ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Μῖσος,πολύ μῖσος καί ἀνεπανάληπτο ἀνθελληνικό μένος ξεχυλίζει τίς ἡμέρες αὐτές,μετά ἀπό τό Συλλαλητήριον στήν Θεσσαλονίκη γιά τήν Μακεδονία. Ἕνα μῖσος πού ναί μέν ἀποδεικνύει πόσο πολύ φοβοῦνται τόν Ἕλληνα πού ξυπνᾶ ὅταν τοῦ θίγουν τήν κληρονομιά του,ὅταν τοῦ κλέβουν τήν Ἱστορία του,ὅταν τοῦ προδίδουν τίς ἀξίες καί τά ἰδανικά του.

Αὐτόν τόν Ἕλληνα πού προσπαθοῦν νά ἀποχαυνώσουν,δεκαετίες τώρα,ἀποδεικνύεται πόσο πολύ δύσκολον εἶναι νά τόν χτυπήσουν στίς ῥίζες του !

Καί βγάζουν ἀφρούς ἀπό τήν λύσσα τους,ξερνοῦν ὅτι πιό ἀηδιαστικό καί αἰσχρό,μοχθηρό ἕως καί ἀπειλητικό κατά τῆς ζωῆς του,σ’ὅποιον θελήσῃ νά ἐπιδείξῃ διά τῆς συμμετοχῆς του στό νέο συλλαλητήριο τῶν Ἀθηνῶν,πώς : ἡ κληρονομιά μου καί ἡ Ἱστορία μου δέν ξεπουλοῦνται ἀπό κανέναν !

Ἕνα ἀπό τά βρωμερά ὅντα τοῦ παρακράτους,κάποιος Καλαϊτζίδης πού τιτλοφορεῖται ἰδρυτικό μέλος τοῦ Ρουβίκωνα,ἔγραψε στήν γνωστή σελίδα κοινωνικῆς δικτυώσεως :

Καί κάποια ρεμάλια ἀπό τήν τοπική τοῦ (τ)συριζα Σαρωνικοῦ ξέρασαν τήν βρωμιά καί τήν δυσωδία τους ὅταν ὁ Δήμαρχος τῆς περιοχῆς ἀνεκοίκωσε πώς θά βάλῃ μέσα μεταφορᾶς γιά τούς δημότες,στό συλλαλητήριο τῆς 4ης Φεβρουαρίου. Φυσικά πῆραν διά στόματος Δημάρχου ἀποστομοτικές ἀπαντήσεις,ἀλλά ἡ οὐσία μένει :>Μᾶς κυβερνοῦν τά χειρώτερα ἀνθελληνικά σκουπίδια πού μπορούσαμε ποτέ νά φανταστοῦμε !

Διαβᾶστε :


ΣΥΡΙΖΑ
Ο. Μ. ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Καταγγέλλουμε τον Δήμαρχο Σαρωνικού Γ. Σοφρώνη για την ΠΟΛΙΤΙΚΗ απόφασή του να δρομολογήσει λεωφορεία για τη μεταφορά δημοτών στο εθνικιστικό συλλαλητήριο της Αθήνας.
Είναι απαράδεκτο να χρησιμοποιεί τον Δήμο για προώθηση ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΩΝ.
Η μισαλλοδοξία μέσα και έξω από την Ελλάδα εξυπηρετεί μόνο τις επιδιώξεις των ακροδεξιών κύκλων και όχι τα συμφέροντα της χώρας.
Καλούμε τον Δήμαρχο να ανακαλέσει την απόφασή του και να μην εμπλέκει τον Δήμο σε εθνικιστικά παιχνίδια που μόνο ζημιά κάνουν.

