ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – «Ψυχρολουσία» από Ρώμη: Ιταλίδα ΥΠΑΜ: «Θα μοιράσουμε με τη Τουρκία τα κοιτάσματα της Κύπρου»!

Σε μία αποθέωση της υποχωρητικότητας και του κατευνασμού, απόδειξη οτι καμία χώρα δεν τολμά να αντιπαρατεθεί ενεργά στη Τουρκία, η Ιταλία δήλωσε δια της υπουργού Αμυνας, Ρομπέρτα Πινότι, ότι
«Αναζητούμε μια κοινή αποδεκτή λύση με τη Τουρκία για τις γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ και θα φτάσουμε σε συμφωνία σύντομα με την Αγκυρα»!

Και όταν λέμε συμφωνία και κοινά αποδεκτή λύση εννοούμε ότι είτε η Τουρκία θα πάρει μερίδιο είτε θα σταματήσει η γεώτρηση.  Το δεύτερο είναι αδύνατο γιατί πρόκειται περί τεράστιων κοιτασμάτων, άρα μένει το πρώτο, η μοιρασιά, κάτι που άλλωσε η Πινότι ουσιαστικά το παραδεχθεί δηλώνοντας:  «Θα φτάσουμε σε λύση κοινής αποδοχής με την Αγκυρα, σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Πρόκειται πραγματικά για έναν θρίαμβο της τουρκικής τακτικής και της επίδειξης ισχύος που πραγματοποίησε η Αγκυρα στην κυπριακή ΑΟΖ, στέλνοντας μονάδες του Στόλου της απέναντι στο ιταλικής ιδιοκτησίας (ΕΝΙ) θαλάσσιο γεωτρύπανο SAIPEΜ 12000.

Μάλιστα ανακλήθηκε και η απόσπαση της ιταλικής φρεγάτας από τη ΝΑΤΟϊκή δύναμη της Α.Μεσογείου, για την προστασία του γεωτρύπανου.

Η δήλωση έγινε στην Σύνοδο των υπουργών Αμύνης του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

«Αναζητούμε μια κοινά αποδεκτή λύση», δήλωσε η Ιταλίδα υπουργός.

«Μίλησα με τον Τούρκο υπουργό Αμυνας. Είχα συναντήσει τον Τούρκο υπουργό και σε άλλη σύνοδο που είχε γίνει στην Ρώμη. Αναζητούμε μια κοινά αποδεκτή λύση, συνομιλούμε με την Τουρκία. Ανοίξαμε όλες τις διπλωματικές οδούς για να φτάσουμε σε λύση κοινής αποδοχής με την Αγκυρα, ελπίζουμε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα», πρόσθεσε η Ρομπέρτα Πινότι.

loading...

4 thoughts on “ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – «Ψυχρολουσία» από Ρώμη: Ιταλίδα ΥΠΑΜ: «Θα μοιράσουμε με τη Τουρκία τα κοιτάσματα της Κύπρου»!

  1. Αρθρογράφε σου φαίνεται εξωφρενικό, επειδή εξακολουθείς να πιστεύεις ότι υπάρχει στην υφήλιο κράτος με το όνομα ''Ελλάδα''!… Υπήρχε πριν από 40 χρόνια, αλλά το κατήργησε η δημοκρατία με δημοκρατικές διαδικασίες………………- Η Ελλάδα σου καί προπαντός η ΕΛΛΑΔΑ μου, εδώ καί πολύ καιρό έχει πεθάνει!… βρήκε οικτρό θάνατο, στραγγαλίστηκε από τα χέρια της δημοκρατίας!!!…………. …Ε.

  2. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ;;; ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ
    ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΥΣΤΟ ΑΡΘΡΟ!

  3. Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΗΚΕ ΤΟ 1974 ΣΤΟ ΝΤΟΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΝ ΑΝΕΚΟΨΑΝ. ΟΙ ΜΤΟΠΙΟΙ ΝΕΟΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΕΠΑ ΗΛΘΑΝ ΜΕ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .ΕΝΤΟΣ 44 ΕΤΩΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΕΡΓΟ ΔΥΟ ΑΙΩΝΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗΚΕ ΜΕ ΠΟΛΛΥ ΑΙΜΑ ,ΕΝΙΟΤΕ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΙΚΟ ,ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ .ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ , ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΥΦΛΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΣΕΤΕ, ΗΤΟΙ ΤΗΝΕΠΑΝΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΠΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ *ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ*ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ,ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ *. ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ (ΑΤΑΞΙΑ) ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ.

  4. ston 12,28 πμ, μπορείς να μου πείς σε ποιούς απευθύνεται το άρθρο σου; στους Έλληνες ή στους Ισραηλίτες; Γιατί, εάν απευθύνεσαι στους Έλληνες ,κακώς εμπλέκεις ένα λαό που δεν σε ενοχλεί σε τίποτε και ακόμη περισσότερο, πρέπει κάποτε να καταλάβετε μερικοί ,ότι μόνο κακό στη Χώρα μας κάνετε, και δεν εξυπηρετείτε καμία λογική, γιαυτό, προσαρμοστείτε στο δικό μας και μόνο πρόβλημα χωρίς να ρίχνετε τα βάρη σε αυτούς που δεν σας ενοχλούν. περιμένω απάντηση,,,,α,,

Comments are closed.