Χαμός στο διαδίκτυο με την ανάρτηση του Φίλιππου Ηλιάδη για τον Μπουτάρη – Δείτε τα απίστευτα σχόλια του κόσμου ! ! !

Μεγάλες αντιδράσεις προκάλεσε η ανάρτηση του κ. Φίλιππου Ηλιάδη στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook όπου επιτίθεται στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη με βαρείς χαρακτηρισμούς γράφοντας μάλιστα χαρακτηριστικά ότι οι Θεσσαλονικείς πρέπει να τον”πετάξουν”   στον Θερμαϊκό !

 Παρακάτω θα δείτε και μερικά από τα σχόλια του κόσμου από όλη την Ελλάδα:

 
Αυτούσια η ανάρτηση του κ. Ηλιάδη: 

 “Η τάση του Μπουτάρη να μηδενίζει, να υποβαθμίζει και να υποτιμά το πρόβλημα με τα Σκόπια προσπαθώντας να δημιουργήσει απαισιοδοξία και ηττοπάθεια στον

κόσμο δεν είναι καθόλου τυχαία ! ! !

Δεν σας κινεί υποψίες το ότι ασχολείται μονίμως αυτό τον καιρό με το Σκοπιανό ; ; ;

 Πετάγεται σαν Π@%τ$@ κάθε τρεις και λίγο για να μας πει μια καινούργια π@π@ρ!@ για το “Σκοπιανό” λες και τον ρωτήσαμε τον ανόητο  τι γνώμη έχει !

 Είναι ντροπή για τον λαό της Θεσσαλονίκης στο όνομα της δήθεν προοδευτικότητας να πέφτει σε τέτοιου είδους παγίδες που του στήνουν ξένα κέντρα χρησιμοποιώντας τον Μπουτάρη και τον κάθε “Μπουτάρη” ως δούρειο ίππο .
Οι Θεσσαλονικείς θα έπρεπε να τον έχουν “πετάξει” εδώ και πολύ καιρό στον Θερμαϊκό ! ! !”

Φίλιππος Αλεξ. Ηλιάδης

Εδώ μερικά από τα σχόλια του κόσμου  :

Και εδώ: https://www.ksipnistere.com/2018/02/blog-post_494.html

https://www.ksipnistere.com/2018/02
loading...

7 thoughts on “Χαμός στο διαδίκτυο με την ανάρτηση του Φίλιππου Ηλιάδη για τον Μπουτάρη – Δείτε τα απίστευτα σχόλια του κόσμου ! ! !

  1. Ενα ζώων είναι !! Απορω ,πως αυτον τον Μέθυσο δεν τον έσπασε κανεις στο ξύλο !!!

  2. ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΜΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΒΡΑΙΙΚΑ

  3. O MPOYTARIS INE EBREOTURKOMASONOS!!! SINERGAZETE ME TIN TURKIA, ALVANIA, SKOPIA. TORA KSERETE PIOS INE!!! INE ENAS XAFXES KATA TON ELLINON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. ΕΣΚΙΝΑΖΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.

  5. Φταίει το ούζο, πίνει και δεν ξέρει τι λέει, σίχαμα αλκοολικός παλιομπεκρής.

  6. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΖΑΚΥΝΘΟ.ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟ. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΛΟΣ.

  7. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ?δουλοσ του σοροσ ειναι

Comments are closed.