Κυρίτσης: Προβληματική η στάση των ΑΝΕΛ στο Σκοπιανό – ΒΙΝΤΕΟ

Για προβληματική στάση των ΑΝΕΛ στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

“Δεν είναι ίδια η γραμμή που έχουν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ, η κυβέρνηση έχει μία γραμμή και εκφράζεται από τον υπουργό Εξωτερικών… Η στάση των ΑΝΕΛ είναι προβληματική γιατί θεωρούμε ότι σε αυτό το θέμα η ανάλυσή τους είναι τελείως λάθος” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κυρίστης.

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο παραίτησης του Πάνου Καμμένου από τη θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε μεταξύ άλλων: “Θα το δούμε, αν κρίνουν ότι αυτό το θέμα είναι ένα θέμα για το οποίο θα μπορούσαν να ρίξουν την κυβέρνηση ας το κάνουν, αλλά εγώ δεν το πιστεύω αυτό και οι ίδιοι οι ΑΝΕΛ είπαν ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα”.

Σχετικά με το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στην Αθήνα και τον κόσμο που θα συμμετέχει σε αυτό, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι “θα είναι ένα μήνυμα που θα λέει ότι ένα κομμάτι της κοινωνίας παραμένει προσκολλημένο σε μία προηγούμενη φάση του ζητήματος που έχει εξέλιξη εδώ και 25 – 30 χρόνια. Ο τόνος του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης ήταν ακροδεξιός… Ποτέ δεν θα πούμε ότι δεν έχει το δικαίωμα κάποιος να διαδηλώσει”.

Δείτε σε λίγο το βίντεο από το ΣΚΑΪ:

loading...

2 thoughts on “Κυρίτσης: Προβληματική η στάση των ΑΝΕΛ στο Σκοπιανό – ΒΙΝΤΕΟ

  1. προβληματικό είναι το μάτι σου που τόχεις βάλει σε βιτρίνα
    σκουλαρικόμπεη

  2. Προβληματικό θα σου γίνει σαρσέμη σιγά-σιγά το άλλο σου αφτί που δεν του΄βαλες σκουλαρίκι και παραπονιέται, αλλά κάνεις πως δεν ακούς! Γιατί ρε δεν του βάζεις σκουλαρίκι; Ρατσιστής είσαι;

Comments are closed.