπεράσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας! Να απομονώσουμε τους πατριδοκάπηλους που επιδιώκουν τον αποπροσανατολισμό και τον διχασμό του λαού!
Η προάσπιση της Πατρίδας δεν είναι υπόθεση ενός συλλαλητηρίου! Δεν εξαντλείται στη Μακεδονία! Αφορά και τη Θράκη, και το Αιγαίο… Αφορά μια ενιαία, αδιαίρετη, ελεύθερη και δημοκρατική Ελλάδα, που δεν θα θυσιάζεται στις επιταγές και τα συμφέροντα της ΕΕ, των «θεσμών», του ΝΑΤΟ».
Είναι αγώνας, διαρκής και καθημερινός! Αγώνας, πριν και πάνω από όλα, ενάντια στο καθεστώς κατοχής και τους δωσίλογους που το υπηρετούν! Είναι αγώνας ενάντια στην υποδούλωση της χώρας μας στις αγορές και το Ευρώ! Είναι, οφείλει να είναι, ανένδοτος, παλλαϊκός, αγώνας για την απελευθέρωση της χώρας μας από τα δεσμά του χρέους της Ε.Ε. και του ΔΝΤ. Αγώνας, για να γίνει ο λαός νοικοκύρης στον τόπο μας!
 Αθήνα, 30 Ιανουαρίου 2018
Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.ΠΑ.Μ.

loading...

6 thoughts on “Το μήνυμα του ΕΠΑΜ για το συλλαλητήριο της Κυριακής στην Αθ΄ήνα

  1. ααα ο κυριος Γκαζακης
    να και ο Ψωρρας οπα να και ο Τσιπρωνυμος βρε θα νικησουμε με τοσους υπερηρωες

  2. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ
    ΓΥΦΤΟ ΨΩΡΡΑ.

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΠΑΜ.

  3. Η ψηφιση κομματων του κυνοβουλιου είναι υπογραφη για την καταδικη ολων μας, επισης η αποχη το λευκο ή το ακυρο είναι ανοχη και νομιμοποιηση του καθεστως δουλειας και κατοχης και εχει ιδιο αποτελεσμα με την ψηφιση των κομματων του κυνοβουλιου, απο ολα τα αντικατοχικα κομματα μοναχα το Ε.ΠΑ.Μ. εχει το προγραμμα και τις πολιτικες υλοποιησης, εαν θελουμε πραγματικα να γλυτωσουμε από τους δωσιλογους, η ψηφος οφειλει να παει στο ΕΠΑΜ.
    Ας με διαψεύσει κάποιος εάν υπάρχει κάτι άλλο;;

    «Η Νομική Δέσμευση» του Ε.ΠΑ.Μ. στον Ελληνικό λαό
    Τη νομική δέσμευση ενώπιον του ελληνικού λαού ψήφισαν οι σύνεδροι του 5ου Συνέδριου του ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ στο κλείσιμο την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016, σε περίπτωση που εκλεγεί και αναδειχθεί στην εξουσία.
    Στη ΔΕΣΜΕΥΣΗ τους αναφέρεται «Ότι τυχόν αδυναμία υλοποίησης των δεσμεύσεων υπό ομαλές συνθήκες «μη εμπόλεμης κατάστασης ή φυσικής καταστροφής», εντός τριμήνου από την ανάληψη κυβερνητικών ευθυνών θα έχει ως συνέπεια την ΑΜΕΣΗ και καθολική ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ των μελών του Ε.ΠΑ.Μ. που κατέχουν θέσεις κυβερνητικής και κοινοβουλευτικής ευθύνης».
    Παράλληλα η ηγεσία του Ε.ΠΑ.Μ. και οι εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο του Μετώπου αποδέχονται την δήμευση του συνόλου των περιουσιακών τους στοιχείων υπέρ του ελληνικού λαού, ως ποινική ρήτρα για την αθέτηση ή καταπάτηση των δεσμεύσεών τους.
    https://epamhellas.gr/wp-content/uploads/2017/03/DESMEYSI.pdf
    Ρωτηστε και τους ανθρωπους που θελετε και εμπιστευεστε να βγουν την επομενη μερα, υπογραψουν και αυτοι ένα τετοιο χαρτι.
    Τοτε θα καταλάβετε τις προθεσεις τους αλλα κυριως την ειλικρίνειά τους…

  4. https://www.youtube.com/watch?v=Yxea_5fXj4A
    Ε.ΠΑ.Μ. -Συλλαλητήρια – Μακεδονικό & Διεθνοποιήσεις στρατευμάτων στον E-ROI – 31 Ιαν 2018

    Περιοδεία του Δ. Καζάκη στη Θεσσαλονίκη

    Ο Πρόεδρος του ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ Δημήτρης Καζάκης, θα δώσει συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 3/2/2018. Η συνέντευξη θα δοθεί στην αίθουσα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» του ξενοδοχείου ABC (Αγγελάκη 41), ώρα 11:30 πμ.

    Η συνέντευξη Τύπου θα ολοκληρώσει την τριήμερη περιοδεία του Δημήτρη Καζάκη στη Θεσσαλονίκη.

    Την Πέμπτη 1/2 το απόγευμα και ώρα 18:30, θα συναντηθεί με μέλη και φίλους του Ε.ΠΑ.Μ. στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ (ΕΔΟΘ, ώρα 18:30).

    Το πρωί της Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου, θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο και παράγοντες του Δήμου Θερμαϊκού.

    Την ίδια ημέρα και από ώρα 11:30 πμ, συνοδεία του υπευθύνου Αγροτικής Ανασυγκρότησης του Ε.ΠΑ.Μ. και στελεχών του, θα επισκεφθεί την AGROTICA και θα συνομιλήσει με εκπροσώπους αγροτικών συνεταιρισμών και εκθέτες.

    Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, θα επισκεφθεί τα Ν. Μάλγαρα και θα έχει επαφές με εκπροσώπους των αγροτικών συνεταιρισμών και με αγρότες της ευρύτερης περιοχής του Αξιού.

    Το γραφείο Προέδρου του Ε.ΠΑ.Μ.

    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ

  5. ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΖΑΚΗ ΤΩΡΑ ΣΦΗΞΑΝΕ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

  6. ΕΥΤΥΧΙΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Κου ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΞΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΞΟΧΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ Κε ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΕΣΩΣΕΣ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΜΠΡΟΣΘΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERPOL ΑΚΟΜΗ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ!!

Comments are closed.