Απειλεί ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ Ερντογάν: Μην κάνετε το λάθος βήμα σε Κύπρο και Αιγαίο

«Προειδοποιούμε αυτούς που ξεπερνούν τα όρια στην Κύπρο και στο Αιγαίο να μην κάνουν το λάθος βήμα», δήλωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας μετά το επεισόδιο στα Ιμια

Ξεκάθαρη απειλή προς την ελληνική πλευρά απηύθυνε την Τρίτη ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, λίγες ώρες μετά το επεισόδιο στα Ίμια.

«Προειδοποιούμε αυτούς που ξεπερνούν τα όρια στην Κύπρο και στο Αιγαίο να μην κάνουν το λάθος βήμα», δήλωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας σε εκδήλωση του κόμματός του στην Άγκυρα.

Απευθυνόμενος σε βουλευτές και στελέχη του AKP, ο κύριος Ερντογάν πανηγύριζε για την στρατιωτική επιχείρηση της Τουρκίας κατά των Κούρδων στην Συρία, όταν είπε: «Να μην νομίζουν ότι δεν προσέχουμε (παρατηρούμε) τις κινήσεις για την αναζήτηση αερίου ανοιχτά της Κύπρου και τις κινήσεις στο Αιγαίο με τις βραχονησίδες. Εμείς προειδοποιούμε όσους κάνουν το λάθος βήμα στην Κύπρο και το Αιγαίο, να μην ξεπερνούν τα όρια».
Στην συνέχεια της ομιλίας του, που είναι σε εξέλιξη, επιτέθηκε και στις ΗΠΑ με αφορμή την απόφαση παροχής οικονομικής βοήθειας στην PYD (Κούρδους). Η απόφαση αυτή του στρατηγικού μας εταίρου, είπε ο κ. Ερντογάν, θα επηρεάσει και την δική μας απόφαση και συνέχισε: «Μάς ζητάνε να παραδοθούμε στους τρομοκράτες. Το ΝΑΤΟ δεν είναι ίσο με τις ΗΠΑ. Στο ΝΑΤΟ κάθε χώρα είναι ίση με τις ΗΠΑ».

loading...

1 thought on “Απειλεί ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ Ερντογάν: Μην κάνετε το λάθος βήμα σε Κύπρο και Αιγαίο

  1. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΨΕΥΤΟ-ΜΑΓΚΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ?

    " ΝΙΚΗΤΕΣ" ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ, ΕΙΣΘΕ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ Μ Π Ε Ν Ζ Υ Λ Ο Ν, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΥΡΚΟΣ, ΚΙ' ΕΧΑΣΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΗΝ Μ. ΑΣΙΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΝ!!!

    ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΑΜΕ ΚΑΙ …."ΕΘΝΑΡΧΗ"

    " ΕΘΝΑΡΧΗ", ΟΝΟΜΆΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝ- ΑΛΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΓΕΡΟ- ΚΑΡΑΛΗ, ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ, ΤΟ 38% ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, , ΕΝΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΑΤΟ-ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΟ 2%, ΚΙ' ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ, Ο ΓΕΡΟ- ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ 1974 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΔΙΕΤΑΞΕ Ε Κ Ε Χ Ε Ι Ρ Ι Α ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΚΙ' ΕΤΣΙ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ, ΠΡΟΕΛΑΣΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΛΕΟΝ Ν' ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΕΡΟ ΕΛΛΗΝΟ- ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΣΤΡΑΤΟ !

    Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΔΥ.Κ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ !!!

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟ-ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ !

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ, ΔΕΝ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !

    Ο ΣΚΑΤΟ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ….

    ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ….ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ !

    ΣΚΑΤΟ- ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΛΜΑΣ Ν' ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ???

    Ο Χ Ι ΠΟΤΕ !, ΟΧΙ ΠΟΤΕ , ΟΧΙ ΠΟΤΕ!

    ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ !

    ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΛΕΩ ΕΓΩ ?

    ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ.

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΩΝ.

    ΚΙ' ΑΥΤΟ, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΜΕΤΕ !

    ΟΥΣΤ, ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΡΕ ΠΑΛΙΟ-ΤΟΜΑΡΑ, ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ !!

    ΣΚΑΤΟ- ΠΑΓΚΑΛΕ, ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ :

    ΕΧΕΙΣ ΕΙΔΙΚΗ ΛΕΚΑΝΗ ΤΟΥΑΛΕΤΤΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΑΕΙ Η ΚΩΛΑΘΡΑ ΣΟΥ??

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Comments are closed.