ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑΣ

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
















ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ 
ΤΟ 1519 Π.Χ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΕΡΑΝ 
ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ 
ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Με ιερο σκοπο τον αφανισμο του Ελληνικου εθνους οι εωσφοριστες απο την νεα ταξη διαδιδουν διαφορα πολυ αισχρα ψευδη για τους αρχαιους Ελληνες. 
Συμφωνα με τους δωδεκαθειστες ολοι οι αρχαιοι Ελληνες ηταν κιναιδοι.  

Ομως δεν ηταν μονον οι ιεροι Ελληνες της αρχαιότητος “κίναιδοι”, συμφωνα με τους εβραιους αλλα ηταν και οι Ελληνες της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας. 


Εντούτοις οι νομοι που ειχαν οι προγονοι μας κατα την αρχαια και την μεσαιωνικη εποχη εναντια στους αισχρους κίναιδους τους διαψευδουν. 


Εάν ηταν υπερ των κίναιδων και ηταν και οι ιδιοι, δεν θα ειχαν τετοιους νομους τους οποιους μαλιστα εφαρμοζαν με αυστηροτητα ολους εκεινους τους αιωνες, εναντια στις παρα φυσιν πραξεις. 


Ο Μ. Κωνσταντινος διεταξε το γκρέμισμα ενός δαιμονικου εβραικου ναου της Αφροδίτης, στα Ιεροσόλυμα, διοτι εκει δεν εκδιδοταν μονο κορίτσια, οπους στους υπολοιπους εωσφορικούς ναους της Αφροδίτης, αλλα εκδιδοταν και αγορια ως παθητικοι ομοφυλοφιλοι. 


Ο Μεγας Θεοδόσιος ηταν ο αυτοκρατορας ο οποιος καθιερωσε τον Χριστιανισμο ως επισημη θρησκεια της Ελληνικης- Ρωμαικης αυτοκρατοριας. 
Επισης το 390, ένα διάταγμα του αυτοκράτορα Θεοδοσίου Α΄ προέβλεπε τη θανατικη ποινη για τον πειθαναγκασμο η το εμποριο ανδρων για πορνεια.

Το 533 ο Ιουστινιανός έθεσε όλες τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις κάτω από την ίδια κατηγορία με τη μοιχεία προέβλεψε και για τα δύο αδικήματα την θανατική ποινή.



Ολα αυτά σε συνεχεια των ιερων αξιωματων των αρχαιων Ελλήνων φιλοσοφων και των γνησιων ιερων Ελλήνων της αρχαιότητος, οι οποιοι στους κίναιδους στερουσαν όλα τους τα πολιτικα δικαιώματα και εφταναν μεχρι και την θανατικη πεινή αναλογα με την βαρυτητα του ομοφ παραπτώματος.

Κατα την αρχαια κλασικη περιοδο οι κιναιδοι, δεν ειχαν δικαιωμα να γινουν ιερεις, κηρυκες, να καταλαβουν μια θεση στην εκκλησια του δημου, δεν ειχαν δικαωμα να κανουν μηνυσεις και να ειναι μαρτυρες κατηγοριας κλπ.

Γενικοτερα δεν ειχαν καμια θεση στην δημοσια ζωη στην αρχαια Ελλαδα.

Πολυ ενδεικτικο ειναι το παραδειγμα του Αισχυνη στον οποιο εκανε μηνυση ενας κιναιδος.

Ο Αισχυνης απεδειξε οτι ο τιμαρχος ηταν κιναιδος και οτι με βαση τους νομους της Αθηναικης πολιτειας δεν ειχε κανενα απολυτως δικαιωμα να κανει μηνυση,

Αμεσως η κατηγορια εναντια στον ρητορα Αισχυνη κατεπεσε και ο τιμαρχος οπως αναφερετε σε καποιες πηγες αυτοκτονησε λιγο αργοτερα.  
Ο τρόπος ζωής των αρχαιων Ελληνών και η περί ηθικής αντιλήψεις τους είχαν παντοτε ως αρχη τα χρηστα ηθη και την εγκράτεια.


Για αυτό καυτηριαζόταν με πολύ σκληρό τρόπο η αρωστη ψυχικα πραξη της παιδεραστίας και της ομοφυλοφιλίας, την οποία δικαιως θεωρούσαν εωσφορικη και την πιο  αισχρη απο ολες τις πραξεις.



Τα είδη της αρσενοκοιτίας, ήταν τρία: το πρώτο ήταν «το παρ’ άλλων παθεί, το δεύτερο ηταν το ποιήσαι εις έτερον, και το τρίτο και αισχρφοτερο, το παθείν παρ’ ετέρου και ποιήσαι εις έτερον. 

