Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν Έλληνες κομμουνιστές,

Όταν κάποιος γίνει συνειδητός κομμουνιστής παύει να είναι Έλληνας.

 Στρατής Μυριβήλης…

Λογοτέχνης Ακαδημαϊκός

Συνέλληνες

Ο συνοδοιπόρος των σλάβων  που παριστάνει τον πρωθυπουργό της Ελλάδος δια  στόματος Παπαδημούλη διαπίστωσε ότι όσοι συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας είναι ακροδεξιοί, εθνικιστές, θρησκόληπτοι, φανατικοί, σκληροπυρηνικοί και νεοφιλελεύθεροι !!!!! Ενώ όταν είσαι δημοκράτης κομμουνιστής χαρίζεις το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στους σλάβους.

Για τον ελάχιστο μέγα ανθέλληνα πρωθυπουργό τα Σκόπια έχουν προτεραιότητα έναντι της Ελλάδας. Θυμηθείτε πως περιφρόνησε τις χιλιάδες των νεκρών Ελλήνων των πεσόντων στους εθνικούς αγώνες και κατέθεσε στεφάνι στο σκοπευτήριο της Καισαριανής για τους 200 εκτελεσθέντες κομμουνιστές από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής το 1944.

Συνέλληνες

Μην ξεχνάτε τις καταστροφές που προκάλεσαν στην Ελλάδα οι κομμουνιστές από τα Δεκεμβριανά των Αθηνών το 1944 έως το τέλος  του συμμοριτοπολέμου 1949.

-Σύμφωνα με την Διεύθυνση της Ιστορίας Στρατού, οι απώλειες του εθνικού στρατού ήταν 15.969 νεκροί, 37.557 τραυματίες και 2.001 αγνοούμενους, δηλαδή συνολικά 55.527 άνδρες. Οι απώλειες του «Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας» των κομμουνιστών ήταν 38.839 νεκροί, τραυματίες, αγνοούμενοι και 20.128 αιχμάλωτοι.

Με το παιδομάζωμα άρπαξαν από τις οικογένειες τους περίπου 28.000 παιδιά ηλικίας από 3-14 ετών και τα οδήγησαν στις κομμουνιστικές χώρες, αυτό το  έγκλημα το ονόμασαν παιδοφύλαγμα.  Κι εμείς το ξεχάσαμε.

Σύμφωνα με τα επίσημα αρχεία, καταστράφηκαν 47.000 σπίτια, 240 βιομηχανικές επιχειρήσεις και νοσοκομεία, 930 γέφυρες, 1.650 σχολεία, και έκλεψαν για την συντήρησή τους πάνω από  1.500.000 ζώα

Έγιναν πρόσφυγες 1.000.000 Έλληνες που έφευγαν  για να σωθούν από συγκρούσεις των αντιμαχομένων.

Ο συμμοριτοπόλεμος απέβλεπε στην αυτονόμηση της Μακεδονίας και ο σημερινός κομμουνιστής Πρωθυπουργός ανδρείκελο του εβραιοσκοπιανού Τζορτζ Σόρρος, χαρίζει το όνομα Μακεδονία στους σλάβους των Σκοπίων. Δεν δώσαμε λευκή επιταγή σε κανένα πολιτικό για εκποίηση της πατρίδας μας.

Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει αριστερά.

Όσοι ψηφίσουν για την εκχώρηση του ονόματος  της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στα Σκόπια καλά θα κάνουν να μετακομίσουν και αυτοί εκεί. Δεν έχουν καμία θέση στην Ελλάδα.

Όλοι στο Συλλαλητήριο στην Πλατεία Συντάγματος των Αθηνών στις 4.2.2018

Γεράσιμος Καλογεράκης

loading...

2 thoughts on “Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

  1. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟΠ ΦΑΙ.ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ,ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ,ΕΞΕΥΤΕΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΦΤΩΧΥΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΤΙΚΑΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

  2. Αν τολμούν τα γουρούνια, ας κάνουν ένα δημοψήφισμα για να διαπιστώσουν την εκτίμηση που έχει ο λαός στον πολιτικό κόσμο της Χώρας καί στα κόμματα!….. …Ε.

Comments are closed.