ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ

Συνέλληνες.

Προδοθήκαμε κατά κράτος από το κομμουνιστικό σκυλολόι της  κυβερνητικής μαφίας, που υποχώρησε χωρίς εγγυήσεις στις σκοπιανές αξιώσεις του εβραίου Τζορτζ Σόρρος. 

Κάποια ιστορικά αποσπάσματα που σχετίζονται με την επικαιρότητα των ημερών για το Σκοπιανό πρέπει να μας προβληματίσουν σοβαρά.

Το ΚΚΕ υπεραμύνεται των σκοπιανών, και κόπτεται για τις πολεμικές αποζημιώσεις των Γερμανών. Δεν ακούγεται ούτε μια λέξη για τις πολεμικές αποζημιώσεις που οφείλει το ΚΚΕ για τις καταστροφές που προκάλεσε σε βάρος του Ελληνικού λαού.  Αν ήμασταν κράτος δικαίου και όχι γερμανική αποικία, θα έπρεπε να κατασχεθεί ολόκληρη η κινητή και ακίνητη περιουσία του ΚΚΕ και να μην χρηματοδοτείται από το Ελληνικό δημόσιο.

Στα ιστορικά αρχεία του ΟΗΕ ο επονομαζόμενος εμφύλιος πόλεμος της Ελλάδας, αναφέρεται ως συμμοριτοπόλεμος (guerila conflict /war), επειδή οργανώθηκε, άρχισε και τελείωσε με την συμμετοχή Ελληνικών, Βουλγαρικών και Αλβανικών δυνάμεων, πού εκπαιδεύονταν στην Γιουγκοσλαβία (σε έδαφος άλλου ξένου κράτους), κατά του (νομίμου) κράτους της Ελλάδος.

Όλο το Πανελλήνιο γνωρίζει ότι η δεξιά παράταξη έστελνε τους κομμουνιστές εξορία στα ξερονήσια. Λάθος μεγάλο.

Οι κομμουνιστές στέλνονταν εξορία με την εφαρμογή του «Ιδιωνύμου Αδικήματος»(N.4229/24 Ιουλίου 1929) του Ελευθερίου Βενιζέλου, που ποινικοποιούσε τις «ανατρεπτικές» ιδέες και την παραχώρηση εθνικών εδαφών.

Σε εφαρμογή του πρώτου άρθρου του «Ιδιώνυμου», από την 25.7.1929 ο Βενιζέλος έστειλε στην εξορία κατά την επτάχρονη εφαρμογή του, πάνω από 15.000 άτομα.

Αυτούς τους χρεώθηκε ο Ιωάννης Μεταξάς επειδή ήταν δικτάτορας με την δικτατορία της 4.8.1936.

Μετά τον πόλεμο ο Γεώργιος Παπανδρέου φρόντιζε τα ξερονήσια να φιλοξενούν πολλούς κομμουνιστές.

 «Η εβραϊκή κοινότητα, της Θεσσαλονίκης στους Βαλκανικούς πολέμους ενίσχυσε οικονομικά τον πόλεμο των Τούρκων εναντίον των Ελλήνων, προσφέροντας το τεράστιο σε αυτούς το ποσό των 650.000 χρυσών λιρών. Επί πλέον είχαν δημιουργήσει στρατιωτικό σώμα εθελοντών, για να πολεμήσουν στο πλευρό των Τούρκων κι εναντίον των Ελλήνων». (Εφημερίδα ΕΣΤΙΑ 9.10.1912).

Οι Εβραίοι ξεκίνησαν προσπάθειες «διεθνοποίησης» της πόλεως της Θεσσαλονίκης στέλνοντας εκκλήσεις, και επιτροπή στο Λονδίνο με αίτημα την αυτονόμηση της Μακεδονίας γιατί σκόπευαν να κάνουν την Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα του εβραϊσμού.