Μεταξυ αλλνω οι προγονοι μας ειχαν την πεποιθεση, ότι αν συναντούσαν καποιο κίναιδο το πρωί στον δρόμο, αυτό ήταν κακός οιωνός. 
Το σημαντικοτερο ολων ειναι οτι εαν οι αρχαιοι Ελληνες ηταν κιναιδοι δεν θα ειχαν την γεναιοτητα να πολεμουν επι τοσους αιωνες και να κερδιζουν τοσες πολες μαχες και πολεμους. 

Οι κιναιδοι ως θηλυπρεπεις ειναι δειλοι για αυτο δεν εχουν την δυναμη την ψυχικη και την ηθικη για να πολεμησουν.


Ο τραγικος ποιητης Σοφοκλης, στις τραγωδιες του μας αναφερει για τον Λαιο.

Ο Λαιος ο εβραιος δωδεκαθειστης απο την αρχαια Θηβα ηταν προσκεκλημενος του βασιλια Πελοπα. 

Κατα την διαρκεια της φιλοξενιας αυτης ως γνησιος εωσφοριστης του δωδεκαθεου, ερωτευτηκε τον γιο του βασιλια Πελοπα, τον Χρυσιππο. 

Για αυτο παρα την θεληση του Χρυσιππου ο Λαιος θα τον βιασει. 

Ο Πριγκιπας Χρυσιππος αντιλαμβανομενος πλεον την ανεπανορθωτη βλαβη που του  προξενησε ο παρανοικος εωσφοριστης Λαιος θα αυτοκτονησει απο ντροπη.

Στην συνεχεια ο Βαιλιας Πελοπας θα δωσει την εντολη να συλλαβουν τον Λαιο, ομως εκεινος θα επιτυχει να
διαφυγει.

Οταν επεστρεψε στην Θηβα εξαιτιας αυτης της ανωμαλης πραξης θα ξεκινησουν μια σειρα απο δεινα για τον ιδιο, για την οικογενεια του, αλλα και για ολοκληρη την πολη των Θηβων η οποια δεν ειχε καμια συμμετοχη σε αυτο το απανθρωπο εγκλημα. 


Αρχικα τον Λαιο θα τον σκοτωσει ο γιος του ο Οιδιποδας.

Στην συνεχεια ο Οιδιποδας θα παντρευτει την μητερα του, με την οποια θα κανει τεσσερα παιδια. 

Μετα ο Οιδοποδας θα τυφλωθει και η μητερα του θα αυτοκτονησει.  

Παραλληλα θα αρχισουν και τα πολυ φοβερα δεινα για ολοκληρη την πολη της Θηβας,της οποιας οι κατοικοι σας
επαναλαμβανω δεν ειχε καμια απολυτως συμμετοχη στις ανωμαλιες του Λαιου.

Εαν η αρχαια Ελληνικη κοινωνια των Αθηνων αλλα και ολης της Ελλαδος ηταν υπερ των κιναιδων, τοτε σε καμια των περιπτωσεων δεν θα τα εγραφε ολα αυτα ο μεγαλος τραγικος ποιητης ο Σοφοκλης. 

Αντιθετος θα εγραφε οτι ο Λαιος με τον Χρυσιππο εγιναν ζευγαρι, εζησαν ευτυχισμενοι και κυλησαν ολα ομαλα.

Ενα ακομη χαρακτηριστικο γεγονος ηταν οτι οταν πηγαν και συμμετειχαν οι εβραιοι Αρμοδιος και Αριστογειτονας μαζι με την αδερφη του Αρμοδιου στα Παναθηναια.. 

Οι γνησιοι Ελληνες τους απομακρυναν διοτι ηταν κιναιδοι, αλλοδαποι και το κοριτσι ηταν ελευθερων ηθων. 

Σε περιπτωση κατα την οποιαν ηταν αποδεκτοι οι κιναιδοι και οι πορνες δεν θα τους απομακρυναν απο τα Παναθηναια. 



Ποτε να μην ξεχνατε ότι ολοι οι λαοι της νεας ταξης ,από τα αρχαια χρονια μεχρι σημερα ,οι οποιοι πιστευουν στον εωσφορο, ειτε είναι πιονια της νεας ταξης πραγματων, εχουν από τα αρχαια χρονια μεχρι σημερα, ακριβως την ιδια συμπεριφορα. 

Οι αυτοκρατορες, οι αρχηγοι τους δεν πολεμουν ποτε, αλλα δινουν διαταγες η από το πισω μερος της κάθε μαχης, ειτε μενουν στα παλατια τους δινωντας από εκει της εντολες να σκοτωθουν οι υπολοιποι. 


Ολοι αυτοι οι λαοι σφαζουν, κλεβουν, βιαζουν, κανουν εμπρησμούς, σκλαβωνουν Ελληνιδες για να τελουν τα εωσφορικα θρησκευτικα τους καθήκοντα, με πασης φυσεως, σεξουαλικες ανωμαλίες, παρα φυση σεξ μεταξυ ανδρων γυναικων, μετα του ιδιου φυλου, παιδεραστειες, αιμομιξίες, οργια κλπ.

