Άδωνις: Δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμφισβητεί την ηθική συγκρότησή μου

Ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ., βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του , στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» με τους δημοσιογράφους κ. Δημήτρη Οικονόμου και κ. Μαρία Αναστασοπούλου, σχολίασε τα θέματα της επικαιρότητας, λέγοντας:

Για την υπόθεση Novartis

«Στην επιστολή παραιτήσεώς της η κ. Ράικου ανέφερε ότι βρήκε 28 εκατ. στην Ελβετία προς γιατρούς. Μέχρι σήμερα, η κ. Τουλουπάκη δεν έχει ψάξει καθόλου αυτό τον λογαριασμό. Εγώ ισχυρίζομαι ότι μέσα σε αυτούς τους γιατρούς αποκλείεται να μην υπάρχουν κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ».
«Σε ένα κράτος δικαίου, πρέπει όλοι να έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Ζούμε σε μία χώρα, που η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων έχει βγάλει πέντε ανακοινώσεις, στις οποίες λέει ότι δέχονται bullying και κυβερνητικές παρεμβάσεις από δικαστές και εισαγγελείς. Πιθανώς, κάποιοι να έχουν λυγίσει σε αυτό το κυβερνητικό bullying».
«Η ιστορία με τη Novartis είναι στημένη από την Κυβέρνηση. Θέλω να με ψάξουν, είμαι εντελώς διάφανος. Μετά όμως να ψάξουν και αυτούς».
«Η ομιλία του κ. Τσίπρα στη Βουλή για τη μείωση του κόστους στη φαρμακευτική δαπάνη και το Δελτίο Τύπου του κ. Φρουζή που εξέδωσε την ίδια μέρα, έχουν τα ίδια λόγια. Αν ο κ. Φρουζής μοίραζε βαλίτσες, σε ποιον θα τις πήγε; Σε αυτόν που του έκοψε τις τιμές ή σε αυτόν που έλεγε στη Βουλή τα λόγια του;».
«Ο Αλέξης Τσίπρας με αυτή τη σκευωρία πέτυχε να δώσει ένα μεγάλο δώρο στη Ν.Δ. Εγώ πιστεύω ότι αυτό το αίσθημα της ενότητας, που ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να σφυρηλατήσει στην παράταξη, θα το αποκτήσει χάρη σε αυτή τη σκευωρία».
Για τη διαγραφή του κ. Αντώναρου

«Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. δεν έκανε καμία διαγραφή για εμένα, ούτε εγώ ζήτησα καμία διαγραφή. Έκρινε ότι την ώρα που βάλλεται η παράταξη, πρέπει να παραμείνει ενωμένη, γιατί αν ο ένας στρέφεται κατά του άλλου επί τη ευκαιρία αυτής της συκοφαντίας, προφανώς η παράταξη θα υποστεί μεγάλη βλάβη».
«Ο κ. Αντώναρος αμφισβήτησε ευθέως την ηθική μου συγκρότηση. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να το κάνει. Ούτε είμαι φίλος του, ούτε έχουμε και ιδιαίτερη γνωριμία. Απαιτώ από τον κ. Αντώναρο να σέβεται την ηθική μου ακεραιότητα. Ευτυχώς, το τεκμήριο της αθωότητας εξακολουθεί να ισχύει στον δυτικό κόσμο. Μου κάνει εντύπωση που ο κ. Αντώναρος δέχεται να επαινείται από τον κ. Βαξεβάνη, τον βασικό συκοφάντη του κ. Κώστα Καραμανλή».
Για τα γκαζάκια στην επιχείρηση της κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη

«Το τελευταίο διάστημα, η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη έχει στοχοποιηθεί με χυδαίο τρόπο. Έχω σοκαριστεί με τον τρόπο που έβαλαν στο κάδρο, συκοφάντησαν και λάσπωσαν αυτή τη γυναίκα. Ποιο ήταν το έγκλημά της; Το ότι παντρεύτηκε τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη».
«Πρόκειται για μια γυναίκα που έχει στήσει την επιχείρησή της και δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τη γραφειοκρατία και τη φορολογία, αλλά έχει να αντιμετωπίσει την τρομοκρατία και το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ. Όχι μόνο το κράτος δεν μπορεί να την προστατεύσει, αλλά την στοχοποιεί με όλους τους δυνατούς τρόπους. Ελπίζω να σταματήσουν εδώ».  

loading...

