Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε για τον βιασμό της ανήλικης ανιψιάς του

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του στην αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου, ο 30χρονος Βούλγαρος που κατηγορείται για την σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος της ανιψιάς του.

Την πύλη του Δικαστικού Μεγάρου πέρασε το μεσημέρι ο 30χρονος άνδρας από τη Βουλγαρία ο οποίος κατηγορείται για την κατ’ εξακολούθηση σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης ανιψιάς του.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο συλληφθείς δεν φαίνεται πως έπεισε με τους ισχυρισμούς του με αποτέλεσμα να προφυλακιστεί και να οδηγηθεί προσωρινά στη φυλακή.
Αρνείται τις κατηγορίες

Υπενθυμίζεται, πως ο 30χρονος εμμένει να αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτουν η αδελφή του και η ανήλικη κόρη της. Σε βάρος του είχαν ασκηθεί ποινικές διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, για αποπλάνηση παιδιού που δεν συμπλήρωσε τα 12, κατ’ εξακολούθηση.

Η συγκλονιστική υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το κοριτσάκι μίλησε στη μητέρα του, λέγοντας ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια είχε πέσει θύμα κακοποίησης από τον συγγενή της.

Πηγή: cretapost

loading...

1 thought on “Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε για τον βιασμό της ανήλικης ανιψιάς του

  1. Τελευταια οποιο θεμα εχει να κανει με αιμομηξια στην κρητη…αυτοματος το κανουν αλοδαποι…5 χρονια εκει αλλα ειδαν τα ματια μου

Comments are closed.