27/1/2018

Το Συντονιστικό

Ἀπάντησις Δημάρχου Σαρωνικοῦ :

Γιώργος Σωφρόνης, Δήμαρχος Σαρωνικού:

Την επόμενη ανακοίνωση του για το συλλαλητήριο του Συντάγματος στις 4 Φεβρουαρίου,
το Συντονιστικό του ΣΥΡΙΖΑ Καλυβίων να την εκδώσει από τα Σκόπια.

Το Συντονιστικό του ΣΥΡΙΖΑ Καλυβίων, αποκομμένο από τη σημερινή πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα κι αρνούμενο, λόγω μικροκομματικών αγκυλώσεων και ιδεοληψιών, να αντιληφθεί τις πραγματικές επιθυμίες του ελληνικού λαού, με εγκαλεί γιατί αποφάσισα να ενώσω τις δυνάμεις μου με τα εκατομμύρια των Ελλήνων και Ελληνίδων, που αρνούνται να ξεπουλήσουν το όνομα της Μακεδονίας.

Τους αγνοώ, όχι γιατί δεν σέβομαι την αντίθετη άποψη, αλλά γιατί αρνούμαι να κάνω διάλογο με όποιους αποκαλούν εθνικιστές όσους συμμετέχουν σε συλλαλητήρια για την υπεράσπιση των εθνικών μας συμφερόντων.

Ακόμη και ο κεντρικός ΣΥΡΙΖΑ , σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ Καλυβίων, αναγνώρισε το δικαίωμα συμμετοχής των πολιτών σε αυτά, γιατί αντιλαμβάνεται το αυτονόητο. Δηλαδή, ότι η μαζική συμμετοχή εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, αλλά και όσων θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου, δεν μπορεί να είναι εθνικιστική σύναξη.

Ως Δήμαρχος λαμβάνω καθημερινά το μήνυμα της βούλησης και της αποφασιστικότητας της τοπικής μας κοινωνίας να συμμετάσχει ενεργά στο συλλαλητήριο του Συντάγματος, την άλλη Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018, στις 2 το μεσημέρι.

Οι συμπολίτες μας θέλουν να συμμετάσχουν σε μια εκδήλωση για να υπερασπιστούν όχι απλά την ελληνικότητα της Μακεδονίας, αλλά και τις ίδιες τις αξίες του Ελληνισμού, για τις οποίες θυσιάστηκαν οι πρόγονοί μας.

Σε πλήρη ταύτιση με τη βούληση της μεγάλης πλειοψηφίας της τοπικής κοινωνίας, θα διευκολύνουμε τη μετάβαση των συμπολιτών μας στο Σύνταγμα.

Είναι μια ξεκάθαρη πολιτική απόφαση που αποδεικνύει ότι ταυτιζόμαστε ως Δημοτική Αρχή με την κοινωνία. Στέλνουμε μήνυμα στους υποκριτές του ΣΥΡΙΖΑ Καλυβίων, που μέχρι πριν τρία χρόνια έσκιζαν τα μνημόνια και σήμερα υπογράφουν το ένα μετά το άλλο, ότι ούτε η κρίση, ούτε η λιτότητα, ούτε οι οικονομικές δυσκολίες δεν μπορούν να λυγίσουν το φρόνημα και την υπερηφάνεια των Ελλήνων.

Η ελληνική κοινωνία μπορεί να ανεχθεί ίσως την υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια, τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας, τη μείωση των συντάξεων, τη μετατροπή της γενιάς των 750 ευρώ σε γενιά των 360, το ξεπούλημα των αεροδρομίων και των λιμανιών μας.

Δεν πρόκειται όμως να ανεχθεί να ξεπουληθούν οι αξίες και η Ιστορία μας.

Ως Δημοτική Αρχή ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους πολίτες και δημιουργούμε ένα ισχυρό μέτωπο αντίστασης απέναντι σε όσους επιχειρήσουν να προωθήσουν έναν ανέντιμο συμβιβασμό, που δεν θα λαμβάνει υπόψη τα εθνικά μας συμφέροντα.

