ΕΝΑΣ ΟΨΙΜΟΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

Αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Κώστας Μπακογιάννης και όλοι τους οι συνεργάτες, σε όλους τους τόνους σε όλα τα χρώματα έχουν δηλώσει ότι δέχονται τον όρο «Μακεδονία», τώρα υπό το βάρος των συλλαλητηρίων και την εξέγερση των απανταχού Ελλήνων, τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα.

Ο Κυριάκος, το παίζει ο όψιμος σκληρός που θέλει να κερδίσει από την αγανάκτηση του κόσμου και να την καρπωθεί ως αγανάκτηση προς την κυβέρνηση. Όμως ξεχνά ότι ο κόσμος ξεσηκώνεται ΚΑΙ απέναντι στη ΝΔ των Μητσοτάκηδων που από την πρώτη στιγμή δέχθηκε τη σύνθετη ονομασία και το ηρωϊκό «ΟΧΙ» του Γιώργου Κασαπίδη ακούστηκε ως ανταρσία στην κομματική γραμμή. Το ξεχνούμε αυτό;

Τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης τρέχει πίσω από την επικαιρότητα και σε ένα κομβικό εθνικό ζήτημα συμπεριφέρεται ως μαυρογιαλούρος, όμως και αυτό το κάνει με γκάφες ΚΑΙ του «ξεφεύγει» και βάζει γραμμή εκκίνησης το βέτο του Καραμανλή στο Βουκουρέστι (μεγάλο λάθος).

Η αλήθεια για το Βουκουρέστι είναι εδώ: ΒΛΑΧΟΣ: Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕ ΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΔΕΝ ΕΝΕΔΩΣΕ ΣΕ ΑΠΕΙΛΕΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!

Τι λένε, όμως οι υπόλοιποι Μητσοτάκηδες και οι συνεργάτες τους;

Ένα φρεσκάρισμα εδώ…
Η ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ: «ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ‘’ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ’’ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ‘’ΦΟΥΦΟΥΤΟΥΣ’’»
Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΑΚΡΑΙΑ ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗ – ΠΑΤΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ «ΟΧΙ» ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ
Η ΥΠΟΠΤΗ ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗ ΝΑ «ΔΩΣΕΙ» ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ!
ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΛΕΤΗΡΑ ΝΑ «ΛΥΣΕΙ» ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΟΠΩΣ «ΕΛΥΣΕ» ΚΑΙ ΤΑ ΙΜΙΑ
Ο ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
ΤΙ ΕΙΠΕ Ο «ΠΥΡΑΥΛΟΣ» ΣΤΟΝ ΝΙΜΙΤΣ; «ΛΥΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ!»
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΔ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σέρνεται πίσω από τα συλλαλητήρια και γλύφει εκεί που έφτυνε. Έλεγε ότι δεν πιστεύει στα συλλαλητήρια ενώ τώρα, με γνώμονα την επικοινωνιακή κωλοτούμπα του, ξαφνικά αυτά έγιναν αγανάκτηση για την κυβέρνηση και τα «αγκαλιάζει».

Μήπως θα στείλει και τον ανιψιό από το Κολωνάκι (ως αντιπρόσωπο της οικογένειας) με την Ελληνική σημαία; Θα το δούμε και αυτό…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει διαπράξει όμως και ένα μεγάλο λάθος, θεσμικό και ουσίας: Με πόλεμο λάσπης όλο το προηγούμενο διάστημα έχει προσπαθήσει να απαξιώσει τον πατριωτικό λόγο των Καραμανλή – Παυλόπουλου που έχουν δώσει σαφές στίγμα: δεν υπάρχει Μακεδονικό Έθνος και απαγορεύεται οποιοσδήποτε αλυτρωτικός όρος στο σύνταγμα των Σκοπίων. Αμφότεροι, δεν έχουν κάνει καμία αναφορά για το όνομα της γειτονικής χώρας. Και αν ο όρος «Μακεδονία» από μόνος του δεν είναι αλυτρωτικός όρος, τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης (που τον επιδιώκει) έχει μεγάλο πρόβλημα και εκθέτει την παράταξη.

Υ.Γ.
Δεν ξεχνούμε τι έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την ημέρα του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης! Τόσο πολύ τον καίει το θέμα…

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

loading...