Αποκλειεται να μαντέψετε πόσο χρονών είναι αυτή η γυναίκα! (φωτό)

Μια καλογυμνασμένη γυναίκα με κοιλιακούς και γραμμωμένο σώμα μπορεί εύκολα να παραπλανήσει όσον αφορά την ηλικία της. Η φανατική με την γυμναστική Laura Gordon είναι50 ετών αλλά μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει σώμα μιας 20χρονης.

Η γυναίκα έχει πάνω από 450.000 followers στο Instagram και τους ανταμείβει συχνά με σέξι φωτογραφίες από το καλογυμνασμένο της σώμα φορώντας μικροσκοπικά σορτσάκια και στενές μπλούζες! Παραδόξως δεν είναι γυμνάστρια αλλά εργάζεται σε ένα μεσιτικό γραφείο στην Βόρεια Καρολίνα και παραδέχεται ότι η γυμναστική είναι το δεύτερο «επάγγελμά» της.

«Δεν είμαι επαγγελματίας γυμνάστρια ή μοντέλο και ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει τη γυμναστική για να κάνω καριέρα», λέει η ίδια. Η Laura ξεκίνησε να γυμνάζεται στα 23 όταν δούλευε σε ένα γραφείο και πέρναγε την υπόλοιπη μέρα της στον καναπέ θεωρώντας ότι άρχιζε να χαλαρώνει πολύ το σώμα της. Από τότε ξεκίνησε να κάνει γυμναστική με DVD στο σπίτι και να εντείνει όλο και περισσότερο τις ασκήσεις για το σώμα της. Από εκείνη τη στιγμή μέχρι σήμερα το περισσότερο που έχει απέχει από τη γυμναστική είναι μία εβδομάδα. Πλέον έχει τον δικό της εξοπλισμό στο σπίτι καθώς το βρίσκει πολύ δυσκολότερο να πηγαίνει στο γυμναστήριο και να ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα. Κάνει τρεις φορές γυμναστική την εβδομάδα με βάρη, μία φορά για το πάνω μέρος του σώματος, μια για το κάτω και μία και για τα δύο.

Εκτός όμως από τη γυμναστική κάνει και πολύ προσεκτική διατροφή και πότε δεν τρώει επεξεργασμένες τροφές. «Όταν οι συγγενείς και φίλοι με κοιτούν μου λένε «Είσαι τόσο τυχερή, είσαι αδύνατη και μπορείς να τρως ό,τι θες» και τους εξηγώ ότι τρώω υγιεινά κάθε μέρα και γι’ αυτό δεν παχαίνω» λέει η ίδια και διευκρινίζει ότι καμιά από τις φωτογραφίες της δεν είναι προϊόν επεξεργασίας ή photoshop. Η 50χρονη που είναι παντρεμένη με έναν 39χρονο έφτιαξε το προφίλ της στο Instagram καθώς όπως λέει έβλεπε ότι διάφορες εταιρείες έπαιρναν τις φωτογραφίες της χωρίς άδεια για να τις χρησιμοποιούν για προώθηση προϊόντων. Όπως λέει έβλεπε τους γλουτούς της στα κοινωνικά δίκτυα χωρίς καμία αναφορά στο όνομά της και δεν ήθελε να παραπλανείται ο κόσμος για ψεύτικα προϊόντα και έτσι έφτιαξε το δικό της προφίλ για να ξέρει ο κόσμος ποια είναι.

loading...

1 thought on “Αποκλειεται να μαντέψετε πόσο χρονών είναι αυτή η γυναίκα! (φωτό)

  1. χουφτωστην χουφτωστην…………………

Comments are closed.