Ένα μεγάλο εθνικό προσκλητήριο πέρα από κόμματα και παρατάξεις – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Μεγάλος χαμένος οι εθνομηδενιστές, δεξιοί και αριστεροί

Οι πολλές εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων και των Ελληνίδων που κατέκλυσαν όχι μόνον την Πλατεία Συντάγματος, αλλά και όλες περιμετρικά τις μεγάλες λεωφόρους μέχρι το Ξενοδοχείο Χίλτον και
τις στήλες του Ολυμπίου Διός, σίγουρα δεν ήταν οι 140.000 χιλιάδες, που είδε η κομματικά στρατευμένη πλέον αστυνομία του ΣΥΡΙΖΑ.

Μέγα το πλήθος και οι μόνοι χαμένοι από την όλη υπόθεση οι εθνομηδενιστές, οι οποίοι δεν ανήκουν μόνον στο μαρξιστικό χώρο, αλλά και στο φιλελεύθερο. Ανάμεσά τους και ο υπουργός εξωτερικών Κοτζιάς, ο οποίος προκάλεσε με μία δήλωση απολίθωμα σταλινικής προπαγάνδας στην Ελλάδα του 2018! Έγραψε λοιπόν, στο διαδίκτυο, το πρώην στέλεχος του ΚΚΕ τα εξής: “Σήμερα διαψεύστηκαν οι δημοσκοπήσεις της διαπλοκής. Φάνηκε η γύμνια της ΝΔ, αλλά και όσων δεν άκουσαν τον λόγο Οικουμενικού Πατριάρχη. Εκατομμύρια Ελλήνων πατριωτών έκαναν την επιλογή τους. Συνεχίζω, λοιπόν, με ήσυχη συνείδηση και ευθύνη να διαπραγματεύομαι για το καλό της πατρίδας.”

Μετά την συγκέντρωση της πλατείας Συντάγματος

Άμεση ήταν η απάντηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στον Κοτζιά και είχε ως εξής: “Αμετανόητος παραμένει στο δόγμα του μαρξισμού ο, για κακή μοίρα της Ελλάδος, σημερινός Υπουργός Εξωτερικών, Κοτζιάς. Δεν είδε τη λαοθάλασσα στην Θεσσαλονίκη, ούτε και στην Αθήνα και ομιλεί για κάποια «εκατομμύρια πατριωτών» που απλά ήταν απόντες. Είναι φανερό ότι ζει ακόμα στην εποχή όπου έγραφε ύμνους για τον κόκκινο δικτάτορα Γιαρουζέλσκι. Εάν είχε τον στοιχειώδη αυτοσεβασμό θα έπρεπε να παραιτηθεί και αυτός και η κυβέρνησή του μετά την συγκέντρωση της Πλατείας Συντάγματος. Ο καιρός, όμως, δεν αργεί…”

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχει αλυσοδεθεί με την καρέκλα της εξουσίας και δεν βλέπει ότι οι ημέρες του τελειώνουν και βεβαίως το μεγάλο πρόβλημα των “συντρόφων” ήταν η παρουσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Από το δελτίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και τα παρακάτω: “Tο σημερινό συλλαλητήριο διέψευσε πλήρως τις προσδοκίες των διοργανωτών του, οι οποίοι όλες τις προηγούμενες μέρες ανέβασαν πολύ ψηλά τον πήχη της μαζικότητας, συνεπικουρούμενοι από μια μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ, που λειτούργησαν ως χορηγός επικοινωνίας του … Tο εθνικιστικό και μισαλλόδοξο μήνυμα που εξέπεμψαν οι ομιλίες, η παρουσία σύσσωμης της Χρυσής Αυγής καθόρισαν το μήνυμά του».

Δυστυχώς γι΄ αυτούς… υπάρχουμε

Δυστυχώς γι’ αυτούς και ας το πάρουν επι- τέλους απόφαση: όχι απλώς υπάρχουμε, αλλά είμαστε αποδεκτοί και από τον Λαό όπως απέ- δειξε η παρουσία σύσσωμης της κοινοβουλευ- τικής ομάδος του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας! Απλοί άνθρωποι του Λαού από την Θεσσαλονίκη, την Βέροια και την Πελοπόννησο, από την ηρωϊκή Κρήτη και από κάθε γωνιά της ελληνικής Πατρίδας έσπευδαν με θέρμη να μας χαιρετίσουν. Την ίδια στιγμή ανάμεσα στον κόσμο μέσα στην πλατεία δεν τόλμησε να εμφανιστεί ούτε ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ούτε ένας φυσικά του ΚΚΕ.

