ΑΙΧΜΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ: Άδειασε Η Πάτρα Από Μετανάστες – Δεν Πήρε «Χαμπάρι» Ούτε Έναν Αφγανό Ο Πρωθυπουργός

Tελικά ο Αλέξης Τσίπρας έφυγε από την Πάτρα… χωρίς να δει τους μετανάστες της παραλιακής!

Αφού οι έχοντες αναλάβει τα μέτρα φύλαξης φρόντισαν… να τους απομακρύνουν επί διήμερο! Λέγεται μάλιστα πως… ήρθαν και σε συμφωνία μαζί τους!

Τους ενημέρωσαν πως λόγω της άφιξης του πρωθυπουργού τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια, πως θα υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη σε όλη την παραλιακή οδό κι έτσι τόσο αυτοί που διαμένουν στην ΑΒΕΞ όσο και εκείνοι που κατοικοεδρεύουν στον Λαδόπουλο φρόντισαν είτε να μένουν εντός του χώρου των παραπάνω κτιρίων, είτε να κινούνται παράλληλα με τις γραμμές του τρένου.

Μπορεί βέβαια ο Αλέξης Τσίπρας να μην είδε με τα μάτια του τους μετανάστες, όμως οι αστυνομικοί που του παρέδωσαν υπόμνημα φρόντισαν να τον ενημερώσουν.

Μάλιστα «κάρφωσαν» και τους προϊσταμένους τους αφού σημειώνουν πως «περιέργως εξαφανίσθηκαν»! Εγραψαν: «Παράλληλα τα τελευταία χρόνια στην περιοχή μας παρουσιάζεται μια ραγδαία έξαρση του μεταναστευτικού προβλήματος, με εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες παράτυπους μετανάστες να συνωστίζονται έξω από το νέο λιμάνι της Πάτρας, πέριξ και της περιοχής που πραγματοποιείται το συνέδριο που συμμετέχετε, οι οποίο διαβιούν εν μέσω χειμώνα σε άθλιες συνθήκες εντός αυτοσχέδιων καταυλισμών σε εγκαταλελειμμένα εργοστάσια, και οι οποίοι προσπαθούν ακόμα και με βίαιο τρόπο να εισέλθουν στα πλοία που ελλιμενίζονται σε αυτό».

Αξίζει να σημειωθεί η φράση στην επιστολή «περιέργως βέβαια, εδώ και δυο ημέρες, αυτοί οι άνθρωποι εξαφανίστηκαν… » αφήνοντας αιχμές ότι έγινε επιχείρηση απομάκρυνσης τους λόγω της επίσκεψης του Πρωθυπουργού!

Την επόμενη ακριβώς ημέρα έκανε παρέμβαση και ο Ανδρέας Κατσανιώτης. Ο οποίος αναφέρθηκε με ερώτησή του στην Βουλή σε όσα… ΔΕΝ συζητήθηκαν στην διάρκεια του συνεδρίου για το μεταναστευτικό της Πάτρας. τονίζοντας:

«Αναρμόδιοι (!) για το μεταναστευτικό πρόβλημα της Πάτρας δήλωσαν, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, αλλά και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί δύο φορές επίκαιρη ερώτηση που είχε καταθέσει ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο κ. Κατσανιώτης, δήλωσε:

«Μία κυβέρνηση αναρμοδίων παίζει κρυφτούλι με τις αγωνίες και τα προβλήματα της περιοχής μας. Είναι η ίδια κυβέρνηση που επί δύο μέρες φρόντισε να «εξαφανιστούν» οι μετανάστες από τον χώρο του νέου λιμανιού λόγω της έλευσης της κυβερνητικής κουστωδίας. Φαίνεται πως όλα τα… θαύματα επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κρατάνε μόνο δύο μέρες. Όσο, δηλαδή, κράτησαν και οι υποσχέσεις του πρωθυπουργού και των υπουργών του στην Πάτρα…»!

Οι φωτογραφίες είναι από drone. Βλέπετε την άδεια Ακτή Δυμαίων.

Στην τελευταία φωτογραφία βλέπετε τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

πηγή: patrastimes

loading...