15 thoughts on “Άδωνις: Δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμφισβητεί την ηθική συγκρότησή μου

  1. Πατριώτης και δεξιός κάργαααα χαχαχαχαχαχα

  2. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΜΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΦΡΟΥΣ.ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ….

  3. Ελα όμως μπουμπούκο που εμείς αμφισβητούμε (εντόνως) την "ηθική σου συγκρότηση" (που τις βρίσκεις ρε θηρίο κάτι τέτοιες παπαριές αλήθεια;)…
    Και γιατί την αμφισβητούμε; Μα…γιατί θα σε δούμε στην σέντρα βάσει της δικογραφίας. Θέλει και ρώτημα;

  4. Το "δεν επιτρέπω" μπουμπούκ(ι) μου, είναι ντεμοντέ… Πες "δίνω εντολή" καλύτερα και να δεις πως κανένας δεν θα βρεθεί να σε αμφισβητήσει! By the way, πότε με το καλό βγαίνετε στην σέντρα άδωνη;

  5. ΤΙ ΣΚΟΥΖΕΙΣ ΡΕ ΚΟΤΟΥΛΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ
    ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΨΟΦΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ ΜΑΖΙ

  6. Τι βλάκας θεέ μου.Δικαστής κσι δήμιος μαζί,κλασικός κατσαπλιάς .Γι αυτό σας πηδάει ο χαζοχαρούμενος,κι εσάς παλιοκουμούνια σας αρέσει όλοι εμείς οι άλλοι τι φταίμε να πληρώνουμε τα βίτσια των αναρψοάπλυτων

  7. Κάθε που μιλάει ο μπουμπούκος βάζει και ένα υπόθετο στους συριζαίους και για να δείτε ότι δεν αντέχετε την κριτική μπορείτε να μου πειτε γιατι στο YOU TUBE το κομματικό σας όργανο Η ΑΥΓΗ έχει απενεργοποιημένα όλα τα βίντεό της?ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΙ.

  8. οι δήθεν προοδευτικοί πονέσαν πάρα πολύ από το συλλαλητήριο.
    Αλήθεια πιστεύουν ότι οι Έλληνες πολίτες δεν θέλουν να μάθουν τους ενόχους;
    Θέλουν.
    Αλλά για ποιον λόγο είναι ενοχος για παΡΆΔΕΙΓΜΑ ο ΑΒΡΑΜΟ
    και αθώος ο τότε πρωθυπουργός;

  9. Αντώναρος Vs Μπουμπούκο : Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αυτοχαρακτηρίζεται και να αυτοπροσδιορίζεται με τη συμπεριφορά του.
    Ακόμη κι αν γίνεται "τσίρκολο", όπως λέγανε οι παλιότεροι.
    Αυτά όσο είναι μονάδα κι εκπροσωπεί τον εαυτό του.
    Όχι όμως όταν έχει θεσμικό ρόλο — και μάλιστα δοτό.

    Ελ-λαδέμπορος είναι ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ , τι να πουλάει βιβλία, τι να πουλάει ιδεολογία, τι να πουλάει την δημόσια υγεία , την ιδία σημασία έχει, αρκεί να πέφτει το χρήμα και να έχει την κάμερα επάνω του…
    Τότε όσα λέει κι όσα κάνει ρίχνουν αναπόφευκτα τη σκιά τους στον θεσμό που εκπροσωπεί….

