Σκάνδαλο – Στα αζήτητα η δωρεά ενός εκατ. ευρώ από την οικογένεια Λεμπιδάκη

Η πολιτική ηγεσία της Αστυνομίας φέρεται να είπε «όχι» στο ένα εκατομμύριο ευρώ επειδή επιθυμία της οικογένειας ήταν να διατεθούν τα χρήματα για τις ανάγκες των αστυνομικών υπηρεσιών της Κρήτης

Για σκανδαλώδη άρνηση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σε ότι αφορά την αποδοχή της προσφοράς του ενός εκατομμυρίου ευρώ από την οικογένεια Λεμπιδάκη ως ένδειξη ευγνωμοσύνης στην ΕΛΑΣ για την απελευθέρωση του 53χρονου επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη κάνει λόγο δημοσίευμα του Cretalive.gr 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive η πολιτική ηγεσία της Αστυνομίας είπε «όχι» στο ένα εκατομμύριο ευρώ επειδή επιθυμία της οικογένειας ήταν να διατεθούν τα χρήματα για τις ανάγκες των αστυνομικών υπηρεσιών της Κρήτης.

Ο όρος  «Κρήτη» δεν αντιμετωπίστηκε με «καλό μάτι» από το υπουργείο που όπως αναφέρεται επεδίωκε να  διαχειριστεί όπως εκείνο επιθυμούσε το κονδύλι του 1.000.000 ευρώ.  Και έτσι προτίμησε, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, να ρίξει «πόρτα» στην οικογένεια και τα χρήματα της. 
Η οικογένεια Λεμπιδάκη αμέσως μετά την απελευθέρωση του 53χρονου ήρθε σε επαφή με την ηγεσία της ΕΛΑΣ και δήλωσε ευθέως την επιθυμία της να καταθέσει σε κωδικό της Αστυνομίας το συγκεκριμένο ποσό προκειμένου να αγοραστούν περιπολικά και γενικότερα εξοπλισμός για τις υπηρεσίες της Κρήτης.

«Η οικογένεια τήρησε την υπόσχεση της αλλά οι βουλές του υπουργείου» σημείωνε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του Cretalive και επισημαίνει:

«Οι αστυνομικές υπηρεσίες της Κρήτης δεν αποτελούν ξέχωρο κομμάτι της Ελληνικής Αστυνομίας. Είναι αναπόσπαστο μέρος της «σάρκας» της.
Η κεντρική πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ γνωρίζει από πρώτο χέρι τις τεράστιες ανάγκες και ελλείψεις που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες του νησιού στην καθημερινότητα τους. Δεν υπάρχουν καύσιμα, δεν υπάρχουν περιπολικά, δεν υπάρχει εξοπλισμός ούτε καν αναλώσιμα. Είναι σαφές ότι η μίζερη αυτή εικόνα είναι πανελλαδική. Σύμφωνοι. Αλλά αυτό όμως δικαιολογεί το «ή εμείς ή κανείς;». 

loading...

2 thoughts on “Σκάνδαλο – Στα αζήτητα η δωρεά ενός εκατ. ευρώ από την οικογένεια Λεμπιδάκη

  1. Εμ τι ηθελες και εσυ Χριστιανε μου να πεις δωστετα στους αστυνομικους και μαλιστα της Κρητης? Πες δωστα στον ΕΓΚΑΘΕΤΟ να κανοινισει με τον Γιο του και θα διατεθουν αναλογα σε ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ οπως εκεινοσ ξερει και θα ηταν ολα μελι γαλα. να κρατατα τωρα εκει να Μουχλιαζουν!!!

  2. Αν η ειδηση ειναι αληθης τοτε θα πρεπει να λογοδοτησουν για μια τετοια αποφαση τους στην δικαιοσυνη.Δεν ειναι μαγαζι του μπαμπα τους και δεν εχουν αυτο το δικαιωμα.Αυτονοητο ειναι οτι θα μπορουσαν να εγγραψουν μικροτερες πιστωσεις για την Κρητη αν τους ενδιεφερε η καθολικοτητα της δωρεας.Κατι βεβαια που δεν εχουν το δικαιωμα αφου οι δωρεες ακολουθουν την βουληση του δωρητη.Τι να λεμε τωρα!!Για κακουργηματικη απιστια κοβω το αδικημα αυτο.Ως γνωστον αδικηματα διαπραττονται δια πραξεων αλλα και δια παραλειψεων!!

Comments are closed.