Το κίνημα αυτονόμησης της Μακεδονίας και της Θράκης, λεγόταν «Φεντερασιόν», ή «Εργατική Σοσιαλιστική Ομοσπονδία Θεσσαλονίκης» είχε ιδρυθεί το 1909 από τον Εβραίο τυπογράφο, βουλγαρικής καταγωγής, Αβραάμ Μπεναρόγια και τον επίσης Εβραίο Κουν Βεντούρα. Η Φεντερασιόν, αποτελούνταν κυρίως από Εβραίους και Βούλγαρους. Ο Μπεναρόγια προπαγάνδιζε μέσα από την εφημερίδα της οργάνωσης «Αβάντι», την αυτόνομη ομοσπονδία της Μακεδονίας, ως τμήμα μιας Βαλκανικής Ομοσπονδίας. Σήμερα ο πρωταγωνιστής του Σκοπιανού είναι ο εβραίος Τζορτζ Σόρος. ΤΥΧΑΙΟ; Όχι το σήμερα είναι το αποτέλεσμα του τότε.

Στις 4 Νοεμβρίου 1918, πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά, το πρώτο πανελλήνιο σοσιαλιστικό συνέδριο το οποίο αποφάσισε  την ίδρυση του ΣΕΚΕ (Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδος), το οποίο, το 1924 μετονομάστηκε σε Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας. (ΚΚΕ).

Γεράσιμος Καλογεράκης

loading...

3 thoughts on “ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ

  1. ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μ@Λ@Κ@Σ

    Η Fraport ζητά αποζημίωση 70 εκατ. ευρώ από την Ελλάδα … βρέθηκαν 12.200 καμένες λάμπες.
    Τώρα το παίζουν και θύματα, προσπαθούν να μας πείσουν πως αγόρασαν «γουρούνι στο σακί». Πόσο μαλάκες είμαστε;

    Α.Δ.

    Αναρτήθηκε απ

    http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2018/02/blog-post_31.html

    Ποια είναι η Ξένια Σάβτσιακ (Who is Ksenia Sobchak)

    Στη Ρωσία προωθούν για την Προεδρία…μία τηλεπερσόνα … 36 ετών. Μας την διαφημίζουν και στην Ελλάδα οι πράκτορες της δημοσιογραφίας …παπαγαλίζοντας τα ξένα ρεπορτάζ …χωρίς όμως να προσθέτουν κανένα χρήσιμο στοιχείο που θα βοηθούσε τους αναγνώστες να καταλάβουν περί τίνος πρόκειται.

    Διαβάζουμε λοιπόν:« Απειλές δέχεται η Ξένια … από περίεργη οργάνωση για κάτι δηλώσεις που έκανε για την Κριμαία» . Δεν μας λέει όμως ποιες ήταν οι δηλώσεις της…ούτε μας δίνει να καταλάβουμε ποια είναι ακριβώς αυτή η ..καημενούλα.
    Η Ξένια η «Ρωσίδα» … λοιπόν … δήλωσε ότι η Κριμαία είναι κομμάτι της Ουκρανίας που σημαίνει …ότι κακώς ενοποιήθηκε με τη Ρωσία.

    Έχουμε δηλαδή μία «Ρωσίδα» υποψήφια για την Προεδρία της Ρωσίας … που θέλει τη Ρωσία να ΜΗΝ έχει εύκολη πρόσβαση στη Μαύρη Θάλασσα και να αποκτήσει έναν εχθρικό στρατό πιο κοντά στην καρδιά της χώρας! Μία «Ρωσίδα» που θέλει τη Ρωσία να χάνει τα στρατηγικά της πλεονεκτήματα ώστε να δυναμώσει η Ουκρανία που ελέγχεται από φανατικούς εχθρούς των Ρώσων. Λίγο περίεργα αυτά για να βγαίνουν από το στόμα μιας «Ρωσίδας» και μάλιστα υποψήφιας για την Προεδρία της χώρας!
    Τις δηλώσεις αυτές τις βρίσκουμε «συμπτωματικά» στο Radio Free Liberty …που χρηματοδοτεί …ο

    Soros.