Όσον αφορά την επόμενη ανακοίνωση για το συλλαλητήριο του Συντάγματος στις 4 Φεβρουαρίου, το Συντονιστικό του ΣΥΡΙΖΑ Καλυβίων καλό θα ήταν να την εκδώσει από τα Σκόπια.

Ο Δήμαρχος

Γεώργιος Β. Σωφρόνης

Τώρα, γιά τίς προδοσίες τοῦ ΚΚΕ,περί τῆς Μακεδονίας ἔχουμε πολλές φορές ἀναφερθεῖ. Ἔ,μία ἀκόμη δέν κάνῃ κακόν. Καί ἔχει σημασία μεγάλη,νά τά θυμηθοῦμε ξανά καί θα δεῖτε γιατί. Διαβᾶστε τά παρακάτω :

Δύο μήνας μετά την επιστροφήν του εκ Μόσχας, ο Νίκος Ζαχαριάδης, δημοσιεύει, εις το 12ον φύλλον του «Δημοκρατικού Στρατού», του Δεκεμβρίου 1948, επιστολήν αναφέρουσαν ότι:

«Ο μακεδόνικος λαός δεν αγωνίζεται στο Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας για να βρει την ισοτιμία και την ισοπολιτεία μέσα στην Ελλάδα, αλλά δημιουργεί τώρα την δικιά τον εθνική ζωή και εστία και τείνει προς την ενότητα πού κατάχτησε με το αίμα του. Ο μακεδόνικος λαός θα απόκτηση μια ανεξάρτητη, κρατικά ενιαία και ισότιμη θέση στην οικογένεια αυτή όπου αύριο θα ανήκει και ο ελληνικός λαός με την λαϊκή δημοκρατία. Και γι’ αυτή την ανεξάρτητη, κρατικά ενιαία και ισότιμη θέση παλεύει σήμερα και ο μακεδόνικος λαός της Μακεδονίας του Αιγαίου…».

Η 5η ολομέλεια της Κεντρικής Επιτροπής του Κ.Κ.Ε., διά της ληφθείσης αποφάσεως της, επαναφέρει υπό άλλην μορφήν το εθνοπροδοτικόν σύνθημα «περί ενιαίας και ανεξάρτητης Μακεδονίας και Θράκης» του 3ου Έκτακτου Συνεδρίου του Κ.Κ.Ε. (26 Νοεμβρίου – 3 Δεκεμβρίου 1924). Πράγματι, η εκδοθείσα υπ’ αυτής ανακοίνωσις αναφέρει:

«Στη Βόρεια Ελλάδα ο Μακεδόνικος (Σλαβομακεδονικός) λαός τάδωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αντοθυσίας, πού προκαλούν τον θαυμασμό. Δεν πρέπει να υπάρχει καμιά αμφιβολία, ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας και της λαϊκής επανάστασης, ο Μακεδόνικος λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του, έτσι όπως την θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα το αίμα του για να την αποχτήσει. Οι Μακεδόνες κομμουνιστές στέκονται πάντα επικεφαλής στην πάλη του λαού τους».


Διά να γίνη αντιληπτόν το νόημα της αποφάσεως της 5ης Ολομελείας του Κ.Κ.Ε. και αι εξ αυτής απειληθείσαι επιπτώσεις, επί τής εδαφικής ακεραιότητος της Ελλάδος, αρκεί να διάβαση κανείς τα Πρακτικά της 7ης Ολομελείας του Κ.Κ.Ε. (Μάιος 1950), κατά την οποίαν ο Δημήτριος Παρτσαλίδης, ευρισκόμενος την εποχήν έκείνην εις προσωπικήν αντιδικίαν μετά του Νίκου Ζαχαριάδη, ομιλών είπε, μεταξύ άλλων και τα έξης αποκαλυπτικά:

«Μετά την 5η Ολομέλεια οι σλαβίζοντες οπαδοί μας διέδωσαν ότι τα σύνορα της Ανεξάρτητης Μακεδονίας, θ’ άρχιζαν στον Όλυμπο με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη, ενώ εμείς παραμέναμε σιωπηλοί, αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό τη σύγχυση…».