  10. ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΡΑΤΖΑΧΟΥΦΤΑΛΟΣ"ΠΕΡΙ ΗΘΙΚΗΣ"
    Τηs καυμενηs τσι βγαινιωs υποθετα
    τηs βαζουν απ[ο πισω και απο μπροs
    η παπαλουκα στο angorea πιπεs και
    τσιμπουκια μοιραζε στο κοτερο σε
    ολη την παρεα
    πισω δεν πηγαινε κι εκεινο το μοντελο
    η δεμεντη π@υτσα και ψ@λη δεν αφηνε
    κι αυτη
    ηταν και η κατραβα η GIZ με λογαριασμο
    στην ελβετια που στην κ@λοτρυπιδα τηs
    500αρικα 200αρικα τα εχωνε τρια-τρια
    και τωρα ο βαψωμαλιαs κοντοs που ειναι
    τωρα για το πτηνο μα ο ραφτηs του ραβει
    κουστουμακια δυο το ενα θαναι ριγωτο
    και το αλλο ασπρο με λουρακια γυρω-γυρω
    και φαρδια μανικια…
    τι τοθελε να κανει την προικα τσι βγαινιωs
    και τωρα με το κ@λαντερο στο χερι τριγυριζει
    απο καναλι σε καναλι και ολουs τουs παρακαλει
    και λεει να κοιταξτε τον κ@λο τσι βγαινιωs
    που ειναι ολοs ανοιχτοs απο το παραθυρο ωξω
    κοιταζει τουs περαστικουs τιs π@υτσεs τουs
    και τουs ορχειs τουs κοιταζει και με βαρυ
    αναστεναγμο την ψ@λαρα του παππου θυμαται
    και ολο σταζει ολο σταζει και το φτωχικο
    σπιτακι μαs απο την υγρασια σταζει μα την
    κ@λοτρυπιδα τηs συνεχωs κοιταζει!!!!!!!!!
    εχουμε και τον αγραμματο καταδικασμενο
    μιζα-νονο που τον πατο του δεν κοιταζει
    και ολο λεει και ολο λεει κοιταξτε το
    κουμπαρο μου το κοντοκλωτσι που εγινε
    φτουργοs και τωρα σαν παπουτσι στο
    καλαποδι θα τον βαλουνε την σουφρα του
    να την ανοιξουνε λιγακι να δουμε θα
    κανει σαν πουλακι τσιου τσιου τσιου;;;

  11. Διαταραγμένη προσωπικότητα όπως ΟΛΟΙ οι “Eλληναραδες” και “αρχαιολάτρες” που μέσα τους συγκρούονται ο παγανισμός και η πολυθεΐα ,με την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη ,την όποια κατά βάση μισούν ,αλλα για λόγους λαϊκισμού αναγκάζονται να προβάλουν

    O αλαλάζων αυτός κλόουν του ψυχωτικού αμοραλισμού και της φασιστικής κακοήθειας δίνει το στίγμα της σύγχρονης ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ κουλτούρας και του δημόσιου ΛΟΓΟΥ.

  12. Ντροπή για τους Έλληνες να εκπροσωπούνται στη Βουλή από τύπους σα τον ‘Αδωνι.

    Είναι να απορεί κανείς μέχρι που μπορεί να φτάσει η πολίτικη ξευτίλα στον τόπο αυτό.

  13. Ο Αδωνης εφτασε στο απροκάλυπτο σημείο να χαρακτηρίσει – ούτε λίγο ούτε πολύ – ηθικότατο το να φτιάξει κάποιος μια offshore και να βγάλει τα χρήματά του από τη χώρα του ώστε να μην φορολογηθεί- προκειμένου να στηρίξει τη «Σύζυγο» Μητσοτάκη. Το #mareva_gate και η εμπλοκή της στα Paradise Papers φαίνεται να μην «αγγίζουν» τον Γεωργιάδη, αφού για να στηρίξει τη «Σύζυγο» έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει ως απόλυτα ηθικό το να βάλει κάποιος τα λεφτά του σε offshore για να γλιτώσει τη φορολογία!

    («Γένος ουδέν εξωλέστερον των κολάκων….μιαρόν το φύλον»).

    Δεν υπάρχει πιο ευτελισμένο ΕΙΔΟΣ ανθρώπου από το γένος των Κολάκων… (ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ)

  14. Άδωνις + ηθική συγκρότηση… ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ
    ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ
    https://www.youtube.com/watch?v=dxP4Kt-SXX8
    https://www.youtube.com/watch?v=UAvpo5jaHLg

  15. Μπράβο ρε Άδωνι για τις αλήθειες σου. Να είχε η Ελλάδα άλλους δυο σαν εσένα θα γινόμαστε το καλύτερο κράτος της Ευρώπης

Comments are closed.