Κάποιες δειλές εμφανίσεις έκαναν κάποιοι μεμονωμένοι βουλευτές της Ν.Δ. που… μπαινόβγαιναν από τις πόρτες πολυτελών ξενοδοχείων. Ό,τι και να κάνουν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί μία ζωντανή και δυναμική παρουσία στην πολιτική ζωή της χώρας και πρέπει επιτέλους να το αποδεχθούν αφού τόσα χρόνια λάσπης και διώξεων δεν μπόρεσαν να μας λυγίσουν. Από την άλλη πλευρά, είναι δεδομένο ότι η συγκέντρωση αυτή δεν ανήκε σε κανένα κόμμα και καμία παράταξη.

Ήταν ένα εθνικό προσκλητήριο στο οποίο ανταποκρίθηκαν όλοι οι πατριώτες είτε αριστεροί, είτε δεξιοί και στάθηκαν απέναντί του οι εθνομηδενιστές και πάλι είτε δεξιοί, είτε αριστεροί. Το μήνυμα της συγκεντρώσεως ήταν ξεκάθαρο. Η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική και δεν έχουν δικαίωμα να παραδώσουν το όνομά μας, την ψυχή μας, την Ιστορία μας αυτοί που σήμερα εξουσιάζουν τον λαό κατ’ εντολήν των μεγάλων αφεντικών τους.

Ο Λαός είπε ΟΧΙ! Είπε ξεκάθαρα ότι δεν χωρεί ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ! Και το μήνυμα αυτό του λαού πρέπει να το σεβαστούν γιατί διαφορετικά δεν θα κάνουν τίποτε άλλο παρά να επιταχύνουν το βέβαιον πολιτικό τους τέλος.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

loading...

6 thoughts on “Ένα μεγάλο εθνικό προσκλητήριο πέρα από κόμματα και παρατάξεις – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

  1. Το 3ο κόμμα της Βουλής ορθώνει λόγο Εθνικό και Ορθόδοξο. Ξέρετε άλλο κόμμα που να ομιλεί για Έθνος και Ορθοδοξία; Ποιο;

  2. ILITHIE! ILITHIO PROBATO!!! I ORTHODOKSIA INE I KATASTROFI SOY!!! O THEOS DIAS! DEN INE ORTHODOKSOS!!!!!!! DEN EXI POLITEFTI POTE KE DEN POLITEBETE!!!!!!!!! MPORIS OTAN KEOPOTE THELIS NA MILISIS MAZI ME TON EPOYRANIO THEO DIA! ARKI NA TO APOFASIS ESI KI EKINOS THA SE AKOYSI!!! APOBALE TOYS PARATAKSIAKOYS EBREOMASONOYSATANISTES RASOFOROYS OPOS BARTHOLOMEO, IERONIMO K,L,P TO 95% INE EBREOMASONI APO TO 1,245M.X. PERIPOY POY IDRITHIKE I ORTHODOKSIA APO TOYS EBREOMASONOYS DESPOTADES GINONTE APO TOYS EBREOMASONOYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. ΑΚΟΥ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ Ο IEREAS.ΔΕΝ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΣΘΗΝ ΜΕΣΑ ΕΞΩ ΜΕΣΑ ΕΞΩ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΠΕΣΕΙΣ ΕΙΣ ΑΚΡΑΥΟΝ ΗΔΟΝΗΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΣΟΝ Η ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΕΣΟΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΣΟΥ ΧΕΙΡΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ (ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΗ) Η ΤΟ ΑΝΤΡΙΣΤΡΟΦΟΝ ΠΑΙΞΤΗΝ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΧΩΣΕ ΤΟ ΔΕΞΙΟΝ ΔΑΧΤΥΛΟΝ ΙΝΑ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙΣ ΕΙΣ ΗΔΟΝΗΝ ΜΕΤΑ ΠΙΘΑΝΗΣ ΕΞΠΕΡΜΑΤΙΣΗΣ ΑΛΑΛΑΖΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑΝ ΣΟΥ?

  4. Η Χρυσή Αυγή εναντιώνεται στην νεοταξική παγκοσμιοποίηση. Γι' αυτό μην παραξενεύεστε για τον τρόπο με τον οποίο την αντιμετωπίζουν.

Comments are closed.