    Η Ξένια η «Ρωσίδα», η τηλεπαρουσιάστρια των reality … που ξέρει και τα γεωπολιτικά … μας ενημερώνουν από το ΒΗΜΑ … ότι θέλει τη Ρωσία … να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ! Δηλαδή η Ρωσία που είδε όλες τις χώρες με τις οποίες είχε οικονομικές σχέσεις …να βομβαρδίζονται, να ισοπεδώνονται και να αποκτούν κυβερνήσεις-μαριονέτες των τοκογλύφων … θα πρέπει να ενταχθεί κι αυτή στο χαρέμι του ΝΑΤΟ…. Το ΝΑΤΟ που έχει διαπράξει εκατοντάδες εγκλήματα πολέμου σε όσες χώρες διατηρούσαν κρατικούς τους φυσικούς πόρους ,είχαν κρατικές κεντρικές τράπεζες και προσπαθούσαν να μείνουν ανεξάρτητες από το ΝΑΤΟ.
    Αυτά που η Ξένια δηλώνει όπως διαπιστώνουμε … είναι «συμπτωματικά» ταυτόσημα με τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ και των τοκογλύφων (Soros-Rothschild) των οποίων οι εκπρόσωποι στη Ρωσία … ζορίζονται με τη αυστηρότητα του Πούτιν …

    Δεν βλέπουν την ώρα να φύγει ο Πούτιν , να ανεβάσουν έναν νέο μέθυσο Γιέλτσιν και να συνεχίσει το πανηγύρι της ληστείας των Ρώσων. Εκείνη την περίφημη εποχή του Γιέλτσιν …υπήρχε και κόσμος που πέθανε από ασιτία στην πάμπλουτη Ρωσία …αλλά οι Ολιγάρχες από απένταροι …έγιναν δισεκατομμυριούχοι σε μια νύχτα με φωτογραφικούς νόμους που ψηφιζόντουσαν όπως εδώ τα Μνημόνια … δηλαδή με πραξικοπηματικό τρόπο.

    Να μην ξεχνάμε ότι τρεις τουλάχιστον Ολιγάρχες που εμφανίστηκαν από το πουθενά κι έβαλαν στο χέρι τεράστιες βιομηχανίες και φυσικούς πόρους της Ρωσίας …συνδέονται ευθέως και προσωπικά με τους Rothschild (Khodorkovsky, Deripaska και Abramovich … όλοι τους …περιούσιοι).
    Ας δούμε λοιπόν μερικά στοιχεία για την Ξένια την «Ρωσίδα» που εκθειάζουν τα Δυτικά ΜΜΕ κι

    αυτά του Soros.
    Η Ξένια (Ksenia Sobchak) «συμπτωματικά»πάντα είναι εβραϊκής καταγωγής από την πλευρά της μητέρας της που λέγεται Lyudmila Narusova ,δηλαδή ακριβώς όπως οι Rothschild, o Soros και πολλοί από τους «Ρώσους» Ολιγάρχες ….
    Ο πατέρας της ήταν ένας από τους τρεις συγγραφείς του Ρωσικού Συντάγματος του 1993 … της εποχής δηλαδή που οι Ολιγάρχες των Rothschild είχαν αρπάξει «ΝΟΜΙΜΑ» το Σύμπαν από τα χέρια του Ρωσικού Δημοσίου υπό την επίβλεψη του γνωστού Milton Friedman , αρχηγού των Chicago Boys.

    Ε.
    Αναρτήθηκε από socratesnios στις 11:06 π.μ.

  2. Μπα…
    Πουτινιες στον Πουτιν;Ατομα σαν αυτην ο Βλαδημιρος τα εχει για πρωϊνο

  3. ΣΤΗΝ
    8 Φεβρουαρίου 2018 – 4:04 μ.μ.
    Δυσλεξαρα παλι σΚ@@@@@@@@@@@@@τ@ εκανες ….
    το Βλαδημιρος ΓΡΑΦΕΤΑΙ Βλαδιμηρος… Βλαδιμηρος…Βλαδιμηρος…………Βλαδιμηρος………Βλαδιμηρος………….Βλαδιμηρος…………ΑΧΑΧΑΧΑ
    ΤΟ πρωϊνο ειναι ….πρωινό…….πρωινό…….πρωινό…..πρωινό
    ΧΙ!ΧΙ!
    ΕτΚ

Comments are closed.