Ο Αρμοδιος και ο Αριστογειτονας ηταν συνηδειτα κιναιδοι
και οχι λογω καποιου γεννετικου προβληματος.

Μεταξυ αλλων εχουν παντοτε δουλους και θελουν οι λιγοι να ευημερουν και οι πολλοι να υποφερουν. 


Αυτά είναι τα στοιχεια με τα οποια ξεχωρίζουμε τους λαους που πιστευουν στον Εωσφορο.

Παντοτε σας αναφερω ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν .

Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους ,ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.

Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει;

Τι γινεται όταν η άλλη πλευρα ζητα παση θυσια τον αδικο αφανισμο αθωων Ελλήνων; Θα πρεπει να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως;

 

;


Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.

Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται,ένα μικρο μερος , βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.  

Αναφερομαι παντοτε στους εβραιους που απο μονοθειστες της παλαιας διαθηκς και πιστοι των προφητων, αλλαξαν και εγιναν εωσφοριστες. 

Δεν αναφερομαι σε ολους τους εβραιους. 

Ολα αυτα με βαση της αμετρητες συνεντευξεις σχετικα με τους εβραιους απο τον Μητροπολιτη Σεραφειμ Πειραιως για την αλλαγη των εβραιων. 


ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ


ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ   
ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΝΑ
ΚΑΝΟΥΝ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ.

Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΜΑΓΟΙ  ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΜΕΡΟΣ Α ΚΑΙ Β 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

loading...

5 thoughts on “ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑΣ

  1. ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ
    …………………………….

    Υπάρχει μια “παραφουσκωμένη” αίσθηση σπουδαιότητας και ανταγωνιστικότητας που υποκινεί τη συμπεριφορά του ψυχοπαθούς.

    Ο ψυχοπαθής αρέσκεται στο να χειραγωγεί τους άλλους και συχνά θα ψεύδεται προκειμένου να τους εξαπατήσει μόνο και μόνο για να δει τους άλλους να αντιδρούν στις δικές του… ραδιουργίες.
    Δεν είναι μόνον οι χώροι της εργασίας… Είναι και το διαδίκτυο.
    Δεν φαντάζεστε πόσοι τέτοιοι κυκλοφορούν, αλλάζοντας συνεχώς προφίλ και ονόματα, αλλά και φύλο…

  2. H ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΙΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΑΡΕΤΑ ΠΟΛΥ ΒΑΡΕΤΑ. ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΟΥΤΕ ΧΡΙΤΙΑΝΟΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΚΑΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΔΥΣΑΝΑΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΤΥΧΟ ΦΙΛΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΑΛΑΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΑΧΕ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΟΜΑΝΗΣ ΟΠΟΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ. ΕΧΕΙ 478 ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΚΟΝΙΤΣΕΣ ΕΙΚΟΝΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΠΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΑ ΟΧΙ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΛΕΕΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!! ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΞΑΝΑΛΕΕΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΕΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΙΑ ΜΙΑ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΧΑΡΤΟΚΟΥΤΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΜΕ ΣΕΝΤΟΝΙ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΕΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ!!! Ε ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΡΩΤΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΒΡΗΚΑ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΡΟΥΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΙΜΠΕΛΟ 28 ΧΡΟΝΩΝ Η ΔΙΚΙΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 60 ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΤΟΥΡΜΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ. ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ 6 ΒΑΓΟΝΙΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΓΡΑΦΩΤΑΤΟΣ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΤΑΤΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ Η ΑΝΟΧΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ.

  3. ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ
    ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2011.

    ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΙ, ΟΙ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟΙ, ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ
    ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ
    ΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΙΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ
    ΑΝΑΝΔΡΟΙ, ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ
    ΜΕΣΟ "ΘΕΟΣΤΑΛΤΩΝ ΣΩΤΗΡΩΝ" ΧΩΡΙΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΝΑ
    ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ.

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΡΘΡΑ
    ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΑ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ
    ΕΡΓΑΣΙΕΣ.

    ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗ
    ΣΚΟΥΡΤΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΧΡΟΝΙΑ
    ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΑΡΘΡΑ.

    ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ
    ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ.

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ
    ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΣΤΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΣΤΗ
    ΟΠΩΣ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΤΟΝ
    ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ.

    ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΝ
    ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ
    ΕΠΙΠΕΔΟ.

    ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΗΘΕΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ"
    ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ
    ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

    ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΚΑΙ
    ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ
    ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑ ΕΠΙΜΟΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΘΡΟ ΤΗΝ
    ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ,
    ΤΗΝ ΚΑΤΗΧΗΣΗ, ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ,
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120, ΤΗΝ
    ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ
    ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.