κατά τας εργασίας της 3ης Συνδιασκέψεων (14-15 Οκτωβρίου 1950), η αμετανόητος ηγεσία του Κ.Κ.Ε. διά του Αρχηγού της εδήλωνε και πάλιν:

«Το Κ.Κ.Ε. αναγνωρίζει το δικαίωμα για αυτοδιάθεση μέχρι και αποχωρισμό για το Σλαβομακεδονικό λαό της Μακεδονίας του Αιγαίου. Σωστά έκανε η 5η Ολομέλεια και έβαλε το ζήτημα αυτό…»

Οἱ ἀνωτέρῳ πηροφορίες ἀπό τό ἄρθρο :

KKE: Η 5η ολομέλεια του ΚΚΕ για το Μακεδονικό



Λίγες ἡμέρες πρίν (ἀρχές Ἰανουαρίου),ἔγινε ἡ 5η Σύνοδος τοῦ Κεντρικοῦ Συμβουλίου τῆς νεολαίας τοῦ (τ)συριζα. Στό κείμενον τῆς πολιτικῆς ἀποφάσεως ἀναφέρονται τά ἐξῆς:

«Ο ελληνικός εθνικισμός επέβαλε εκδικητικό εμπάργκο που οδήγησε σε περαιτέρω φτωχοποίηση της ΠΓΔΜ και προσπάθησε να καλλιεργήσει το μίσος για το γειτονικό λαό. Τα αλυτρωτικά αισθήματα καλλιεργήθηκαν εκατέρωθεν, μέσα από ιστορικές ανακρίβειες, με σκοπό η κάθε εθνικιστική αφήγηση να εξυπηρετήσει τις αντίστοιχες δικές της στοχεύσεις».

…Η ειρηνική συνύπαρξη των λαών και ο σεβασμός των δικαιωμάτων τους, οφείλουν να ξεπερνούν κάθε προγονική λατρεία και εθνικιστική εμμονή»


Καταλάβατε τώρα πόσο ὅμοιες εἶναι,καθ’ὅλα,οἱ 5ες σύνοδοι καί συνέδρια τῶν κομμουνιῶν; Καταλάβατε ποιοί ἔχουν στήσῃ τήν προδοσία καί πόσο ὑπομονετικά περίμεναν τήν ὁλοκλήρωσιν τοῦ σχεδίου τους;
Τώρα τί μοῦ λέτε γιά ΗΠΑ καί περάσματα στά Βαλκάνια,τί μοῦ λέτε γιά γεωστρατιξικά παιγνίδια καί στρατηγικές πού ἐξυπηρετοῦν συμφέροντα…

Ἐγώ αὐτό πού βλέπω εἶναι ἕνα ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΙΣΟΣ κατά τοῦ Ἑλληνισμοῦ ! ἕνα μῖσος πού κρατᾷ χιλιετίες καί εἶναι πέραν κάθε γνωστῆς …γήϊνης ἀναλύσεως…

Ἄ, καί μήν ξεχνᾶτε,ΞΑΝΑδιαβᾶστε,σχετικῶς μέ τήν νεολέρα (τ)συριζα : Ἡ Ἰάνειος ἐξουσία !

Ἡ Πελασγική

loading...

2 thoughts on “ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

  1. ΠΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΙΧΑΜΕΡΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ,ΑΠΑΤΡΙΣ,ΑΘΕΟΣ,ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΗΣ…..ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΙΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ 4 ΜΕ 5 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ.ΑΣ ΟΨΩΝΤΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ.ΑΣ ΟΨΩΝΤΑΙ….

  2. ΡΙΞΕ 100.000 ΣΤΟ Κ.Ι.Σ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ……

Comments are closed.