    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΖΗΤΑ
    ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ
    ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΛΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ
    ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ.

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΑΤΕΒΣΑΝ ΚΑΙ
    ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΓΡΑΦΕ.

  4. ΜΟΝΟ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΤΑ ΒΑΖΕΙ, ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ
    ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ
    Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.

    ΣΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ
    ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΤΗΤΑΣ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
    ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ.

    ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ
    ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

    ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΡΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΟΥ, Η
    ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ, Η ΚΑΤΩΤΕΡΩΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΘΗΛΥΠΡΕΠΕΙΑ
    ΣΟΥ.

    ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ
    Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΟΡΦΗ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΕ
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ"

    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ
    ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΗΘΩΝ :

    ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ. ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ, ΑΠΟ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ,ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ. ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΙΡΗΝΙΚΑ, ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΕΠΟΧΗ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΚΑΤΑ ΦΥΣΙΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΖΩΗΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ,ΤΟ ΡΩΜΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΒΗΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ , ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ , ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΑΣΣΑΝΙΔΩΝ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΡΑΤΟ ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΕΙΡΟΠΟΛΕΜΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ,ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΠΕΡΣΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΑΣΣΑΝΙΔΩΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΧΑΙΜΕΝΙΔΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΕΝΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ , ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ , ΤΑ "ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ" ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ, ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΗΘΩΝ .

    ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΘΗΛΥΠΡΕΠΗΣ ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ
    ΘΛΙΒΕΡΟ.

    ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΗΝΕΣ ΑΡΣΕΝΙΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ
    ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ :

    Ανώνυμος4 Φεβρουαρίου 2018 – 8:19 μ.μ.
    ΜΕΓΑΛΕ ΑΓΓΕΛΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΗ ΠΤΟΕΙΣΑΙ
    ΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ
    ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΩΡΙΣΤΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ

    ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ EΛΛΗΝΙΔΑ ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ.

  5. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΑΡΧΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΙΠΑΤΕ
    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ
    ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ.

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΝΕΙ
    ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΣΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑ
    ΕΛΕΝΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.

    ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
    ΚΑΘΩΣ ΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΩΝ
    ΔΥΟ ΧΕΡΙΩΝ.

    ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ
    ΤΟΥ ΟΡΟΥ.

    ΕΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΠΟΥΛΟΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ Η
    ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΙΕ ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ
    ΕΡΑΓΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΥΟΣ.

    ΕΓΩ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΑΤΣΙΟ,
    ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΡΑΙΑΝΟΥ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΚΟΥΡΤΕΛΗ, ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟ
    ΜΕΤΑΛΗΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ
    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ,
    ΠΑΝΕΞΥΠΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΧΩ
    ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΑΙΝΝΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΛΥ
    ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΘΕΤΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΗΛΥΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ ΡΑΓΙΑ ΑΛΛΑ
    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ : O ΣΕΠΠΙΟΣ
    ΚΑΙ Η ΣΕΠΠΙΑ.

    ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑΤΕ.

    ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΩΣ ΠΑΛΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΟΤΙ
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΑΣ ΟΥΤΕ ΘΕΟΛΟΓΟΣ,
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ
    ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΕΣ ΑΞΙΕΣ.

    ΠΡΟΚΑΛΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΟΝ ΡΑΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ
    ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΚΕΨΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΤΟΝ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΦΩΚΑ, ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟ,
    ΤΟΝ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ, ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ
    ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΓΚΙΜΠΟΝ STEPHENSON KAI
    KAIΜΠΡΙTZ.

    ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
    ΥΜΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΛΕΛΝΗ,
    ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΘΕΟΔΩΣΙΟ, ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΘΕΟΦΑΝΩ, ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ,
    ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΕΙΡΗΝΑΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ
    ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΝΗΜΕΙΑ
    ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΥΜΝΟΥΣ
    ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΕΩΣ ΤΟΥ
    ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ
    ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΝΕΝΑΝΣ ΑΛΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΣ
    ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ
    ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ
    ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ.

    ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ
    ΣΧΟΛΊΟ ΤΗΣ :

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑ ΕΠΙΜΟΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΘΡΟ ΤΗΝ
    ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ,
    ΤΗΝ ΚΑΤΗΧΗΣΗ, ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ,
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120, ΤΗΝ
    ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ
    ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.

    ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΛΙΒΕΡΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΕΝΑΝ ΙΕΡΕΑ Η
    ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
    ΣΕΨΕΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑ ΕΠΙΜΟΝΑ ΕΠΙ
    ΤΟΣΑ ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΕΘΒΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ

    ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗ
    ΚΑΤΑΚΛΑΘΟΥΛΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ.

    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ
    ΜΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΣΦΑΖΕ.

Comments are closed.